|
Yazar |
Mesaj |
hera
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:45 pm |
|
|
çok üzücü gerçekten...şovalye bencillik etme yaşının küçüklüğüne veriyorum...böyle bi durumdan kendine pay çıkaran insanlar bana göre isyan çıkaranla aynı konumdadır ve suçludur. Valandil merak etme bizler varız hepbirlikte kasabamızı bu durumdan çıkarıcaz... Amazon_zeyna KIRKLARELİ |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:47 pm |
|
|
sowalye isyana en cok eewinen sensin en karlı cıkanda sen sin galiba meraktan soruyorum bu isyanı cıkaran multicisen misin toksa ? he nedersin |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:47 pm |
|
|
Su Sovalye isyanada katilmistir, kim bilir.. |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:48 pm |
|
|
memlekette bipppppppp bol ne var |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:48 pm |
|
|
bu dengesiz şahsiyet yaptığını bir mağrifet sanıyor, bir ip değiştirme programı kullanırsanız 10000 tane hesap açıp tüm avrupayı dahi soyabilirsiniz ama oturup bunla uğraşacak birisinin kafadan çatlak olması lazım.
ama manyaklarla delilerle yaşamayı öğrenmek gerek, belediye reisleri aseslere bir yere kadar güvensinler, yapmaları gereken şey kasabadan güvenilir bir kaç kişi bulup tüm belediye hazinesini mallarla beraber bu kişilere ödenek olarak dağıtmasıdır. Böylece otomatik alımlar kapanacağından işler pazar üzerinden bu ödeneklerin kullanılmasıyla yapılabilir. veya bu ödenekleri tutuan kişiler her gün ödeneklerini erken saatte iptal ederler, belediye reisleri de işlerini hallettikten sonra bu kişilere tekrar ödenek yollar.
ama bir şey daha yapmak lazım, belediye envanterinde bir tane hıyar bırakın. evet evet bir tane hıyar bırakın ki multi cengaverleri onu alıp yesinler veya başka bir şey de yapabilirler, turşu falan |
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:49 pm |
|
|
vallaha ben kimin reis olduguna isyana falan bakmam. Benim için ne karlıysa o |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:53 pm |
|
|
avatarındaki resim var ya şövalye ağaca asılı adam seni asarız öyle ruhun bile duymaz bi bakmışsınn e.... cennetindesin... Akıllı ol şu gerginlikte ortalığı bulandırma nefes alamaz hale gelirsin osmanlıda....küçüklüğünü yap ve sus....
En son hera tarafından C.tesi Tem. 19, 2008 1:54 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:54 pm |
|
|
ahmetsekere katılıyorum enwanterde bi tane hıyar bıraksınlar sowalye cok kar edersin ondan |
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:55 pm |
|
|
sanamı sorucam hera aklını kendine sakla |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:57 pm |
|
|
Alican2832 canini 2832 kere alirim akilli ol. |
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 1:58 pm |
|
|
al bakalım bekliyom |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:00 pm |
|
|
sowalye kefenin cebini yaptır sen arkadaslar kendimize hakim olalım pirim wermiyelim pardon kar wermiyelim |
|
|
|
Lojistik
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:00 pm |
|
|
banlanmadan susmayacak heralde,hala isyan var die fiyatlar dusuk sanio akilli seni .. davalar acilsin sucunu itiraf etti iste illa oyundan resim almak sartmi? |
|
|
|
_arwen_
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:01 pm |
|
|
Öncelikle geçmiş olsun inş. bir an önce toparlarsınız. sana gelince sövalye Allah seni islah etsin diyorum başka da birşey demiyorum. bune hırs kimse o odunları almasın şövalyeden elinde kalsın olsun bitsin |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:01 pm |
|
|
küçüğüm daha çok küçüksün sen.bu oyun bi çocuk oyunu değil Osmanlıdasın bilmem farkındamısın...süper mario |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:02 pm |
|
|
yahu arkadaşlar bu çocuğun yaptığı ne malum atıyor tutuyor konuşuyor işte siz de çocukla çocuk olmayın, donsuz şovalye ne yaparsan yap senle mi uğraşacaz. |
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:02 pm |
|
|
- _arwen_ demiş ki:
- kimse o odunları almasın şövalyeden elinde kalsın olsun bitsin
allah razı olsun dunya ahıret ablamsın bundan sonra sagol benı dusundugun ıcın tabı kımse almasın odunları once ben alayım sıze satarım ben. Sapol arwen benı anlayan tek ınsansın |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:05 pm |
|
|
eğer hadiselerinin incelenmesi talep edilirse yetkililer inceleyebilirler şimdiden hapisteki günler için yanına bişeyler al |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:06 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- yahu arkadaşlar bu çocuğun yaptığı ne malum atıyor tutuyor konuşuyor işte siz de çocukla çocuk olmayın, donsuz şovalye ne yaparsan yap senle mi uğraşacaz.
o odunları alacağına pazarı incele belki bi don bulursun |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:06 pm |
|
|
halaaa size satarım demez mi |
|
|
|
Sovalye
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:07 pm |
|
|
bekliyom. ah keşke hapise girsem ben hiç hapis görmedim |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:09 pm |
|
|
arkadaşlar önceliklli sorunumuz şovalye degil bu isyancı tayfası yaklaşık 1 hafta önce kırklareli -çanakkale devriyesi için yola çıkmıştım ancak yolda ne hikmetse büsürü tarlası olmayan ve para olarak iyi durumda şahıslar görünmeye başladı ..hadiseleri her açışımda bu şahıslar tekirdagı yolu üzerinde idi bu istikamette bence tekirdagıda tehlikede gereken yerlere uyarıları önceden yaptım...burdanda tekrar sesleniyorum ..lütfen tekirdagı halkı da dikkatli olsunlar ..yol üzerinde gelen sayısı çok fazla multii olablir...saygılarımla ... |
|
|
|
ZıpırBey
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:15 pm |
|
|
arkadaslar hemen bi tarama yapılsın multiler tekrar silinsin |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:19 pm |
|
|
taramada bir şey çıkmayabilir eğer ip programı kullanılıyorsa, en iyisi belediye reisleri ödenklerle dağıtsınlar hazineyi bu donsuz multiler de hıyar turşusu yesinler ekşi ekşi. |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: Kırklarelinde İsyan !! C.tesi Tem. 19, 2008 2:23 pm |
|
|
:Dhaklısın |
|
|
|