|
Yazar |
Mesaj |
totalwar
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 5:49 pm |
|
|
üzüldüm kırklareli için yazık olmus.. ljs nin artık osmanlıyı görmezden gelmek gibi bir sanı kalmadı.. yeter yani nereye kadar bu pervasızlık sürecek.. |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 5:56 pm |
|
|
- geldim demiş ki:
- texasli123 demiş ki:
- Bu herifin multi kullandığı ap açık ortada.Lütfen bu yetkililere bildirilsin .Herif resmen multi kullanıyor..
bunu yapmak icin federalden izin aldinmi en son valandil cincilik açtiğinde adalet puanini bosa harciyor demisti valandil o kişinin multi olduğunu biliyordu zaten herkes biliyordu dava actiginda federal isyan etmisti hangi davaymış merak ettim |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:05 pm |
|
|
Arkadaşlar 1.5 aydır diyorum ya odunları kim topluyo die...
Bugün öğrendik ki onlardan biri Federal...
Bizden 5 e topladığı odunları tekirdağda 7-8-9'a satarak vurgun yapan...
Vatan sever burada...
...
Şimdi hiç hadi kanıt...
Yok yasak mı vs gibi saçma sapan laflar söyleme...
Yaptığının vurgunculuk olduğunu cümle alem biliyor... |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:12 pm |
|
|
ben ticarret yapıyorum ister 5 e alırım ister 7 ye ayrıca kanıt göster 5 akçenin altında kaç odun almışım bir elin parmağını geçiyor mu |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:14 pm |
|
|
Vurgunculuğun, karaborsacılığın adı ticaret oldu... ... Zaten biri günde max 6 odun keser oda %1 ihtimal... Herkez zaten max 5 tane satıyo die günde ne kadar odun varsa al... Nasılsa herkezin hadisesinde 5 tane gözüküyor kimse davada etmez... Ondan sonra gel bide utanmadan konuş... ... Tanıyın arkadaşlar böylelerini... |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:16 pm |
|
|
- lider demiş ki:
- ben ticarret yapıyorum ister 5 e alırım ister 7 ye
ayrıca kanıt göster 5 akçenin altında kaç odun almışım bir elin parmağını geçiyor mu Ticaret yapiyorsun belki. Fakat arkadasin neden odun Tekirdag'ya göre daha pahali diye isyan etmesin. Bu dedigin ticareti yaparak. Kasabanin degil Osmanli Imparatorlugunun ekonomik açidan dengesini bozmaktasin. Sadece parayi düsündügünü bizzat kendin söyledin. |
|
|
|
geldim
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:16 pm |
|
|
- lider demiş ki:
- geldim demiş ki:
- texasli123 demiş ki:
- Bu herifin multi kullandığı ap açık ortada.Lütfen bu yetkililere bildirilsin .Herif resmen multi kullanıyor..
bunu yapmak icin federalden izin aldinmi en son valandil cincilik açtiğinde adalet puanini bosa harciyor demisti valandil o kişinin multi olduğunu biliyordu zaten herkes biliyordu dava actiginda federal isyan etmisti hangi davaymış merak ettim Birde Comefromhell in Yaptıgı bir Göre Suistimalinide gösterecegim sizlere;
Açılan Dava: Cincilik =))) Kim Açmış: Comefromhell Açılan yer: Kırklareli =)))) Sebep: “Sütü Bozukluk”
Kanıt; https://2img.net/r/ihimizer/img133/1010/kant3yq7.png https://2img.net/r/ihimizer/img133/3622/kant4fq0.png
Dava Linki; http://www.kralliklar.com/Proces.php?affaire=41633
Bir) Cincilik Davası Sadece Otomatik Açılabilir Yani Dini Soruşturma Olabilir. Ama Kırklareliden ComefromHell Tarafından Açılmıştır.
bu yazilarin sahibi kim acaba lider |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:20 pm |
|
|
pazardaki odunları boşaltarak ticaret yapılmaz kendi odununu topla git ister kendi kasabanda ister başka kasabada istedigin fiyata sat. |
|
|
|
Evrenos_Beg
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:21 pm |
|
|
Acaba biraz daha sakin olunabilinir mi?.. İmam pırtlarsa, cemaat kim bilir ne yapar.. |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:22 pm |
|
|
[quote="Mit"].[ Fakat arkadasin neden odun Tekirdag'ya göre daha pahali diye isyan etmesin. quote] bu dediğini anlamadım. ben odunu 7 akçeden de aldım 6 akçeden de ve büyük bir kımını ben kestim bu niye zarar versin aksin tekirdağa faydalı olur |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:31 pm |
|
|
Bazıları kendilerini çok akıllı sanıyor... Birileri gidiyor odunları toplayıp tekirdağda yüksek fiyata satıyor... Öbürleri gelip forumda kasabada odun yok olanlarda pahalı die bana sallıyor... ... Birileri gidiyor pazardan sığır eti satıyor çok yüksek fiyata... Hakkımda her türlü yalan dolan msj millete atılıyor... Bugün kasaba düşer düşmez, adamın yaptığı ilk iş sabahın 6'sında... Pazardaki sığır etlerini süpürmek oluyor... Tesadüfün böylesi... ... Not: İsyan eden eleman sabah saat 8.11 den beri online deil... Sabah her saniye pazarı kolladım adam oyundan çıkana kadar mal kaçırmış olma ihtimali %1 bile deil... Ama kasabada para yok anlaşılan ödenekle attı bi yerlere... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:34 pm |
|
|
Boş boş konuşma...
Nerden kanıtlayacağım...
Sanki herkezin hadiselerine bakma şansım var...
Zaten adamlar günde %99 max 5 odun kesiyo...
Gidip 10 tane farklı adamdan 5-5 alsan bile kimse anlamaz... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:37 pm |
|
|
Adam gibi konuş bu bir...
İkincisi ise ;
Yapmadığınız rezillik kalmadı kasabada...
Pazarı manüpület etmeler, odunları toplamalar hakkımda herkeze msj atmalar vs vs vs...
Bari göğsünü gere gere evet yaptım diyebilcek cesaretin olsun...
...
Not: Flood yapma |
|
|
|
Evrenos_Beg
|
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:43 pm |
|
|
Adminlerden şahısın cezalandırılmasını talep ediyorum ... Admin deilim sadece kuralları söylüyorum Ama sende haklısın iyi alıştınız diğer forumda yapmadığınız reziilik kalmamasına rağmen banlanmamaya... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:47 pm |
|
|
Konuları saptırma... Şu anda konumuz senin dolandırıcı... Ticaret yapıyorum adı altında karaborcacılık yapan... Kazıkcı bi vatan sever olman... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:54 pm |
|
|
Ben sana ne zaman 5 akçenin altında daha ucuza odun aldın dedim? Bir tane msj göstersene... - Alıntı :
- Arkadaşlar 1.5 aydır diyorum ya odunları kim topluyo die...
Bugün öğrendik ki onlardan biri Federal...
Bizden 5 e topladığı odunları tekirdağda 7-8-9'a satarak vurgun yapan...
Vatan sever burada...
- Alıntı :
- Boş boş konuşma...
Nerden kanıtlayacağım...
Sanki herkezin hadiselerine bakma şansım var...
Zaten adamlar günde %99 max 5 odun kesiyo...
Gidip 10 tane farklı adamdan 5-5 alsan bile kimse anlamaz... Ama amaç konuyu saptırmak olunca anca böle boş boş konuşursun... ... Neyse bugün olmasa yarın... Elbet hayatını karartacağım... |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:54 pm |
|
|
kolay gelsin federal tekirdagda belediyeyemi satiyosun odunlari? |
|
|
|
lider
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:56 pm |
|
|
evet lojistik belediyeye satıyorum odunları |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:57 pm |
|
|
Bu lafları yedirdiğim zaman hatırlatacağım sana |
|
|
|
Evrenos_Beg
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 6:58 pm |
|
|
Forum kurallarına uyalım.. Uymayanları uyaralım.. 16. a) Forum içerisindeki kullandiginiz kelimelere ve uslubunuza dikkat etmeniz gerekir.. Karşı tarafı rahatsız etsin veya etmesin toplum ahlakına aykırı davranışlar kısa sureli forumdan uzaklaştırılmaya sebep olur..
b) Hakaret, yasadışı eylem, cinsellik ve iftira içeren, özel hayata karşı tehditte bulunan mesajlar yazılamaz.. Bu madde sadece yazı değil; nick(rumuz), resim, link, avatar ve bunun gibi içerikleride kapsamaktdır.. Bu tarz mesajlar yazanlar forumdan süresiz uzaklaştırılır.. |
|
|
|
ridibuda
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 7:02 pm |
|
|
Tebrikler lider çok güzel düşünmüşsün acaba biz bunu neden düşünemedik acaba bu senin tecrübenden mi yoksa vatanseverliginden mi? Yazık çok yazık! Umarım bu isyanda senin parmağın yoktur eğer varsa çok yazık olmuştur. Ridibuda-Kırklareli Akıl Hocası- |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 7:04 pm |
|
|
- lider demiş ki:
- evet lojistik belediyeye satıyorum odunları
valandil eyalete eyalette tekirdaga gonderebilir bolece tekirdag daha ucuza odun alir sende ticaretten odun basina 2 -3 akce kazancagina ve yolda zaman harciyacagina kasabanda tarlalarda calisirsin sucta islemeden |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 7:06 pm |
|
|
Burası gene karışmış
Madde 12'ye dikkat edelim lütfen. Editleme seçeneğiniz var Flood yapmanıza forumu gereksiz yere doldurmanıza gerek yok
Flood msjlar temizlenmiştir
Tristan |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 7:17 pm |
|
|
Neyse arkadaşlar bu yüne sütten çıkmış ak kaşık numaralarına bürünmeye başladı şimdilik tek derdimiz kasabayı 0 zrarla kurtarmak ama bleediyede para klamamıs ins yarın Belediyeyi alınca görürüz |
|
|
|
|