Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Kırklarelinde İsyan !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
erces

erces

Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 11:56 am

Sayın Valandil, umarım en az zararla atlatırsınız bu olayı da. Basit multicinin çocukça bir hırsı yüzünden 2 kasabanın büyük ölçüde zarar görmesi.. Yazık gerçekten çok yazık...
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 12:17 pm

Geçmiş olsun.Biran önce dava açılıp hapis verilmeli ki zarar biraz da olsa engellensin.Ayrıca galiba iktidarı savunma seçeneği ( gruplarda) sadece ordular için geçerli(die biliyorum.)
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:00 pm

şuan net 8 kişi ile isyana devam ettirioruz
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:08 pm

İnş. alırsınız geri
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:09 pm

19-07-2008 11:40 : Satın aldınız : Davil_girl 7 çuval mısır birim fiyatı 3,45 akçe.
19-07-2008 10:30 : Satın aldınız : Pasadede 5 tomruk odun birim fiyatı 5,95 akçe.

Valal super Very Happy
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:15 pm

parasi olan arkadaslar sadece belediyenin mallarini pazardan alabilir belediye geri alindiginda aldigi paraya geri satar ..

ya hic bir alim olmicak ki bu imkansiz yada belediyenin mallari kasaba ileri gelenleri tarafindan alincak..

Not:Sovalye bu olayin isyanla ilgisi yok insanlar kendi iradelerince urunlerini satiyolar belediye odunu 5 akceden alir 5.95 akceye aldin ama 11 akceye satamassiz emin ol Wink
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:17 pm

sovalye şu oyunda senin gibi birisini görmedim

En son eskisehirli tarafından C.tesi Tem. 19, 2008 1:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:18 pm

Tek seçenek : LJS.

Belediyeleri isyanla ele geçiren multicileri silerler ve sonrada mallari geri koyarlar belediye'ye.

Solon'un ilgilenmeyecegine göre, adminlere mesaj attim.
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:18 pm

vallaha gecen 6 tomruk odunu 10.30 a sattım. 50 akçe kar getirdi Very Happy
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:20 pm

o odunlar senin başına dert olcak mit msj attığın için tşk ler

En son eskisehirli tarafından C.tesi Tem. 19, 2008 1:24 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:21 pm

bu adamlar terörist örgüt gibi.
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:22 pm

hakaret ettiği için eskişehirliyin banlanmasını taleb ediyorum
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:23 pm

Sovalye demiş ki:
vallaha gecen 6 tomruk odunu 10.30 a sattım. 50 akçe kar getirdi Very Happy

Alıntı :
[3.1] Tekelcilik yapmak
Tekelcilik,
pazarda duran bir malı satın almak ve alış fiyatından daha pahalıya
aynı pazarda satmaktır. Bu "orta dereceli suç" [Kitap 6, Madde 5]
kapsamına girmektedir ve cezası satılan malların bedelini karşılamak
üzere belirlenen bir "Bedel Cezası" [Kitap 6, Madde 5.7] ve "Hapis
Cezası" [Kitap 6, Madde 5.4] olarak belirlenir.

Savcimizin bu sahisin hadiselerini incelemesini talep ediyorum.
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:23 pm

hakaretmi etmişim nerde acaba?
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:27 pm

o odunlar senin burnundan çıkacak dedin sonra düzenlemişsin başına dert olacak yazmışsın çok uyanıksın dimi Smile mit savcı benim hadiseleri göremez Wink
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:33 pm

sowalye yapyıın suc we cezasını catır cutur cekersin Razz
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:34 pm

Sovalye demiş ki:
o odunlar senin burnundan çıkacak dedin sonra düzenlemişsin başına dert olacak yazmışsın çok uyanıksın dimi Smile mit savcı benim hadiseleri göremez Wink

O'na verirsin dostum.. Wink
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:35 pm

vermemki eheh
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:37 pm

ya seve seve yada Razz
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:38 pm

gelsin alsın hadi Very Happy hodri meydan. şimdi 7 çuval mısır daha aldım Very Happy
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:40 pm

bu bipppp suçunu itiraf ediyor dava açılmasını talep ediyorum.
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:42 pm

Forumda olan suç oyuna yansıtılamaz. Oyundan delil gerekir Wink
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:43 pm

Haha.. Twisted Evil
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:44 pm

eee sonuc olarak sen kendini simdi dokunulmazmı zannediosun Laughing
Sovalye

Sovalye

MesajKonu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! Kırklarelinde İsyan !! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Tem. 19, 2008 1:45 pm

yoo göster oyundan hadiseleri ver mahkemeye Smile BULURSAN =))

Kırklarelinde İsyan !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki