alpi_03
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Çarş. Mart 18, 2009 8:16 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- Balya da hipergazinin önderliğindeki örgüt isyan ederek kasabayı indirmişti hemde seviye3 biri bu oyunda neden sw3 ler isyan etmez bilirmisiniz çünkü cezası ağırdır , kasadan para alınmıştı ve tüm envanter bu isyan yüzünden bir bulgara geçmişti Karesi kadısının isyancıya verdiği ceza 3 gün hapis para cezasıda yok ödül gibi ceza , kulağıma geldi 500 akçe balyaya geri vermiş ondan para cezası vermemişler 500 verdi de kasadan kaç akçe aldı ?
neyse kadı acemi biri değil karesi divanına demek istediğim şu kadı görevden alınsın ve kadıya görevi suistimalden dava açılsın , eğer bu yapılmazsa bende tüm kasabalarda isyan edip kasaların hepsini boşaltırımKİMSEDE ENGELLEYEMEZ dava arkadaşlarım yanımda olacaktır 2 full orduyla kasalarda taş üstünde taş bırakmam açık ve net söylüyorum banada 3 gün hapis verirsiniz fazlasını veremezsiniz hoş orduya davada açamazsınız
GEREĞİNİN ACİLEN YAPILASINI ARZ EDİYORUM ÇOK CİDDİYİM Bİ ANLIK SİNİRLE YAZMIYORUM
KARTAL sen önce askeri darbe mi yapacaksın yoksa isyan mı yapacaksın ona karar ver de sonra devam edin olur mu? |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Çarş. Mart 18, 2009 8:32 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- KARTAL sen önce askeri darbe mi yapacaksın yoksa isyan mı yapacaksın ona karar ver de sonra devam edin olur mu?
nico ile babali izin verse bi karar vericemde onlar benden önce karar vermiş zaten hangisini yapacağıma dün divanı indirecek bile yazmıştılar show_time nin ordusu ne amaçla kurulmuştu balıkesire saldıracak dediler ama show un ordusunun görevi bitti bugün yarın o ordu dağıtılacak infini ordu kurup edirneye saldıracak dendi edirneyi indirecek dediler yaw zaten bey seçildiğinde showun ordusu oradaydı öyle bir niyet olsaydı o zaman indirilirdi welhasıl biri bişey yapacaksa izin verin kendisi karar versin ne yapacağına yada ne zaman yapacağına kendi kendinize bir yöntem ve bir zaman belirliyorsunuz o yöntem ve tarihde olmazsa aaa lafını yuttu , şaklabanlık yapmanın lüzumu yok HERKES KENDİ ÖNÜNDEN YESİN size isyan kötüdür multi kötüdür dediğimizde sözümüze itimat etmiyordunuz şimdi ne oldu ki aniden sözüme itimat etmeye başladınız ? kokuşmuş hareketler bunlar
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Çarş. Mart 18, 2009 8:40 pm |
|
|
Nico'dan bana ne dostum,Hemen savunmaya geçme..
Baba_ilyas'ın sana sölediği tek şey SÖZÜNÜN ERİ OL,YADA ÇIK ÖZÜR DİLEÇık ne söledi isen yap demek,ne zamandan beri birisine karışmak oluyor,,
Bu yazılarıda kişiye yorarsın ancak,benim örgütüme yoramazsın..
Kartal Multiyi ispatla ben örgütü dağıtacam tamam mı?İspatlayamazsan GELİP BURADA ERKEK GİBİ ÖZÜR DİLEYECEK MİSİN?Öle iftira atmakla olmaz bunlar. |
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Çarş. Mart 18, 2009 8:54 pm |
|
|
Kartal'a baskı yapan arkadaşlar amacınız ne adamı gaza getirip ortalığı karıştırmak mı?Lütfen artık birbirinizle didişmeyin.
Davalarda bir hata olduğu ispatlarla belirtilmedikçe bir sonuç alınamaz.Eğer ispatlarınıza güveniyorsanız admine ulaşın. |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Çarş. Mart 18, 2009 9:16 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Nico'dan bana ne dostum,Hemen savunmaya geçme..
Baba_ilyas'ın sana sölediği tek şey SÖZÜNÜN ERİ OL,YADA ÇIK ÖZÜR DİLEÇık ne söledi isen yap demek,ne zamandan beri birisine karışmak oluyor,,
Bu yazılarıda kişiye yorarsın ancak,benim örgütüme yoramazsın..
Kartal Multiyi ispatla ben örgütü dağıtacam tamam mı?İspatlayamazsan GELİP BURADA ERKEK GİBİ ÖZÜR DİLEYECEK MİSİN?Öle iftira atmakla olmaz bunlar. Sözümüzün eriyiz EvvelALLAH bundan şüpheniz olmasın kızdığım nokta daha dün yazı yazdık bugün niye yapmadın naraları ee hele bi durun Bismillah Alpi evet bir özür dilenmesi gerek ama bu özürü sanırım senin benden dilemen gerek ben hipergaziye ve nico ya multici dedim ikiside daha önce multiden silindiler bu kanıt yeterlimi hemen delil koyalım
- kartal13 demiş ki:
- multici ( süpergazi, nico ), İsyancı ( babali, molla ) ve haydut ( güzAT ) gibi
bak bakalım neyi kime yormuşum , şimdi baktımda baya açık yazmışım extra bi uğraşmı verdiniz değişik anlamak için ve turkscihad dostum için rahat olsun dünün çocuğu değiliz kimse gaz veremez Rk hayatım boyunca Osmanlıya zarar verecek bişey yapmadım evet bişeylere itirazım var ama bunuda Osmanlıya zarar vermeden yapıcam |
|
castle
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Çarş. Mart 18, 2009 9:21 pm |
|
|
kartal abı zarar yapıcka bır seyını gormedık gorsekte cevap hazır bu osmanlıda halkı kurtarsan haın olursun ısyan çıkar kahraman olursun adelet bumu ben orda kadı olsaydım basardım agır cezayı gorurdu gununu |
|
zamaneee
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Perş. Mart 19, 2009 9:03 am |
|
|
yahu ne zaman birlik olacaz hani toparlanacaktık hani guclenecektik hani bulgarları silecektik birbirimize düşerekmi birbirimizin kasabalarını talan ederekmi birbirimizi soyarakmı yapacaz bu işleri birakın artık bu işleri kendinize gelin daha 1 ay geçmedi bulgarların burdan çıkmaları bu işler bole yururse birakın bizim osmanlıyı silmeyi onlar bizi silmezse ii dir |
|