|
Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler |
|
|
Yazar |
Mesaj |
alpi_03
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 11:23 pm |
|
|
- turk_kral demiş ki:
- Arkadaşlar bir dipnot düşmek istiyorum:
Sanmayın ki bu şahsiyetler bu soygunları halktan aldığı oy ile yapıyor.Bir konuşmada da sayın Evrenos_beg BODF un bütün yöneticilerinin(hipergazi cucur vs.)multi yaptığını hatta kendisinin de bu miltilerden birisiyle OHRF listesinden girip ardından OHRF yi karaladığını çok büyük bir marifetmiş gibi anlattı. Şu da bilinsin ki adminler bu tür olaylara tam anlamıyla kalıcı çözüm bulmadığı sürece biz bu oyunu bazı kişilerin ego larını tatmin etmek için oynuyor rolünde olacağız...
Teşekkürler İnanmam |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Salı Mayıs 19, 2009 11:24 pm |
|
|
- güZelcee demiş ki:
- Nistel demiş ki:
- kabakcıkmı yolladı bakem senı
kaybol hade nie kayboluyomuşum canım forum değilmi burası kaydoldum yazıyorum yasak mı? ha
nasil takip ediyosunuz dimi:) resminin havasimi bitti cakma cucur:) attigin 9 mesajada bakimmi kimlerin avukatligini yapmissin:)
ugrastirma beni pilini pirtini topla guzelceene hade bakam hade allah versin
sizi gidi cakma cucurler siziiiii
tik olmus sizde herseyi reddetmek ya aranizda yokmu iki gram delikanli biride HARBIDEN YAPTIK DESIN:) |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Çarş. Mayıs 20, 2009 2:46 am |
|
|
- Canko demiş ki:
- tik olmus sizde herseyi reddetmek ya aranizda yokmu iki gram delikanli biride HARBIDEN YAPTIK DESIN:)
valla canko biz artik yaptik demelerinden gectik yapmis olabiliriz gibi bisey desyip ucundan koklatsalar kurban kesicez |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Çarş. Mayıs 20, 2009 11:04 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- turk_kral demiş ki:
Sanmayın ki bu şahsiyetler bu soygunları halktan aldığı oy ile yapıyor.Bir konuşmada da sayın Evrenos_beg BODF un bütün yöneticilerinin(hipergazi cucur vs.)multi yaptığını hatta kendisinin de bu miltilerden birisiyle OHRF listesinden girip ardından OHRF yi karaladığını çok büyük bir marifetmiş gibi anlattı. Şu da bilinsin ki adminler bu tür olaylara tam anlamıyla kalıcı çözüm bulmadığı sürece biz bu oyunu bazı kişilerin ego larını tatmin etmek için oynuyor rolünde olacağız...
Teşekkürler İnanmam
Gözlerimle görmeden öncde ben de öyle diyodum |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Çarş. Mayıs 20, 2009 11:33 am |
|
|
Arkadaşlar Bu Forumda sadece Aynı fikirde olanlar mı barına biliyo ?
Karşıt fikirde olanlar kovuluyo mu ?
Ve burda küfür ve hakarette etmedi o kişi he diyip geçseniz olmuyo mu Zaten doğruları biliyosunuz.Sonra Resmi forumda banlanınca burda yaygara kopuyo ee o zaman orasıyla burasının arasında ne fark kalıyo ? |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Çarş. Mayıs 20, 2009 1:43 pm |
|
|
oyle saca boyle tarak!!!
edit. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Çarş. Mayıs 20, 2009 1:57 pm |
|
|
- D4RK41 demiş ki:
- Arkadaşlar Bu Forumda sadece Aynı fikirde olanlar mı barına biliyo ?
Karşıt fikirde olanlar kovuluyo mu ?
Ve burda küfür ve hakarette etmedi o kişi he diyip geçseniz olmuyo mu Zaten doğruları biliyosunuz.Sonra Resmi forumda banlanınca burda yaygara kopuyo ee o zaman orasıyla burasının arasında ne fark kalıyo ? Tamam adam gibi kendi nicklerini yazıp gelsinler.Ya da oyunda ki nicklerini belirtsinler.Sonra istedikleri konuyu tartışalım |
|
|
|
serseri_ruh
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Çarş. Mayıs 20, 2009 6:07 pm |
|
|
tamam da bundan sonra ne yapılacak?msn delil olarak kabul görmüyor.O dönem divan raporları nasıl acaba.Demir çıkışları falan.İncelemek msnye dayanak bulmak gerek |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Çarş. Mayıs 20, 2009 6:33 pm |
|
|
- turk_kral demiş ki:
Teşekkürler Bu olayi bende yasamistim. Osmanlinin ikinci partisini kurdugum siralar, Tekirdagdan Balipasha isimli biri aday olmustu, kendiside partimize girdikten sonra, tam divan seçimleri yaklasti, belediye araciyla partimizi lekeleyen, çamur ve iftira atan mesajlar yolladi. Megerse o adam Ismailhergul'un ta kendisiydi, yani mevcut ismiyle Evrenos_beg. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Çarş. Mayıs 20, 2009 7:32 pm |
|
|
Omdf zamanındamıydı mit?
|
|
|
|
güZelcee
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Perş. Mayıs 21, 2009 10:23 am |
|
|
D4RK41 seni can-ı gönülden tebrik ediyorum ve çok teşekkür ediyorum.
canko sen önce küfürsüz konuşmayı öğren sonra çık karşıma maşallah editsiz mesajın yok. küfürbaz insanlarla işim olmaz benim.
mit evrenos u yakalamışsın ama senin yaptığın bütün gizli işleri bana aktaran en yakın arkadaşını yakalayamamışsın.
dkocaktan ses çıkmadı.yalanın ortaya mı çıktı o yüzdenmi acaba? |
|
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Perş. Mayıs 21, 2009 10:35 am |
|
|
Konuşmalarınıza dikkat ediniz. Karşınızdaki kişilere en ufak hakaretiniz editlenicek ve cezalandırılıcaksınız. Kullanıcılara son uyarıdır...
Redkit... |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Perş. Mayıs 21, 2009 4:24 pm |
|
|
- güZelcee demiş ki:
- D4RK41 seni can-ı gönülden tebrik ediyorum ve çok teşekkür ediyorum.
canko sen önce küfürsüz konuşmayı öğren sonra çık karşıma maşallah editsiz mesajın yok. küfürbaz insanlarla işim olmaz benim.
mit evrenos u yakalamışsın ama senin yaptığın bütün gizli işleri bana aktaran en yakın arkadaşını yakalayamamışsın.
dkocaktan ses çıkmadı.yalanın ortaya mı çıktı o yüzdenmi acaba? Neye ses çıkaracağım anlamadım. Bu kanıtlar tamamen gerçektir. Bu kabak çiçeği ve yandaşlarının eyaleti nasıl soyduklarını öğrensin millet diye buraya ekledim. Elbetteki inkar edecekler çünkü bu dolandırıcılıkları yapanlarda utanacak yüz yok maalesef. Bu da normal çünkü adı üstünde rol oynama oyunu bu. Hırsız, dolandırıcı ve yüzsüz rollerini kendilerine yakıştıranlar olacaktır. Sen de oyundaki kimliğinden utanıyor olmalısın ki buraya değişik bir rumuzla yazıyorsun. İlk sorumu tekrar edeyim. Neye ses çıkarmam gerekiyor?
Edit: İmla hataları düzeltildi. |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Perş. Mayıs 21, 2009 9:43 pm |
|
|
- güZelcee demiş ki:
dkocaktan ses çıkmadı.yalanın ortaya mı çıktı o yüzdenmi acaba? cocuk isine bak ugrasma benle yanarsin sonra, git gercek isminle gel de ondan sonra muhattap bul kendine. bak biz nerde ne yaziyorsak ismimizi altina not olarak dusuyoruz.
konuyuda bize satasarak degistirme, cucurude al ait oldugun copluge git.
sonra kufurbaz diyorsun, CIK ADAM GIBI KARSIMA, ADAM GIBI KONUSALIM, FORUMDA ARTISTLIK YAPMAK MODA OLMUS.
birde kiz nicki almislar burda, kendini acindirip bize konusma hakki tanimiyorlar ayaklari yapiyorlar.
AGA BABANA SOLE KENDI GELSIN, HADE BAKEM Üslubunuza dikkat etmezseniz forum kurallarına göre gereken cezayı vereceğim. Bu size son uyarımdır.Bir kez daha uyarmak zorunda kalırsam ceza alırsınız... Anubis... |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Cuma Mayıs 22, 2009 12:35 am |
|
|
- turk_kral demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- turk_kral demiş ki:
Teşekkürler İnanmam
Gözlerimle görmeden öncde ben de öyle diyodum Ben senin inandığın anlamda inanmıyorum.. |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Cuma Mayıs 22, 2009 12:37 am |
|
|
- güZelcee demiş ki:
dkocaktan ses çıkmadı.yalanın ortaya mı çıktı o yüzdenmi acaba? hı hı evet. |
|
|
|
Anubis
Moderatör
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Cuma Mayıs 22, 2009 2:59 pm |
|
|
Forum Kullanıcılarına son uyarı... Başlık amacından saptığı an kitlenecektir. Başlığı amacından saptıranlar ise ağır cezalar alacaklardır. Anubis... |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler Cuma Mayıs 22, 2009 5:04 pm |
|
|
- Canko demiş ki:
- güZelcee demiş ki:
dkocaktan ses çıkmadı.yalanın ortaya mı çıktı o yüzdenmi acaba? cocuk isine bak ugrasma benle yanarsin sonra, git gercek isminle gel de ondan sonra muhattap bul kendine. bak biz nerde ne yaziyorsak ismimizi altina not olarak dusuyoruz.
konuyuda bize satasarak degistirme, cucurude al ait oldugun copluge git.
sonra kufurbaz diyorsun, CIK ADAM GIBI KARSIMA, ADAM GIBI KONUSALIM, FORUMDA ARTISTLIK YAPMAK MODA OLMUS.
birde kiz nicki almislar burda, kendini acindirip bize konusma hakki tanimiyorlar ayaklari yapiyorlar.
AGA BABANA SOLE KENDI GELSIN, HADE BAKEM Üslubunuza dikkat etmezseniz forum kurallarına göre gereken cezayı vereceğim. Bu size son uyarımdır.Bir kez daha uyarmak zorunda kalırsam ceza alırsınız... Anubis... sayin anubis, uslubumuz adamina gore, lakin dikkat edin nerede kufur var???
biz, gercekleri bu insanlara karsi bu uslubla ariyoruz, tekrar okuyun lutfen su usteki yazimi, orada herhangi bir kufur gorurseniz ondan sonra ceza kesmenize gerek yok ben zaten kendimde giderim.
bu guzelce denen kisi, bana kufur ediyorsun diye ithamda bulunacak biz cvp yazmicaz oylemi.
hakettigimi yasarim, cezam varsa cekerim ama boyle tehtidler hic hos degil.
Biz bazilari gibi sekil degistiremiyoruz malesef yapimiz bu, fakat konusma seklimiz adamina gore degisiyor elbette SERTLE SERT, EFENDIYLE EFENDI, INSANLA INSAN GIBI KONUSULUR,
BU USLUBU KIMSE DEGISTIREMEZ.
GOREVINIZIN GEREGINI YAPACAKSINIZ ELBETTE, LAKIN HER msjimizi icinde kufur yada hakaret yokken boyle editlemeniz gorevden cok tehtide benziyor.
KUSURA BAKMAYIN KENDIMIZI BU KISILERE EZDIRMEYIZ, |
|
|
|
|
Eyalet envanteri nasıl soyulur? Ustasından tarifler |
|
|