Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Koloni açıldı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
semfb

semfb

Koloni açıldı - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:37 pm

bence söyleyemez eli ayağı tutulmuş yazamıyorda baksannıza Very Happy
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:37 pm

beyler yollar yok bandırma ve gönene 1 gün uzaklıkta karacabey

bide meyhanedeki ark. çıkın da bizde gireö
e.altnr

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:39 pm

bandırma gonen karacabey ucgen seklınde olacak o zaman yollar cızılınce
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:39 pm

Arkadaşlar,

Karacabey; Bandırmanın doğusunda. Henüz yol çizilmemiş, kaç gün uzaklık var bilmiyorum ama Bandırmanın üzerinde gelince Seyahat edebilirsiniz diyor

YANİ KARACABEY BANDIRMAYA 1 GÜN UZAKLIKTA DOĞUDA...
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:40 pm

aynen arkadaçlar... karacabey güzel miş yaw... Cool
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:41 pm

sahmeran boşda olan çıksın meyhaneden bee özledik bizde...

GÖNEN VE BANDIRMA karacabye 1 günlük ( mesafede kesin bilgi )
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:41 pm

bi resim alın cok zor deil yaf
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:42 pm

öptüm toprağımı bidaha çıkmak mı töbeler olsun bulgurlar gelsin savaşırım ölürüm genede çıkmam bu torpaklardan
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:42 pm

doldurmayın kolonileri
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Ya Tarama Yada Yeni Koloniler Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:44 pm

Arkadaşlar, Osmanlıda bir nüfus patlaması var. Tüm kasabalar full çekiyor.

Karacabey 79 kişi oldu, Tavşanlı 24 kişi oldu şuan ise saat 14.42

Ezine 3 günde 620 oldu.

kolonilerde yakında kapanır.

Tarama gelmesse yeni koloniler gelicek ama bana göre 1 hafta içinde tarama gelebilir.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:47 pm

Ya adminler adam akıllı bi tarama yapıp nufusu 400 ün altına düşen kasabaları koloni yapsın,ya da hergün 2 şer koloni açsın
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:47 pm

file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/harita.bmp
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:48 pm

alın sizee harita linki... Cool
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:48 pm

eskisehirli o kadar çok bekleyen varki... akşama kalmaz dolması
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:50 pm

Üşenmedim sizler için resim aldım işte buyrun;

Koloni açıldı - Sayfa 3 Adszeu0.th
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:51 pm

ark. sem'e attım resimi atacak haritayı şimdi
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: TAVŞANLI KASABASI AÇILDI (MEYVE KASABASI) BEN AÇTIM :):) Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:55 pm

OSMANLI İMPARATORLUGU TAVSANLI KASABASI NA İLK ADIMI ATTIM. KASABAYI ACIYORUM . VATANA MİLLETE HAYIRLI OLSUN . ALLAH HAYIRLI ETSİN. BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Kasabamız meyve kasabasıdır. kasaba belediye baskanlıgına adaylıgımı koymus bulunuyorum. Allah mahcup etmesin.

KASBAMIZ MEYVE KASABASIDIR.
KASABAYI AÇAN MEYHANEYE İLK GİREN KİŞİYİM.
KASBANIN İLK SEV2 Sİ

TÜM HERKESİ BEKLERİM
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 2:59 pm

tavsanlıda güzel ben ordayım tek kaldım tek sev 2 yim bide sev 1 var bi tane Very Happy. meyve ksabası orada güzel beklerim özellikle fırıncıları Very Happy
e.altnr

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:01 pm

sakin olunya Very Happy amma sevındınız ha heryerde konular ucusuyor.
Gittiniz ya gitmek sorun degil gidince o kasabayı yasanır hale getirmek mesele umrım basarırsınız.
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:02 pm

abi harita lağzım bize Very Happy
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:05 pm

karacabeyin bulunduğu yerin haritasını isterseniz çıkartabilirim.
SihiR

SihiR

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:08 pm

onu istemiştik zaten Smile
alefendi

alefendi

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:09 pm

beyler allah rızası için boşaltım şu karacabey meyhanesinde bi .... lik yer... oturmalık Smile
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:09 pm

tavsanlı dursunbeyin komsusu aynı zamanda sener hocam ben oradayım Very Happy tavsanlıda Very Happy
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Koloni açıldı Koloni açıldı - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Tem. 23, 2008 3:10 pm

Arkadaşlar seviye 2
Fırıncı
Terzi
Kasap
Demirci
çok gereklidir, lütfen gelin.

Koloni açıldı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki