|
Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Alcarondas
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 11:02 pm |
|
|
Cengo sakin abi
Hımm Ben Epip e bırakıyorum |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 11:13 pm |
|
|
hmm sevdim bu işi sende gel alcarondas katıl bize |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 11:48 pm |
|
|
Allah Göstermesin |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 12:04 am |
|
|
aaa asıl allah bana göstermesin alahala :D |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 1:56 pm |
|
|
epip ya hemen kötüye çekiyo bunlar |
|
|
|
seco_0150
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 3:23 pm |
|
|
gozluk kavgası yapardım |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 3:47 pm |
|
|
tanımıyorum ama lavişimin bişesi sanırım öle hatırlıyorum : P
gözündeki gözlüğü almak iyi fikir katılıyorum cengo |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 4:51 pm |
|
|
lavişin biricik eşi epipim o gözlüğünü alabilirsin bi istediğin varsa yapar baldizinin isteğini benim aşkım
epipim nerde kalmıştık. yeni bi yemek ürettim. mango çekirdeeenin püresini hindistan cevizi suyu ile ıslat birazda su yosunu gel deniyelim ,(böğ iğrenç) |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 4:54 pm |
|
|
Robinson Cruese oynarız artıkk
|
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 4:54 pm |
|
|
|
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 4:56 pm |
|
|
- lavinya demiş ki:
-
|
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 4:59 pm |
|
|
lavişim ii ettin ya bu muz soslu avokado mıhlamasını yemekten içim bayılmıştı yeni lezzetler iidir eline sağlık
|
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 5:43 pm |
|
|
İntihar ederdim!!! |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 5:48 pm |
|
|
valla ilk önce yerlilerden bir gelin bulurdum kardeşime sonra geline bütün hizmetimi yaptırırdım.sonra çocuklarına ben bakardım onlar karşı adaya tatile giderlerdi. |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 5:56 pm |
|
|
dantel çıkarıyorduk kız kaju ağaçının yaprağı ile yeni bi motif buldum |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 5:57 pm |
|
|
ay uğraşma anacım Fransvaya bulacağım kıza yaptırıveririz gelin değilmi yapsın |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 5:59 pm |
|
|
Yakında olacak görürsünüz hemde çok yakında |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 5:59 pm |
|
|
Ama kısmet işi garanti veremem. İnş. diyelim olsun bakalım. |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 6:03 pm |
|
|
haha ne kötülümü gördün hayırsıs
ben daha intihar ederim |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 6:06 pm |
|
|
hemen sorardım hanım kızım bekarmısın |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 6:12 pm |
|
|
bekarım eed ama kalbime kilit vurdum |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 6:16 pm |
|
|
ahah niye? |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 6:24 pm |
|
|
hemen sorardım siması kalbinden kalbi simasından güzel hanım kızıma senmi bişey yaptın bakayım hoşşik!!!deyi gıllicik guzuya nasıl kıydın deyi |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 6:26 pm |
|
|
Yoo esatğf. ne demek |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 6:32 pm |
|
|
yok yahu o bişe yapmadı kalbimi kitledim işte bitti gitti
fransuyla adaya düşsem o intihar ederdi bende onu gömer fatiha okurdum |
|
|
|
|
Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? |
|
|