|
Yıldırım İstihbarat Teşkilatı |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:13 pm |
|
|
biz öldük bi daha ölürüz sizin gibi amerikaya güvenmiyoruz biz düşüncelerimzie ve inancımıza güveniyoruz yaptığımız hersey vatanımızı ve halkımızı sevmemizden kaynaklanıyor sen belli ki hayatı tek taraftan ocakta örenmişsin yazık babanda milliyetçidir senin veraset sistemi gibi siyasi düşünceyi bırakıolar çocuklarına bana sosyalizmin tanımını yapabilir misin sonra çok övüp yüclelttiğiniz osman bey kıçını kurana dönüp oturmus uyarmışlar tınmamış tmm hadi bu rivayet peki koçi bey risalesi ( 4. muratın hazırlattığı rapor) risalede türlkler, yörükler, yankesiceler ve serseriler yazıo ya bu arkadslar tarih bir yalandır sizin öğrendiğiniz tarih ozellikle simdi ev taşıyorum kitabı bulamadım bunları yazan kitabı isterseniz size adını veririm ö.m den yazın |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:16 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- Kizilbas55 demiş ki:
- bn 5 kuruş etmem sen de 10centsin olm amerika kore de harcadığı gibi abilerinizle şimdi sizi harcıcak
Biz sizin gibi ucuz adamlar değiliz harcanmayız.
Abd sizi darbe günlerinde çok harcadı.
Her sokakta bir kominist, sosyalist yatıyordu. hayır dostum reelle oyunu karıştırma ben solcu değilim ama ölenlerin arkasından bu şekilde konuşulmaz demin abdestliyim dedin o zaman o abdestin hakkını ver ölmüş arkasından konuşulmasının islada olmadığını bilmen lazım ayriyeten darbe zamanı sadece solcular değil bizde çok kayıp verdik işkence gördük burada bana yazdırma o olaylardan sağcılarda solcularda türkiyede çok zararlı çıktı ALLAH o günleri yaşatmasın |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:19 pm |
|
|
arkadaşlar kızıbaş ve kuvva dostlarım olay farklı yerlere gidiyor lütfen bu konuları burada tartışmayın bunlar hassa konular insanlar gelip bu konulara dahil olursa düşmanlık başlar bu konuda sizi uyarmak zorundayım |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:20 pm |
|
|
ö.m den tartışalım kuvva kartal haklı forumu kirletioz |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:21 pm |
|
|
bırak bu ayakları.
Herşery vatan için mi yoksa Dünya halklarının kardeşliği için.
Hiçbir zaman dünya halkları kardeş olamaz. Olsa bile Bu Türkiye'ye yaramaz.
Boş hayallere dalmayın.
Siz bu vatan için hiçbir halt yapmadınız. Yarardan çok zararınız oldu.
ABD emperyalizmine sert çıkarken bir taraftan Rusya emperyalizmine boyun eğiyorsunuz.
Sizler Moskova uşaklarısınız.
Hea ayrıca bana sakın sosyalizim deme güleceğim geliyor niye mi?
Fidel Castronun ne zaman video kliplerini görsem üstünde Adidas veya nice marka kıyafetler.
Sizi lideriniz satmış ne Sosyalizmi |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:23 pm |
|
|
Benim sizinle tartışıcak birşeyim kalmadı.
Reisime laf edenin dilini keserim sende karşıma çıkma kızılbaş. |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:24 pm |
|
|
hop hop
herkes haddini bilsin. Yit de bilsin bu kendini bilmeyen teşkilatın adamı kuvva da bilsin.
Şunu iyi dinleyin arkadaşlar. Bu ülkede en temiz adam benden daha kirli. Kuvva sizin teşkilatınız sadece örgütleniyor inan bana. Bu yit çıkar çıkmaz koyulduk araştırmaya zaten. Sizede rastlamadık değil. Ne sen onları hafife al nede Onlar hocalarımızın kurduğu teşkilatları hafife alsınlar. Herkes bi bey olmuş OSMANLIDA şuna bak. Kuvva çocuğum son olarak terbiyeni takın olur mu? |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:25 pm |
|
|
ARKADAŞLAR ARTIK BAŞLIKLARA BAKMAK BİLE İSTEMİYORUM.HER BAŞLIĞIN ALTINDA BİR TARTIŞMA YANİ ANLAMADIĞIM TARTIŞMA OLUNCA ELİNİZE NE GEÇTİĞİ BAŞLIĞIN AMACI BAŞKA İÇİNDEKİ TARTIŞMA BAŞKA |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:28 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- Benim sizinle tartışıcak birşeyim kalmadı.
Reisime laf edenin dilini keserim sende karşıma çıkma kızılbaş. kuvva gelip burada dayılık yapamazsın sabahtan beri abrediyorum yok dilini keserim yok bilmem ne yaparım hiçbi şey yapamazsın rahat ol koçum bende ocaktayımda bize palavra sıkmayı öğretmiyorlar kendi halkımızı tehdit etmeyide öğretmiyolar dilimizimi keseceksin buyur gel şuan izmirdeyim gaziemire gel minibüs garajı var oradyım adım şener herke tanır rahat ol öyle sözle işimiz yok icraat görelim |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:29 pm |
|
|
siyaset karışmasın bakın oyununuza. Kuvva teşkilatınız ne kadar güzel göstermiş oldun bravo |
|
|
|
mogutcu
|
|
|
Tartışamadan anladım , eğer sizin ajanlık anlayışınız bu ise , Osmanlı' ya yararınızdan çok zararınız olur. |
|
|
|
kartal13
|
|
|
bizim burada yaşlı bi teyze var 90 yaşlarında oda dilini keserim diyo biraz kırıkta ama bi icraatını görmedik onunda |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:30 pm |
|
|
arkadaşlar benim zayıf bir noktam var.
damarıma basılınca çıldırıyorum.
Bir mekanda siyaset yapılıyorsa katılmadan edemiyorum. |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:31 pm |
|
|
Siyaseti yapan sensin birader. Görmemiş gibi davranıp devam edelim konuşmaya. Ve lütfen oyunla ilgili olsun |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:31 pm |
|
|
gel de kes ö.m den yaz dedik madem ortaya konusuosn tmm 1- Sovyet revizyonizmini benimsemiyorum 2- Castro ploter diktatörya yı kuramayıp resmen kendi diktasını kurmustur. 3- dünya halklarının kardesliği aynı zamn da kürt ve türk halklarının kardeşliğidir. Bu nedenle güneyde ki savaş biter hoşuna gider mi gitmez mi bilmem 4-bei suaklıkla suçlayana bak. 10 centini al da uza. 5- dünya halklarının kardeşliği niçin sağlanmasın adem ve havvadan geldiğini kabul etmiomusun ö.m den sosyalizmi anlatsana bana reis nası anlatmış sana |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:32 pm |
|
|
ben hpinizden özür dilerim forumu kirlettiğim için |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:32 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- kuvva demiş ki:
Reisime laf edenin dilini keserim sende karşıma çıkma kızılbaş. kuvva gelip burada dayılık yapamazsın sabahtan beri abrediyorum yok dilini keserim yok bilmem ne yaparım hiçbi şey yapamazsın rahat ol koçum bende ocaktayımda bize palavra sıkmayı öğretmiyorlar kendi halkımızı tehdit etmeyide öğretmiyolar dilimizimi keseceksin buyur gel şuan izmirdeyim gaziemire gel minibüs garajı var oradyım adım şener herke tanır rahat ol öyle sözle işimiz yok icraat görelim
Ben Gönüldaşımı, kardeşimi tehtit etmem.
Madem ocaklsın sanada yazıklar olsun. Adam reisimize laf ederken neredeydin?
Bu arada Bende Kocaeli/Gölcük adım Kenan Armatör diye bilirler. |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:33 pm |
|
|
arkadaşlar
siyasi olan tüm mesajları editlemenizi tavsiye ediorum. Lütfen kimsenin kalbi kırılmadan burdan devam edelim. Saygılı olmazsınız saygı göremezsiniz... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:34 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- kartal13 demiş ki:
- kuvva demiş ki:
Reisime laf edenin dilini keserim sende karşıma çıkma kızılbaş. kuvva gelip burada dayılık yapamazsın sabahtan beri abrediyorum yok dilini keserim yok bilmem ne yaparım hiçbi şey yapamazsın rahat ol koçum bende ocaktayımda bize palavra sıkmayı öğretmiyorlar kendi halkımızı tehdit etmeyide öğretmiyolar dilimizimi keseceksin buyur gel şuan izmirdeyim gaziemire gel minibüs garajı var oradyım adım şener herke tanır rahat ol öyle sözle işimiz yok icraat görelim
Bu arada Bende Kocaeli/Gölcük adım Kenan Armatör diye bilirler. o lafı resise ettiren kişi sensin sabahtan beri insanları tahrik ediyorsun açıkça söylüyorum solculuğa karşıyım koministlerede karşıyım ama senin olaya yaklaşım şeklinni görenler onlaraın tarafına geçiceklerdir herşeyin bir yeri bir sırası bir anlatım biçimi vardır dostum anlatabilmmi |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:36 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- kartal13 demiş ki:
- kuvva demiş ki:
Bu arada Bende Kocaeli/Gölcük adım Kenan Armatör diye bilirler.
yhaw abicim sen kime burda reel hayatta meydan okuduğunu bilio musun? Bırakın siyaseti ya. Sizi sokuolar ocağa genelde cenazede küfrettiriolar. Yada kulalnıolar. Siz ne sanıosunuz? Bi ülkünüz olduğunu mu? 80LERİN ülkücüleri kalmadı uyan uyan. Siyasete girmiim diodum ama yeter. Saçma sapan yıkıyolar beyninizi. Adam akıllı işinize dersinize bakın siz. Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır. Senin kendine faydan olmazsa başkalarına hiç faydan olmaz. Bırakın ya oynayın oyununuzu. Sizi burda ayırıyolar sağcı solcu, komunist, faşist. Yhaw sanane? Yaşınız kaç başınız kaç? Bak hayatına, çocukluuna eğlenmene derslerine. Burda bile ateşli ateşli siyaset yapıyosunuz. Pes! |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:37 pm |
|
|
yhaw tamam benden sonra yazanlar
0
ah böle olsun
siyaset yohk. Buraya yitten bir açıklama bekliyoruz. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:37 pm |
|
|
yine yaş meselesi okulda hocalar evde baba-anne yeter yha dimi kuvva |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:38 pm |
|
|
- Kizilbas55 demiş ki:
- gel de kes ö.m den yaz dedik madem ortaya konusuosn tmm
1- Sovyet revizyonizmini benimsemiyorum 2- Castro ploter diktatörya yı kuramayıp resmen kendi diktasını kurmustur. 3- dünya halklarının kardesliği aynı zamn da kürt ve türk halklarının kardeşliğidir. Bu nedenle güneyde ki savaş biter hoşuna gider mi gitmez mi bilmem 4-bei suaklıkla suçlayana bak. 10 centini al da uza. 5- dünya halklarının kardeşliği niçin sağlanmasın adem ve havvadan geldiğini kabul etmiomusun ö.m den sosyalizmi anlatsana bana reis nası anlatmış sana Sosyalizim gerçekleşemez!
Çünkü hiçbir Yahudi bir müslümanın arkadaşı olamaz. Yahudiler lanetlenmiş ırktır.
Ve tek sebebide bu değil.
Ben Ruslarla kardeş olamam. Çünkü tarihimi unutamam. Onlar hergün bir Çeçen bir gürcü öldürürken bir yakut Türkünü ezerken ben ona kardeşim diyemem.
Madem Halkların kardeşliğini istiyorsunuz önce dünyanın kutuplarına gidin. ABD VE RUSYAYI uzlaştırın onlar kardeş olursa barış olur. Rusya ve Abd barışa gelirsede dünyada savaşlar biter.
Ama bu hayal ötesi birşey.
Ayrıca; Ben Türküm ama soyum kürttür diyen adamla ben kardeşimdir zaten Ancak ben kürtüm Türk değilim diyen adamla ben kardeş olamam kanıma Dokunuyor. Bu ülkede yaşayan herkezin bu devlete bir borcu var o da ekmek borcu, yaşam borcu. Bu borca sadık olmayan bu ülkeye sadık değildir ve dağdakilerinde kardeşidir!!! |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:38 pm |
|
|
- Alıntı :
- yine yaş meselesi okulda hocalar evde baba-anne yeter yha dimi kuvva Very Happy
hah şöle birader.
yok yhaw bende çocuğum :Sbence insanlar 20 ye kadar çocuk
ha şekerim gibilerin ruhları hep çocuk o ayrı
:lol:lol:
En son borkor tarafından Çarş. Ağus. 13, 2008 1:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
borkor
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:39 pm |
|
|
:S KUVVA! OFF OFF
YHAW İŞİN GÜCÜN YOK MU? GÜZELLİKTEN ANLAMIOSAN ÇEK GİT DİCEM O OLCAK. |
|
|