Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Yıldırım İstihbarat Teşkilatı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
Yazar Mesaj
imKalkan

imKalkan

Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 3:44 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
yha siz diorsunuzki sürdürüor peki herhangi bir Devlet büyyüğü diormu bunu biz daha sizi bile tanımıoruz Wink

Bizler ise Osmanlıyı tanıyoruz. Devlet büyüklerinden kastın kimler anlayamadım capanoğlu kardeşim. Bu ülkede herkes ben büyüğün diyor. Herkes birbiriyle çatışıyor. Amaç bir bütünlük kurmak olmalı?
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 3:47 pm

çapan haklı kendinizi bir düzgün tanıtın siteye girdim 2 satır yazı var başka bir şey yok çalışmasını öğrenelim ne yaptığını bilelim ondan snra görüşelim...

Boyunuzu posunuzu görelim... Mesela söyleyin bu ajanlar istibarat'ı nasıl alıyor multi fln mı var Smile
batuu13

batuu13

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 3:48 pm

2006 mayısından beri varsanız s3 bir karekteriniz var demektir osmanlıda çalışıyorsanız büyük ihtimalle osmanlıdasınız demektir osmanlıdaysanız belli sayıda s3 ten birisiniz demektir ??? Question
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 3:55 pm

batuu13 demiş ki:
2006 mayısından beri varsanız s3 bir karekteriniz var demektir osmanlıda çalışıyorsanız büyük ihtimalle osmanlıdasınız demektir osmanlıdaysanız belli sayıda s3 ten birisiniz demektir ??? Question

bu tespitlerinle nereye vardın? Laughing

Ozanbey, seni bi nevi izlioduk mesela. Boyumuzu posumuzu göstermek için bişeyler yapmak gerekli mi? Kalkan karşınızda yeterlidir. Dediğim gibi, burdan sizlere uzun konuşmalar yapılmayacak. Sadece Osmanlının durumunu düzeltmek için yollar aranmalı. Lütfen, başvuru harici fazla bilgi istemeyiniz...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:00 pm

yazıyı baştan sona okudum malesef kalkan dostumuzu haklı buldum böyyle işleri yapan şahıslar gizli olmalı ozanbey eğer kimlikleri belli olsaydı ne işe yarardı hmm
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:00 pm

bilgi vermezseniz halk sizin güvenirliğinizi nasıl anlıcak?
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:02 pm

tmm işte bende kimliği gizli kaslın isitorum ama Ajan seçemsinide gizli yapmları laızm deilmi Wink
molla_efendi

molla_efendi

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:02 pm

Bir de şu var hiç kimse hiç kimsenin özel durumlarını araştıramaz
Bu hakkı size kimse vermez.
Ya da bu hakkı size kim veriyor ?

Bugün normal hayatta bile telefonlar mahkeme kararıyla dinlenirken,siz ajancılık oynuyacaksınız diye hiç bir kurumun yapısına girmeye çalışamassınız.Ya da bir karakteri incelemeye alamazsınız.

Eğer bir istihbarat teşkilatı kurulacaksa,devlet bu teşkilatı kurar ya da kurmuştur.

Herkes kafasına göre bir teşkilat kurup,kalkan olarak da Osmanlı'ya hizmet edeceğiz diyemez

Bu tarz oluşumların devlet tekelinde olması gerekir.
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:03 pm

Halk bizim güvenilirliğimizi şu anda anlayamaz. Haklsıınız. Yit olarak halk tarafından sevilen bir kesimiz zaten. Sanırım bunu zaman ve icraatlar belirliyecek. Boy pos derken. Mesela ufak bi örnek vericek olursak almanların geldiği duyulur duyulmaz bikaç alman dostumuzla irtibata geçtik. Smile engelleyemedik, orası apayrı. Çünkü biliorsunuz gerçek dünyada bile istihbarat kurumlarının başka ülkelerden bilgi alması epey zordur...
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:09 pm

molla_efendi demiş ki:
Bir de şu var hiç kimse hiç kimsenin özel durumlarını araştıramaz
Bu hakkı size kimse vermez.
Ya da bu hakkı size kim veriyor ?

Bugün normal hayatta bile telefonlar mahkeme kararıyla dinlenirken,siz ajancılık oynuyacaksınız diye hiç bir kurumun yapısına girmeye çalışamassınız.Ya da bir karakteri incelemeye alamazsınız.

Eğer bir istihbarat teşkilatı kurulacaksa,devlet bu teşkilatı kurar ya da kurmuştur.

Herkes kafasına göre bir teşkilat kurup,kalkan olarak da Osmanlı'ya hizmet edeceğiz diyemez

Bu tarz oluşumların devlet tekelinde olması gerekir.

Sevgili molla efendi. Sizlere saygı duymak zorundayım. Bizlerin büyüğüsünüz çünkü.

Bu Osmanlıda maalesef herkes kafasına göre yapılanmalarda bulunuyor. Nizam-ı cedid ordusundan tutunda Mit e kadar. Oyunun başından beri eşkiyalığa yönelen isimler zaten malum. Bizler divanın tamamıyla olmasada belli bir şahısla hep ortaklaşa çalışmaktaydık. Ki bu ülkede inanın divanada fazla güven olmamalı. Bir kişiyi incelememizin tek amacı onu tanıyabilmek, ve çevresine verebileceği zararı mümkünse yok etmek, deilse en azami seviyeye indirmektir. Bu bir oyun, mahkemedeki kadılar ne kadar adil? Hiçbirşey kurallarına göre yapılmıyor burada? Bizlerin bile niyeti ne kadar iyi olursa olsun dediğin gibi bişeyleri kazandırabilmek için bazı kurallardan vazgeçmemiz gerekmekte. Umarım anlatabilmişimdir...
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:10 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
tmm işte bende kimliği gizli kaslın isitorum ama Ajan seçemsinide gizli yapmları laızm deilmi Wink

kimliğimizi gizleyebilmek için zaten kod-sahte isimle üye olup admine özel mesaj atın diyoruz. Diğer türlü burdan gelicek pmlere moderatörler ve admınler bakabileceğinden bu yöntemi uygun gördük.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:11 pm

Yılalrdır işlerini yer altından yürüten bir örgüt yani uyuyan bir örgüt bir anda Uyandyısa bi işin icinde bi alamet var demektir Wink Bizim bu soru yağmularımızda bundandır
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:12 pm

bole bi orgur mu varmış anaa o zamn bizim sem bunu nasıl duymadı adam ayaklı gaste adamalr o zamn super çalışıyo sem ib haber yoksa Very Happy
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:13 pm

kusura bakma kalkan kendimi deşifre edicem arkadaşlar kalkan oyuna en erken başlayan oyunculardan biri ben sw1 iken y.i.t e girdim yit işe yarıyormu evet yarıyor sorularınıza ben cevap vereyim ajan seçimi şimdiye kadar gizliydi ama osmanlıda yeni kasabaların açılmasıyla olaylar değişti bu konunun buraya açılıp açılmaması konusunda baya bi tartışma oldu 12 kişi red 21 kişi olumlu dedi sonra bu konu buraya açıldı yani y.i.t yeni kasabaların açılmasıyla zor durumda kaldı yeni insanlara ihtiyaç duydu kalkan y.i.t in başkanı değildir yitin başkanının gerçek kimliğini sadece 2 kişi bilir bunlardan biri kalkan dır hapiniz kalkanıda çok iyi tanırsınız gerçek kimliği ile ama bunlar kod adlar

molla dostum oyunda özel mesajlar bakmak ve telefon imkanı olmadığı için istesekte özel hayatlara giremiyorruz herkes kafasına göre teşkilat kurmuyor hem devletin desteklemediğini nerden biliyorsun

şimdi diz diyorsunuzki gerçek kimlikleriniz açıklayın neler yapacağınızı yaptığınızı açıklayın eee ne anlamı kaldı herkes bizi tanıyınca taktiklerimizi öğrenince nasıl ajanlık yapılabilir bazıları yazılarımda çoğu şeyden divanın habei yokken senin nasıl haberin var diye soruyorlardı işte böyle
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:16 pm

vay bea Very Happy Osmanlı Derin Devleti Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:17 pm

kimliği deşifre ettiğim için yite verdiğim sözü bozdum bu ayıbım yüzünden yitten çıkarılacam mutlaka yite başarılarının devamını dilerim ve kimliğimi deşifre ettiğim için özür dilerim
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:18 pm

umarım kartalla anlatabilmişizdir ne demek istediğimizi. Köprülü ailesini bilirsiniz heralde. Ve bir masanın etrafında oturan 12 adamdan sadece birisi kartal....
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:24 pm

Shocked Vay bea Shocked yalnızca 2 dk önce olanlara bak Shocked şok geciriorum Shocked
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:36 pm

Sayın imKalkan lütfen flood yapmayınız.Edit butonunu kullanınız.

Saygılarımla
Yolcu
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:50 pm

millet bi anda sustu yhaw lol!
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:51 pm

yolcu demiş ki:
Sayın imKalkan lütfen flood yapmayınız.Edit butonunu kullanınız.

Saygılarımla
Yolcu

Sayın yolcu, mesajlar ard arda geliyor. Bizim attığımız mesajdan soınra editlersek insanların kafası karışabilir. Daha dikkatli oolmaya çalışıcağım.
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 4:57 pm

13 ağustos 2007 den beri bu oyunu oynuyorum.. şu günlerde 1 senemi dolduracam ancak bu süre zarfında Beylerbeyi olamadım ama; Ticaret, Ziraat, Başçavuş, Yeniçeri Ağası, Savcı, Maden mütevelli görevlerinde bulundum böyle bir gizli örgütün olduğunu duymadım..

ama varsa böyle bir örgüt helel olsun duymadık bu güne kadar ama bir ara cucurun msn konuşmalarını görmüştük forumda Very Happy
imKalkan

imKalkan

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 5:00 pm

okaytap demiş ki:
13 ağustos 2007 den beri bu oyunu oynuyorum.. şu günlerde 1 senemi dolduracam ancak bu süre zarfında Beylerbeyi olamadım ama; Ticaret, Ziraat, Başçavuş, Yeniçeri Ağası, Savcı, Maden mütevelli görevlerinde bulundum böyle bir gizli örgütün olduğunu duymadım..

ama varsa böyle bir örgüt helel olsun duymadık bu güne kadar ama bir ara cucurun msn konuşmalarını görmüştük forumda Very Happy

Laughing

vallaha Very Happy kalkan olarak çok severim ben seni Razz Smile

Daha bizim bildiğimiz ve bilmediğimiz ne konuşmalar vardır oyunda
okaytap

okaytap

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 5:19 pm

Aslında oyunda aklımın alamayacacağı kadar konuşmalar, ihanetler, ihtiras, teşkilatlar,guruplar topluluklar vs. vs.vs. gerisini sen say herşey vardır ancak benim görüşüm oyun üzerinde etkisi oldukça azdır çünkü oyun imkan tanımıyor malesef.. kesşe tanısada birde öyle görsek oyunu Very Happy
dicson1

dicson1

MesajKonu: Geri: Yıldırım İstihbarat Teşkilatı Yıldırım İstihbarat Teşkilatı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 5:29 pm

yorum yapmıyacağım...

Yıldırım İstihbarat Teşkilatı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 6 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki