Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Osmanlı Geneli Silinmeler..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
mturkkan

mturkkan

Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:03 pm

forsaken alize07 bunlarda var
safiye

safiye

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:13 pm

obur da silinyormuş: Sad
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:19 pm

Şimdi bunların hepsi bugdan yararlanmadanmı silniiyor Yapmayın ya çocukmu kandırıyor bu adminler
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:34 pm

yazık oldu valla tam gelişiyoruz derken 1 silinme ile geri gidiyoruz.Geçmiş olsun arkadaşlar.
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:35 pm

Ayan olmayanlar imha oluyor ayanların sadece dükkanı yıkılıyor.Silinenlerden hariç bi ton oyuncunun dükkanları yıkıldı...
dkocak

dkocak

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:36 pm

bence silinme sebebi aynı gün hem atölyede çalışıp hem de işe girmektir. baya eski bir bug. onu da rapor ettik zamanında düzelteceklerine milleti silmeyi tercih ediyor dürzüler.
aklınızı başınıza alın millet bu oyuna para falan harcamayın, değmez
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:37 pm

Evet birileri kına yaksın şimdi zira koskoca osmanlıda sadece bunlar bugdan yararlanmıyor.Niye kimse cucurbitanın ve diğer Bursa şükerasının kullandığı bugu niye sorgulamıyor.Bu bug onlar kullanınca kural ihlali değilde bu silinenler kullanınca mı kural ihlali oldu.Ya da birileri Bursada bu işin peşkeşini çekecek kendi adamlarına ama biz garibanlar onların peşkeşinin günahkarı mı olacaz?
Bu devran döner.Su akar yolunu bulur gün gelir bunlarında hesabı sorulur.Bu peşkeşçiler bunları unutmasın.Her zaman o zamanı bekliyorum o gün gelirse işte o zaman şerrimden de korksunlar yapacağım hayırdan da.Benden bu kadar varsın gerisini onlar düşünsün.Beni tanıyan tanır.

En son bozkurt_019 tarafından Salı Haz. 02, 2009 7:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:42 pm

arkadaşlar listenin hepsine bakmadımda bikaçına baktım mesela ottomaniak silinmiyor listeyi yanlışmı yazdınız birileri gene kayırıldımı ??
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:44 pm

iyide bu adam sw1 atölye bugu ise bu adamın silinmesi imkansız listeye yanlış yamışınız
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 7:48 pm

Bir yada 2 hata olabilir Kartal13..

Bana geçen liste bu,hepsine tabi ki bakmadım..

Ama baktıklarım doğru idi..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:00 pm

alpi o adamın ismini düzeltirmisin günahsızken adı çıkmasın sanırım bununla karışmış ,Ottomanmilitary
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:05 pm

şimdi arkadaşlar silinme nedeni mal uretme bug u ve cift işte çalışma bug u deniyor ama ayan olanların sadece atolyeleri yıkılmış ayan olmayanların sucu ne ben onu merak ediyorum tamam ortada bir suc var osmanlıda malların bu kadar cok artmasının sebebide anlaşıldı ama suc varsa adalette eşit davranmalı bence demekki adalet yok ayan a farklı ayan olmayana farklı
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:07 pm

Hocam başarılı bug ve başarısız bug girişimi olamaz mı?

Birde bu açıdan baksanız..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:09 pm

mturkkan adam bu oyunu para kazanmak için açtı evet yaptığı adaletsiz ama bence admin kim olsa aynı şeyi yapardı , sözüm meclisden dışarı kimse altın yumurtlayan tavuğunu kesmez
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:12 pm

biliyorum 7 8 ay once benimde başıma geldi eşimle aynı orduya girmeye kalkınca eşim silindi ben silinmeden kurtulmuştum oyun kurallarını bilmedigimiz için boyle bir hataya duşmuştuk ama beni silmediler neden ayan oldugum ve bolca jeton harcadıgım için bence hiçte adaletli degil ozaman parası olan ve jeton alıp kullanan istedigini yapar gibi bir izlenim cıkıyor bende bir defa bu sebepten kurtulmuş olsamda içime sindiremiyorum
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:13 pm

eh napalim arkadaslar siliniyoz saglik olsun
yeniden baslariz nolcak Very Happy
hayir benim dikkatimi ceken olay su
bulgarlar sinira ordu cekince oyun adminleri birden böyle birseyden haberdar oldu Very Happy
yok emaar abartma diyorum ama simdiye kadar olmus olan seylerden sonra insan yine düsünüyo Very Happy
allahtan bu oyunu seviye ve para icin oynamiyoruz
anca hesabi alirlar ama dostlarim kalir Very Happy
herkesinde aklina gelicek bir soruyu cevaplayim
evet sucluyum Twisted Evil
ama osmanlinin yarisi bunu yaparken millet milyonlari cebine indirirken biz böyle kayda degmeyecek miktar icin siliniyoz onlar hala oyunda
koyan tek sey bu Very Happy
Galiphan

Galiphan

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:28 pm

Valla benimde burda adım yazıyor ama oyunda yazmıyor ayan olduğum için vazgeçtiler herhalde ama ben s1 im bug mug hakgetire zaten bi buğday üretiyom onda da ne üretim fazlası ne bişey neyse o geliyo yani bug felan kullanmadım ama ayan olduğum için affedildiysem Shocked bende bu olayı kınıyorum arkadaşlar varsa benimle ilgili bi bug abuse durumu bildirsinler böle şeymi olur birden siliniyosunuz sebep Evil or Very Mad ben bişey anlamadım ama silerlerse hakkımı ararım Very Happy
infini

infini

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:36 pm

Fuhrerr ve multileri silinmeden nufüs 10000 idi sonra

sonra 5732 (şuanki)
bakalım yarın kaç olacak

silinenlere geçmiş olsun

En son sonsuz tarafından Salı Haz. 02, 2009 8:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:38 pm

Zaten nüfus azdı iyice azaldı. O kadar haksız oynayanlar varken bug yapanları buluyorlar adminler. Ben suçsuz demiyorumda daha önemli konularda geç davranıyorlar ve ya hala silmiyorlar. Diğer olaylara göre küçük konularda hemen siliyorlar.
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 8:43 pm

birde aklıma takılan eyalette olunca bug onemli degil galiba baksana bursa ya gelen bug halen duruyor.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 9:08 pm

Ne diyim Cucurbita kina yakar artik. Bende bazi arkadaslarla Bosna'ya tasinacagim zaten, Osmanli'dan hayir yok...
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 9:12 pm

Sad Biz yine kaldık irlandada Nufus böyle azalmaya devam ederse koloni açılmaz Sad Bari komşu ülkelere açsa şu admin
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 9:14 pm

Osmanlıya bir daha koloni açılacağını sanmıyorum
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 9:16 pm

Ne açilmasi kasaba bile silerler. Yarin nufus 4500 olacaktir.
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Haz. 02, 2009 9:37 pm

evet kasaba imha edilebilir
inş. kasaba silerler böylece daha iyi oluruz

Osmanlı Geneli Silinmeler..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki