|
İşte Edirnenin paralarını çalanlar |
|
|
Yazar |
Mesaj |
ahmetseker
|
Konu: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:09 pm |
|
|
- Alıntı :
- Oyun kurallarına uymadığı tespit edilen Anybody, Tansu ve Muratbal oyundan silinmiştir.
Not: Muratbalın evinde bulunan 40,000 akçe ile beraber olmak üzere toplamda 50,000 akçe Edirne hazinesine eklenmiştir. Tansu ve anybody neden silindi bilmiyorum ama Muratbal'ın çok da ballı bir oyuncu olmadığı anlaşıldı. Bir de utanmadan Edirne divanına GOFtan giren bu hırsız cezasını buldu. Delil isteyenler, biz silinince paramız da silindi diyenler hadi buyrun buna ne diyeceksiniz??? |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:12 pm |
|
|
40000 akcemı tum rk hayatım boyunca kazanabıllecegım parayı adam bı gunde kazanmısyhau |
|
|
|
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:17 pm |
|
|
40 bin akçe vay be.Adminler arada da olsa başarılı işler çkarıyorlar. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:18 pm |
|
|
evet spiritlessı, semfbyi veya multileri recaiyi, veya badsectoru çiftetelliye bekliyoruz. oturmaya mı geldik. hadi verin bakalım hesabı |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:19 pm |
|
|
resmide dedim, adamın canı çekiyor acaba nasıl aldılar tarif edebilirlermi ya belki bi gun nazır oluruz demi? |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:21 pm |
|
|
Forumda bas bas bagırıyorlar sayın ahmetşeker bende çalmışım 20000 akçe ben bir cok defa mesaj cektim adminlere hesabımı inceleyin diye ama ses seda yok ama kendimin yanında 8 10 kişininde adını verdim onlar hakkındada gelişme yok nedense |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:25 pm |
|
|
40.000 akçe demek . Ya ben RK'da 1.000 akçeyi elimde görmedim bu ne yaaa |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:27 pm |
|
|
sadece 40bin akçe de değil arkadaşlar 10binlik de mal varmış, ondan 50bin eklenmiş edirneye |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:28 pm |
|
|
Anlamadığım ne yapcaklar 40 000 akçeyi.Yeni bir devletmi kurucaksınız o paraya yahu.Yani bir karakter 40 000 akçe yi oyuna sev 0 olduğu dakika eline alsa ve oyunda ki bütün imkanları kullansa sev3 olup bütün dersleri bitirse bu paranın tamamını yine harcayıp bitiremez. |
|
|
|
turksehitoglu
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:29 pm |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Anlamadığım ne yapcaklar 40 000 akçeyi.Yeni bir devletmi kurucaksınız o paraya yahu.Yani bir karakter 40 000 akçe yi oyuna sev 0 olduğu dakika eline alsa ve oyunda ki bütün imkanları kullansa sev3 olup bütün dersleri bitirse bu paranın tamamını yine harcayıp bitiremez.
kesinlikle hocam 40.000 akçe ne demek napmaya çalışıyolar böyle |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:40 pm |
|
|
sonunda adalet yerini bulmus beni sasirtan olay adminlerin buna karismalari yani adamlar halk oyuyla secilip soymuslar ve olay osmanli mahkemelerini ilgilendiriyo ama sevindim acikcasi müdhale etmelerine baska türlü o parayi almak mümkün degildi darisi bütün hortumcularin soyguncularin ve hirsizlarin basina |
|
|
|
lavinya
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:51 pm |
|
|
BENDE Bİ YILDIR 1000 AKÇE BİRİKTİREYİMDE BİNBEŞYUZDE BORÇ BULURUM SEVİYE ATLARIM DİYE ANAMI AĞLATAYIM
GELECEK SEÇİMLERDE İLK SIRADAN ADAY OLACAM İKİ GUNE S3 ÜM
SEN BECEREMSİN LAVİŞ HALİNE YAN |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:54 pm |
|
|
50.000 akçe edirne divanını biraz düzeltir inş. |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 9:56 pm |
|
|
Edirne Divanina hayirli ugurlu olsun... |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 10:03 pm |
|
|
Walla arkadaşlar bundan sonra bu hortumculara tepkimizi hep beraber göstermemizin vakti geldi. Müsadenizle ben başlıyorum:
|
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 10:06 pm |
|
|
hehe bu cocuk komedıydı -kaç yasındasın -8 -kaça gıdıyosun -8 |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 10:07 pm |
|
|
konuyu dağıtmayalım tepkiye devam |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 10:25 pm |
|
|
Yaw hadi çaldın niye evde saklıyon bari harca Allah Allah 40 bin akçeyi götüren ve eve saklayan birinin ne amacı olabilir anlayamadım . Valla bazen gariplikler oluyor şu oyunda Şeker Ahmet biz olayların çözümlenişinden sonra halay çekeriz. Geleneği bozmayalım Lütfen Evet başlıyorum |
|
|
|
pesimist70
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 10:34 pm |
|
|
bende dewam ediim |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 10:53 pm |
|
|
o kirk bin akce ile mallarin edirne sancaginin parasi oldugunu sana kim soyledi sayin ahmet seker??? resmi olarak edirneden calindigina dair bu kolpa adminlerin aciklamasi disinda bir sey varmi hocam
40 bin akce iyi para bende hic gormedim ama bu kadar biriktirmek gercekten zor is osmanli icin cunku herkes takipte
lavinya : s3 hayirli olsun
turkscihad : kardesim devlet kurmak icin o para yetmez:) en az 400 500 bin gerek ayrica buda yetmez devleti yer altindan yurutmen gerek:)
m.turkkan : onlar izler izler izler senelerdir izlemiyorlarmi zaten
kartal13 : ustam edirne sancaginin akceden cok adama ihtiyaci var:) |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:02 pm |
|
|
- Alıntı :
- o kirk bin akce ile mallarin edirne sancaginin parasi oldugunu sana kim soyledi sayin ahmet seker??? resmi olarak edirneden calindigina dair bu kolpa adminlerin aciklamasi disinda bir sey varmi hocam
yok kimin parası, mısırdaki dedesinden miras mı kalmış, Osmanlı Piyango Müdürlüğü mü kurulmuş??? Bırak Allah aşkına |
|
|
|
yolcuu
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:04 pm |
|
|
valla varsa sırrı banada sölen yaf s3 olcam puhahaha divana mı girsem laviş gibim ne bu divanda var bir hikmet ama nese :P:P |
|
|
|
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:04 pm |
|
|
40 Akçeyi biriktirmişmi Değişik bir yaklaşım Durmak yok halaya devam
|
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:11 pm |
|
|
adam çalışmış yapmış kardeşim, siz de çekemiyorsunuz adamı |
|
|
|
Canko
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:28 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
-
- Alıntı :
- o kirk bin akce ile mallarin edirne sancaginin parasi oldugunu sana kim soyledi sayin ahmet seker??? resmi olarak edirneden calindigina dair bu kolpa adminlerin aciklamasi disinda bir sey varmi hocam
yok kimin parası, mısırdaki dedesinden miras mı kalmış, Osmanlı Piyango Müdürlüğü mü kurulmuş??? Bırak Allah aşkına Seni cok pis bozardimda simdi, nese uzatmayayim:)
insan gibi sorduk degilmi, baska bir yerden gelmis olamazmi para:)ondan sorduydum.
atiyorum bana ingilteredeki BUYUK BUYUK BABAMDAN MIRAS KALAMAZMI:)
sadece osmanlida yok para dimi... birak allah askina yaa:).... |
|
|
|
|
İşte Edirnenin paralarını çalanlar |
|
|