Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Koloni açıldı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
SihiR

SihiR

Koloni açıldı - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:11 pm

nicomedya kasabanın haritadaki yerini gösteren foto koyarmısın
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:12 pm

yaw tavsanlıya kimse gelmedi. bi ben sev 2 yim acil fırıncı terzi marangoz her meslek den adam lazım.
sadece ben sev 2 yim orada
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:16 pm

İşte Harita!!!

Karacabey yuvarlak içindeki nokta

Koloni açıldı - Sayfa 4 Adszyv4.th
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:19 pm

teşekkürler dier kasabada gelirse iyi olacak nicomedya halleder onuda Smile
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:21 pm

işte tavşanlı haritası !!!!

Koloni açıldı - Sayfa 4 Resim110
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:22 pm

işte tavsanlı ksabası haritası !!!

https://kralliklar.all-up.com/osmanly-ymparatorluou-f2/tavanli-kasabasi-acildi-meyve-kasabasi-ben-actim-t1523.htm#26397

ancak burda var bi burda oldu burada olmadı bi türlü
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:23 pm

Koloni açıldı - Sayfa 4 Adszri2kasaba dursunbeyin yanında
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:25 pm

doldurmayın kolonileri ya
enes

enes

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:26 pm

çok ters yere koymuşlar yha birde yanında meyve kasabası var kötü olmuş :S
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:29 pm

tavşanlıya belediye reisligi adaylıgımı koydum. Allah mahcup etmesin
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:34 pm

mesajlar birleştirilmiştir.
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:47 pm

tavşanlının işi zor odun ve balık kasabalarına çok uzak artık bol bol karizma kasarsınız Smile
semfb

semfb

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 4:10 pm

alefendi kardeşimize karacabeydeki belediye başkanlığı seçimlerinde başarılar dilerim.
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 4:14 pm

nicomedia hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın... bizde karacabeyde o yola başkoyduk bakalım hayırlısı inş...
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 4:18 pm

yaşasın yeni kolonilerimiz
KarA_Kan

KarA_Kan

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 4:19 pm

1 kasap 1 terzi 1 degirmenci 2 fırıncıyız şuan tavşanlıda
Khellendros

Khellendros

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 4:25 pm

ilk günden koloniler dolmaz inş. :S ben bu defa gelebildim ama kalanlar olabilir yinede

En son Khellendros tarafından Perş. Tem. 24, 2008 11:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
KarA_Kan

KarA_Kan

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 4:34 pm

dolar kardeş yine multiler var etrafta:(
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 4:56 pm

Khellendros demiş ki:
ilk günden koloniler dolmaz inş. :S ben bu defa gelebildim ama kalanlar olabilir yinede
hoş geldin kardeş
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 5:20 pm

Ya bide anlamadığım multilerin babası yok ve adları birbirine çok yakın neler dönüyo ya
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 12:56 am

Bu yeni koloniler hic iyi olmadi. Karesi Sancagi 10 kasaba, Edirne Sancagi 7. Ne adaletsizlik bu böyle? Rolling Eyes

Su DAMLA mi ne, onu da bir bulsun ödenegi veren kisi bir zahmet te dönsün Osmanli'ya. Osmanli'nin paralari yabanci ellerde gezecegine, burda bir ise yarasin!
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 1:57 am

Arkadaşlar benim kişisel görüşüme göre Edirne Sancağına bir 3 koloni açılabilir.Hazırlıklı olmalıyız.Bu ne böyle hala anlamış değilim.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 2:01 am

Adminler para kokusu aldı o kadar Smile
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 11:03 am

Edirne Sancağında 7 kasaba olduğu gibi bunlar Karesi Sancağına göre daha gelişmiş kasabalar. Karesi sancağındaki kasabaların 4ü koloni olduğu için Edirne ile kıyaslamak gerekirse 6 kasaba var diyebiliriz. Edirne kendi içinde gelişmeye devam ederken Karesi yeni kolonilerini düzene sokmaya çalışıcak, haliyle pek kolay değil. Dağılım çok berbat Sad
e.altnr

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 11:23 am

koloni filan açılmaz artık.
Bir başkent belirlenir iki eyalettede tahmınımce yada sadece istanbul açılır.Ondan sonra yavas yavas şişirilmiş nufus indirilir ölenler oynu bırakanlar multıler sılındıkce hersey rayına oturur.

daha baska koloni açılacagını tahmın etmiyorum.

Koloni açıldı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki