|
Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler |
|
|
Yazar |
Mesaj |
islam44.
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 7:52 am |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- arkadaşlar ben resmi forumda neyin kavgasını yapıyorum karesiye 60000 sıgır geldi bug sonucu aynı gece bildirdik bug sitesinde adminlere bir gun sonra her sey eski haline dondu biz alnımızın akıyla yapıyoruz her şeyi amma dogru amma yanlış ama çalmadan cırpmadan.Ama onlarda ne ararsan var yalan dolan inkar iftira
Aynen abi Bu neya Msn konuşmaları kanıt olarak gösterilemez |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 9:19 am |
|
|
Mason Aileside bu işin sade bir kılıfı tabi Ne kadar ipsiz sapsız nursuz varsa hepsi orda baksana |
|
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 9:54 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Forumu bayanlarda takip ediyorlar..
Değil mi Sayın Modlarım.. Modlar gecenin 2 sinde forumda biri birşey yazıcakta editleyelim diye beklemiyorlar sayın alpi_03. Moderatörleri uyarmanıza gerek yok gerekli görülen yerler editlenir. Sıkıntınız geçmezse ö.m atarak forum kurallarına aykırı mesajları bildirerek editlenmesini sağlayabilirsiniz. İyi günler Redkit... |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 10:30 am |
|
|
dkocak kardeş yaw gel seni istihbaratçı yapalım vallaha
bu ne ya rk osmanlısının derin devletine ışık tutmuşsun adeta
Ayakta alkışlıyorum |
|
|
|
totalwar61
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 12:04 pm |
|
|
teşekkürler dkocak.. benim pcmdeki kanıtlarım malesef pcmin çökmesiyle silinmişti.. sokturamadım gözüne gözüne konuşmaları .. sen hızır gibi yetiştin .. |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 1:58 pm |
|
|
bız 17 akceye sew atlamaya calısıos adamlara bipppppppp bea nelerle ugrasıorr |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 3:55 pm |
|
|
Acaba buna ne kılıf uydurucaklar... |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 4:42 pm |
|
|
- D4RK41 demiş ki:
- Acaba buna ne kılıf uydurucaklar...
Photoshoup bu Biz Bişey yapmadık |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 5:20 pm |
|
|
vee biraz sıkıştırınca bülbül gibi öttüler , hadi şimdide yok desinler , bursa ürettiği taşla ve demirler 4-6 akçeden satarakmı bu kasayı yaptı şimdide inkar etsinler itiraf eden : Sawron
|
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 5:27 pm |
|
|
Cucurbita denen paylaçonun ne yaptigini gayet iyi biliyorum. Ordu kaçagindan ne beklersiniz, savas bitmis kadin menfaati için gelip Edirne'ye orduyla geçiyor kendince yönetimi ele geçirip zimmetine mal aktarmak istedi. Fakat gün gelir devran döner, bu kadar serbestçe serefsizlik yaptiginin ve alçakça hareket ettiginin hesabini verecek.Savas kaçagi Cucurbita bu olaydan sonra tamamen rezil rüzva olmustur. |
|
|
|
reelman
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 5:54 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- vee biraz sıkıştırınca bülbül gibi öttüler , hadi şimdide yok desinler , bursa ürettiği taşla ve demirler 4-6 akçeden satarakmı bu kasayı yaptı şimdide inkar etsinler
itiraf eden : Sawron
pazarda satılmamışmı güldürmeyin beni sadece ayvalık ta 300-400 demir satıldı 13-14 akçeden diğer kasabaların hesabını siz yapın bld reisiydim ordan biliyorum Bunların eyalet çıkışları acaba kaç akçeden yapıldı kimler zengin oldu daha neler söylenir ama bize yakışmaz. |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 6:58 pm |
|
|
Ve halen bana hırsız vatan haini yakıştırması yapanlar utansınlar. |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 7:42 pm |
|
|
o demir paralarını iyi bir yere yerleştirsinler |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 8:47 pm |
|
|
- sonsuz demiş ki:
- o demir paralarını iyi bir yere yerleştirsinler
Hahahaha manyaksın hacı katılıyorum |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 9:33 pm |
|
|
ohoooooooooooooo neler dönüyo oyunda en güzelide sagda solda herkese multici hortumcu diye bagirmalari degil mi coluk cocugun multi yapmasina kiziyoruz koskoca insanlarin bu yaptiklarini görünce hakkaten insanin migdesi bulaniyo |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 9:48 pm |
|
|
- sonsuz demiş ki:
- o demir paralarını iyi bir yere yerleştirsinler
SÜPERSİN HACI ABİM
NELER DÖNÜYOR YA ACIYORUM HALLERİNE |
|
|
|
güZelcee
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 9:59 pm |
|
|
ahahahhaa uhuhuhu çocuk mu kandırıyosunuz siz ya hiç güleceğim yoktu akşam akşam ahahahhaha bizim eleman abooo bunlar cucurbita nın hayatta kullanmayacağı kelimeler hanginiz cucurbita kılığına büründüyseniz afallamışsınız ahahahahahha |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 10:00 pm |
|
|
kabakcıkmı yolladı bakem senı kaybol hade |
|
|
|
güZelcee
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 10:10 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- kabakcıkmı yolladı bakem senı
kaybol hade nie kayboluyomuşum canım forum değilmi burası kaydoldum yazıyorum yasak mı? ha |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 10:12 pm |
|
|
evet yasak |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 10:23 pm |
|
|
- güZelcee demiş ki:
- ahahahhaa uhuhuhu çocuk mu kandırıyosunuz siz ya hiç güleceğim yoktu akşam akşam ahahahhaha
bizim eleman abooo bunlar cucurbita nın hayatta kullanmayacağı kelimeler hanginiz cucurbita kılığına büründüyseniz afallamışsınız ahahahahahha Vay cucurbitayı kendin gibi tanıyorsun.Şimdiii güzelcee bas git burdan Yoksa biz tekmeleyerek atmasını biliriz Bıktım artık bu oyundaki sahtekarların isimleriyle üyelik almak yerine başkalarını göndermelerinden ya da başka isimle hesap açmalarından. |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 11:05 pm |
|
|
Arkadaşlar bir dipnot düşmek istiyorum:
Sanmayın ki bu şahsiyetler bu soygunları halktan aldığı oy ile yapıyor.Bir konuşmada da sayın Evrenos_beg BODF un bütün yöneticilerinin(hipergazi cucur vs.)multi yaptığını hatta kendisinin de bu miltilerden birisiyle OHRF listesinden girip ardından OHRF yi karaladığını çok büyük bir marifetmiş gibi anlattı. Şu da bilinsin ki adminler bu tür olaylara tam anlamıyla kalıcı çözüm bulmadığı sürece biz bu oyunu bazı kişilerin ego larını tatmin etmek için oynuyor rolünde olacağız...
Teşekkürler |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 11:12 pm |
|
|
- güZelcee demiş ki:
- ahahahhaa uhuhuhu çocuk mu kandırıyosunuz siz ya hiç güleceğim yoktu akşam akşam ahahahhaha
bizim eleman abooo bunlar cucurbita nın hayatta kullanmayacağı kelimeler hanginiz cucurbita kılığına büründüyseniz afallamışsınız ahahahahahha O kadar demir in lafı edilse sana sende afallardın ne dedigine konuşmalarına ve yazdıklarına dikkat etmezdin 4000 demircik 80,000 akçecik insanı bir tuhaf ediyor demi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 11:15 pm |
|
|
- turk_kral demiş ki:
- Arkadaşlar bir dipnot düşmek istiyorum:
Sanmayın ki bu şahsiyetler bu soygunları halktan aldığı oy ile yapıyor.Bir konuşmada da sayın Evrenos_beg BODF un bütün yöneticilerinin(hipergazi cucur vs.)multi yaptığını hatta kendisinin de bu miltilerden birisiyle OHRF listesinden girip ardından OHRF yi karaladığını çok büyük bir marifetmiş gibi anlattı. Şu da bilinsin ki adminler bu tür olaylara tam anlamıyla kalıcı çözüm bulmadığı sürece biz bu oyunu bazı kişilerin ego larını tatmin etmek için oynuyor rolünde olacağız...
Teşekkürler bu olayı duydum tekirdağ reisi yapmış multisini oradan girmiş ohrf ye, ki zaten bodf lu olan dedetor bile bu tayfanın multilerle rakiplerine kaptırdıkları kasabaları düşürdüklerini söylemişti |
|
|
|
reelman
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 11:19 pm |
|
|
valla biz bu akçe seviyelerine gelmemiz için bii 50 yıl falan oynamalıyız sanırım 15 aylık oyuncuyum param bitti 90 akçe borç aldım :D geçenlerdede jeton bozdurup yemek yemiştim. Allah sonumuzu hayr etsin |
|
|
|
|
Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler |
|
|