|
Yazar |
Mesaj |
toz
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Çarş. Mayıs 27, 2009 6:15 pm |
|
|
Bursa ya taşinmak lazım hemen. Devrim ateşini cayir cayir yakmişlar haberimiz yok. |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Çarş. Mayıs 27, 2009 10:12 pm |
|
|
Ben olaylara ve kişilere takılmadım direk kanuna takıldım ne demek o kanun öyle!!!!
BEN BİR TÜRK EVLADI OLARAK KENDİ ÖZ VATANIMIN TOPRAGINDA ADI NE OLURSA OLSUN KİMSEDEN İZİN ALMAK ZORUNDA DEĞİLİM!!!!!!!!! ASİ DEĞİL NORMAL GURURLU VATANIN SEVEN VE KESİNLİKLE HİÇBİR KARIS TOPRAGIIN AYRI DÜŞÜNMEYEN BİR VATANDAŞIM...
TAHÜTLÜ NÜFÜS KAYIT ÖRNEĞİNİDE FAKS ÇEKELİMMİ :affraid:TÖVBE YAA
Bence bu kanun çok büyük bi gaftır, angaryadır kimsenini hakkı yoktur böyle birşeye |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Perş. Mayıs 28, 2009 12:40 am |
|
|
ben diyorum bu cocukta bir cevher var diye:) tebrikler lavis +1000 |
|
|
|
emirdagli
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 12:15 am |
|
|
- Baba_İlyas demiş ki:
- NOT:
Anlamadığım şudur. Bursa Divan Yönetimi ve derin Bursa ile sorunları malum olan Turk Kral ve Emirdağlı isimli oyuncular, bu saçma sapan kanunları ne çabuk hazmetmiş de bir de savunur olmuşlar... eğer beni birazcık tanısaydın bursa divanındaki ismi geçen kişilerin en büyük düşmanlarından biri olduğumu bilirdinki saçma bi şekilde onları savunmakla itham etmezdin. hatta son yazımda burdaki turkscihad gibi birkaç oyuncuyu görünce bursa divanındakilere bu zamana kadar her platformda karşı olmamında hata olabileceğini düşündüğümü yazdım. ama şu varki ben çok bedeller ödedim. askperestten kaç tane mahkemede toplam kaç akçe ceza yediğimin bile hesabını unuttum. fakat bu foruma ikaz üzerine baktığımda benim düşman olarak görmediğim bazı kesimlerin nasıl turk_kral ve bana acımasızca hakaret ettiğini gördüm. Hakaret edende Turk_Kral la aynı partiden OHRF Karesi divan üyesi ve Kralda geçmiş dönemdede OHRF divan üyesiydi önümüzdeki dönemde muhtemelen yine OHRF nin Bursa divan üyesi olacak. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. her şey bitarafa bursadaki sözü geçen yöneticilerle vede özelliklede obdf li yöneticilerle asla dost olmam, desteklemem. tabiki bu sözüm Bursadaki OBDF lilerin sizin taraftaki kolları içinde geçerlidir. Karesideki bazı kişilerin bizim hakkımızda neler düşündüklerini görmem tabiki benim vede dostlarım adına iyi bir gelişme olmuştur. ismini saydığınız oyuncuların çoğu yeni divanda olmuycak ama siz bu kafayla giderseniz bursada ne kadar divan değişirse değişsin sizinle asla dostluk zemini ortaya çıkmayacak. eğerki bir sonraki seçimlerde ben divana girebilir vede görev üstlenirsem o zaman diyaloğumuz daha değişik olur. çukalatamen tükürükle bursayı boğarmı yoksa ben o tükürüğü ona yuttururmuyum hepiniz şahit olursunuz... NOT: Kareside; OHRF ile alakası olmayan, OHRF lileri tanımayan, rüzgar ne tarafa eserse o tarafa fırıldak olan, her partiye aynı mesafede olan bir bukalemunu seçip divana gönderen tüm OHRF lilere hayret ediyorum!!! Böyle kişileri divana göndermeye devam ederseniz yakında OHRF gerçekten tarih olacaktır. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 12:24 am |
|
|
- emirdagli demiş ki:
- Baba_İlyas demiş ki:
- NOT:
Anlamadığım şudur. Bursa Divan Yönetimi ve derin Bursa ile sorunları malum olan Turk Kral ve Emirdağlı isimli oyuncular, bu saçma sapan kanunları ne çabuk hazmetmiş de bir de savunur olmuşlar... eğer beni birazcık tanısaydın bursa divanındaki ismi geçen kişilerin en büyük düşmanlarından biri olduğumu bilirdinki saçma bi şekilde onları savunmakla itham etmezdin. hatta son yazımda burdaki turkscihad gibi birkaç oyuncuyu görünce bursa divanındakilere bu zamana kadar her platformda karşı olmamında hata olabileceğini düşündüğümü yazdım. ama şu varki ben çok bedeller ödedim. askperestten kaç tane mahkemede toplam kaç akçe ceza yediğimin bile hesabını unuttum. fakat bu foruma ikaz üzerine baktığımda benim düşman olarak görmediğim bazı kesimlerin nasıl turk_kral ve bana acımasızca hakaret ettiğini gördüm. Hakaret edende Turk_Kral la aynı partiden OHRF Karesi divan üyesi ve Kralda geçmiş dönemdede OHRF divan üyesiydi önümüzdeki dönemde muhtemelen yine OHRF nin Bursa divan üyesi olacak. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. her şey bitarafa bursadaki sözü geçen yöneticilerle vede özelliklede obdf li yöneticilerle asla dost olmam, desteklemem. tabiki bu sözüm Bursadaki OBDF lilerin sizin taraftaki kolları içinde geçerlidir. Karesideki bazı kişilerin bizim hakkımızda neler düşündüklerini görmem tabiki benim vede dostlarım adına iyi bir gelişme olmuştur. ismini saydığınız oyuncuların çoğu yeni divanda olmuycak ama siz bu kafayla giderseniz bursada ne kadar divan değişirse değişsin sizinle asla dostluk zemini ortaya çıkmayacak. eğerki bir sonraki seçimlerde ben divana girebilir vede görev üstlenirsem o zaman diyaloğumuz daha değişik olur. çukalatamen tükürükle bursayı boğarmı yoksa ben o tükürüğü ona yuttururmuyum hepiniz şahit olursunuz... NOT: Kareside; OHRF ile alakası olmayan, OHRF lileri tanımayan, rüzgar ne tarafa eserse o tarafa fırıldak olan, her partiye aynı mesafede olan bir bukalemunu seçip divana gönderen tüm OHRF lilere hayret ediyorum!!! Böyle kişileri divana göndermeye devam ederseniz yakında OHRF gerçekten tarih olacaktır. Bu neyin acısı böyle yaa.Birileri bizi fena dert emiş.Çocuk buraya gelir gelmez niye adımı anıyorsun.Senin gibi dağdan inmedik biz dağlı adamın asabını bozma.Birdaha durup dururken adımı ağzına alma.Sonra biz suçlu oluyoruz |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 9:16 am |
|
|
- Baba_İlyas demiş ki:
- Benim de bir teklifim var. Bursa Eyaleti isim değiştirsin:
SOSYALİST BURSA EYALETİ
Beğendiniz mi?
Bu abuk kanunlaın tamamı buraya çakma forum dediği için, tenezzül etmeyen Evrenos_beg'in ürünüdür.
Bunlar daha bir şey değil, haberiniz olsun ahali, Bursalılar Bursaya yerleşme veya Bursa sınırlarından içeriye girmeyi de vizeye tabi kılmak için hazırlık yapmaktalar.
