Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Mayıs 11, 2009 6:33 pm

Allah kabul etsin Laughing
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 6:14 pm

amin Very Happy helvanı başkası yapsın ben bilmiorum Very Happy
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 6:16 pm

Bende bilmiyorum.
Allah Korusun!!! Aynı adamı
Very Happy BÖÖÖHHH Very Happy
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Mayıs 13, 2009 9:51 pm

gezerdım:))
yolcuu

yolcuu

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:02 pm

ya bu rengarenk benim yerime gider papağanlarla arkadaşlık eder SmileSmile

Ayrı takılırız mecburen Razz:P:P
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:06 pm

hadı beaaa

yanıma okey takımı ve ıskambıl kagıdı alır oynardım
yolcuu

yolcuu

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:14 pm

okey için dört kişi lazım var mı o kadar papağan Razz:P:P

Sal yapmama yardım edecen mi ?
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:15 pm

heheh

ne saalı yha bulmusum serın havayı bıde eve mı doncem senın cınsıyet eny
yolcuu

yolcuu

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:17 pm

heytt cinsiyetle ne alaka ulen kızım var benim bekler beni dönecem tabi ilk bahar buralar sıcak geliyor sana birde yaz gelsin kavrul sal yaparken yardım eder misin etmez misin görürüm Razz:P:P
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:28 pm

hehe yha cınsıyet derken yanı erkeksen erkege benzetcem bayansan bı bayaanma o yuzden yanlıs anlamayalım
yolcuu

yolcuu

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:29 pm

bayanım bayan SmileSmileSmileSmile
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:29 pm

ok ozaman

voleybol oynardım
yolcuu

yolcuu

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:30 pm

hindistan cevizlerini kullanırdık artık top yerine )SmileSmileSmile

yemek toplardık
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:32 pm

heheh

leptop umuda yanıma alır söörf yapardım
yolcuu

yolcuu

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:34 pm

yuh artık ne o kablosuz mu var en iyisi palmiye ağaçlarından kendine sörf tahtası yap leptopun batar Razz:P:P:P:P

yaf yok ben gidip barınak yapacam senden hayır yok Smile
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 6:45 pm

hehehe

ben magara dururken evle ugrasmam

nese ben kacar yha aksamaa veaya 1 saate gelırım kıb m.o
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Mayıs 25, 2009 10:08 am

Şemmamme Oynardık Very Happy
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPtsi Mayıs 25, 2009 7:18 pm

o da ney ben bılmedıım oyunu aynamam:D:D:D

playstatıon oynardım
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Mayıs 28, 2009 10:54 am

O Zaman Sen Tulum Çalardın ben Oynardım lol!
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Mayıs 28, 2009 6:09 pm

tongue
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Mayıs 28, 2009 8:42 pm

diss ataRdim Razz
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Mayıs 28, 2009 10:04 pm

teseli ederdim kız zati ljs ye platonıktı şimdi bilinmeyen bir adada yazık kıza üzülme habibibm.

ya kızlar ada boşaldı bi dolalım yeniden adaya sefaya başlayalım. yeni tarifler hadi hobaaa lol! cheers cheers cheers
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Mayıs 28, 2009 10:11 pm

lavişimle adaya düşmek en favori hobimdir Razz:P:P

lavişimle yemek pişirmekten sıkılır @lişi arardık gelip bisi kurtarırdı Very Happy
@li

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Mayıs 28, 2009 10:12 pm

Bir helikopter kaldırırdım sizin için Laughing
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Mayıs 28, 2009 10:15 pm

aliş gelirdi başlardı ben bu adadan sıkıldım belediyeye aday olacam Razz
alişin burnundan getitrdim ben heheee lol! lol! lol!

bide epip olcak yanımda ohhhh aliş yandın Smile

Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki