|
Yıldırım İstihbarat Teşkilatı |
|
|
Yazar |
Mesaj |
[thereaper]
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Salı Ağus. 12, 2008 10:49 pm |
|
|
yorumsuz
ayrıca bi kişiye burda ettiğin tehditi cok iyi hatırlıyorum aynısından banada gelmişti aynı kelimelerle bence gizli kalmak istiyosanız daha dikkatli hareket edin anlastık mı ?? |
|
|
|
mogutcu
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 8:48 am |
|
|
Harbiden iyi bir oyuncak bulmuşsunuz. İstihbaratçılık güzel oyundur , oynamaya devam edin. |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 11:24 am |
|
|
Bence Güzel bi Örgüt Osmanlının yararına örgüt olduğuda belli Fakat anlamadığım bu ajanlar birbirlerini oyundaki asıl isimleriyle tanıyor mu? |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 11:33 am |
|
|
biraz yazılanları okusan zorunlu olmadıkça tanımadıklarınıda anlardın. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 11:38 am |
|
|
Bu Şekilde Örgüt Örgüt Değildir. Örgütün Kavramı: Teşkilat, organizasyon. Belirli bir amaç ya da amaç grubuna yönelik, birbiriyle bağlantılı eylemlerin gerçekleştirilmesi için bireylerin önceden belirlenmiş davranış kalıpları, görevler ve sorumluluklar çerçevesinde bir araya gelmesiyle oluşan, tamamlayıcı ve süreklilik gösteren toplumsal yapılanmadır. |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 11:58 am |
|
|
- imKalkan demiş ki:
- kuvva demiş ki:
- Yıldırım İstihbarat Teşkilatı fiyaskoyla sonuçlanacaktır.
Çünkü; Şuanda Osmanlı Halkına bağlı olarak çalışan bir istihbarat teşkilatı mevcuttur.
Bir İstihbarat Teşkilatı ve üyeleri deşifre olduğu taktirde çalışır hala gelemezler.
Bizde bu esas kural.
Sizlerde kural varmıdır onuda bilemeyeceğim.
kuvva sen şarköye multiyle isyan açan mert isimli şahıs deil misin?
bu bahsettiğiniz kurum teşkilatı mahsusaysa dönemi çoktan kapandı...
Mert mi
Şu halinize bakın istihbaratçılık oynuyorsunuz ki zaten aldığınız bilgilerde yanlış sayemizde. |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 11:59 am |
|
|
- Kizilbas55 demiş ki:
- halktan gizli olarak halkı koruyamazsın bu bugünkü abdullah catlı ergenakon gladio olaylarına dönerse vabalini alamazsınız o yüzden istihbarat çalışmalar ordu tarafından gerektiği zaman yapılmalıdır bence bu türlü ajancılık oyunlarına gerek yok
Reis Çatlıyı karıştırma seni üzerim.
Ergenokonda Teşkilatımız onuda karıştırma seni birkez daha üzerim.
kızılbaş! |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 12:04 pm |
|
|
Değerli Arkadaşlar;
YİT adlı örgütlenme bir düzmecedir.
Bu örgütlenme en fazla 2 ayı var.
Velev ki bu teşkilatlanma 2007 Ağustostan beridir mevcut, Niye bir yıl sonra ajan aramaya başlıyorlar? Ajanınız bittiyse bizde çok var imKalkan. |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 12:14 pm |
|
|
Bir bilgilendirme yapmak isterim, Başvurduğunuz zaman size kim olduklarını söylemiyorlar muhtemelen bu foruma yazan şahısta maskeli karakter, Ben şahsen kim olduğunu bilmediğim birinin kurduğu yönettiği karar aldığı bir teşkilatta çalışamam, başvurumu geri çektim. başvurmadan önce bunuda göz önünde bulundurun derim. |
|
|
|
e.altnr
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 12:27 pm |
|
|
birde ajancılık çıktı yaw |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 12:31 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- Değerli Arkadaşlar;
YİT adlı örgütlenme bir düzmecedir.
Bu örgütlenme en fazla 2 ayı var.
Velev ki bu teşkilatlanma 2007 Ağustostan beridir mevcut, Niye bir yıl sonra ajan aramaya başlıyorlar? Ajanınız bittiyse bizde çok var imKalkan. osmanlıyı tanımadığı insanlara ayı diyenlermi kurtaracak bence önce terbiyeni kurtar |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 12:36 pm |
|
|
kartal13
orda ki ayı
yıl-ay-gün anlamındaki ayı anlamında kullanılmıştır.
Bence siz önce anlama kabiliyetinizi kuvvetlendirmelisiniz. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 12:44 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- kartal13
orda ki ayı
yıl-ay-gün anlamındaki ayı anlamında kullanılmıştır.
Bence siz önce anlama kabiliyetinizi kuvvetlendirmelisiniz. şu hareketten bile amacının ne olduğu belli bişey açıklamana gerek yok bilmediğiniz bişeye neden saldırırsınız anlamış değilim güvenmiyorsanız sun bacım gibi hayır dersin güvenmiyorum dersin sizde güvenmeyin arkadaşlar dersin ama bu haraketten bile senin amacın belli lütfeninkar etme yazılarını okuyan herkes zaten anladı neyin ne olduğunu madem sizde fazla ajan var neden hiçbişey yapamadınız bu isyanlar için ne isatihbaratı yaptınız ama yit yaptı çok kez dolaylı şekilde divanı uyardıisimde verdi tehlikeli bölgeleride söyledi hatat o bölgelere adamda çıkardı ama sizin teşkilattan gık çıkmadı başaramıyorsan sayı önemli değil az olsun öz olsun |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 12:49 pm |
|
|
Mart ayında üye olmuş bir kişi Mayıs ayında kendini İstihbarat teşkilatında buluyor.
Ve bu teşkilata girdikten sonra insanlar cana yakın davranarak toplumun arasını rahatça sızıyor.
Aile kuruyor, Partilere katılıyor ama kendini hiç belli etmiyor ve bu adamı gören iyi biri sanıyor.
Eve kartal13 gerçekten seni tebrik etmeliyim iyi bir ajansın. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 12:55 pm |
|
|
kuvva nesin olm sen bna gladio nun tetikçisi adamları yndaşı örgütleri sayıyorusn ne gladio falan bilio msn reis te reis sizi hep bu reisler gaza getirio |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 12:58 pm |
|
|
Senin ........ gerisi gelirdi de abdestliğim kaçmasın abdest.
Bilgisayar başında böyle rahat konuşmak kolay gelde karşımızda konuş.
5 kuruş etmezsiniz lan 5 kuruş.
Bu ülkede Asalayı bitiren, Pkknın yönetim kadrosundaki üyeleri deşifre eden ABDULLAH ÇATLIDIR. |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:01 pm |
|
|
Konu Kilitlensin Lütfen!!! |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:02 pm |
|
|
azını topla sizi sokaktan toplayıp ocağa koyuyorlar herharlde az bi konusma adabını oren sora bnmlle tartışmaya gel |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:03 pm |
|
|
Mart ayında üye olmuş bir kişi Mayıs ayında kendini İstihbarat teşkilatında buluyor. cıa yi bilirsin sanırım 14 yaşında ajanları var ayriyeten bu oyuna çok önceden başladım koloni açılmayınca öteki karakteri bırakıp buna geçtim
Ve bu teşkilata girdikten sonra insanlar cana yakın davranarak toplumun arasını rahatça sızıyor.
