Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
Alcarondas

Alcarondas

Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Mayıs 10, 2009 11:02 pm

Cengo sakin abi Very Happy

Hımm Smile Ben Epip e bırakıyorum Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Mayıs 10, 2009 11:13 pm

hmm sevdim bu işi sende gel alcarondas katıl bize Very Happy
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Mayıs 10, 2009 11:48 pm

Allah Göstermesin Twisted Evil
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 12:04 am

aaa asıl allah bana göstermesin alahala Very Happy:D
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 1:56 pm

epip ya hemen kötüye çekiyo bunlar Laughing
seco_0150

seco_0150

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 3:23 pm

gozluk kavgası yapardım Cool
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 3:47 pm

tanımıyorum ama lavişimin bişesi sanırım öle hatırlıyorum : P

gözündeki gözlüğü almak iyi fikir katılıyorum cengo Very Happy
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 4:51 pm

lavişin biricik eşi epipim o Smile
gözlüğünü alabilirsin bi istediğin varsa yapar baldizinin isteğini benim aşkım Smile

epipim nerde kalmıştık. yeni bi yemek ürettim. mango çekirdeeenin püresini hindistan cevizi suyu ile ıslat birazda su yosunu gel deniyelim ,(böğ iğrenç)
@li

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 4:54 pm

Robinson Cruese oynarız artıkk Very Happy
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 4:54 pm

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
@li

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 4:56 pm

lavinya demiş ki:
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Evil or Very Mad Twisted Evil Twisted Evil Cool Cool Cool Cool Cool
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 4:59 pm

lavişim ii ettin ya bu muz soslu avokado mıhlamasını yemekten içim bayılmıştı yeni lezzetler iidir eline sağlık Very Happy
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 5:43 pm

İntihar ederdim!!!
Rabes

Rabes

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 5:48 pm

valla ilk önce yerlilerden bir gelin bulurdum kardeşime ye$il

sonra geline bütün hizmetimi yaptırırdım.sonra çocuklarına ben bakardım onlar karşı adaya tatile giderlerdi. ya-huuu
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 5:56 pm

dantel çıkarıyorduk Very Happy
kız kaju ağaçının yaprağı ile yeni bi motif buldum lol! lol! lol! lol!
Rabes

Rabes

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 5:57 pm

ay uğraşma anacım Fransvaya bulacağım kıza yaptırıveririz gelin değilmi yapsın lol!
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 5:59 pm

Yakında olacak Wink görürsünüz hemde çok yakında Very Happy
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 5:59 pm

Ama kısmet işi garanti veremem. İnş. diyelim olsun bakalım.
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:03 pm

haha ne kötülümü gördün hayırsıs Very Happy

ben daha intihar ederim Very Happy
Rabes

Rabes

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:06 pm

hemen sorardım hanım kızım bekarmısın Question
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:12 pm

Embarassed Embarassed Embarassed

bekarım eed ama kalbime kilit vurdum Sad
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:16 pm

ahah niye?
Rabes

Rabes

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:24 pm

hemen sorardım siması kalbinden kalbi simasından güzel hanım kızıma senmi bişey yaptın bakayım hoşşik!!!deyi gıllicik guzuya nasıl kıydın deyi Evil or Very Mad
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:26 pm

Yoo esatğf. Very Happy ne demek Very Happy
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:32 pm

yok yahu o bişe yapmadı kalbimi kitledim işte bitti gitti Very Happy

fransuyla adaya düşsem o intihar ederdi bende onu gömer fatiha okurdum

Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki