|
Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 11, 2009 6:33 pm |
|
|
Allah kabul etsin |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Çarş. Mayıs 13, 2009 6:14 pm |
|
|
amin helvanı başkası yapsın ben bilmiorum |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Çarş. Mayıs 13, 2009 6:16 pm |
|
|
Bende bilmiyorum. Allah Korusun!!! Aynı adamı BÖÖÖHHH |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Çarş. Mayıs 13, 2009 9:51 pm |
|
|
gezerdım:)) |
|
|
|
yolcuu
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:02 pm |
|
|
ya bu rengarenk benim yerime gider papağanlarla arkadaşlık eder
Ayrı takılırız mecburen :P:P |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:06 pm |
|
|
hadı beaaa
yanıma okey takımı ve ıskambıl kagıdı alır oynardım |
|
|
|
yolcuu
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:14 pm |
|
|
okey için dört kişi lazım var mı o kadar papağan :P:P
Sal yapmama yardım edecen mi ? |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:15 pm |
|
|
heheh
ne saalı yha bulmusum serın havayı bıde eve mı doncem senın cınsıyet eny |
|
|
|
yolcuu
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:17 pm |
|
|
heytt cinsiyetle ne alaka ulen kızım var benim bekler beni dönecem tabi ilk bahar buralar sıcak geliyor sana birde yaz gelsin kavrul sal yaparken yardım eder misin etmez misin görürüm :P:P |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:28 pm |
|
|
hehe yha cınsıyet derken yanı erkeksen erkege benzetcem bayansan bı bayaanma o yuzden yanlıs anlamayalım |
|
|
|
yolcuu
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:29 pm |
|
|
bayanım bayan |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:29 pm |
|
|
ok ozaman
voleybol oynardım |
|
|
|
yolcuu
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:30 pm |
|
|
hindistan cevizlerini kullanırdık artık top yerine )
yemek toplardık |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:32 pm |
|
|
heheh
leptop umuda yanıma alır söörf yapardım |
|
|
|
yolcuu
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:34 pm |
|
|
yuh artık ne o kablosuz mu var en iyisi palmiye ağaçlarından kendine sörf tahtası yap leptopun batar :P:P:P:P
yaf yok ben gidip barınak yapacam senden hayır yok |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 19, 2009 6:45 pm |
|
|
hehehe
ben magara dururken evle ugrasmam
nese ben kacar yha aksamaa veaya 1 saate gelırım kıb m.o |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 25, 2009 10:08 am |
|
|
Şemmamme Oynardık |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Ptsi Mayıs 25, 2009 7:18 pm |
|
|
o da ney ben bılmedıım oyunu aynamam:D:D:D
playstatıon oynardım |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 28, 2009 10:54 am |
|
|
O Zaman Sen Tulum Çalardın ben Oynardım |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 28, 2009 6:09 pm |
|
|
|
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 28, 2009 8:42 pm |
|
|
diss ataRdim |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 28, 2009 10:04 pm |
|
|
teseli ederdim kız zati ljs ye platonıktı şimdi bilinmeyen bir adada yazık kıza üzülme habibibm.
ya kızlar ada boşaldı bi dolalım yeniden adaya sefaya başlayalım. yeni tarifler hadi hobaaa |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 28, 2009 10:11 pm |
|
|
lavişimle adaya düşmek en favori hobimdir :P:P
lavişimle yemek pişirmekten sıkılır @lişi arardık gelip bisi kurtarırdı |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 28, 2009 10:12 pm |
|
|
Bir helikopter kaldırırdım sizin için
|
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 28, 2009 10:15 pm |
|
|
aliş gelirdi başlardı ben bu adadan sıkıldım belediyeye aday olacam alişin burnundan getitrdim ben heheee
bide epip olcak yanımda ohhhh aliş yandın |
|
|
|
|
Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? |
|
|