|
Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) |
|
|
Yazar |
Mesaj |
ozank
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 7:03 pm |
|
|
Şuanda okuduğum en mantıklı açıklama..
Teşekkürler hakancan paşam .. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 7:09 pm |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Dark ve sahmeran sizin bilmediğiniz ama kartal arkadaşımızın bildiği ufak bir ayrıntı aslında hatanın sizin abarttığınız kadar büyük olmadığını gösteriyor.Size raci açıklama yapmadan atıp tutmayın dememde ki sebep buydu.Bilmediğiniz bir şey varmış yani.
Halen zeytinyağı gibi üste çıkma çabanı esefle karşılıyorum.
Neyse ki Hakancan güzel bir açıklama yaptı. Umarım bugün Raci vermesi gereken komutları verir. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 7:11 pm |
|
|
Hala raci diyosunya bende seni kınıyorum Suçlanan kişi ben değilim ki üste çıkmaya çalışayım.Sadece bilmeden konuşmayın diyorum |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 7:13 pm |
|
|
İsmi Raci değil mi? İsmiyle hitap etmiyeyimde lakap mı takayım? |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 7:15 pm |
|
|
raci bugünde şehre atak yapmayacak ya anlayın işte herşeyi açıktan yazamıyoruz |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 7:17 pm |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- İsmi Raci değil mi?
İsmiyle hitap etmiyeyimde lakap mı takayım? Şakamısınız nesiniz ya |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 7:53 pm |
|
|
Ya kardeşim bi git ağzımı bozdurma benim. İşin gücün mü yok beynin mi yok. Bütün gün susmadın. Bi halt biliyormuş gibi sanki pek muhterem birimişsin gibi.
Raci ordu kumandanıysa ona Paşam-Komutanım mı demem lazım? Adıyla hitap ediyorum. Kime ne diyeceğimi sana mı soracam...
Akşam akşam sinirimi bozdun sonunda becerdin ha tebrikler(!) |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 8:05 pm |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- Ya kardeşim bi git ağzımı bozdurma benim.
İşin gücün mü yok beynin mi yok. Bütün gün susmadın. Bi halt biliyormuş gibi sanki pek muhterem birimişsin gibi.
Raci ordu kumandanıysa ona Paşam-Komutanım mı demem lazım? Adıyla hitap ediyorum. Kime ne diyeceğimi sana mı soracam...
Akşam akşam sinirimi bozdun sonunda becerdin ha tebrikler(!) Boz lan.Siz susun diye uğraşıyor herkes burda [Düzeltildi].Ben diyorum ki racinin suçu yok o yüzden adamı günah keçisi gibi suçlamayın diyorum. [Düzeltildi] için bunu ""lakap mı takayım,paşamı diyeyim"" diyerek anlamıyorsun.İstediğin gibi hitap et ama suçsuz yere adama laf sokuşturup durma.
Kime ne dersen de.Nasıl hitap edersen et.Ama suçladığın kişinin yarısı kadar bile işe yaramıyorsan sus.Geçen savaş sizin gibi boş konuşanlar ve suçsuz yere insanları suçlayanlar yüzünden fiyasko oldu.Geçen sefer başka bir komutan günah keçisi oldu şimdi de Raci mi olsun.
Herşeyi bildiğimi iddaa etmem ama senden çok şey biliyorum.Sende git birilerine sor birşeyler öğren sonra gel burda raciymiş mehmetmiş rızaymış kimi suçlarsan suçla.
Yönetici Notu: Hakaret etmeden ileti ekle. Tekrarında cezalandırılacaksınız!
|
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 8:11 pm |
|
|
arkadaslar gergınlıgı artıymayalımda bız bır açıklama bekleyelım!!!!!!!! |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 8:25 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- ben küçük bir bilgi eklim sizin bilmediğiniz bişeyi belki bilmedne konuşmaktan vazgeçersiniz raci 2. komutan değildi redberet idi oda yaralandığı için düştü sıra gene raciye gelmedi başkasıda vardı adını unuttum oda yaralandı düştü raci 4.sıradaydı
Olabilir Ama Komutan müfzeresinde olan biri Bilirki onada sıra gelebilceğini hatta o yüzdende Akıncıların msn görüşmesinde biri sormuştu ihtiyarın müfzeresinde kimlerin bulunduğunu... Ve 3. Sıradada Galiba Dudaktriyakisi vardı(Tam Emin Değilim) |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 9:34 pm |
|
|
yahu demin biriyle konuştum savaşa gel bulgarlara karşı demek için kız bulgar rus karışımı bişey cıktı dedım burda nıye oynuyosun burası daha guzel diyo tercümanmış bulgarca birşey çevirtmek isteyenlere ismini verebılırım ama fazla milliyetçi şeyler söylemeyın bence.kız bulgarlara yakın |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Paz Tem. 26, 2009 11:54 pm |
|
|
Slav demek İyi iyi Nistel msn versene |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Ptsi Tem. 27, 2009 1:05 am |
|
|
EDİT |
|
|
|
SihiR
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Ptsi Tem. 27, 2009 1:08 am |
|
|
Savaşta ölen veya yaralanan arkadaşlar
üzerinizde nakit tutmayın
paranızla yiyecek almanızı öneririm
muhtemelen 10 gün + 999 akçe cezalar kesecekler
bunları daha önce yaşadık tedbirinizi alın |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Ptsi Tem. 27, 2009 1:17 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- _sahmeran_ demiş ki:
İşin gücün mü yok beynin mi yok. Bütün gün susmadın. Bi halt biliyormuş gibi sanki pek muhterem birimişsin gibi.
Akşam akşam sinirimi bozdun sonunda becerdin ha tebrikler(!) Boz lan.Siz susun diye uğraşıyor herkes burda fikirsiz.Ben diyorum ki racinin suçu yok o yüzden adamı günah keçisi gibi suçlamayın diyorum.Ama beyni olmayan sen olduğun için bunu ""lakap mı takayım,paşamı diyeyim"" diyerek anlamıyorsun.İstediğin gibi hitap et ama suçsuz yere adama laf sokuşturup durma.
Kime ne dersen de.Nasıl hitap edersen et.Ama suçladığın kişinin yarısı kadar bile işe yaramıyorsan sus.Geçen savaş sizin gibi boş konuşanlar ve suçsuz yere insanları suçlayanlar yüzünden fiyasko oldu.Geçen sefer başka bir komutan günah keçisi oldu şimdi de Raci mi olsun.
Herşeyi bildiğimi iddaa etmem ama senden çok şey biliyorum.Sende git birilerine sor birşeyler öğren sonra gel burda raciymiş mehmetmiş rızaymış kimi suçlarsan suçla.
Koçum sen gelirken ben dönüyordum. Sen savaş nedir bilmezken, ben Çanakkaleden Şarköy düşmesin diye müfreze yolluyordum kendi çabalarımla. Sen şimdi ne Şarköyünden bahsediyor diye düşünüp kalırsın. En iyisi hatasız kabul ettiğin Raciye sor. Onla hemen hemen aynı dönemlerin adamıyız.
Sana daha ilk mesajımdan cevabı vermiştim. Ortamı germemek maksadıyla ne t birşey söyledim ama ne yazıkki o mesajı almak için kapasiten yetmedi.
- Alıntı :
- Hatasız Kul Olmaz. Racide bir hata yaptı. Umarım bu hatası devam etmez. Sonuçta ordu kumandanı ve savaş bölgesinde.
Ben ilk mesajımda konuyu büyültmek istemeden bunu demek istedim. Ama ne yazıkki provakatör zihniyetin konuyu buralara getirdi.
-Bu oyunda herkez eleştirilebilir. Beylerbeyleri-Kadılar-Savcular-Kumandanlar-Hatta Akıncı Beyi bile. Kİmse dokunulmaz değil. Racinin yapmış olduğu hatayı Akıncı Beyi yapsın ben yeni bir akıncı olmama rağmen yine eleştirirdim. -Ne de olsa kimseye yağ çekecek halim yok.
Son olarak bu tartışmanın artık sayende gereksizce uzatılmasını istemiyorum. Raci bir hata yaptı bunu da inkar edecek birşey söyleme artık herşey ortada.
Önemli olan hatadan tez dönülmesi.
Şimdi istediğin kadar bu konuya yaz. Bu tartışmada ki son mesajımdır. İyi Geceler... |
|
|
|
Otorite
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Ptsi Tem. 27, 2009 1:32 am |
|
|
Konuyu kilitlemeye zorlamayın. |
|
|
|
LordImparator
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Salı Tem. 28, 2009 9:48 pm |
|
|
Biz Türküz Toprak Alma İhtimalimiz varsa söyleyin seviye 1-2 50 kp 20 kp düşelim yollara! |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Salı Tem. 28, 2009 10:02 pm |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- turkscihad demiş ki:
- _sahmeran_ demiş ki:
Akşam akşam sinirimi bozdun sonunda becerdin ha tebrikler(!) Boz lan.Siz susun diye uğraşıyor herkes burda fikirsiz.Ben diyorum ki racinin suçu yok o yüzden adamı günah keçisi gibi suçlamayın diyorum.Ama beyni olmayan sen olduğun için bunu ""lakap mı takayım,paşamı diyeyim"" diyerek anlamıyorsun.İstediğin gibi hitap et ama suçsuz yere adama laf sokuşturup durma.
Koçum sen gelirken ben dönüyordum. Sen savaş nedir bilmezken, ben Çanakkaleden Şarköy düşmesin diye müfreze yolluyordum kendi çabalarımla. Sen şimdi ne Şarköyünden bahsediyor diye düşünüp kalırsın. En iyisi hatasız kabul ettiğin Raciye sor. Onla hemen hemen aynı dönemlerin adamıyız.
Sana daha ilk mesajımdan cevabı vermiştim. Ortamı germemek maksadıyla ne t birşey söyledim ama ne yazıkki o mesajı almak için kapasiten yetmedi.
- Alıntı :
- Hatasız Kul Olmaz. Racide bir hata yaptı. Umarım bu hatası devam etmez. Sonuçta ordu kumandanı ve savaş bölgesinde.
Ben ilk mesajımda konuyu büyültmek istemeden bunu demek istedim. Ama ne yazıkki provakatör zihniyetin konuyu buralara getirdi.
-Bu oyunda herkez eleştirilebilir. Beylerbeyleri-Kadılar-Savcular-Kumandanlar-Hatta Akıncı Beyi bile. Kİmse dokunulmaz değil. Racinin yapmış olduğu hatayı Akıncı Beyi yapsın ben yeni bir akıncı olmama rağmen yine eleştirirdim. -Ne de olsa kimseye yağ çekecek halim yok.
Son olarak bu tartışmanın artık sayende gereksizce uzatılmasını istemiyorum. Raci bir hata yaptı bunu da inkar edecek birşey söyleme artık herşey ortada.
Önemli olan hatadan tez dönülmesi.
Şimdi istediğin kadar bu konuya yaz. Bu tartışmada ki son mesajımdır. İyi Geceler... "Koçum sen gelirken ben dönüyordum."demişsin.Belki ben 2. turu atmış öyle dönüyordum
Herkes eleştirilebilir.Ama kötü eleştiri yaptığın adamın hatası yoksa eleştiremezsin.Daha doğrusu olumsuz eleştiremezsin |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Çarş. Tem. 29, 2009 11:35 am |
|
|
şuan Raci nin yönettiği Osmanlı İmparatorluğu ordusu da yok nedenini bilen varmı? |
|
|
|
Atatürkçü Maraz
KFC Grafiker
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Çarş. Tem. 29, 2009 11:39 am |
|
|
Samakov ve Sofya Yönetimi TÜrkler'de Mi? |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Çarş. Tem. 29, 2009 11:54 am |
|
|
Racinin ordusu dağıldı bizim ordular samakov ve sofya arasında. |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Çarş. Tem. 29, 2009 12:10 pm |
|
|
Samakov da hiçbir ordu yok fakat sofia da 5 bulgar ordusu var hepside bulgar hiç Türk ordusu yok |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Çarş. Tem. 29, 2009 12:50 pm |
|
|
Türk ordualrı sofyanın bir nokta ilerisinde.Savaştan doalyı sofyaya gelemiyorlar.Sofiaya doğru hergün ilerleniyor ama çarpışmadan doalyı 1 nokta ileriye püskürtülüyor ordular. |
|
|
|
Redkit
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Çarş. Tem. 29, 2009 1:21 pm |
|
|
Ordulardan Bursa prestiji iptal edilirse durum böyle kötüye gider.Mühürlerin iptal edilmesinde emeği geçenlere teşekkürler. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) Çarş. Tem. 29, 2009 1:25 pm |
|
|
iptalmi edildi mühürler? |
|
|
|
|
Savaş Hakkında Son Durum(25 Temmuz 2009) |
|
|