Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Koloni açıldı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
Lojistik

Lojistik

Koloni açıldı - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:11 pm

tavsanli hakkinda gercek bilgisi olan yokmu biri gol diyo biri meyve
matiasbey

matiasbey

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:11 pm

kartal13 kardeş kesin mi?göl mü meyve mi olduğu???giden birileri var mı??
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:12 pm

hadeyin abileim ablalarım tırsıyom dolar gene dönmek istiym ben
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:13 pm

karacabey 60 gerçek hayatta göl var karacabeyde ama... :S

bilgi bekliyoruz arkadaşlar.... ona göre geçiş yapıcaz hadiyin
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:13 pm

evet arkadaşlar tavşanlı kesin meyve
infini

infini

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:14 pm

karesiye yarın 2 tane odun açılcakmış Razz
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:14 pm

tavşanlı meyve bende teyit adlım... karacabey ne peki... bana deniz lazım bende kayık varda Very Happy
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:15 pm

istanbulda merkez olacakmış buda benden size bi haber.... istanbul merkez olucak... başkent yani...
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:16 pm

alefendi kayıklada toplarsın sen meyveyi nolcak Razz şaka bir yana sen kapanmadan geçsen iyi olacak
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:16 pm

kartal 13 sener bilgin yokmu... senin kulağın deliktir
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:18 pm

ben karacabeyde şansımı deniyoyorum sem haklı Very Happy
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:18 pm

tavşanlının ilk sakinleri Very Happy Nicomedia1 74PR, Gizem3 5PR , Thisrockk 5PR Imparator 4PR Kubuk 1PR E36m3 0PR Edali 0PR Fearman122 0PR Libertyswarrior 0PR Makifli 0PR Mesutgolll 0PR Mmmesutgolll 0PR Skinn55 0PR Suhulet 0PR Turcia4444 0PR Ul
e.altnr

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:19 pm

karacabey göl
e.altnr

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:19 pm

yerlerı hakkında gıdenlerden resım ve bılgı alabılırmıyız
alefendi

alefendi

karacabey göl

Tebrikler! Yeni şehrimize taşınan ilk 10 "seviye 1"den biri olduğunuz için 40 akçe ödül kazandınız.
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:20 pm

hahahaha olaya bak yaw....
kartal13

kartal13

MesajKonu: yeni koloniler doğru bilgiler Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:24 pm

arkadaşlar kesin bilgileri yazıyorum tavşanlı meyve kracabey göl kasabasıdır taşınacaklar ona göre taşınsın

tavşanlı gönen ve bandırmaya bir gün uzaklıkta
karacabey bandırmanın doğusunda
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:24 pm

alefendi karacabey haritasından bi foto cekip koyarmısın nerdeymiş bilelim
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:26 pm

Birer foto çekin koyun bakalım özelk haritada yerlerine kayacağım.
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:27 pm

nasıl yapcam onu abi çok heyecan yaptım dur hakkaten ağlayacam durrr
e.altnr

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:29 pm

alefendi demiş ki:
nasıl yapcam onu abi çok heyecan yaptım dur hakkaten ağlayacam durrr

affraid tongue
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:30 pm

puhehe tmm tmm sakin ol Smile
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:34 pm

öyle demeyin arkadaşlar ne kadr süredir beklediğimizi bilemezsiniz... dün açıldı işdeyim herkes giiriyo ben bakıyodum allha LJS den razı olsun sem duydu abi sesimi... Razz
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:35 pm

Ben Karacabeydeyim.

Ve Burası Göl
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:36 pm

alefendi haritaya bakıp tam olarak yerini söyleyebilirmisin

sahmeran sende kendi kasabanın yerini söyleyebilirmisin

Koloni açıldı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki