|
Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
cdkral
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Nis. 25, 2009 10:09 am |
|
|
Sabahtan akşama kadar hindistan cevizinden top yaparak futbol oynardım |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Nis. 25, 2009 10:29 am |
|
|
- cdkral demiş ki:
- Sabahtan akşama kadar hindistan cevizinden top yaparak futbol oynardım
aynen |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Nis. 25, 2009 10:49 am |
|
|
Sabahtan akşama kadar Hindistan Cevizi Ağacı'nın tepesinde gemi veya tekne gözlerdim.. |
|
|
|
Sharphide
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Nis. 25, 2009 11:19 am |
|
|
Emiri Ezer düzlerdim sonra denıze atardım bana zarardan cok fayda saglardı :D, NOT:OLESINE DIORUM YNALIS ANLAMA |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Nis. 25, 2009 11:21 am |
|
|
heheeeee eski gunlerin acısı çıkarırdım bence benimle aynı adaya düşmek istemezdin Yaşasın kötülük |
|
|
|
Sharphide
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Nis. 25, 2009 11:38 am |
|
|
:D Yok ısterdım eskı gunlerde ben sana ne kotuluk yaptım GÜzel gecinemeye calısırdım |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Nis. 25, 2009 12:25 pm |
|
|
Daima adanın en yüksek tepesinde yaşardım. Hepsi psiko bunların:d |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Nis. 26, 2009 1:34 pm |
|
|
kalkanlarımızı birleştiirp kayık yapardıkçkürek iiçinde sopaları kullanırdık |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 03, 2009 5:48 pm |
|
|
he valla kardeş nirden bildin benimde bi zopam bide kalkanım var. olur ama odun vardır orda biraz büyütelim kayıgı zira koca okyanus iki kalkanla geçilmez hayal gücü bu olsa gerek |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 03, 2009 5:52 pm |
|
|
Bir onun kafaya sıkıardım Birde benim kafaya sıkardım .Geberir giderdik |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 03, 2009 5:54 pm |
|
|
anam şuna bak yaaa sen kendiinii öldür ben bulurum bi yolunu kurtulurum yok adminlerr kurtarın ben bunla aynı adaya düşmek istemiyom |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 03, 2009 5:58 pm |
|
|
Onu öldürüdüm.kemiklerinden ev yapardım etinide beni yemeye gelen hayvanları zehirlemek için kulalnırdım |
|
|
|
Sharphide
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 03, 2009 7:25 pm |
|
|
hatim ederdik :D |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 03, 2009 7:45 pm |
|
|
- Sharphide demiş ki:
- hatim ederdik :D
Aynen Yapardım
|
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 05, 2009 5:14 pm |
|
|
- islam7 demiş ki:
- Onu öldürüdüm.kemiklerinden ev yapardım etinide beni yemeye gelen hayvanları zehirlemek için kulalnırdım
bana bunları yapmaması için ya onu oracıkta öldürürdüm yada var gücümle kaçardım |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 05, 2009 6:12 pm |
|
|
Allah şükür adaylamı uğraşacagım can güvenliğimle mi herkes mi düşman bana derken epipimle adaya düşmek bana düğün bayram en azından kopmlo teorileri yok :D:D:D |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 05, 2009 6:19 pm |
|
|
[b]iyice bir döverdim burnuyla oynadıgı yeter |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Salı Mayıs 05, 2009 6:35 pm |
|
|
belediye baskanligini kutlar sonra, ayvalik tostu kaca hocam sizde diye sorardim:) |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Çarş. Mayıs 06, 2009 10:51 pm |
|
|
- lavinya demiş ki:
- Allah şükür adaylamı uğraşacagım can güvenliğimle mi herkes mi düşman bana derken
epipimle adaya düşmek bana düğün bayram en azından kopmlo teorileri yok :D:D:D lavişimmm bis iyi eyleniris senle adada |
|
|
|
Baba_İlyas
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Çarş. Mayıs 06, 2009 10:58 pm |
|
|
Hemen bir ihtilal planı yapar... Adadaki diğer elemanı da örgüte girmek için ikna etmeye uğraşırdım...Zalim Maymunlar iktidarını devirirdim.... |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Çarş. Mayıs 06, 2009 11:03 pm |
|
|
buRdaN naSil kurtuLucaZ die soRaRdim gaLiba |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Çarş. Mayıs 06, 2009 11:09 pm |
|
|
Birbirimize güzel sözler söylerdik hiç kırmazdık birbirimizi güzel evimizi yapmaya baslardik |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 07, 2009 11:21 am |
|
|
- epiphania demiş ki:
- lavinya demiş ki:
- Allah şükür adaylamı uğraşacagım can güvenliğimle mi herkes mi düşman bana derken
epipimle adaya düşmek bana düğün bayram en azından kopmlo teorileri yok :D:D:D lavişimmm bis iyi eyleniris senle adada hemde nasil eğlenirdik epipimmm
aslanlara çemberden geçmeyi öğretirdik şempazelerle yakantop oynardık maymunlara muz savaşı yapmayı öğretirdik Gergedanlarla Köşe kapmaca Oynardık
Okyanusa Dalar Sünger Çıkarırdık Mutfakta işe Yarar lakin eğer yamyamlar varsa yandık zira İki Leziz avı ellerinden kaçırmazlardı |
|
|
|
safiye
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 07, 2009 1:30 pm |
|
|
lavişimle aynı adaya düşsek bizamanlar bekarlar loncasında patronumuz olan hufumuz acaba bu adadamı en son vevinaya kavuşmak için ada ada geziyordu.onu bulmaya çalışırdık.eğer yoksa adada bol bol dedi kodu yapar tüm adayı bahar temizliğine tabi bırakır ovulmadık tek taş bırakmaz kalan zamandada bikinilerimizi giyerek bol bol yüzer güneşlenirdik |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 07, 2009 2:04 pm |
|
|
- lavinya demiş ki:
- epiphania demiş ki:
- lavinya demiş ki:
epipimle adaya düşmek bana düğün bayram en azından kopmlo teorileri yok :D:D:D lavişimmm bis iyi eyleniris senle adada hemde nasil eğlenirdik epipimmm
aslanlara çemberden geçmeyi öğretirdik şempazelerle yakantop oynardık maymunlara muz savaşı yapmayı öğretirdik Gergedanlarla Köşe kapmaca Oynardık
Okyanusa Dalar Sünger Çıkarırdık Mutfakta işe Yarar lakin eğer yamyamlar varsa yandık zira İki Leziz avı ellerinden kaçırmazlardı puhahahaha lavişimmm hayal gücüne hayranım
en çokta dalıp sünger çıkarmayı sevdim olmayan mutfağımızda işe yarar |
|
|
|
|
Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? |
|
|