Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Kırklarelinde İsyan !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
ZıpırBey

Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:28 pm

ahmetsakar odenek dagatması gibi bisey olmaz bence cok riskli mesela bak kirklarelinde isyan cıktı millet bayramda fiyatlar ucuzladı oleyy die nasıl kime guwenirsinki her kasabada o kadar guwenilir insan warmı ki
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:32 pm

ah sovalyem benim ahh icimden bi ses senin oyundaki sovalye olmadiğini söylüyor Very Happy bakalim sovalyenin oyundaki para durumuna

Seviye : 1
İtibar Puanı : 26
Para :
-74 pig

paranin böyle olmasi icin actigin evlatlarin ölmesi lazim eger öldülerse sabah ölmüslerdir yani paran sabah bu duruma gelmistir yani alican2832 bugün pazardan hic odun almamistir geriye 2 seçenek kaliyor ya bu forumdaki sovalye alican degil iyi iyi bildiğiniz o gruptan biri yada bu bebe yalan söylüyor
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:36 pm

ZıpırBey demiş ki:
ahmetsakar odenek dagatması gibi bisey olmaz bence cok riskli mesela bak kirklarelinde isyan cıktı millet bayramda fiyatlar ucuzladı oleyy die nasıl kime guwenirsinki her kasabada o kadar guwenilir insan warmı ki

elbette vardır tek kişiye yollasın işte o kişi sabah iade eder olmadı belediye reisi kendine ödenek olarak yollar
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:36 pm

uvey evlat değil ben mahkeme edildim 100 akçe ceza verdiler mahkemeyi takip etseydın gorurdun cokbilmiş efendi Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:37 pm

belediye reisi kendisine ödenek yollayamıyor; ama kasabasında çok güvenilir 2-3 kişi olması bunu uygulamak için yeter.
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:42 pm

Sovalye demiş ki:
uvey evlat değil ben mahkeme edildim 100 akçe ceza verdiler mahkemeyi takip etseydın gorurdun cokbilmiş efendi Very Happy

Very Happy bebe bak sonuç itibariyle paran -74 yine odun alamazsin donda alamazsin Very Happy
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:45 pm

zaten alicanla almadım ki Very Happy
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:47 pm

Bu herifin multi kullandığı ap açık ortada.Lütfen bu yetkililere bildirilsin .Herif resmen multi kullanıyor..
geldim

geldim

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 2:56 pm

texasli123 demiş ki:
Bu herifin multi kullandığı ap açık ortada.Lütfen bu yetkililere bildirilsin .Herif resmen multi kullanıyor..

bunu yapmak icin federalden izin aldinmi en son valandil cincilik açtiğinde adalet puanini bosa harciyor demisti valandil o kişinin multi olduğunu biliyordu zaten herkes biliyordu dava actiginda federal isyan etmisti Razz
bursamami

bursamami

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:07 pm

bu konuyu ben bu yüzden acmistim.

https://kralliklar.all-up.com/trakya-eyaleti-f2/bu-duzen-boyle-gitmezprotesto-oneriyorum-t1231.htm

ahhhh ahhhhh...yazik oldu cok yaziiiikkk.
Bu saatten sonra ayakta dursan ne olur ki , adam 2 aydir basbas bagiriyor, divanda dile getiriyor, adina küfürlü üvey evlatlar acilirken sikayet ediyor sallayan olmuyor.

Ama baskasi belediyeyi bosaltiyor, suclu ilan ediliyor ama idamdan kurtuluyor. Biz neyin cabasini veriyoruz allah askina???
Bu sekilde devam etmek ne derece dogru ki?
Tüm oylari alip baskan olsan bile adam geliyo isyanla ele gecirip belediyeyi bosaltiyor. Bunu engelleyebilecek tek kisi admindir o da digerlerinden farksiz.

Yazik vallahi cok yazik

Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:10 pm

texasli123 demiş ki:

kanıtla et idam Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:13 pm

Millet kötü haber Belediyede para klamamaış buğdaylarımı satıcaktım para kalmamış yazdı sonra meyhaneye girdim ib baktım herkes aykalanmış bende ayakalandım bakalım nolcak Crying or Very sad
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:15 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
Millet kötü haber Belediyede para klamamaış buğdaylarımı satıcaktım para kalmamış yazdı sonra meyhaneye girdim ib baktım herkes aykalanmış bende ayakalandım bakalım nolcak Crying or Very sad

Evil or Very Mad ş Evil or Very Mad e Evil or Very Mad f Evil or Very Mad s Evil or Very Mad i Evil or Very Mad z Evil or Very Mad l Evil or Very Mad e Evil or Very Mad e Evil or Very Mad
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:30 pm

Şövalye orağımın tadına bakmak ister misin?
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:34 pm

isterim ucuzmu ? Sat bana ben pahalıya satarım onu oyundaki nick ne ?
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:37 pm

Alican,

Sonun böyle olursa hiç sasma.

Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 IDAM
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:40 pm

hll olsun paşam benim yapıcam şeyi isz yaptınız Very Happy Neyse Arkadaşalr var gücümzlre çalışırozu bakalım alabilcekemiyiz Seviye 2l er seivye 3 kardeşlerimzx var gücüyle çalışıor Arrow
hera

hera

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:41 pm

sovalye insaları rahatsız etme artık germe ortamı göğsünü gere gere ben dolandırıcıyım diyosun büyümeye ihtiyacın var.kendine ilgi çekicek başka yöntemler bulmalısın.. Wink
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:45 pm

bizim burda deniz yokki kumda oynayalım Very Happy
Valandil

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 3:52 pm

Sevgili Arkadaşlarım ;

Destekleriniz için teşekkürler...

Şu şövalye isimli dengesizide takmayın he diyin geçsin, reeldeki aşağılık komplekslerini oyunda bastırmaya çalışan zavallının teki...

...

Sayın Berkman ;

Gidip divandaki konuları okuyabilirsiniz, Ben her msjımı tek tek size anlatamam...

Bugün şöle demiştim şugün böle demiştim die...

Eski msjları okuyun konu hakkındaki yorumumu görürsünüz...
hera

hera

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 4:00 pm

sen o küçük beynini yorma biz yine ComeFromHell i reisimiz başkanımız yaparız sende öylece bakarsınn ALİCAN....
Cevrimpici

Cevrimpici

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 4:04 pm

Arkadaşlar burada sorun alican değil ortalığı karıştırmak ve olayı saptırmak için kullanıldığı çok belli bu çocuğun.Biz cevap verdikçe amacına ulaşıyor...Öncelikle bunu yapan biipppp evlatlarıyla ilgelenmemiz lazım.
sanduk

sanduk

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 5:06 pm

aynen öyle, bu çoçuğu aklı evvel birileri kullanıyor, zamanla göreceğiz bakalım bu işten en kârlı çıkan kim olmuş Twisted Evil
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 5:29 pm

yaw daha dün kırklarelinedeydim tekirdaga gectim gectigim gün isyan olmus . Allah kolaylık versin
Stantr

Stantr

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 5:40 pm

Valandil inde dediği gib sadece karmaşa çıkartmaya çalışan biri takmaya değmez yani. Kırklareli halkı olarak elimizden geleni yapıyoruz bakalım yarın yeni bir gün olucak

Kırklarelinde İsyan !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki