|
Yazar |
Mesaj |
suskun68
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 12:32 pm |
|
|
Ben hep gitmekten yanayım ama bu savaş lafıda lafta kalacak gibi... neyse prestijlerimiz 1 olsun bulgarlar gelir o zaman savaşırız |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 12:44 pm |
|
|
Kalk gidelim suskun..
Gidilecekse tam zamanı...
|
|
|
|
mogutcu
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 1:31 pm |
|
|
Kurulacak ordulara 30 AP üretebilirim, gerekirse asker olarakda katılabilirim. |
|
|
|
karademir
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 2:28 pm |
|
|
- suskun68 demiş ki:
- Ben hep gitmekten yanayım ama bu savaş lafıda lafta kalacak gibi... neyse prestijlerimiz 1 olsun bulgarlar gelir o zaman savaşırız
sen varsan bende varım |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 3:10 pm |
|
|
süpersiniz arkadaşlar. her konuda iğneleme yapma özelliğine sahipsiniz ve her ortamda, şartta herşeyi bir kenara bırakıp ŞAVAŞMA özelliğinize hayranım
EĞER HAKATEN ŞAVAŞMAK İSTİYORSANIZ VE İCRAATA GEÇECEKSE
Şu an Savaşacak öyle çok insan varki!!!!!! ama şimdi şahsi kavgaları, çıkarları, sürtüşmeleri bir yana bırakma vaktidir. önceki savaşlarda şahsi çıkarların başımıza neler açtıgını gördük!
eğer vakit savaş vakti ise bir olmak aynı bayrak altında birleşmek vaktidir!!
ÜLKESİNDE OSMANLI YAZAN HER VATANDAŞ YÜREĞİNDE VATAN SEVGİSİ OLAN HER VATANDAŞ SAVAŞ VAKTİDİR!!!
ordular kurulsun kazanlar kurulsun mehtaranlar kurulsun vakit durma vaktı değildir!!!!
"kerpetenlerle sur'un dişlerinin sökülme vaktıdır." |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 3:47 pm |
|
|
Bende varım eğer ordu kurulduysa ve boş yer varsa sizin aranızda olmaktan onur duyarım. |
|
|
|
masatlik
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 3:49 pm |
|
|
Savaşacak tabiiki çok kişi var!!! Fakat bu kişiler yerlerinde rahatlar rahatını bozacak aman budamı multidir denilip peşine düşülecek veya birileri sildirmek için uğraşacak diye yerinden kıpırdamayan o kadar çok kişi varki inanamazsınız. Çünki bizim anlayışımız biri birimizi yok etmek olduğu için bu kişiler de kendini göstermekten oldukça çekinir olmuşlar ve her hareketin multi olabileceğini varsayarak yatmayı tercih etmişlerdir. Birileri çıkıpta yine konuyu başka yönlere çekiyorsun demesin acı ama gerçek olan budur. Çok dikkat etmemiz lazım gelen bir konudur bu! Boş beleş yere silinmeden diğer devletler gibi en azından silinme korkusu yaşamadan ne zaman bizde ordular kurup bunları doldurup gücümüzü göstereceğiz. O günü iple çekiyorum işallah bu masajım gereken kişilerin beynine çivi gibi çakılmıştır... |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 5:17 pm |
|
|
Eğer bir görev verilirse her zaman yapmaya hazırım....
Oyunda olsa Osmanlı her zaman avrupa ya korku salmış bir imparatorluktur. Ve yine oyunda olsa öyle kalacaktır..... |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 5:38 pm |
|
|
Biraz bekleyin. Merkezi bir komuta yoksa bosuna sadirmis oluruz. Isterseniz askeri teskilatlarda bir alt forum açtirip bulgaristan fethine gidecek olanlari belirleyip orada konusun derim, AP ureticilerini, mufreze komutanlarini belirlersiniz, yiyecekler masraflarinida hesaplamak sartiyla tabi... sonra açliktan ölmeyin, unutmayalim ki o kadarda kisa mesafeli bir alan degil Samokov. Yunan saldirisinida not etmek gerekir, bulgar ve yunan elçileri bu aralar sIk sIk konusmaya basladilar ve diplomasiyi iyi yönde sürdürmektedirler..
Eger ki saldirirsak, buyuk ihtimalle Bulgar elçiligi Yunan elçiligi ile iletisime geçip ortak saldiri talebinde bulunabilir. |
|
|
|
Heybetli
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 6:21 pm |
|
|
Canko ( onur abıyle konustum ) ezınede Ekev abiyle boyle bır gırısım sonucu ıkı bayrak acmayı planlıyorlarmıs. dıvan ıznı filanda umrunda degıl sanırım. |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 7:16 pm |
|
|
Ya savaş olurda ben gitmemmi kardeşim Vallahi Savaş olsun o an 1 milyon vericez desinler savaşa giderim ( Fazla Atma Çapar ) Gelirük gelirük |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 10:11 pm |
|
|
Orduyu kuran varsa bugun yola cikayim |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 10:22 pm |
|
|
3 KİŞİLİK DESİİ74 ÜN ORDUSUNA KARŞI BULGARLARIN 2 ORDUSU BULGAR ÇIKIŞ SINIRINDA KAVGAYA TUTUŞTU VE DURUM Desii74 öldü maxim 5 gün yarali ve diger arkadaşta 5 gün yaralı Bulgarlardan 2 kişi öldü..! Maximi bu başarısından dolayı teprik ediyoruz Desii74 en kısa sürede aramıza dönmesini diliyoruz |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 10:51 pm |
|
|
Bu ciidyse saldiriya basladilar veya saldirida bulunacagimizi ya anladilar veya yerin kulagi var... |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 10:53 pm |
|
|
Bulgar sınırında 2 ordu var hepsi dogru |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 10:54 pm |
|
|
malsi bizimkiler onların topraklarında bası bos gezerse sonucu bu olur yoksa adamlar bize saldırmıo bence zaten ona yürekleri de yoktur... |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Ptsi Haz. 01, 2009 11:35 pm |
|
|
Eminmisin izinlilerdi 2 ordunun sınırda olması yeteri kadar önemli degil mi? |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Salı Haz. 02, 2009 1:30 pm |
|
|
arkadaşlar delirmeyin 2 ordu kapıda demkki şavaş bekliyorlar ve hazırlar
bizde hazirlanalım ve sınırda bekleyelim gidip saldırırsak bulgar +yunan gavurları birleşirler baş edemeyiz (reel olsa baş ederizde sonuçta oyun )
lakin hali hazırda ordu kuracak, savaşacak kuvveti yerinde tecizatli çok insan var en az 4 ordu çıkaramazzsak sözüm direk meclise kalıbımıza Tükürürüm boşa oynamayalım derim!!!
biz ordularımızı kuralım ve hazır bekleyelim zira onlar hazırlanmış iyice |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Salı Haz. 02, 2009 1:48 pm |
|
|
Lavinya Edirne Ve Harmanlı Bulgarın Elindeyken 1 Aya 4 Ordu Dolduramadık Şimdi Bulgaristana Gitmek İçin Dolcağını Hiç Sanmam... |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Salı Haz. 02, 2009 2:06 pm |
|
|
isteyen gelsin ben yola ciktim geliyorum ordu ilgililere duyurulur ben 1 haftaya edirnede olacagim insallah |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Salı Haz. 02, 2009 2:08 pm |
|
|
Ya savasiriz yahut da yakinda tek tek oyun monotonlasacagi icin oyunu birakiriz |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Salı Haz. 02, 2009 2:21 pm |
|
|
recep o zaman bu kadar gelişmiş insan yoktu diye kendimi avutuyorum ama sözümdeyim
- Alıntı :
lakin hali hazırda ordu kuracak, savaşacak kuvveti yerinde tecizatli çok insan var en az 4 ordu çıkaramazzsak sözüm direk meclise kalıbımıza Tükürürüm boşa oynamayalım derim!!!
|
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Salı Haz. 02, 2009 2:26 pm |
|
|
Kaybedecegimiz yok bizim için Edirneliler... kasa olmus -500 000 envanter bos saldirip soyarsak belki bir kurtulusumuz olur, hadi hep birlikte Bulgaristana tasinalim. Turk hukumetini yerlestirelim
Ya bulguristan ya Ölüm! |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Salı Haz. 02, 2009 2:48 pm |
|
|
60 kp ile gitmiştim o zaman..
şimdi kp 244 oldu...
ben bunun bu yoksulluğun içinde yaptıysam herkes yapmıştır.
|
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Savaş isteyen? Salı Haz. 02, 2009 3:03 pm |
|
|
Ordu hangi kasabada kurulacak veya kuruldu. |
|