Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Savaş isteyen?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
recep298

recep298

Savaş isteyen? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 12:20 pm

Kalkanlar Elimizde
Kılıçlar Belimizde
Biz Gideriz Savaşa
Bulgar Kesmeye!!!

lol!
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 12:48 pm

bu kadar dırdır yeter , e hadi buyrun gidelim

Vallaha doğruya doğru bütün özellikleri ful olan ayrıca kılıcı ve kalkanı olan ailemden 5 kişi net bir güç ve kuvvetle yanında yer alırdık Kartalcığım.
Daha önceki savaşta bunu şehit ve gazi olarak kanıtlamıştık!!!
Ne yazıkki bu gücümüz artık yok hepimizin bütün özellikleri SIFIRDIR!!!
Şimdi aylardır adam sildirmekle meşgul olan kişilerin günüdür. Bu kişilerin şimdi kime hizmet ettiğini şimdi daha iyi anlıyorsunuz ve bizimle birlikte naletliyorsunuzdur!!!
Ama ne yazıkki yapılan yapılmış Osmanlı büyük yara alarak çok kan kaybetmiştir.

Bırak felsefe yapmayı Sihir ben güçten bahsediyorum.
Şimdiye kadar bu topraklarda yaptığın kazanılmalarından bahsediyorum.
Nasılsa savaş çıkınca bunları 2 veya 3 katına çıkaracaksın hadi harcada görelim.
Cucurman

Cucurman

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 2:14 pm

Savasin cikmasi osmanli icin iyi olur elde birikmis ve tuketilmeyen stoklar tuketilmeye baslar ekonomide canlilik baslar ve bulgarlarin derse ihtiyaci var samakovu 6 ay elde tutmak veya his vermemek gibi.
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 3:52 pm

Evet bu doğru fakat el alem multiyle bırakın kasabaları eyaletleri hatta devletleri istila ederken birde bize bakın multiyle uzaktan yakından alakası olmayan sadece aynı IP den girdikleri için silinen sildirilenlerin haddi hesabı yok!!!
Ancak ne olacak gerçekten de hiçbişi yapmak istemeyenlerle dolu olan kasabalara biraz daha fazla kişi eklenmiş olacak.
Bence bu savaşa gidecek kimse olmayacaktır.
Nerde öyle bütün özellikleri ve kuvveti tamam olan savaşa gidecek gözü pek adamlar.
Dikkat etmedinizmi her kasabada 20 kişiye yakın adam bütün özellikleri ful olmasına rağmen ya inzivadalar yada 5 dk. oyuna girip işini yapıp çıkıyorlar.
Aslında onlar en iyisini yapıyorlarmış keşke bizde öyle yapsaydıkda şimdi en azından uyanır savaşa giderdik!!!
Manganese

Manganese

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 6:42 pm

Konuyu başka yerlere çekip kalabalık etmek yerine gidilecekse yazın isimlerimizi divanlarda onaylasın çıkalım gidelim.. Liste yapılacaksa ben varım..
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 7:15 pm

Ben ezelden beri gidelim diyorum zaten hazir olan 40 kisi varsa 20 ser kisilik iki orduyla cikalim yola hemen yarin mesela cheers
alyabike

alyabike

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 7:40 pm

gidelim gidelim.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 8:12 pm

valla ordulara divanlar lojistik destek verecekse hemen kurma çalışmalarına başlayalım
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 8:50 pm

56 kişilik 1 ordunun 10 günlük yolda yiyeceği yemeği ben veririm Smile
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 9:04 pm

56 kişi hepsi et yemeli savaşa gidiyorlar Very Happy 16 akçeden 8900 akçe para lazım Very Happy
emirdagli
Üyeliği iptal edilmiştir
emirdagli

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 9:09 pm

eğer savaşa gidilecekse ordular mutlaka bursada kurulmalıki 5 prestij bi işe yarasın. bizim ekipdende gelecek adamlar var. orduyu kuracaklar bana mesaj atarsa kafidir.
@li

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 9:10 pm

1 mısır yeseler yeter...

Şu ana kadar zaten herkes etin bolluğundan kuvvet puanı yapıyor.
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 9:13 pm

arkadaşlar aslında bir şavaş ekonomi acısından iyi olur ekonomimiz canlanırdı biraz
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 9:25 pm

Bursa Divanı Ordulara Mühür Verecekmi Acaba ?? Sanmam...
emirdagli
Üyeliği iptal edilmiştir
emirdagli

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 9:40 pm

Bursa nasılki edirnedeki savaşa adam ve mühimmat yardımı yapmışsa şimdide böyle bir durumda elinden geleni yapacaktır.
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 9:51 pm

İnş. Smile
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 10:05 pm

de hadi buyrun o zamanda görelim bakalım smakovu alabilicekmiyiz..

Divanlara acil telgraf çekilsin durum bildirilsin ve divanlardanda onay gelirse oyunun hamileri hemen ordu çalışmalarına başlarsa galiba intikam alınabilir..

Gözümüz kulağımız sizde hadi buyrun Smile
Istanbull

Istanbull

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mayıs 31, 2009 11:43 pm

OLEY SAVAŞ !
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 01, 2009 12:47 am

SihiR demiş ki:

yakinda bir bayrak aciyorum sihir beni bul:) sende geliyonmu:) sensiz olmaz bak 8 kelle kesmez seni:)
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 01, 2009 1:35 am

Ee hadin o zaman belediye reisleri belediyeye ilan olarak assinlar savasa katilmak isteyenlere birde meylerde duyursunlar. Ben hazirim grup halinde cikalim iste Smile
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 01, 2009 1:37 am

Hatta simdilik bos bos oturuyorum yarin veya ertesi gun yola cikarim artik ins.(balyadan)
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 01, 2009 7:35 am

Ben bugun inegolden Yola cıkıyorum...
infini

infini

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 01, 2009 10:07 am

Ordulara ap uretebilirim ve asker bulabilirim..Gidilecekse hazirliklar baslasin kiliclarimiz keskin kalkanlarimiz kirilmaz olsun...
@li

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 01, 2009 12:13 pm

Divanlardan ses çıkmıyor arkadaşlar..

masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Savaş isteyen? Savaş isteyen? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 01, 2009 12:25 pm

SihiR demiş ki:
Demekki oluyormuş şimdi kılıç kalkan ve 255 olmuş kuvvetle bende katılmak istiyorumda yokki !!!
Hadi o zaman ne duruyorsunuz şu 56 kişiyi görelim...

Savaş isteyen?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki