Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Koloni açıldı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:30 pm

tavşanlı ve karacabey karesi sancağında hayırlı olsunnnnn cheers

başlık değiştirilmiştir
yolcu
okaytap

okaytap

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:34 pm

Haydii bu ne yaw Rolling Eyes çok hızlı nüfusumuz artıyor sonu hayır olsun Wink
Lojistik

Lojistik

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:36 pm

yine 18 saatte kapanmasinda
Yetisbey

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:39 pm

hayırlı ugurlu olsun yurt dışından arkadaşlar gelir artık cheers
kartal13

kartal13

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:40 pm

yutdışı kısmınada bu konuyu açtım çünkü çabuk görsünler multiciler görmeden adminlerimizden bu konuyu aciliyetten dolayı spam saymamalarını istiyorum
SihiR

SihiR

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:41 pm

balon gibi puff olmayalımda hayırlısı bakalım Smile
semfb

semfb

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:43 pm

arkadaşlar son açılan kolonilerle birlikte bir harita varmı bu koloniler nerelerde kuruldu aca bilgisi olan varmı
Lojistik

Lojistik

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:48 pm

bende karaca beyin gol oldugunu ogrendim ama tavsanli hakkinda fikrim yok bilgisi olan varmi?
e.altnr

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:50 pm

göl mü yuh cok gol oldu kareside Very Happy edirne sancagında tek meyve kasabası var cok adaletsiz dagıtılıyor Very Happy
kartal13

kartal13

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:50 pm

tavşanlı meyvedir inş.
okaytap

okaytap

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:52 pm

Edirme sancağına balık satarız Very Happy... da ne bu göl göl odun olsa daha iyi olacak.
e.altnr

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:54 pm

odun olsa 3 olacak edremıt balya tavsanlı
kartal13

kartal13

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:54 pm

tavşanlıda gölmüş arkadaşlar geçmiş olsun Sad
okaytap

okaytap

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:56 pm

yapma yav netcez okadar balığı zekamı kasacaz Very Happy
e.altnr

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 1:56 pm

yuh 5 göl yarı yarıya eyalette zaten 10 kasaba oldu
SihiR

SihiR

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:01 pm

yarında acar bunlar edirne sancağına
alefendi

alefendi

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:06 pm

oh bee sonunda arkadaşlar... .dönüyorum
infini

infini

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:07 pm

karacabey göl tavşanlı meyve kasabası...
alefendi

alefendi

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:07 pm

inanılmaz bi 24 saat geçirdim sinirlden ağladım deyim de gerisini siz anlayın... .ok korktum alamanyalarda kalıcam diye Crying or Very sad
kartal13

kartal13

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:08 pm

alefendi demiş ki:
oh bee sonunda arkadaşlar... .dönüyorum
cheers
impulse emrede dönmüş alefendide osmanlı güçleniyor
okaytap

okaytap

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:08 pm

Bu durumda 5 göl 3 meyve 2 odun kasabası oluyor ama odun yine az.

En son okaytap tarafından Çarş. Tem. 23, 2008 2:09 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kartal13

kartal13

Koloni açıldı Vide

tavşanlı meyvemiymiş bana göl dediler
alefendi

alefendi

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:10 pm

beyler net bilen desin pls
e.altnr

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:11 pm

karesiyide bolseler keske
alefendi

alefendi

Koloni açıldı Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:11 pm

ewet hadiyin bak dolar molar gene yıkarım forumu bak Evil or Very Mad

Koloni açıldı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki