|
Osmanlı Geneli Silinmeler.. |
|
|
Yazar |
Mesaj |
SAYLI
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 9:39 pm |
|
|
silincek olsa sizce neresi silinir peki... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 9:40 pm |
|
|
saruhan ve bursada başlarlar bence |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 9:49 pm |
|
|
vala nediyecegimi şaşırdım :S hadi ben bir kez denedim ancak bu kadar yaygın bir bug beklemiyordum .silinen arkadaşlara geçmiş olsun . ancak ben bişiyi farkettim .artık birbirimizden saklıyacagımız yada kendi çıkarlarımız için kavga etmemizin ne kadar saçma oldugunu gördüm . misal bir çok arkadaşımız silindi bir çok arkadaşımızın atölye leri ve eşyaları silindi .olan hataları düzeltmemek tabiki biraz adminlerin işine geliyor o ayrı mevzu . ancak silinen arkadaşlara diyecegim tek şey artık bunca zaman kendiniz için oynadıgınız şu oyunu artık osmanlı tebası için oynayın amacınızı kendinizi çok çok geliştirip padişah yapmak degilde gerekirse kale önünde bekliyen bir asker bile olsanız hizmet etmenizdir.silinen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 9:51 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- evet kasaba imha edilebilir
inş. kasaba silerler böylece daha iyi oluruz inş. en güzeli bu olur |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:00 pm |
|
|
Arkadaşlar Geçmişler Olsun Adminler Bug u Düzeltceğine Adam Harcıyo |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:12 pm |
|
|
cok agır bi ceza. herkese gecmiş olsun silinen s2 ve s3ler osmanlı için kayıptr. gecmiş olsun |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:13 pm |
|
|
osmanlının genel nufusu :5769
edirne sancagının nufusu :1637
karesi sancagı nufusu :2132
bursa sancagı nufusu :1088
saruhan sancagı :913
desenizki 2 sancagı silelim misal bursa ve saruhan .o nufusuda taşısalar bile ancak kasabalar toplanıyor biraz. |
|
|
|
Pasadede
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:16 pm |
|
|
Bende silinneler arasındayım ve acık acık yaptıgımıda itiraf edeyim.adminler ne bana taktıda sildiler nede hile yapmadım diyebilrim. bir kaç hafta önce ögrendim ders calısıp meslek yapmayı.bunu yapma nedenimde sacma sapan bir medresemizin olmasıydı.kendi adamları her gün %10 artarken derse giremeyen bizler %4 le yetiniyorduk her gün.birde meslek yapcaz para kazancaz diye para verip aldıgımız jetonlar boşa gidiyordu. tabi hiçbirsey bu yaptıgımın haklı oldugunu göstermez ,ancak şuda varki bunu yapan bir cok insanı duyduktan sonra bende yapmaya karar verdim. şimdi son olarak şunu söylemek istiyorum.ayan olanların dükkanları yıkıldı sadece.bende ayanım ancak siliniyorum iyiki beni siliyolar.cünkü dükkanım yıkıldıktan sonra birde bu utancla bu oyunu oynamazdım. Sadece bu oyunu oynayan herkese sunu söylemek isterim ki koca beylerbeyinin bile dükkanı yıkıldı.karesi divanından 2 kişi siliniyoruz 2 kişininde dükkanı yıkıldı.yani su oyunu oynayan bütün bilindik oyuncular bu işi yapıyor.kimse kalkıpta sütten cıkmıs ak kasıkmıs gibi ahkam kesmesin. |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:18 pm |
|
|
resmi forumda da yazdımm silinenlerin yanında atölyesi yıkılanlarında bi listesini oluştursak iyi olucak.. |
|
|
|
niyal
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:19 pm |
|
|
niye? kimse onlarla bidaha arkadaslık yapmasın diyemi:D |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:35 pm |
|
|
yok artık... sadece suçu işliyennin bi tek silinenler olmadığı anlaşılsın diye...baksana bi çok kişi aynı hatayı yapmış.. |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:41 pm |
|
|
Açıkcası silinenler arasında bir kaç tane arkadaşımda olsa yapılanın savunulacak bir tarafı yok... Bug yada hile ne derseniz deyin, bundan faydalanıyorsanız silinmeniz normal... Normal olmayan ise bazı kişilerin silinip bazılarının sadece atolyelerinin yıkılması, ya herkesi silsinler yada herkesin atolyelerini yıksınlar... Bnm takıldığım nokta bu...
|
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:44 pm |
|
|
Sıradan oyunculara üzülüyorum.AMAAAA;
Forumda dürüstlük taslayan Asikgenc burda kepaze olmuş birkere.REZİL KEPAZE
Birilerini multiyle suçlayanların da ya dükkanı yıkılmış ya da mallarına el konulmuş.Yahu böyle bir halt yiyecektiniz madem niye başkalarına multiyle suçlama yaptınız.Neden siz çok dürüstmüşsünüz gibi diğerlerini suçladınız.HAAA? |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:54 pm |
|
|
Haydutlar, üçkağıtçılara kaldı ortalık Ahkam kesiyorlar.. abuk subuk konuşuyolar.. Tonlarca demirden yararlananlar hala oyunda onlara hiçbirşey olduğu yok ama bugdan yararlandı diye bi ton insanı sildiler çelişkili Onlara birşey olmuyo bütün full özellikli insanları takır takır siliyorlar gözlerini bile kırpmadan Nedense ne zaman bi savaş çıkacak o zaman adminler Türkleri temizlemeye başlıyo bi alay 255 kuvvetli mutli bulgar bizim üstümüze yürüdüğünde kimsenin bulgar temizlediği yoktu bi sürü adam öldü öyle sildiler bulgar multilerini
Ayanlarada hiçbirşey olmadı 4 tl para veripte ayan olunca 1 yıllık emeğe hiçbişey olmuyor demek ki Evinde interneti olupta bu oyunu oynayan her adam 4 tl para veripte jeton alacak para vardır öyleyse bi ton jeton alıp oyunda istediğimiz atı koşturalım nasılsa silmiyolar
Resmen göz göre göre çifte standart uyguluyorlar Bizim halkta çok memnun bu uygulamadan düşmanları silinse bu kadar üzülmezler hayret |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 10:57 pm |
|
|
- Pasadede demiş ki:
- Bende silinneler arasındayım ve acık acık yaptıgımıda itiraf edeyim.adminler ne bana taktıda sildiler nede hile yapmadım diyebilrim.
bir kaç hafta önce ögrendim ders calısıp meslek yapmayı.bunu yapma nedenimde sacma sapan bir medresemizin olmasıydı.kendi adamları her gün %10 artarken derse giremeyen bizler %4 le yetiniyorduk her gün.birde meslek yapcaz para kazancaz diye para verip aldıgımız jetonlar boşa gidiyordu. tabi hiçbirsey bu yaptıgımın haklı oldugunu göstermez ,ancak şuda varki bunu yapan bir cok insanı duyduktan sonra bende yapmaya karar verdim. şimdi son olarak şunu söylemek istiyorum.ayan olanların dükkanları yıkıldı sadece.bende ayanım ancak siliniyorum iyiki beni siliyolar.cünkü dükkanım yıkıldıktan sonra birde bu utancla bu oyunu oynamazdım.lutfen acıklama yaparken biraz dikkatli davranalım hiç bir karşılıgı dogrulugu olmayan acıklamalardan kacınalım Sadece bu oyunu oynayan herkese sunu söylemek isterim ki koca beylerbeyinin bile dükkanı yıkıldı.karesi divanından 2 kişi siliniyoruz 2 kişininde dükkanı yıkıldı.yani su oyunu oynayan bütün bilindik oyuncular bu işi yapıyor.kimse kalkıpta sütten cıkmıs ak kasıkmıs gibi ahkam kesmesin.
Pasadede benim aylardır dukkanım yok savaşta hesabıma giren sahıs tarafından yıkılmıştı bir cok mesajımda dikkat etdiysen bunu acıkladım elbiselerim dukkanım yıkıldı bunu yapan utanmıyormu diye şimdimi gordunuz dukkanım olmadıgını lutfen acıklama yaparken daha dikkatli olalım bilmedigimiz konularda isim kullanmayalım yoksa bilmeden boyle hataya duşmuş olursunuz. |
|
|
|
Pasadede
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 11:13 pm |
|
|
- mturkkan demiş ki:
- Pasadede benim aylardır dukkanım yok savaşta hesabıma giren sahıs tarafından yıkılmıştı bir cok mesajımda dikkat etdiysen bunu acıkladım elbiselerim dukkanım yıkıldı bunu yapan utanmıyormu diye şimdimi gordunuz dukkanım olmadıgını lutfen acıklama yaparken daha dikkatli olalım bilmedigimiz konularda isim kullanmayalım yoksa bilmeden boyle hataya duşmuş olursunuz.
özür dilerim ,silinirken kimseyi arkadas ekleyemiyoruz.kimin ne olduıgunu göremiyorum.ben divan listesine baktım kimin durumu ne diye.orda dükkanınız olmadıgını gördügümden sizinde isminizi gecirdim.kusura bakmayın.
- [b]turksehitoglu[/b] demiş ki:
- resmi forumda da yazdımm silinenlerin yanında atölyesi yıkılanlarında bi listesini oluştursak iyi olucak...
bence kimin ne oldugu ortaya cıkası icin bu dediginiz yapılmalı.ben multicilerle bugune kadar cok savastım ancak sonuc siliniyoruz.Gülme komsuna gelir basına demişler.ancak oyunda adalet istiyorsa kalan oyuncular bug kullanan ve dükkanı yıkılanlarıda bilmeli |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 11:18 pm |
|
|
- Pasadede demiş ki:
- Bende silinneler arasındayım ve acık acık yaptıgımıda
itiraf edeyim.adminler ne bana taktıda sildiler nede hile yapmadım diyebilrim. bir kaç hafta önce ögrendim ders calısıp meslek yapmayı.bunu yapma nedenimde sacma sapan bir medresemizin olmasıydı.kendi adamları her gün %10 artarken derse giremeyen bizler %4 le yetiniyorduk her gün.birde meslek yapcaz para kazancaz diye para verip aldıgımız jetonlar boşa gidiyordu. tabi hiçbirsey bu yaptıgımın haklı oldugunu göstermez ,ancak şuda varki bunu yapan bir cok insanı duyduktan sonra bende yapmaya karar verdim. şimdi son olarak şunu söylemek istiyorum.ayan olanların dükkanları yıkıldı sadece.bende ayanım ancak siliniyorum iyiki beni siliyolar.cünkü dükkanım yıkıldıktan sonra birde bu utancla bu oyunu oynamazdım. Sadece bu oyunu oynayan herkese sunu söylemek isterim ki koca beylerbeyinin bile dükkanı yıkıldı.karesi divanından 2 kişi siliniyoruz 2 kişininde dükkanı yıkıldı.yani su oyunu oynayan bütün bilindik oyuncular bu işi yapıyor.kimse kalkıpta sütten cıkmıs ak kasıkmıs gibi ahkam kesmesin. sen bosuna uzulme pasam zaten benim bildigim kadari ile fazla omrunde kalmamisti
mesela ben bildigim halde yapmiyorum neden acaba ????
ya bilindik oyuncu degilim yada insanlar bugcu multici derken bosa sallamis.
PEKI size bir soru , bu bugu millete yayan sawronla gaziye ne oldu???? bilen varmi
Ayanlik felan hikaye bu oyunun sansursucusude bugcuysa kimse O ZAMAN AYAK YAPMASIN ayanlar kurtulmus gecin bunlari kimseyi kandirmayin.
Beni taniyanlar bilir KANITIM YOK, AMA BILGIM SAGLAM YERDENDIR BILEN BILIR o da sudur ki
bazilari ayan oldugu icin forumda ust yerde oldugu icin kurtuldu, yanlarida iki tane ayan daha koydular ayanlarin dukkani yikiliyor gibi sacma sapan bir sey uydurdular yemeyin DOSTLAR YEMEYIN,
BU OYUNDA, ADMINLERIDE, SANSURCUSUDE SATILIK ISTE, COK YAZIK
KISA BIR NOT: En ilginc olanida bu bugu millete ogretenlerin sizleri ispiyonladiktan sonra kendilerini kurtarmasi, burada bodf ve yalakalarina sesleniyorum tekrardan bu bugu size ogreten aga babalariniz sizi ispiyonladi kendileri yirtti, ARTIK KENDINIZI KULLANDIRMAYIN.
|
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 11:19 pm |
|
|
paşadede sizede geçmiş olsun.. inş en kısa zamanda geri döner toparlarsın durumu. |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 11:25 pm |
|
|
ve birde bu bug u 4 5 ay once arkadaşlar ogrenmişler bir şahıstan geldiler bana sakın dedim boyle bir hataya duşmeyin en basit ornek hasoaga kesinlikle kullanmayın dedim asıl bug farklı arkadaşlar 2 iş yanında mak kullanmadan meslegini icra edenlerde vardı bu kadar mal nasıl birikti dersiniz bir kasap sıgırlarını kullanmadan 10 et cıkarırsa her gun ortalık sıgırdan gecilmez etten gecilmez |
|
|
|
Pasadede
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 11:29 pm |
|
|
ocan fazla ömrüm kalmamıstı diyorsunda daha önce benim için birilerinin adamı deniyordu .gürüldügü gibi ben sözümün arkasındayım ,kimsenin adamı olmadım ve siliniyorum.hatamında farkındayım ve cıkıp bunuda söylüyorum. aksen oyundan silindim artık ,benim için bitmiştir pasadede karakteri.bir hata yaptım ve silindim,tekrar geri dönüpde ben geldim diyemem.baska bir isimle geri dönerim yada dönmem.şu an reel hayatta biraz yogunum ,inş SİYASETTEN POLİTİKADAN UZAK,kimseyi kırmadan kendi canımıda sıkmadan oyuna devam etmeyi düsünüyorum ,egerki tekrar baslarsam oyuna. iyi oyunlar dilerim ... |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Salı Haz. 02, 2009 11:40 pm |
|
|
- Pasadede demiş ki:
- ocan fazla ömrüm kalmamıstı diyorsunda daha önce benim için birilerinin adamı deniyordu .gürüldügü gibi ben sözümün arkasındayım ,kimsenin adamı olmadım ve siliniyorum.hatamında farkındayım ve cıkıp bunuda söylüyorum.
aksen oyundan silindim artık ,benim için bitmiştir pasadede karakteri.bir hata yaptım ve silindim,tekrar geri dönüpde ben geldim diyemem.baska bir isimle geri dönerim yada dönmem.şu an reel hayatta biraz yogunum ,inş SİYASETTEN POLİTİKADAN UZAK,kimseyi kırmadan kendi canımıda sıkmadan oyuna devam etmeyi düsünüyorum ,egerki tekrar baslarsam oyuna. iyi oyunlar dilerim ... pasam birincisi ben OCAN degilim CANKOYUM ikincisi gercekten senin silinme uzuldum, ucuncusu sana lafim yok bodflulardan bahsediyordum, son olarakta meyhaneLERDEde OBBF nin arkasindan sallaman disinda bir yanlisinida duymadim. tekrardan gecmis olsun.
ustteki yazimi anlayan anladi arkadaslar. ne olursa olsun bu osmanliya yapiilan bir baltalamadir. SEBEB OLAN ISPIYONLAYAN YALAKALAR UTANSIN AMA NERDEEE SEVINMEKTEN VAKITMI KALIR |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Çarş. Haz. 03, 2009 12:01 am |
|
|
sawronla süpergazi nin de atölyeleri gitmiş , dua edinki gitmiş yoksa dillerinden kurtulamazdınız şimdi çıt yok |
|
|
|
karademir
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Çarş. Haz. 03, 2009 12:16 am |
|
|
çok yazık olmuş.
silinenler arasında yakından tanıdıklarım var çok üzüldüm.
geçmiş olsun silinenlere. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Çarş. Haz. 03, 2009 12:25 am |
|
|
Silinen kişilerin bazısı piyon bazısı ise iyi niyetli.İçlerinde biri asikgenc_17 forumda multi yapnlar için hırlayıp duruyordu.Eee noldu şimdi.Daha dün millete çamur atıyordun.Şimdi yaptığının multiden farkı ne?İkisininde ortak noktası kendi lehine çıkar sağlamak değil mi.Elalem in 2 günde yaptığını sen tek günde yapıyorsun bundan büyük çıkar mı olur?
Sonra ise sawron ve supergazi bu ikiside forumun en dürüstleriydi hani.Hani Osmanlı için çok çalışmışlardı.Belli oluyor nere için çalıştıkları.Aynı bugu bunlarda kullandı peki hani niye silinmediler ve sadece dükkanları yıkıldı.Bu adalet değil.LJS adalet dersinden yine sınıfta kaldı |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Osmanlı Geneli Silinmeler.. Çarş. Haz. 03, 2009 12:52 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Silinen kişilerin bazısı piyon bazısı ise iyi niyetli.İçlerinde biri asikgenc_17 forumda multi yapnlar için hırlayıp duruyordu.Eee noldu şimdi.Daha dün millete çamur atıyordun.Şimdi yaptığının multiden farkı ne?İkisininde ortak noktası kendi lehine çıkar sağlamak değil mi.Elalem in 2 günde yaptığını sen tek günde yapıyorsun bundan büyük çıkar mı olur?
Sonra ise sawron ve supergazi bu ikiside forumun en dürüstleriydi hani.Hani Osmanlı için çok çalışmışlardı.Belli oluyor nere için çalıştıkları.Aynı bugu bunlarda kullandı peki hani niye silinmediler ve sadece dükkanları yıkıldı.Bu adalet değil.LJS adalet dersinden yine sınıfta kaldı durustlerimi duduklerimi ??? cihadim yanlismi anladim ???? |
|
|
|
|
Osmanlı Geneli Silinmeler.. |
|
|