Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Osmanlı Geneli Silinmeler..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Haz. 03, 2009 1:12 am

Efsane_acla SİLİNMEK üzere.
Musella SİLİNMEK üzere.

2 sw3 daha
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Haz. 03, 2009 1:47 am

ne kadar bodflu varsa silindi onami sevinim yoksa, osmanlinin gelisimi icin bu cok kotu bir yikim oldu onami uzulim karar veremedim.

millete multi diyenler BUGCU CIKMIS ne acayip bir durum. sanki farki varda
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Haz. 03, 2009 3:10 am

Arkadaşlar aylardır her yere her zaman yazıyorum yazıyorum ama demekki beni anlayan bir kaç kişi varmış buna üzüldüğüm kadar birde hayret ediyorum!
Ne kadar ugraşırsak uğraşalım Osmanlıyı büyültmek diğer ülkeler ğibi rahatlatmak çok zor olacaktır. Bizim gelişmemizi büyümemizi istemiyorlar işte!
Onların umurunda mıki bizler aylarımızı harcamışız günlerce uykusuz kalarak birşeyler yapmaya çalışmışız!
Yokya olurmu? Bir yazısında sawron şöyle diyordu!!!
Hele siz bir (şimdi hatırlamıyorum ama kayıtlıdır) ----şu işi şöyle yapında bakın bakalım ben o zaman neler yapıyorum bakın bakalım oluyormu olmuyor mu o zaman öğrenirsiniz diye!!! Tehdit üzerine tehditleri vardı!!!
Acaba diyorum nedirki bey olamadı hatta reis bile olamadı diye bu kadar kişiyi sildirmek için yemeyip içmeyip bu işe mi girişti!!!
Olur mu ? Demeyin divan görevim süresince bana kan kusturan sawron ve tayfası ne alemde merek ediyorum!
Acaba gülüyormu yoksa bilmiyorum birşeyler dönüyor bu oyunda ama neler oluyor bir anlayabilsem.
Böyle bu şekilde taaa bir yıl önceden beri dediğim gibi düşmanın ekmeğine yağ sürmeyin dedikçe sanki babalarını öldürmüşüm gibi davranıyorlardı!
Bir yazımda adminleri eleştirdiğim için beni topa tutanlar buğun ne durumlara düştüler!!! Bu da bir muamma oldu!
Bakın diyorumki birlikte hareket edelim herkes bildiklerini anlatsın defalarca yazdım herkes bildiğini herkese söylemeli ki hata olmasın ve boş beleş yere silinmesin diyorum diyorumda birde bunu anlayabilsek!
Bir gurup değilim ayrı bir millet değilim bir aile değilim sadece Osmanlı için bir neferim.
Her kes bunu böylece anlasa hiç kimse zarar görmez hiç kimse silinmez ve dolayısıyla Osmanlı R.K. da yerini alarak büyük devlet olur.
O zaman benim gibi sadece Osmanlı nın büyümesi için bu oyunda yer alanlar bütün varlıklarını birilerine verip zaten gidecektir.
Silindiğim için üzüldüm diyemem ama varya Osmanlı kayıpta olduğu için o kadar üzülüyorum ki anlatamam.
Bütün silinen arkadaşlarımıza geçmiş olsun.
İşallah bu son olur ve bir daha böyle kayıplar yaşamayız.
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Haz. 03, 2009 10:22 am

İyi insanlar var bug olayını keşke yapmasalarmış Sad

çok üzüldüm
biri eniştem
biri ex yeğenim
biri savas arkadaşım

biri BİRTANECİK PAŞAM kardeşim Sad

neyse geçmiş olsun giden bir oyun karakteri olsun

kartal13 üstadın da dediği gibi oyun seviyesi değil oynayanın seviyesi önemlidir bizim için !!!
Heybetli

Heybetli

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Haz. 03, 2009 3:45 pm

Aralarında benımde yakından tanıdıklarım var ama bence ıyı olmus sılınmelerı cunku adalet bır sekılde tecelli etmis. gerci silinmeseler ama yuklu mıktarda mesela ıkı uc katı ceza alsalar daha ıyı olacaktı.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Haz. 03, 2009 7:41 pm

silinen tüm arkadaşlara geçmiş olsun
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Haz. 03, 2009 10:37 pm

derın devletmı var yoksa affraid

sılınen arkadaslara gecmıs olsun
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Haz. 04, 2009 3:56 am

Daha ne kadar ne çeşit bahaneler üretilerek adam silecekler ne hakla siliyorlar kardeşim!!!
Bu insanlar bu oyunda bu duruma gelebilmek için ne kadar uğraş verdiler bunun hesabını kimden soracağız böyle adaletsizlik böyle vurdumduymazlık olurmu bu nasıl bir anlayıştır ki 20 bin akçeye mal olan ve bir yıldan fazla zaman harcanan bir karekter böyle haksızca ve alakasızca nedenlerden siliniyor!!!
Bu kişileri silen kimdir neye dayanarak bu kadar emeği hiçe sayarak siliyor!!!
Silinecek kişiler bellidir bilmeden mi siliyorlar hangi kurala göre siliniyorlar???
Bunlar bu kuralları kime ne zaman açıklamış nereye asmış nerde var bu kurallarki hemen bu şekilde silinip yok ediliyoruz!!!
Bu nasıl bir oyundur ya arkadaşlar hiç böyle şey olurmu? Bu kadar vicdansızlık görülmüş şeymidir hangi devlette var bu uygulama!!!
Burda silinen arkadaşlar yunan multisi veya bulgar multisi değildir buna nasıl sevinen oluyor anlamak mümkün değildir.
Öyle içtenlikle söylüyorumki eğer bu oyunda Osmanlı ve Türk evladının silinmesine sevinen birileri varsa lanetliyorum onları!!!
Ayrıca bu oyundan derhal uzaklaşıp gitmeleri hem kendileri hemde bizim için çok daha hayırlı olur.
Artık daha fazla üzülüp kahrolmak istemiyoruz bu nedir böyle biriniz açıklayında içim rahat etsin arkadaşlar iyice bunaldım vallaha!!!
mayda

mayda

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Haz. 04, 2009 11:48 am

kartal13 demiş ki:
Cucurman demiş ki:

Yanlis anlama msnden arkadas liste gondermisti 3.sirada adini gordum uzulmustum.Senin yapmayacagini bilirim.

estğ. demin aynı şakayı banada yaptılar buradan o şakayı yapan abim maydaya selam ediyor alacağın olsun diyorum Twisted Evil

a.selam kardeşim, yüreğine indirdim sanırım. soğuk duş aldırdım sana..
mayda

mayda

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Haz. 04, 2009 11:49 am

Silinen tüm arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Haz. 04, 2009 11:50 am

heheh biraz fazla soguk olmus gibi Very Happy
cdkral

cdkral

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Haz. 04, 2009 12:13 pm

Silinen arkadaşlara geçmiş olsun Sad
Istanbull

Istanbull

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Haz. 04, 2009 9:20 pm

Ooo iyi iyi bugdan yararlanmak uzun vadede saglıga zararladır...
@li

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Haz. 04, 2009 9:39 pm

O değil arkadaşlar 1 meslek 1 balık bug'unun olduğunu biliyordum ben...

Birde eski sürümden eve girmeyi öğrenmişler,malzemesiz üretim o nasıl oluyor hala anlayamadım... Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Haz. 04, 2009 10:33 pm

Uzun süre bug yapmayan,yani bir ara yapıp sonra bırakanlar hiçbir zarara uğramadı..

Sawron çok kişinin yardım! niyeti ile başını yaktı,bu yük ona yeter de artar bile İNSANSA..
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Haz. 04, 2009 10:40 pm

alpi_03 demiş ki:
Uzun süre bug yapmayan,yani bir ara yapıp sonra bırakanlar hiçbir zarara uğramadı..

Sawron çok kişinin yardım! niyeti ile başını yaktı,bu yük ona yeter de artar bile İNSANSA..
Kendisi o kadar sahtekar ki hala utanmayıp başka işlerle uğraşıyor.Ben o sahtekardan ümidi kestim artık.Hele de yanında bir yoldaşını gördüm mü fena gaza geliyor.Şimdi seçimler yaklaşıyor onların başka amaçları var kokusu gelir yakında.Sonra bizim kesin gözüyle baktığımız onlarınsa komplo teorisi diye geçiştirdiği şeyleri bir kez daha görmüş olcaz.
sezobay

sezobay

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Haz. 05, 2009 12:45 am

SİLİNEN arkadaşlar geçmiş olsun demekten işey gelmez elimizden
bu oyunun adminlerinde kaynaklanıyor bnce gecek herifler
bnce canının sıkıldığı siliyorlar
pirates78

pirates78

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Haz. 05, 2009 2:02 am

3-4 ay önce bi kere denemiştim bugları, tutturamamıştım. çalışmıyo diye bi daha denememiştim. iyiki ilk seferde becerememişim. silinenlere geçmiş olsun.
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Haz. 05, 2009 9:58 am

ya bu silinmeler neden böyle uyarısız sorgusuz olmaya başladı
ljs yıldırma politikasınamı gitti nedir.

ceza verin ilk yakaladıgınızda tekrarlanırsa silin

veya ürettikleri kadar kesin paralarından, mallarından CEZA OLARAK

ZAMANINDA SADECE BALTALAR SİLİNDİ İNSANLAR SİLİNMEDİ !!

BU NE PERHİZ BU LAHANA TURŞUSU ????
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Haz. 05, 2009 1:36 pm

1 ay oyuna bakmadım ahali silinmiş

Osmanlının içini boşaltıyorlar nedir
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Haz. 05, 2009 1:49 pm

Bulgara yunana peş keş çekicek Belli Gelsinler bakalaım bu kadar kardeşimiz olmadan yine koruruz biz bu oyunda Osmanlıyı hiç bir zarar gelmeden !
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Haz. 05, 2009 11:46 pm

biz osmanlı torunuz zamanında osmanlıyada oyunlar oynanmamısmıı..bızde atalarımız gıbı vatanımızı kanımızın son damlasına kadar koruruz evelallah Emir vatan vatan vatan vatan
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Haz. 05, 2009 11:47 pm

biz osmanlı torunuz zamanında osmanlıyada oyunlar oynanmamısmıı..bızde atalarımız gıbı vatanımızı kanımızın son damlasına kadar koruruz evelallah Emir vatan vatan vatan vatan
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Osmanlı Geneli Silinmeler.. - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Haz. 06, 2009 10:02 am

neler olmuş be yokken Very Happy kim yaptıysa bugu çıksın ortaya Very Happy:P ben yapmadım demicem zamanında bende yapmıştım ama oyunu bıraktık ahh be Very Happy az daha yaşasaydım da bugdan silinseydim Very Happy:P:P

Osmanlı Geneli Silinmeler..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4