Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
islam44.

islam44.

Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 7:52 am

mturkkan demiş ki:
arkadaşlar ben resmi forumda neyin kavgasını yapıyorum karesiye 60000 sıgır geldi bug sonucu aynı gece bildirdik bug sitesinde adminlere bir gun sonra her sey eski haline dondu biz alnımızın akıyla yapıyoruz her şeyi amma dogru amma yanlış ama çalmadan cırpmadan.Ama onlarda ne ararsan var yalan dolan inkar iftira Smile

lol! lol! Aynen abi Bu neya

kural Msn konuşmaları kanıt olarak gösterilemez
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:19 am

Very Happy Very Happy Mason Aileside bu işin sade bir kılıfı tabi Wink Ne kadar ipsiz sapsız nursuz varsa hepsi orda baksana Very Happy
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:54 am

alpi_03 demiş ki:
Forumu bayanlarda takip ediyorlar..

Değil mi Sayın Modlarım..

Modlar gecenin 2 sinde forumda biri birşey yazıcakta editleyelim diye beklemiyorlar sayın alpi_03.
Moderatörleri uyarmanıza gerek yok gerekli görülen yerler editlenir.
Sıkıntınız geçmezse ö.m atarak forum kurallarına aykırı mesajları bildirerek editlenmesini sağlayabilirsiniz.

İyi günler

Redkit...
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:30 am

dkocak kardeş yaw gel seni istihbaratçı yapalım vallaha Very Happy

bu ne ya rk osmanlısının derin devletine ışık tutmuşsun adeta

Ayakta alkışlıyorum Smile
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 12:04 pm

teşekkürler dkocak.. benim pcmdeki kanıtlarım malesef pcmin çökmesiyle silinmişti.. sokturamadım gözüne gözüne konuşmaları .. sen hızır gibi yetiştin ..
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 1:58 pm

bız 17 akceye sew atlamaya calısıos adamlara bipppppppp bea nelerle ugrasıorr Shocked
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 3:55 pm

Acaba buna ne kılıf uydurucaklar...
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 4:42 pm

D4RK41 demiş ki:
Acaba buna ne kılıf uydurucaklar...

Photoshoup bu Biz Bişey yapmadık Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 5:20 pm

vee biraz sıkıştırınca bülbül gibi öttüler , hadi şimdide yok desinler , bursa ürettiği taşla ve demirler 4-6 akçeden satarakmı bu kasayı yaptı çok komik! şimdide inkar etsinler

itiraf eden : Sawron

Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 99611084

Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 33985094
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 5:27 pm

Cucurbita denen paylaçonun ne yaptigini gayet iyi biliyorum. Ordu kaçagindan ne beklersiniz, savas bitmis kadin menfaati için gelip Edirne'ye orduyla geçiyor kendince yönetimi ele geçirip zimmetine mal aktarmak istedi. Fakat gün gelir devran döner, bu kadar serbestçe serefsizlik yaptiginin ve alçakça hareket ettiginin hesabini verecek.Savas kaçagi Cucurbita bu olaydan sonra tamamen rezil rüzva olmustur.
reelman

reelman

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 5:54 pm

kartal13 demiş ki:
vee biraz sıkıştırınca bülbül gibi öttüler , hadi şimdide yok desinler , bursa ürettiği taşla ve demirler 4-6 akçeden satarakmı bu kasayı yaptı çok komik! şimdide inkar etsinler

itiraf eden : Sawron

Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 99611084

Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 33985094

pazarda satılmamışmı güldürmeyin beni Very Happy sadece ayvalık ta 300-400 demir satıldı 13-14 akçeden diğer kasabaların hesabını siz yapın Very Happy bld reisiydim ordan biliyorum Very Happy

Bunların eyalet çıkışları acaba kaç akçeden yapıldı kimler zengin oldu daha neler söylenir ama bize yakışmaz.
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:58 pm

Ve halen bana hırsız vatan haini yakıştırması yapanlar utansınlar.
infini

infini

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 7:42 pm

o demir paralarını iyi bir yere yerleştirsinler Twisted Evil
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 8:47 pm

sonsuz demiş ki:

Hahahaha manyaksın hacı katılıyorum Very Happy
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:33 pm

ohoooooooooooooo neler dönüyo oyunda Very Happy
en güzelide sagda solda herkese multici hortumcu diye bagirmalari degil mi Very Happy
coluk cocugun multi yapmasina kiziyoruz
koskoca insanlarin bu yaptiklarini görünce hakkaten insanin migdesi bulaniyo Evil or Very Mad
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:48 pm

sonsuz demiş ki:
Uyari Uyari Uyari Uyari lol! lol! lol! lol! lol!

SÜPERSİN HACI ABİM Smile

NELER DÖNÜYOR YA ACIYORUM HALLERİNE
güZelcee

güZelcee

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:59 pm

ahahahhaa Laughing Laughing uhuhuhu Laughing çocuk mu kandırıyosunuz siz ya hiç güleceğim yoktu akşam akşam ahahahhaha

bizim eleman

abooo

bunlar cucurbita nın hayatta kullanmayacağı kelimeler hanginiz cucurbita kılığına büründüyseniz afallamışsınız ahahahahahha çok komik! çok komik! lol!
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:00 pm

kabakcıkmı yolladı bakem senı
kaybol hade
güZelcee

güZelcee

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:10 pm

Nistel demiş ki:
kabakcıkmı yolladı bakem senı
kaybol hade

nie kayboluyomuşum canım forum değilmi burası kaydoldum yazıyorum yasak mı? ha lol!
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:12 pm

evet yasak çok komik!
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:23 pm

güZelcee demiş ki:
ahahahhaa Laughing Laughing uhuhuhu Laughing çocuk mu kandırıyosunuz siz ya hiç güleceğim yoktu akşam akşam ahahahhaha

bizim eleman

abooo

bunlar cucurbita nın hayatta kullanmayacağı kelimeler hanginiz cucurbita kılığına büründüyseniz afallamışsınız ahahahahahha çok komik! çok komik! lol!
Vay cucurbitayı kendin gibi tanıyorsun.Şimdiii güzelcee bas git burdan Very Happy Yoksa biz tekmeleyerek atmasını biliriz Razz Bıktım artık bu oyundaki sahtekarların isimleriyle üyelik almak yerine başkalarını göndermelerinden ya da başka isimle hesap açmalarından.
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 11:05 pm

Arkadaşlar bir dipnot düşmek istiyorum:

Sanmayın ki bu şahsiyetler bu soygunları halktan aldığı oy ile yapıyor.Bir konuşmada da sayın Evrenos_beg BODF un bütün yöneticilerinin(hipergazi cucur vs.)multi yaptığını hatta kendisinin de bu miltilerden birisiyle OHRF listesinden girip ardından OHRF yi karaladığını çok büyük bir marifetmiş gibi anlattı. Şu da bilinsin ki adminler bu tür olaylara tam anlamıyla kalıcı çözüm bulmadığı sürece biz bu oyunu bazı kişilerin ego larını tatmin etmek için oynuyor rolünde olacağız...

Teşekkürler
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 11:12 pm

güZelcee demiş ki:

bizim eleman

abooo

O kadar demir in lafı edilse sana sende afallardın ne dedigine konuşmalarına ve yazdıklarına dikkat etmezdin 4000 demircik 80,000 akçecik insanı bir tuhaf ediyor demi çok komik!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 11:15 pm

turk_kral demiş ki:
Arkadaşlar bir dipnot düşmek istiyorum:

Sanmayın ki bu şahsiyetler bu soygunları halktan aldığı oy ile yapıyor.Bir konuşmada da sayın Evrenos_beg BODF un bütün yöneticilerinin(hipergazi cucur vs.)multi yaptığını hatta kendisinin de bu miltilerden birisiyle OHRF listesinden girip ardından OHRF yi karaladığını çok büyük bir marifetmiş gibi anlattı. Şu da bilinsin ki adminler bu tür olaylara tam anlamıyla kalıcı çözüm bulmadığı sürece biz bu oyunu bazı kişilerin ego larını tatmin etmek için oynuyor rolünde olacağız...

Teşekkürler

bu olayı duydum tekirdağ reisi yapmış multisini oradan girmiş ohrf ye, ki zaten bodf lu olan dedetor bile bu tayfanın multilerle rakiplerine kaptırdıkları kasabaları düşürdüklerini söylemişti
reelman

reelman

MesajKonu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 11:19 pm

valla biz bu akçe seviyelerine gelmemiz için bii 50 yıl falan oynamalıyız sanırım 15 aylık oyuncuyum param bitti 90 akçe borç aldım Very Happy:D geçenlerdede jeton bozdurup yemek yemiştim. Allah sonumuzu hayr etsin

Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki