Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İşte Edirnenin paralarını çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
ahmetseker

ahmetseker

İşte Edirnenin paralarını çalanlar Vide
MesajKonu: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:09 pm

Alıntı :
Oyun kurallarına uymadığı tespit edilen Anybody, Tansu ve Muratbal oyundan silinmiştir.

Not: Muratbalın evinde bulunan 40,000 akçe ile beraber olmak üzere toplamda 50,000 akçe Edirne hazinesine eklenmiştir.

Tansu ve anybody neden silindi bilmiyorum ama Muratbal'ın çok da ballı bir oyuncu olmadığı anlaşıldı. Bir de utanmadan Edirne divanına GOFtan giren bu hırsız cezasını buldu. Delil isteyenler, biz silinince paramız da silindi diyenler hadi buyrun buna ne diyeceksiniz???
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:12 pm

40000 akcemı affraid tum rk hayatım boyunca kazanabıllecegım parayı adam bı gunde kazanmısyhau
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:17 pm

40 bin akçe vay be.Adminler arada da olsa başarılı işler çkarıyorlar.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:18 pm

evet spiritlessı, semfbyi veya multileri recaiyi, veya badsectoru çiftetelliye bekliyoruz. oturmaya mı geldik. hadi verin bakalım hesabı
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:19 pm

resmide dedim, adamın canı çekiyor
acaba nasıl aldılar tarif edebilirlermi ya belki bi gun nazır oluruz demi? Razz
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:21 pm

Forumda bas bas bagırıyorlar sayın ahmetşeker bende çalmışım 20000 akçe ben bir cok defa mesaj cektim adminlere hesabımı inceleyin diye ama ses seda yok ama kendimin yanında 8 10 kişininde adını verdim onlar hakkındada gelişme yok nedense Smile
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:25 pm

40.000 akçe demek Smile. Ya ben RK'da 1.000 akçeyi elimde görmedim bu ne yaaa Smile
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:27 pm

sadece 40bin akçe de değil arkadaşlar 10binlik de mal varmış, ondan 50bin eklenmiş edirneye Laughing
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:28 pm

Anlamadığım ne yapcaklar 40 000 akçeyi.Yeni bir devletmi kurucaksınız o paraya yahu.Yani bir karakter 40 000 akçe yi oyuna sev 0 olduğu dakika eline alsa ve oyunda ki bütün imkanları kullansa sev3 olup bütün dersleri bitirse bu paranın tamamını yine harcayıp bitiremez.
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:29 pm

turkscihad demiş ki:
Anlamadığım ne yapcaklar 40 000 akçeyi.Yeni bir devletmi kurucaksınız o paraya yahu.Yani bir karakter 40 000 akçe yi oyuna sev 0 olduğu dakika eline alsa ve oyunda ki bütün imkanları kullansa sev3 olup bütün dersleri bitirse bu paranın tamamını yine harcayıp bitiremez.

kesinlikle hocam 40.000 akçe ne demek napmaya çalışıyolar böyle
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:40 pm

Very Happy
sonunda adalet yerini bulmus
beni sasirtan olay adminlerin buna karismalari
yani adamlar halk oyuyla secilip soymuslar ve olay osmanli mahkemelerini ilgilendiriyo
ama sevindim acikcasi müdhale etmelerine
baska türlü o parayi almak mümkün degildi Very Happy
darisi bütün hortumcularin soyguncularin ve hirsizlarin basina cheers
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:51 pm

BENDE Bİ YILDIR 1000 AKÇE BİRİKTİREYİMDE BİNBEŞYUZDE BORÇ BULURUM SEVİYE ATLARIM DİYE ANAMI AĞLATAYIM

GELECEK SEÇİMLERDE İLK SIRADAN ADAY OLACAM İKİ GUNE S3 ÜM Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

SEN BECEREMSİN LAVİŞ HALİNE YAN lol! lol! lol! lol!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:54 pm

50.000 akçe edirne divanını biraz düzeltir inş.
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 9:56 pm

Edirne Divanina hayirli ugurlu olsun...
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:03 pm

Walla arkadaşlar bundan sonra bu hortumculara tepkimizi hep beraber göstermemizin vakti geldi. Müsadenizle ben başlıyorum:

İşte Edirnenin paralarını çalanlar 39uq
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:06 pm

hehe bu cocuk komedıydı
-kaç yasındasın
-8
-kaça gıdıyosun
-8
çok komik!
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:07 pm

İşte Edirnenin paralarını çalanlar 71kz

konuyu dağıtmayalım tepkiye devam
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:25 pm

lol!

Yaw hadi çaldın niye evde saklıyon bari harca Allah Allah Smile

40 bin akçeyi götüren ve eve saklayan birinin ne amacı olabilir anlayamadım .

Valla bazen gariplikler oluyor şu oyunda

Şeker Ahmet biz olayların çözümlenişinden sonra halay çekeriz. Geleneği bozmayalım Lütfen Uyari

Evet başlıyorum

ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu
pesimist70

pesimist70

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:34 pm

bende dewam ediim ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu ya-huuu
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 10:53 pm

o kirk bin akce ile mallarin edirne sancaginin parasi oldugunu sana kim soyledi sayin ahmet seker??? resmi olarak edirneden calindigina dair bu kolpa adminlerin aciklamasi disinda bir sey varmi hocam

40 bin akce iyi para Smile bende hic gormedim Smile ama bu kadar biriktirmek gercekten zor is osmanli icin cunku herkes takipte Smile

lavinya : s3 hayirli olsun

turkscihad : kardesim devlet kurmak icin o para yetmez:) en az 400 500 bin gerek ayrica buda yetmez devleti yer altindan yurutmen gerek:)

m.turkkan : onlar izler izler izler senelerdir izlemiyorlarmi zaten

kartal13 : ustam edirne sancaginin akceden cok adama ihtiyaci var:)
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 11:02 pm

Alıntı :
o kirk bin akce ile mallarin edirne sancaginin parasi oldugunu sana kim soyledi sayin ahmet seker??? resmi olarak edirneden calindigina dair bu kolpa adminlerin aciklamasi disinda bir sey varmi hocam

yok kimin parası, mısırdaki dedesinden miras mı kalmış, Osmanlı Piyango Müdürlüğü mü kurulmuş??? Bırak Allah aşkına Laughing
yolcuu

yolcuu

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 11:04 pm

valla varsa sırrı banada sölen yaf s3 olcam puhahaha divana mı girsem laviş gibim ne Smile bu divanda var bir hikmet ama nese Razz:P:P
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 11:04 pm

40 Akçeyi biriktirmişmi lol! Değişik bir yaklaşım

Durmak yok halaya devam
ya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuu
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 11:11 pm

adam çalışmış yapmış kardeşim, siz de çekemiyorsunuz adamı Laughing

alkis alkis alkis alkis yeah
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar Icon_minipostedSalı Mayıs 19, 2009 11:28 pm

ahmetseker demiş ki:
Alıntı :

yok kimin parası, mısırdaki dedesinden miras mı kalmış, Osmanlı Piyango Müdürlüğü mü kurulmuş??? Bırak Allah aşkına Laughing

Seni cok pis bozardimda simdi, nese uzatmayayim:)

insan gibi sorduk degilmi, baska bir yerden gelmis olamazmi para:)ondan sorduydum.

atiyorum bana ingilteredeki BUYUK BUYUK BABAMDAN MIRAS KALAMAZMI:)

sadece osmanlida yok para dimi... birak allah askina yaa:)....

İşte Edirnenin paralarını çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : 1, 2, 3, 4  Sonraki