|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 12:27 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Kartal seni ilk defa bu kadar agresif gördüm.Ve agresif olman sana normal şartlarda belkide hiç söylemeyeceğin şeyleri söyletiyor.
Molla ya da diğer isyancıları isyana teşvik eden var mı yok mu bilemem.Ama olsa bile böyle birşey teşvik eden kişi itiraf etmedikçe kanıtlanamaz.Anlatmak istediğim Musella isyan etti onu teşvik eden şahısı sende bende tanıyoruz.Fakat benim elimde teşvik ettiğine dair bir kanıt yok.Sen diyorsun ki"Ben teşvik ettiğine dair kanıtı yolladım size".Eğer kanıt yeterli olsaydı dava açılırdı diye düşünüyorum.Ve ya da senin gönderdiğin kanıt mantıken yeterli olsa bile Karesi kanunlarına göre böyle bir kanıt yeterli olmayabilir.Umarım anlatabilmişimdir. adam alenen eski reisi tehdit ediyor isyandan sonra diyorki özel mesaj atarak adam gibi adam seçilseydi dokunmazdık bu yeterli değilmi turkscihad ? peki teginhanın malları alıp kaçması yeterli değilmi dava açmak için ? |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 12:28 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Kartal seni ilk defa bu kadar agresif gördüm.Ve agresif olman sana normal şartlarda belkide hiç söylemeyeceğin şeyleri söyletiyor.
Molla ya da diğer isyancıları isyana teşvik eden var mı yok mu bilemem.Ama olsa bile böyle birşey teşvik eden kişi itiraf etmedikçe kanıtlanamaz.Anlatmak istediğim Musella isyan etti onu teşvik eden şahısı sende bende tanıyoruz.Fakat benim elimde teşvik ettiğine dair bir kanıt yok.Sen diyorsun ki"Ben teşvik ettiğine dair kanıtı yolladım size".Eğer kanıt yeterli olsaydı dava açılırdı diye düşünüyorum.Ve ya da senin gönderdiğin kanıt mantıken yeterli olsa bile Karesi kanunlarına göre böyle bir kanıt yeterli olmayabilir.Umarım anlatabilmişimdir.
süpergazi balya isyanını desteklediğini resmi forumda açıkladı... ben bu açıklamaya dayanarak süpergaziye karesi divanında güvensizlik önergesi açtım yemediğim hakaret kalmadı... şimdiki karesi kadısı bana hakaret etti bu nedenle kimsede cıkıp bişey diyemedi... sonra bende ağzımı acayım dedim forumdan banlandım...nerde adalet arkadaşlar herkesten ricam artık görün bu yapılanları oy kullanırken dikkat edin oyunuzu hangi partiye verdiğinize.... |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 12:33 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- turkscihad demiş ki:
Molla ya da diğer isyancıları isyana teşvik eden var mı yok mu bilemem.Ama olsa bile böyle birşey teşvik eden kişi itiraf etmedikçe kanıtlanamaz.Anlatmak istediğim Musella isyan etti onu teşvik eden şahısı sende bende tanıyoruz.Fakat benim elimde teşvik ettiğine dair bir kanıt yok.Sen diyorsun ki"Ben teşvik ettiğine dair kanıtı yolladım size".Eğer kanıt yeterli olsaydı dava açılırdı diye düşünüyorum.Ve ya da senin gönderdiğin kanıt mantıken yeterli olsa bile Karesi kanunlarına göre böyle bir kanıt yeterli olmayabilir.Umarım anlatabilmişimdir. adam alenen eski reisi tehdit ediyor isyandan sonra diyorki özel mesaj atarak adam gibi adam seçilseydi dokunmazdık bu yeterli değilmi turkscihad ? peki teginhanın malları alıp kaçması yeterli değilmi dava açmak için ? Şimdi kırmızıyla işaretlediğim yere iyi bak.Adam orda isyana teşvik ettiğini ağzıyla söylemiş ama kanunlarda teşvik eden kişiye ceza diye birşey göremedim ben.Kanunun değiştiği yazıyordu son zamanlarda ama sen kanıtı 3 hafta önce gönderdim diyorsun.Kanun değişeli 4-5 gün oluyor.Dava açmayı unutmuşta olabilirler.Yoksa kimsenin birkaç kendini bilmezden korktuğu yok buna emin olun.Ki korkmaları için bir sebepte yok. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 12:36 am |
|
|
o zaman sorduğumuzda unuttuk diyebilirler değilmi ? |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 12:42 am |
|
|
Aksen resmi forumda senin çektiğin her zorluğu inan bende çektim.Hala da çekiyorum bu zorluğu.2. forumdan 28 gün uzaklaştırıldım.Cezamın süresi doldu dolacak derken 1. forumdanda 28 gün ceza aldım ve 2. forumdaki ceza sürem dolmasına rağmen hala giremiyorum.Ben böyle umursamaz admin ve mod görmedim.Verdikleri cezayı kaldırmayı unutuyorlar.Akılları nerde bilmiyorum ki.
Kartal ben divanda değilim ne sorduğunuzu ya da size ne gibi bir cevap verildiğini bilmiyorum.Ben bu konuda yazdıklarına göre konuşuyorum.Ve dava açmayı unutup unutmadıklarını bilmiyorum sadece tahmin ediyorum.Ama davanın açılmamasının altında bir art niyet ya da kayırma olacağını sanmıyorum.Dava açmadı dediğiniz adamlar haksızlıklara karşı senin benim gibi mücadele eden adamlar.Ve bu mücadelenin sonunda vatan haini bile ilan edilen adamlar.Eğer suçluya dava açmaktan korkacak kadar cesaretsiz olsalar şimdi o konumda olmazlardı. |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 12:45 am |
|
|
Ben Reelman’ı bu oyundan önce de tanırım. Kendisinin dürüst bir arkadaş olduğundan şüphem de yok. Ancak oyun içinde bazı karakterler düzenbazlık ve dalavere yapma konusunda o kadar ustalaşmışlar ki, kendisinin de bu konularda elinin kolunun bağlı olabileceğini düşünüyorum.
Bu yüzden de düzenden ve ilerlemeden yana olan dürüst arkadaşlarla daha sıkı işbirliğinde olmasını temenni ediyorum. Ve böyle olacağına da inanıyorum.
Soygunculara hırsızlara yol verilince, maalesef herkese kötü örnek ve teşvik edici oluyor bu olaylar. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 12:50 am |
|
|
Ayrıca şu an bakıyorumda karesi mahkemelerinde supergazi musellayı savunmaya devam ediyor.Sonuç olarak bir isyancıyı desteklediği bu mesajlardan ortaya çıkıyor.İyi hoş diyelim supergazi'ye bu yazdıklarından dolayı bir dava açıldı.Supergazi dava da ben desteklemedim dediği an somut olarak bir kanıt gösterilemediğinden dava düşecektir.Supergazi'ye bu yazdıkları yüzünden dava açılması için karesi kanunlarına "düşünce suçu"diye bir madde de eklenmeli o zaman.Ve böyle bir madde sonucu Osmanlıda dava açılmayan 1 adam bile kalmaz.
Somut kanıttan kastım teorik olarak desteklediğini söylese bile uygulamada böyle bir destek olduğu kanıtlanamaz. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 12:59 am |
|
|
- ihtiyar96 demiş ki:
böyle sacmalıklar olamaz girin secimlere kazanın varsa bir suc yasa yoluyla halledersiniz.
Paşam Sana karşıt değilim lakin bir iki cümle yazmak isterim;
Allah Aşkına 8000'lerde nüfusumuz var....Ne kadarı adam akıllı aktif??? Ne kadarı oy kullanıyor ayrıca ne kadarı multi? acıkcası gercek karakterlerden cok multi var??? Sen bu durumlarda Secimlere girsen ne girmesen ne? Hiç bir zaman çalıştığının hakkını alamazsınki...Sen meyhanelerde adam topluycam diye uras oysa bassın multiyi...
Bilemiyorum sonumuz Hayrolsun Paşam... |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 1:09 am |
|
|
Az kaldı savasa zaten.yakında bulgarlar burnumuzun dibinde bitecekler.Hevesinizi ozamana saklarsanız iyi olur.İç savaşa gerek yok.Siyasetle çözebiliriz bunu |
|
|
|
SUNsSON
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 2:01 am |
|
|
Kartal yanındayım istediğin an karesiye gelmek için yola çıkarım.. |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 2:03 am |
|
|
Konuya tam vakif degilim ama bu kadar gerilmeyin ortada bir suc ve bir suru suclular var dogru (herzaman oldugu gibi). Ama cezaniin sadece 450 akce olmadigini en azindan balyada bir arkadas seviye 3 kendisi beni bildigi ve sevdigi icin samimiyetle su kadar ceza yedim dedi onu size soyliyeyim; Eyalete odedigi kadar balya belediyesine de odemek sarti kosulmus odemismi odemismi bilmem o vakit odememisti(2gun once) ve ustune bide 3 kez 3 gunluk hapis cezasi yemis. Bildiklerimi sizle paylasmak istedim. bu aralar (birkac haftadir) yogunlugum artti sizlerden ayri kaldim bu beni uzuyor |
|
|
|
S4ldir4y
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 3:14 am |
|
|
mturkkan hata sizde hocam partinizle 1. oldunuz kadı yaptıgınız adama bakın. Gazi bey olsaydı yada magus siz veya reelman kadı değil sözcü bile olamazdı. yazık yani kadı yaptıgınız adama bakın.. |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 3:19 am |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- ihtiyar96 demiş ki:
böyle sacmalıklar olamaz girin secimlere kazanın varsa bir suc yasa yoluyla halledersiniz.
Paşam Sana karşıt değilim lakin bir iki cümle yazmak isterim;
Allah Aşkına 8000'lerde nüfusumuz var....Ne kadarı adam akıllı aktif??? Ne kadarı oy kullanıyor ayrıca ne kadarı multi? acıkcası gercek karakterlerden cok multi var??? Sen bu durumlarda Secimlere girsen ne girmesen ne? Hiç bir zaman çalıştığının hakkını alamazsınki...Sen meyhanelerde adam topluycam diye uras oysa bassın multiyi...
Bilemiyorum sonumuz Hayrolsun Paşam...
emre bana karsı olman önemli degil. benimle ilgili asılsız olmayan idalar atılmadıgı sürece her fikre saygım vardır, herkesle konusurum.
sadece birbirimizle konusurken nasıl karsımızdaki kişiyi kırmadan konusursak diye düşünürsek daha iyi olacak.
benim kızdıgım karsıt fikirli olmaya kızmıyorum, karsındakinin fikrine uymasanda saygı duyulmasını ögrenilmemesine kızıyorum.
adam multi acıyor dogru bunu enegelleyemiyoruz sadece şikayet edebiliyoruz.
bu bir oyun sonucta ben oyundan cok güzel dostluklar kazanılması taraftarıyım. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 1:12 pm |
|
|
İşte Yeni Hilalin farkı Ne demiştik kartal ve grubu karesi ve edirne sancağını her an indirme çalışmalarına başlayabilir İnkar edildi ama Gerçek sonunda belli oldu . Haberlerimizde şimdiye kadar Haklıydık bundan sonrada öyle olacak İndirme konusuna gelince Ben hala o yürekliliği göstereceklerini sanmıyorum . Yok yahu sizde o kadar cesaret yoktur Kuru bir tehdit gibi geldi |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 1:26 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- İşte Yeni Hilalin farkı
Ne demiştik kartal ve grubu karesi ve edirne sancağını her an indirme çalışmalarına başlayabilir
İnkar edildi ama Gerçek sonunda belli oldu . Haberlerimizde şimdiye kadar Haklıydık bundan sonrada öyle olacak
İndirme konusuna gelince Ben hala o yürekliliği göstereceklerini sanmıyorum . Yok yahu sizde o kadar cesaret yoktur Kuru bir tehdit gibi geldi sende gaz verme millete kareside su anda sorun yok ve kartal da tanıdıgım ve goruştugum kadar akıllı bir arkadaşımız başkalarının sozuyle ve gazı ile hareket edecek kadarda aptla degil nicomedia1 |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 1:40 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
Ne demiştik kartal ve grubu karesi ve edirne sancağını her an indirme çalışmalarına başlayabilir
İnkar edildi ama Gerçek sonunda belli oldu . Haberlerimizde şimdiye kadar Haklıydık bundan sonrada öyle olacak
İndirme konusuna gelince Ben hala o yürekliliği göstereceklerini sanmıyorum . Yok yahu sizde o kadar cesaret yoktur Kuru bir tehdit gibi geldi gel şuan yalanın farkı diyelim karesi divanını indirecem diye bişeymi yazdım ? nerenden uydurdun ? yalana vergi yok değilmi ? *bir günde 250 multi bastığını söyledin o kadar laf yedin utanmadın *2-3 kere multiden silindin gene utanmadın *forumdan bilmem kaç kere gidecem dedin elveda diye konu açtın kimse gitme demedi hatta bir mesaj bile yazmadı gene geldin utanmadın *resmide arkamdan bi dünya iğrenç şey yazmışsın ( yeni öğrendim malesef ) gelip msn den selam verdin gene utanmadın *bana montajcı dedin oysa benim ss lerim herkesin görebileceği yerlerden alınmıştı bunu söylerken gene utanmadın *kalktın forumda bayanlar olduğunu bile bile küfürlü kelimeler yazdın gene utanmadın *şimdi yalanlarını aldın geldin gene utanmıyorsun sana diyecek sözüm yok ağzına Allah kelamı alan kişi yalan söylemez, hileye başvurmaz, küfretmez bu yaştan sonra benmi sana öğreteyim bunu |
|
|
|
kutuk
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 4:58 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
Ne demiştik kartal ve grubu karesi ve edirne sancağını her an indirme çalışmalarına başlayabilir İnkar edildi ama Gerçek sonunda belli oldu . Haberlerimizde şimdiye kadar Haklıydık bundan sonrada öyle olacak İndirme konusuna gelince Ben hala o yürekliliği göstereceklerini sanmıyorum . Yok yahu sizde o kadar cesaret yoktur Kuru bir tehdit gibi geldi Senden kurtulus yok ne acaip bir adamisin sen yav irlandalilar mesaj atiyormus oyun adminlerine bu herifi surun irlandadan diye.Oralarida bezdirmisin ne kadar utanmaz bir adamissin sen yav. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 5:02 pm |
|
|
yav kartal bırak sen bu işleri aynı seyi ben yapacam zaten 1 ay sonra tek sorun ap onuda bulgarlardan alırım..
nasıl olsa adım soyguncu hırsıza cıktı değilmi.. savaşırken bi halt yoktu..göreceğiz hırsızı soyguncuyu. ayrıca komutanlara selamlar haha:D |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 5:11 pm |
|
|
Arkadaşlar uzatmaya gerek yok.Konu asıl amacından uzaklaştı zaten.Şu anki kadı daha öncede kadılık yapmış ve tecrübeli biri.O davada da verilebilecek cezayı vermiş.Verilen ceza alt sınırda ve ya üst sınırda bunu bilemeyiz.Ama baktığımızda görüyoruz ki kanunlarda yazan şey yapılmış.Ona görev verme buna görev verme ee kim alcak bu divanda ki görevleri 1-1.5 hafta önce ki gibi sadece 5 kişi görev alsın diğerleri boşmu kalsın.Oraya çıkan beylerbeyi hangi partiden olursa olsun gerek divanda gerekse halk arasında birliği ve dayanışmayı sağlayabilmeli.Ve şahsi meselelere rağmen divanda o meselelerin hepsini bir kenara bırakıp karesinin ve osmanlının menfaatleri için çalışmalı.Hatta bu menfaatler içinde gerektiğinde bazı şeylerden fedakarlık edebilmeli.Ki şimdiki beylerbeyimizde bu dediklerimi yapıyor.Şu an divanda görevler yerli yerinde paylaşılmış ve herkes görevini icra etmek için uğraşıyor diye düşünüyorum.
Ayrıca başka zaman ayrı kişilerin yaptığı şeyi eleştirdiniz.Hatta yapılanları hep beraber eleştirdik(Gelibolunun izinsiz bağlanması,balyada isyan vb.).Fakat siz şu an o hep beraber eleştirdiğimiz şeylerin aynısını ya da bir benzerini yapacağınızı iddaa ediyorsunuz.Haklı durumdayken haksız duruma düşürüyorsunuz kendinizi.Yapmayın bunu |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 5:26 pm |
|
|
nicomedia1, Forumda iftiranın suç olduğunu sanıyorum. Senin gibi canlıları(*) forumdan uzaklaştırmak gerektiğine inanıyorum. Sen ne yalancı, ne dalavereci, ne üç kağıtçı, ne terbiye yoksunu, ne çirkin fikirli biriymişsin birader(**)! Kartalı yeni tanıdım sayılır ve ne kendisinin ne de onun oyundaki arkadaşlarının şu anki eyalet yönetimi hakkında ne kötü bir kelime sarf ettiklerini ne de oyuncuları her hangi bir eyleme sevk etmeye çalıştıklarını görmedim. Ayrıca, ne Kartalın ne de ona yakın olan herhangi bir oyuncunun isyan etmeyeceklerini (Senin gibi biri başa gelirse bilemem tabiî ki) adımdan daha iyi biliyorum. (*) İnsan diyecektim ama sanırım başka bir kategori sizin için münasiptir. Onu da ben ağzıma almak istemiyorum! (**) Kötü bir hitap kullanmamak için birader yazdım. Bu kesinlikle gerçek hissettiğim değildir. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 5:33 pm |
|
|
Kimseye gaz vermiyorum dalga geçiyorum bu saçmalıklarla Yahu Allah aşkına olmuyorsa olmuyordur uzatmanın ne alemi var ? Sen kimsinki karesi sancağına uyarı veriyorsun. Kurulu bir ordun olsa neyse diyeceğim versin uyarıyı fuhrerr gibi uyarır ancak
Ben Karesi sancağı yerinde olsam hiç kaale bile almam Konuşup Konuşup sussunlar. Çok gördük senin bu saçma sapan çıkışlarını ve sonu hüsranla biten nutuklarını efendi !
Evet multi yaptım inkarda etmiyorum Hala benim multi yaptıgıma dair şüphesi olan varsa Buyursun choup hanıma şikayet etsin !
Hiç olmazsa sizin gibi inkarcı değilim !
Multi yaptınız inkar ettiniz Senin yardımcınının bir lafı vardı zafere giden yolda her haltı yaparım diye
Yahu teknik multinin ince ayrıntısını senin fırkandan öğrendim hatta öğrenemedim aklım almadı
Evet molla o gün açıkladığında sizin gibi inkar etseydim hiç bir şey olmazdı . Mollanın 2. hesabım olduguna dair msn ss leri hariç hiç bir belgeside yoktu . İstesem inkar ederdim ama etmedim
Hep diyordum ismi lazım değile bak böyle yapıyoruz bir gün olurda ortaya çıkarsa çıkar her şeyi açıklarım . Demedi desin kalbi yetiyorsa
ha tekrar yapmadık diyorsan ben yine koyarım delillerimi belgelerimi Sonunda utanmazda olsam koyarım !
Forumda ne zaman Küfürlü kelime kullanmışım . İma yapmış olabilirim ama küfür ne zaman ettim bir göster bakalım !
Karesiyi inderme planlarımız oldu her şey tamamdı ap ler üretildi ordu kurulacaktı Ben açıkladım Siz bodfluların saldırılarını görünce tırstınız kaçtınız
Hadi yalan de !
gerçi sen yalan dersin alışmıssın inkarcılığa . Zaten bu ekibin içinde olanlardan sadece sen İnkar ediyorsun Çünkü Kandırmayı ve Yan çizmeyi seviyorsun !
Resmide iğrenç bir şey yazmadım ne yazmışım bir gösterde göreyim bende ne iğrençlik yapmışım küfürmü etmişim ne yapmışım resmi forumda (zaten banlıyım )
Sen böyle inkarcılığa devam et ama Allah ta sana o çok istediğin şeyleri böyle nasip etmez
selam ile .. Birde şu köprülünün meşhur yalaka ahalisini üstüme salma senin fedailerinle uğraştırma |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 5:37 pm |
|
|
bizde köprülüyüz nico,Biraz dikkat edersen üslubuna yalak,fedasi vs... sevinirim... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 5:38 pm |
|
|
harbi yav bi köprülüye laf ettinmi bin köprülüden laf işitiyon |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 5:41 pm |
|
|
Katılıyorum. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Karesiye Sancağına Uyarı Ptsi Mart 16, 2009 5:50 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- bizde köprülüyüz nico,Biraz dikkat edersen üslubuna yalak,fedasi vs... sevinirim...
Sen en eskimizsin emre Dünyadan bi haber olan intihar komandoları için demiştim . |
|
|
|
|