|
Osmanlı Geneli Silinmeler.. |
|
|
Yazar |
Mesaj |
mturkkan
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:03 pm |
|
|
forsaken alize07 bunlarda var |
|
|
|
safiye
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:13 pm |
|
|
obur da silinyormuş: |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:19 pm |
|
|
Şimdi bunların hepsi bugdan yararlanmadanmı silniiyor Yapmayın ya çocukmu kandırıyor bu adminler |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:34 pm |
|
|
yazık oldu valla tam gelişiyoruz derken 1 silinme ile geri gidiyoruz.Geçmiş olsun arkadaşlar. |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:35 pm |
|
|
Ayan olmayanlar imha oluyor ayanların sadece dükkanı yıkılıyor.Silinenlerden hariç bi ton oyuncunun dükkanları yıkıldı... |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:36 pm |
|
|
bence silinme sebebi aynı gün hem atölyede çalışıp hem de işe girmektir. baya eski bir bug. onu da rapor ettik zamanında düzelteceklerine milleti silmeyi tercih ediyor dürzüler. aklınızı başınıza alın millet bu oyuna para falan harcamayın, değmez |
|
|
|
bozkurt_019
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:37 pm |
|
|
Evet birileri kına yaksın şimdi zira koskoca osmanlıda sadece bunlar bugdan yararlanmıyor.Niye kimse cucurbitanın ve diğer Bursa şükerasının kullandığı bugu niye sorgulamıyor.Bu bug onlar kullanınca kural ihlali değilde bu silinenler kullanınca mı kural ihlali oldu.Ya da birileri Bursada bu işin peşkeşini çekecek kendi adamlarına ama biz garibanlar onların peşkeşinin günahkarı mı olacaz? Bu devran döner.Su akar yolunu bulur gün gelir bunlarında hesabı sorulur.Bu peşkeşçiler bunları unutmasın.Her zaman o zamanı bekliyorum o gün gelirse işte o zaman şerrimden de korksunlar yapacağım hayırdan da.Benden bu kadar varsın gerisini onlar düşünsün.Beni tanıyan tanır.
En son bozkurt_019 tarafından Salı Haz. 02, 2009 7:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:42 pm |
|
|
arkadaşlar listenin hepsine bakmadımda bikaçına baktım mesela ottomaniak silinmiyor listeyi yanlışmı yazdınız birileri gene kayırıldımı ?? |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:44 pm |
|
|
iyide bu adam sw1 atölye bugu ise bu adamın silinmesi imkansız listeye yanlış yamışınız |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 7:48 pm |
|
|
Bir yada 2 hata olabilir Kartal13..
Bana geçen liste bu,hepsine tabi ki bakmadım..
Ama baktıklarım doğru idi.. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:00 pm |
|
|
alpi o adamın ismini düzeltirmisin günahsızken adı çıkmasın sanırım bununla karışmış ,Ottomanmilitary |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:05 pm |
|
|
şimdi arkadaşlar silinme nedeni mal uretme bug u ve cift işte çalışma bug u deniyor ama ayan olanların sadece atolyeleri yıkılmış ayan olmayanların sucu ne ben onu merak ediyorum tamam ortada bir suc var osmanlıda malların bu kadar cok artmasının sebebide anlaşıldı ama suc varsa adalette eşit davranmalı bence demekki adalet yok ayan a farklı ayan olmayana farklı |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:07 pm |
|
|
Hocam başarılı bug ve başarısız bug girişimi olamaz mı?
Birde bu açıdan baksanız.. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:09 pm |
|
|
mturkkan adam bu oyunu para kazanmak için açtı evet yaptığı adaletsiz ama bence admin kim olsa aynı şeyi yapardı , sözüm meclisden dışarı kimse altın yumurtlayan tavuğunu kesmez |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:12 pm |
|
|
biliyorum 7 8 ay once benimde başıma geldi eşimle aynı orduya girmeye kalkınca eşim silindi ben silinmeden kurtulmuştum oyun kurallarını bilmedigimiz için boyle bir hataya duşmuştuk ama beni silmediler neden ayan oldugum ve bolca jeton harcadıgım için bence hiçte adaletli degil ozaman parası olan ve jeton alıp kullanan istedigini yapar gibi bir izlenim cıkıyor bende bir defa bu sebepten kurtulmuş olsamda içime sindiremiyorum |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:13 pm |
|
|
eh napalim arkadaslar siliniyoz saglik olsun yeniden baslariz nolcak hayir benim dikkatimi ceken olay su bulgarlar sinira ordu cekince oyun adminleri birden böyle birseyden haberdar oldu yok emaar abartma diyorum ama simdiye kadar olmus olan seylerden sonra insan yine düsünüyo allahtan bu oyunu seviye ve para icin oynamiyoruz anca hesabi alirlar ama dostlarim kalir herkesinde aklina gelicek bir soruyu cevaplayim evet sucluyum ama osmanlinin yarisi bunu yaparken millet milyonlari cebine indirirken biz böyle kayda degmeyecek miktar icin siliniyoz onlar hala oyunda koyan tek sey bu |
|
|
|
Galiphan
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:28 pm |
|
|
Valla benimde burda adım yazıyor ama oyunda yazmıyor ayan olduğum için vazgeçtiler herhalde ama ben s1 im bug mug hakgetire zaten bi buğday üretiyom onda da ne üretim fazlası ne bişey neyse o geliyo yani bug felan kullanmadım ama ayan olduğum için affedildiysem bende bu olayı kınıyorum arkadaşlar varsa benimle ilgili bi bug abuse durumu bildirsinler böle şeymi olur birden siliniyosunuz sebep ben bişey anlamadım ama silerlerse hakkımı ararım |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:36 pm |
|
|
Fuhrerr ve multileri silinmeden nufüs 10000 idi sonra
sonra 5732 (şuanki) bakalım yarın kaç olacak
silinenlere geçmiş olsun
En son sonsuz tarafından Salı Haz. 02, 2009 8:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:38 pm |
|
|
Zaten nüfus azdı iyice azaldı. O kadar haksız oynayanlar varken bug yapanları buluyorlar adminler. Ben suçsuz demiyorumda daha önemli konularda geç davranıyorlar ve ya hala silmiyorlar. Diğer olaylara göre küçük konularda hemen siliyorlar. |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 8:43 pm |
|
|
birde aklıma takılan eyalette olunca bug onemli degil galiba baksana bursa ya gelen bug halen duruyor. |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 9:08 pm |
|
|
Ne diyim Cucurbita kina yakar artik. Bende bazi arkadaslarla Bosna'ya tasinacagim zaten, Osmanli'dan hayir yok... |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 9:12 pm |
|
|
Biz yine kaldık irlandada Nufus böyle azalmaya devam ederse koloni açılmaz Bari komşu ülkelere açsa şu admin |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 9:14 pm |
|
|
Osmanlıya bir daha koloni açılacağını sanmıyorum |
|
|
|