ben doğuştan cana yakınım kime kötü laf etmişim kimi kandırmışım kimin canını yakmışım bir örnek göster öyle kuru sözle olmaz
Aile kuruyor, Partilere katılıyor ama kendini hiç belli etmiyor ve bu adamı gören iyi biri sanıyor. aile kurdum evet maşalllah osmanlının en iyi ailelerinden biri oldu partimide çok beğeniyorum insanları beni iyi biri olarak görüyorsa iyiyimdir ailemde veya partimde osmanlı düşmanlığı yada osmanlıya zarar verecek bişey olmadıktan sonra gizleyecekleri bişey yoktur sanırım ajan olduğumu bilselerdide oradaki yazılar değişmezdi gel sana ailemin ve partimin forumunu açayım bakalım gizli bişey varmı insanlar beni iyi biliyor çünkü almira seryel aylinim showtime didedar berilsude burcumcum aysahrud asikocer nursen bu kişiler hep reelde beni tanırlar reelde ajanlık yapmıyorum ama beni seviyorlar
Eve kartal13 gerçekten seni tebrik etmeliyim iyi bir ajansın. evet bunun farkındayım umarım görevimi en güzel şekilde yapmışımdır |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:03 pm |
|
|
bn 5 kuruş etmem sen de 10centsin olm amerika kore de harcadığı gibi abilerinizle şimdi sizi harcıcak |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:04 pm |
|
|
- kuvva demiş ki:
- Senin ........ gerisi gelirdi de abdestliğim kaçmasın abdest.
Bilgisayar başında böyle rahat konuşmak kolay gelde karşımızda konuş.
5 kuruş etmezsiniz lan 5 kuruş.
Bu ülkede Asalayı bitiren, Pkknın yönetim kadrosundaki üyeleri deşifre eden ABDULLAH ÇATLIDIR. buradada ayları günleri söylemek istemiştin değilmi |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:05 pm |
|
|
bırak kartal abi kötü söz sahibinindir ama ben ortada kötü söz görmedim |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:07 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- Mart ayında üye olmuş bir kişi Mayıs ayında kendini İstihbarat teşkilatında buluyor.
cıa yi bilirsin sanırım 14 yaşında ajanları var ayriyeten bu oyuna çok önceden başladım koloni açılmayınca öteki karakteri bırakıp buna geçtim
ben doğuştan cana yakınım kime kötü laf etmişim kimi kandırmışım kimin canını yakmışım bir örnek göster öyle kuru sözle olmaz
Aile kuruyor, Partilere katılıyor ama kendini hiç belli etmiyor ve bu adamı gören iyi biri sanıyor. aile kurdum evet maşalllah osmanlının en iyi ailelerinden biri oldu partimide çok beğeniyorum insanları beni iyi biri olarak görüyorsa iyiyimdir ailemde veya partimde osmanlı düşmanlığı yada osmanlıya zarar verecek bişey olmadıktan sonra gizleyecekleri bişey yoktur sanırım ajan olduğumu bilselerdide oradaki yazılar değişmezdi gel sana ailemin ve partimin forumunu açayım bakalım gizli bişey varmı insanlar beni iyi biliyor çünkü almira seryel aylinim showtime didedar berilsude burcumcum aysahrud asikocer nursen bu kişiler hep reelde beni tanırlar reelde ajanlık yapmıyorum ama beni seviyorlar
Eve kartal13 gerçekten seni tebrik etmeliyim iyi bir ajansın. evet bunun farkındayım umarım görevimi en güzel şekilde yapmışımdır
İstihbarat teşkilatı üye olupta halkın arasında gezen bir kişiye ne kadar güvenilebilinir? |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:08 pm |
|
|
puhahahah bu ne şimdi bilgiyi ağactan mı toplucak adam |
|
|
|
kuvva
|
Konu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Çarş. Ağus. 13, 2008 1:08 pm |
|
|
- Kizilbas55 demiş ki:
- bn 5 kuruş etmem sen de 10centsin olm amerika kore de harcadığı gibi abilerinizle şimdi sizi harcıcak
Biz sizin gibi ucuz adamlar değiliz harcanmayız.
Abd sizi darbe günlerinde çok harcadı.
Her sokakta bir kominist, sosyalist yatıyordu. |
|
|
|
|
Yıldırım İstihbarat Teşkilatı |
|
|