Yaşasın BURSA Yaşasın SOSYALİZM :D:D:D:D
NOT: Anlamadığım şudur. Bursa Divan Yönetimi ve derin Bursa ile sorunları malum olan Turk Kral ve Emirdağlı isimli oyuncular, bu saçma sapan kanunları ne çabuk hazmetmiş de bir de savunur olmuşlar... valla cok guzel bir tespit seni tebrık edıyorum valla ben nerde okuumsa sosyalız mı şu an bursada uyglanıyor :D bursa o kadar devletleşmiş o kadar kapalı br eyalet olmuş ki once dişari ile olan bağını kopardı sonra kendı vatandaşlarına uretım dişi malları yasakladı sanırsam sonra urun kısıtlması derken devlet tum malları alır olacak:D:d (ki oyle yapiyor sanırım) sonra ilyas bır baktın bursa kardeşlerımız:D:D 10 akçeye devlete çalişir olmuşlar
burdan tum osmanlıda yaşayan sosyalıst komunist arkadaşlara çağrim o dur kı gidin bursada devrım eteşiyle yanıp kul olun bakın sosyalızım nasıl oluyormuş:D:D:
bende yakındır ilyas geliyorum iyi bir anarşist olarak bursa tem benlık yer:DD komunızım için herşeyi yapacam:D:D |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 10:58 am |
|
|
Turkscihad laflarına dikkat etsen iyi olur. Senin çocu dediğin adam 31 yaşındasın senin ona abi diye hitap etmen gerekirken hitap şekline bak!!! Bizimle muhattap olmayı buradan kaybediyorsunuz.. |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 6:37 pm |
|
|
Yaw komedi bu konu Daha adam reis seçilmiş kanunları okumamış milleti kasabadan kovuyo. bende bu dursunbey halkınıda tebrik ediyorum bu kadar bilgisiz birini reis seçmişler artık sonunuz Hayır olsun... Aynı zamanda Yaşasın Tam bağımsız Bursa , Tüm komünist dostlarımızı Bursa sancağına bekliyoruz...Artık Devrime burdan devam ederiz |
|
|
|
emirdagli
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 10:03 pm |
|
|
Osmanlı Beylikkende, Devletkende, İmparatorlukkende hiçbir zaman komünist olmamıştır. Senin gibi düşünen komünistler Rusyaya taşınırlarsa daha rahat ederler. orda hazır bir komünist sistem tarihi var. Osmanlı tarihini yeniden yazmak için debelenip durmamış olursunuz. |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 10:10 pm |
|
|
emir siz işte çalişiyorsunuz yaa rusyaya gerek yok ne guzel bursada moskov kokusu kokmaya başladı bıle |
|
|
|
emirdagli
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 10:19 pm |
|
|
biz Türkden başkasının ne kültürüne nede felsefesine hayranlık duymayız. yani senle benzeşmiyoruz bu konuda. |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 10:19 pm |
|
|
:D bizi bilen bılıyor beni karalamanın bir mantıgı yok ben olanı dıyorum |
|
|
|
emirdagli
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 10:23 pm |
|
|
bence seni bilen biliyor ama yanlış biliyor. O sembolünüzdeki kurt hiçbir zaman komünistlikle bağdaşmaz, tam tersi çatışır. ya resimden kurdu ve turayı sil yada komünist söylemleri bırak. yada bu tür konularda bilgisizim de çık işin içinden. |
|
|
|
samsa_cavus
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 10:26 pm |
|
|
zuhaaa bak ben ne dıyorum oku ona gore konuş :D ben bursada yapilanı eleştiriyorum diyorum kı orası rusyadan farksız eger isteyen varsa gitsin de gosun nasıl oluyor haaaa ama sen oyle anlamak istemessın o ayrı |
|
|
|
emirdagli
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 10:36 pm |
|
|
- D4RK41 demiş ki:
- Aynı zamanda Yaşasın Tam bağımsız Bursa , Tüm komünist dostlarımızı Bursa sancağına bekliyoruz...Artık Devrime burdan devam ederiz
bırakın bu komünist söylemleri o zaman. Komünistlere karşı karnımız tok. hadi başka kapıya. |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 10:46 pm |
|
|
Biz burda Sizin ortamı mizahi bi diile anlattık tabi karşımızdaki kaç yaşında ve zeka yaşı kaç bilmeden ama öğrenmişte olduk... Hayrola ordaki kurtu ve tuğrayı sahiplendin mi Amblem tasarlamak sana mı kaldı... İlk önce adam gibi konuşmayı öğren Ve zekanı yükseltmeye bak sonra gel akıl ver... |
|
|
|
emirdagli
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik Cuma Mayıs 29, 2009 11:07 pm |
|
|
sen nerden biliyorsun burdaki durumuda mizahını yapıyorsun. sen karesideki garipliklerin mizahını yapsana. yoksa yanardönerin ekibindenmisin. eğer osmanlıda tek kanun olsun istenseydi eyaletlere bölünmezdi. Karesi garip biyer. adam ohrf den divana girmiş ama ohrf lileri tanımıyor vede ilgisi yok, senin profilinde başka bir parti var ama tamamen yanardöner kişilik çizgisindesin. Yoksa yanardöner bidahaki dönem için size partimi kurdurdu!!! neyin peşindesin sahte yanardöner yoksa sendemi bukalemun olmaya çalışıyon. |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik C.tesi Mayıs 30, 2009 11:22 am |
|
|
- emirdagli demiş ki:
- sen nerden biliyorsun burdaki durumuda mizahını yapıyorsun. sen karesideki garipliklerin mizahını yapsana. yoksa yanardönerin ekibindenmisin. eğer osmanlıda tek kanun olsun istenseydi eyaletlere bölünmezdi. Karesi garip biyer. adam ohrf den divana girmiş ama ohrf lileri tanımıyor vede ilgisi yok, senin profilinde başka bir parti var ama tamamen yanardöner kişilik çizgisindesin. Yoksa yanardöner bidahaki dönem için size partimi kurdurdu!!! neyin peşindesin sahte yanardöner yoksa sendemi bukalemun olmaya çalışıyon.
Allaha şükür forumlara bakabiliyoruz ve durumu görüyoruz Ve karesidede öyle sizinkine benzer bi konu olursada yorumumuz yaparız...
Bizim yanardönerlik gibi bi özelliğimiz yoktur çizgimiz belli , benim profilimde gördüklerin beni yansıtır Ve diğer partilerin iç işleri beni ilgilendirmez... Biz kimseden emir alıp parti kurmayız kendi irademizle kurduğumuz bi oluşum.Ve o yanar döner dediğin insan osmanlı için çalışan ve halkın iradesi ile seçilmiş bi devlet adamıdır... Bu kadar cevap herhalde sana yetmiştir.Birileri sana yanlış bilgi vermiş belli biz kimsenin adamı değiliz bunu bil... Ve sende olmamaya çalış ... Ve bu konuya attığım en son mesajdır... |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik C.tesi Mayıs 30, 2009 11:58 am |
|
|
- emirdagli demiş ki:
- sen nerden biliyorsun burdaki durumuda mizahını yapıyorsun. sen karesideki garipliklerin mizahını yapsana. yoksa yanardönerin ekibindenmisin. eğer osmanlıda tek kanun olsun istenseydi eyaletlere bölünmezdi. Karesi garip biyer. adam ohrf den divana girmiş ama ohrf lileri tanımıyor vede ilgisi yok, senin profilinde başka bir parti var ama tamamen yanardöner kişilik çizgisindesin. Yoksa yanardöner bidahaki dönem için size partimi kurdurdu!!! neyin peşindesin sahte yanardöner yoksa sendemi bukalemun olmaya çalışıyon.
birazcık erkek olsan sana yapılan açıklamayı okur ona göre açıklamalarda bulunursun.seni tanımak zorunda değilim ben.İcraat yapsaydın da biraz tanısaydık.demekki icraatın olmamış.Ben yanar döner hiç değilim.tanıyan tanır beni.Git beni valandile sor ondan sonra konuş.Karalamalarla üstte çıkmaya calışıyorsan ancak kendini batırırsın. ha bu arada kendini padişah sanıp vatandasımı eyaletinden kovanlarla işim olmaz.buna yanardönerlik diyorsan evet yanardönerim |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik C.tesi Mayıs 30, 2009 1:12 pm |
|
|
- turk_kral demiş ki:
- Turkscihad laflarına dikkat etsen iyi olur. Senin çocu dediğin adam 31 yaşındasın senin ona abi diye hitap etmen gerekirken hitap şekline bak!!! Bizimle muhattap olmayı buradan kaybediyorsunuz..
Kes tıraşı.30 yaşını geçmiş adam olamamış artist.Durup duruken bana laf atıyor eyvallah mı diycez.Siz kimsiniz sizle muhattap olmya çalışcaz.Siz gidin cucurbita anneniz gelsin. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Yapılan terbiyesizlik C.tesi Mayıs 30, 2009 1:55 pm |
|
|
Kilitlenmiştir. |
|
|