|
Yazar |
Mesaj |
ZıpırBey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:28 pm |
|
|
ahmetsakar odenek dagatması gibi bisey olmaz bence cok riskli mesela bak kirklarelinde isyan cıktı millet bayramda fiyatlar ucuzladı oleyy die nasıl kime guwenirsinki her kasabada o kadar guwenilir insan warmı ki |
|
|
|
geldim
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:32 pm |
|
|
ah sovalyem benim ahh icimden bi ses senin oyundaki sovalye olmadiğini söylüyor bakalim sovalyenin oyundaki para durumuna Seviye : 1 İtibar Puanı : 26 Para : -74
paranin böyle olmasi icin actigin evlatlarin ölmesi lazim eger öldülerse sabah ölmüslerdir yani paran sabah bu duruma gelmistir yani alican2832 bugün pazardan hic odun almamistir geriye 2 seçenek kaliyor ya bu forumdaki sovalye alican degil iyi iyi bildiğiniz o gruptan biri yada bu bebe yalan söylüyor |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:36 pm |
|
|
- ZıpırBey demiş ki:
- ahmetsakar odenek dagatması gibi bisey olmaz bence cok riskli mesela bak kirklarelinde isyan cıktı millet bayramda fiyatlar ucuzladı oleyy die nasıl kime guwenirsinki her kasabada o kadar guwenilir insan warmı ki
elbette vardır tek kişiye yollasın işte o kişi sabah iade eder olmadı belediye reisi kendine ödenek olarak yollar |
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:36 pm |
|
|
uvey evlat değil ben mahkeme edildim 100 akçe ceza verdiler mahkemeyi takip etseydın gorurdun cokbilmiş efendi |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:37 pm |
|
|
belediye reisi kendisine ödenek yollayamıyor; ama kasabasında çok güvenilir 2-3 kişi olması bunu uygulamak için yeter. |
|
|
|
geldim
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:42 pm |
|
|
- Sovalye demiş ki:
- uvey evlat değil ben mahkeme edildim 100 akçe ceza verdiler mahkemeyi takip etseydın gorurdun cokbilmiş efendi
bebe bak sonuç itibariyle paran -74 yine odun alamazsin donda alamazsin |
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:45 pm |
|
|
zaten alicanla almadım ki |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:47 pm |
|
|
Bu herifin multi kullandığı ap açık ortada.Lütfen bu yetkililere bildirilsin .Herif resmen multi kullanıyor.. |
|
|
|
geldim
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:56 pm |
|
|
- texasli123 demiş ki:
- Bu herifin multi kullandığı ap açık ortada.Lütfen bu yetkililere bildirilsin .Herif resmen multi kullanıyor..
bunu yapmak icin federalden izin aldinmi en son valandil cincilik açtiğinde adalet puanini bosa harciyor demisti valandil o kişinin multi olduğunu biliyordu zaten herkes biliyordu dava actiginda federal isyan etmisti |
|
|
|
bursamami
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:07 pm |
|
|
bu konuyu ben bu yüzden acmistim.
https://kralliklar.all-up.com/trakya-eyaleti-f2/bu-duzen-boyle-gitmezprotesto-oneriyorum-t1231.htm
ahhhh ahhhhh...yazik oldu cok yaziiiikkk. Bu saatten sonra ayakta dursan ne olur ki , adam 2 aydir basbas bagiriyor, divanda dile getiriyor, adina küfürlü üvey evlatlar acilirken sikayet ediyor sallayan olmuyor.
Ama baskasi belediyeyi bosaltiyor, suclu ilan ediliyor ama idamdan kurtuluyor. Biz neyin cabasini veriyoruz allah askina??? Bu sekilde devam etmek ne derece dogru ki? Tüm oylari alip baskan olsan bile adam geliyo isyanla ele gecirip belediyeyi bosaltiyor. Bunu engelleyebilecek tek kisi admindir o da digerlerinden farksiz.
Yazik vallahi cok yazik
|
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:10 pm |
|
|
- texasli123 demiş ki:
- Bu herifin multi kullandığı ap açık ortada.Lütfen bu yetkililere bildirilsin .Herif resmen multi kullanıyor..
kanıtla et idam |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:13 pm |
|
|
Millet kötü haber Belediyede para klamamaış buğdaylarımı satıcaktım para kalmamış yazdı sonra meyhaneye girdim ib baktım herkes aykalanmış bende ayakalandım bakalım nolcak |
|
|
|
oguzkagan
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:15 pm |
|
|
- Capanoglufetihbey demiş ki:
- Millet kötü haber Belediyede para klamamaış buğdaylarımı satıcaktım para kalmamış yazdı sonra meyhaneye girdim ib baktım herkes aykalanmış bende ayakalandım bakalım nolcak
ş e f s i z l e e |
|
|
|
muhittinq
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:30 pm |
|
|
Şövalye orağımın tadına bakmak ister misin? |
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:34 pm |
|
|
isterim ucuzmu ? Sat bana ben pahalıya satarım onu oyundaki nick ne ? |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:37 pm |
|
|
Alican,
Sonun böyle olursa hiç sasma.
|
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:40 pm |
|
|
hll olsun paşam benim yapıcam şeyi isz yaptınız Neyse Arkadaşalr var gücümzlre çalışırozu bakalım alabilcekemiyiz Seviye 2l er seivye 3 kardeşlerimzx var gücüyle çalışıor |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:41 pm |
|
|
sovalye insaları rahatsız etme artık germe ortamı göğsünü gere gere ben dolandırıcıyım diyosun büyümeye ihtiyacın var.kendine ilgi çekicek başka yöntemler bulmalısın.. |
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:45 pm |
|
|
bizim burda deniz yokki kumda oynayalım |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 3:52 pm |
|
|
Sevgili Arkadaşlarım ; Destekleriniz için teşekkürler... Şu şövalye isimli dengesizide takmayın he diyin geçsin, reeldeki aşağılık komplekslerini oyunda bastırmaya çalışan zavallının teki... ... Sayın Berkman ; Gidip divandaki konuları okuyabilirsiniz, Ben her msjımı tek tek size anlatamam... Bugün şöle demiştim şugün böle demiştim die... Eski msjları okuyun konu hakkındaki yorumumu görürsünüz... |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 4:00 pm |
|
|
sen o küçük beynini yorma biz yine ComeFromHell i reisimiz başkanımız yaparız sende öylece bakarsınn ALİCAN.... |
|
|
|
Cevrimpici
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 4:04 pm |
|
|
Arkadaşlar burada sorun alican değil ortalığı karıştırmak ve olayı saptırmak için kullanıldığı çok belli bu çocuğun.Biz cevap verdikçe amacına ulaşıyor...Öncelikle bunu yapan biipppp evlatlarıyla ilgelenmemiz lazım. |
|
|
|
sanduk
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 5:06 pm |
|
|
aynen öyle, bu çoçuğu aklı evvel birileri kullanıyor, zamanla göreceğiz bakalım bu işten en kârlı çıkan kim olmuş |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 5:29 pm |
|
|
yaw daha dün kırklarelinedeydim tekirdaga gectim gectigim gün isyan olmus . Allah kolaylık versin |
|
|
|
Stantr
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 5:40 pm |
|
|
Valandil inde dediği gib sadece karmaşa çıkartmaya çalışan biri takmaya değmez yani. Kırklareli halkı olarak elimizden geleni yapıyoruz bakalım yarın yeni bir gün olucak |
|
|
|
|