Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yıldırım İstihbarat Teşkilatı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
Yazar Mesaj
Kizilbas55

Kizilbas55

Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 1:40 pm

borkor son bişe dicem ben de tüm insanlarla aynı soydan geldiğim için kardeşim hepsiyle tmm mı kuvva sen kardes olma zaten barış ve kardeşlik kötü seylerdir kardeşim yeter ö.m den at sunları olm yha

En son Kizilbas55 tarafından Çarş. Ağus. 13, 2008 1:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kuvva

kuvva

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 1:40 pm

Kizilbas55 demiş ki:
halktan gizli olarak halkı koruyamazsın bu bugünkü abdullah catlı ergenakon gladio olaylarına dönerse vabalini alamazsınız o yüzden istihbarat çalışmalar ordu tarafından gerektiği zaman yapılmalıdır bence bu türlü ajancılık oyunlarına gerek yok

Aha ilk saldırıyı tahrik kim yapmış görün.
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 1:41 pm

yhaw

suçlu kim aramıoruz sok kafana sok! Tartışma bitsin dioruz. Bahanem hazır diosun yaneh?

KESİN Siyaseti. Laftan anlayın biraz.
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 1:41 pm

saldırı ? konusmuorm senle burda bu konuda özelden yaz
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 1:42 pm

editleyin yazılarınızıda gidin nerde tartışıosanız tartışın
kuvva

kuvva

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 1:44 pm

Ben o mesajı kartal13'e yazmıştım ilk tahriki kim yaptı dedi benden o mesajdan cevap verdim.

Ayrıca; madem konu kapansın uzlaşalım diyorsunuz.

Tamam ben artık bu konun altına birşey yazmayacağım.

Benle sorunu olan tartışıcak olan ö.m den mesaj atsın.
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 2:11 pm

Lütfen arkadaşlar borkorun dediği gibi siyaset karışmasın.

Gerekli açıklama yapılacak.
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 2:18 pm

kaansabri demiş ki:
Bu Şekilde Örgüt Örgüt Değildir.

Örgütün Kavramı:

Teşkilat, organizasyon. Belirli bir amaç ya da amaç grubuna yönelik, birbiriyle bağlantılı eylemlerin gerçekleştirilmesi için bireylerin önceden belirlenmiş davranış kalıpları, görevler ve sorumluluklar çerçevesinde bir araya gelmesiyle oluşan, tamamlayıcı ve süreklilik gösteren toplumsal yapılanmadır.

kaansabri, çok farklı karanlık bi tipsin. Sanırım haydutlarla bağlantıların vardı değil mi? Örgüt olmak için3 kişi bir araya gelse yeter dostum. Fazla teknik işlere kafanı yorma Wink

Arkadaşlar kabul olan arkadaşlara kimliğimi ben açıklıyacaktım zaten. Güvenilir adamlara tabi. Mesela sun hanım efendi...

biraz meşgulüm, kusuruma bakmayın. Daha detaylı yazılar yazıcağım.
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 2:24 pm

Son uyarımdır.Sakin olmazsanız topiği kilitlemek zorunda kalacağım.
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 2:46 pm

Hayatta yapmayacağım bir şey yapıp buraya özel mesajlarıma ait screenshot koyacağım... Özel mesajlaşma bu forumda geçmediği içinde suç teşkil etmemektedir. Eğer silinirse bilin ki, işlerine gelmediğinden dolayı silinir.!
Aşağıdaki linkten mesajların tarihine göre takip ederek okursanız, bana mesajda kabul edilirsem açıklama yapılacağı bildirilmemiş, hatta bu yüzden ayrılmak istemişim ve teşekkür edilmiş, buraya gelipte insanlar biz açıklıycaktık diyip sakın ama sakın beni zan altında bırakmaya çalışmayın! Ben kimseye yalan söylemem, hiç bir aileye, partiye ya da loncaya üye değilim hiç bir çıkarım yok, kimseyi desteklemiyorum. Sakın ama sakın beni malzemeniz yapmaya kalkmayın!

http://www.imagecross.com/01/image-hosting-view-07.php?id=6426yit.JPG
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 2:52 pm

lütfen lütfen lütfen

gerçekten ama gerçekten

aklımdan bile geçmedi sizi zan altında bırakmaya çalışmak.

Burda muhattap olduğunuz kişi admin. Sadece konuşmak istiyordum.

Kalkan21@windowslive.com

lütfen sorusu olan herkes eklesin. Özellikle siz hanımefendi Wink Smile

En son imKalkan tarafından Çarş. Ağus. 13, 2008 4:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Sunshinesoveryou

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 3:03 pm

Hiç kimseye hiç bir sorum yoktur. Başvuruları alan kişi benim için yetkili bi kişidir söyleyemem diyorsa söyleyemez diye düşünürüm. Kimseyi kötülemeden suçlamadan eleştirmeden bir post yazdım, sadece bilgilendirdim ve ayrılma talebinde bulunduğumu bildirdim, Eğer benim gibi merak edip başvuracak olan varsa diye, Bana saldırmayın boşuna çünkü herşey ortada.
molla_efendi

molla_efendi

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 3:07 pm

Ey sevgili güzel kardeşlerim,

Lütfen söylediklerimi dikkate alın,istirham ediyorum.

