|
Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 07, 2009 3:46 pm |
|
|
haha epipim ya şimdi bi adaya düşesim geldi seninle safişte gelirdi oohhhhh o zaman ada ısssız ada olmazdı neşemiz arşa yayılırdı |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 07, 2009 8:15 pm |
|
|
gelsn gelsinn safişte gelsin yapraklardan yapma eteklerimisi giyeris saçlarımızı çiçeklerle süsleris hepbirlik dansta ederis hola holaaaa |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 07, 2009 8:53 pm |
|
|
Allah Korusun |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Perş. Mayıs 07, 2009 9:12 pm |
|
|
- epiphania demiş ki:
- gelsn gelsinn safişte gelsin yapraklardan yapma eteklerimisi giyeris saçlarımızı çiçeklerle süsleris hepbirlik dansta ederis hola holaaaa
ooo süper olur kız daha ne süper fikirler çıkcak
bu arada Recep katılıyorum Allah korusun |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Cuma Mayıs 08, 2009 10:56 pm |
|
|
hıh bencede lavişim allah onunla adada kalmaktan korusun ben lavişimle kalmak isterim hıh
akşam olunca hindistan cevizlerinden yaptımız naturel bardaklarımıza tuzlu kahvelerimizi koyarıs,koccaman bi ateş yakarıs,lavişim mango ağacından yaptığı gitarı çalar bende şarkı sölerim...
bundan güzel keyifmi var |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Cuma Mayıs 08, 2009 11:29 pm |
|
|
Şimdi Düşme Mesafesi Ne Kadar Kaç Metre Yüksekten Adaya Düşcez Buna Bi Açıklık Getirelim. Belki Düşerken Ölebiliriz O Zaman Bizi Kim Gömcek Üsteki Düşerken İnş. Ölmez Cesetemin Gömülmesini İsterim... |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 9:59 pm |
|
|
intihar ederdim |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 10:21 pm |
|
|
hmmss DedIkoDu yaPaRdik gaLiba
bÜtÜn kaDinLarIn biaRaya geLdikLerInde yapTikLari olmazSa olmaz Sey
hem dedIKodUda deIl aSLinda saDece fiKiR aLiSveRiSi |
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 10:27 pm |
|
|
bambudan ottan dantel örnekleri çıkarırdık |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 11:42 pm |
|
|
oooo olur yaparız epipim bi denecik mango çekirdeğim derim ben sana
oh oh rabes te geldi ada şenlendi ben çalardım epipimim mango çekirdeeeem söylerdi rabesle birlikte oynardık ohhh ada daha eğlenceli olmaya başladı. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 11:46 pm |
|
|
Vah vah böyle adaya düşeceğime Denize çakılayım
|
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 11:50 pm |
|
|
ben bişe yapmazdım Ali haline yansın |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 11:51 pm |
|
|
Otopsi yapılan genç adamın her yerinden bayan çenesi çıktı..
Ölüm nedeni:Bayan Dırdırı
|
|
|
|
Rabes
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 11:54 pm |
|
|
Allah rahmet eylesin deyip ölüyü gömer zeytinyağlı avakado dolması eşliğinde (Hametimide alıp) incili istiridye günü yapardık. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 11:56 pm |
|
|
Teşekkürler 2 dakkada harcadınız beni
|
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 11:57 pm |
|
|
anammm hamet hangi gemi ile düştü :D gelsin gelsin hametim epip kız bu ada e 5 kara yoluna döndü kaza yapan düşüyo :DD:D:D:D
kızlarrr bugun size muz soslu avakado mıhlaması yaptım :DD:D:D:D |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? C.tesi Mayıs 09, 2009 11:58 pm |
|
|
Birde ada çayı yappp hahaaaaaaaaaahaha
|
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 1:04 am |
|
|
:D orta hindistan cevizli iki çayy :DD:D:D:D
ben hala sözümdeyim Ali ile adaya Düşmeyelim yazık Alişime |
|
|
|
seco_0150
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 2:16 am |
|
|
allaha sukrederdım hehe |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 7:49 am |
|
|
Gözlügünü alır bi denerdim |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 2:24 pm |
|
|
cengawer_01 sen çekil aradan :D:D:D
Secom Seninle HEryer Güzel Olurdu
birlikte Allaha şükür ederdik |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 4:33 pm |
|
|
Seninle aynı adaya düşeceğime
Petrol kuyularına düşeyim
|
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 10:28 pm |
|
|
aaa ali nie öle diosun lavişim bi tanedirr demi laviş |
|
|
|
Bariscik_asilzade
Moderatör
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 10:42 pm |
|
|
Epiple adaya düşmek |
|
|
|
epiphania
|
Konu: Geri: Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? Paz Mayıs 10, 2009 10:58 pm |
|
|
eee... sonra ?? |
|
|
|
|
Üstteki üyeyle bir adaya düşseniz ne yapardınız? |
|
|