Hepinizi çok seviyorum,niye seviyorum ?

Çünkü hepimizin Yaratanı bir,onun yarattıklarını sevmez isek onu nasıl seveceğiz.Elbette bir Yahudi bir Hristiyan bir Dinsiz mümin bir kardeşimizle kesinlikle bir olamaz,ama bizler yüce Resulu sevip ona tabi olduğumuzu düşünüyorsak,herkese karşı hüsn-ü zanna memuruz.

Ama önce kendi aramızda birlik,beraberlik,kardeşlik duygularımızı geliştirmeliyiz.Allah'ın arş üzerindeki hakimiyetine yemin olsun ki
ne zaman bu forumda bir tartışma görsem yüreğim burkuluyor.

Millet bilincimiz olmasa ne inancımız,ne namusumuz ne de kültürümüz kalır.Bakın Irağa hiç biri kaldı mı? Müslüman insan akıllı olur,bizlerde elhamdulillah bunu kavrayabilecek akıldayız.Oyunda da olsa forumda da olsa tartışmayalım,kalplerimizin güzelliklerini yansıtalım.Hepinizi çok seviyorum canım kardeşlerim
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 3:10 pm

molla efendi söyleyeceklerimi söylemiş +1
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 3:14 pm

eyw molla yaratılanı bizde sevioruz yaratandan dolayı
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 3:17 pm

pardon ya!

Kalkan21@windowslive.com

Laughing

karıştırmışım
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 4:20 pm

Ufak bir Not arkadaşlar

sizlere açıklamadım ama bu sun hanımı gerçekten zor durumda bırakmış. KENDİSİNDEN çok özür dilerim. Umarım beni bağışlar. Aklımın ucundan bile geçmemişti halbuki?

Kimliğimi açıklayacağımı söylemedim. Ama sanırım birebir konuşmadan sonra açıklayacağım. Yani sun hanımın söylediği bir yalan değil, benden kaynaklanan bir hatamdı. Çok afedersiniz...
dicson1

dicson1

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 8:50 pm

yorum yok...
giantzeus

giantzeus

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 10:06 pm

molla_efendi demiş ki:
Ey sevgili güzel kardeşlerim,

Lütfen söylediklerimi dikkate alın,istirham ediyorum.

Hepinizi çok seviyorum,niye seviyorum ?

Çünkü hepimizin Yaratanı bir,onun yarattıklarını sevmez isek onu nasıl seveceğiz.Elbette bir Yahudi bir Hristiyan bir Dinsiz mümin bir kardeşimizle kesinlikle bir olamaz,ama bizler yüce Resulu sevip ona tabi olduğumuzu düşünüyorsak,herkese karşı hüsn-ü zanna memuruz.

Ama önce kendi aramızda birlik,beraberlik,kardeşlik duygularımızı geliştirmeliyiz.Allah'ın arş üzerindeki hakimiyetine yemin olsun ki
ne zaman bu forumda bir tartışma görsem yüreğim burkuluyor.

Millet bilincimiz olmasa ne inancımız,ne namusumuz ne de kültürümüz kalır.Bakın Irağa hiç biri kaldı mı? Müslüman insan akıllı olur,bizlerde elhamdulillah bunu kavrayabilecek akıldayız.Oyunda da olsa forumda da olsa tartışmayalım,kalplerimizin güzelliklerini yansıtalım.Hepinizi çok seviyorum canım kardeşlerim

ağzına sağlık molla efendi...ne güzel yazmışşın helal olsun...bu mesajı okunursa o tür SAÇMA konuların süreceğine inanmıyorum... diline, eline bileğine sağlık...
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 3:16 am

Ben BEN Ben Burda Niye Varım Şimdi Hatırladım Wink konunun başlığı ilgimi çekmişti Very Happy ama konunun sonuna kadar okudum habire güldüm bn mi çok gülüorum yoksa burda mı bir sorun var bn çözemedim hala Wink neyse konunun başlığı yit kocamın adını çağrıştırıorda Very Happy ondan bakmıştım bn Very Happy ah nerden baktım Very Happy:D
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 11:18 am

mısraa bnce sen çok gülüosn adamlar vatanı kurtarmaa çalışıo Very Happy sen hala gülüosn Evil or Very Mad
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 11:26 am

Ayh herkesin de derdi ben Wink napıorum size anlamadım ki Wink Gülmek iyidir Cildi Güzelleştirir..
borkor

borkor

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 1:24 pm

LaughingLaughing
Admin
Tristan
Tristan
Admin

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 14, 2008 1:39 pm

Forumun selameti açısından kilitlenmiştir

Lütfen daha sakin tartışalım bundan sonra

Tristan Cool

Yıldırım İstihbarat Teşkilatı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6