Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İşte Edirnenin paralarını çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
ahmetseker

ahmetseker

İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 5:50 pm

ne gibi olaylar mesela???
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 5:59 pm

mesela bu en son bursa olayında cucur denen kişi msnde bugdan gelen demirleri pazarlıyo onun yaptığı dolandırıcılık diil mi??hem de üste çıkmaya çalışıyo.
bence bu işlerin büyüğü küçüğü olmaz...Hırsız hırsızdır..

Yanılıyo muyum??
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 6:17 pm

Kimse kusura bakmasın ama ben öyle msn kayıtlarına bakıp da yargı vermem. Kesin bir şey yoksa. Ben edirnedeki bu kişileri suçlamadan önce ne kadar bilgi topladım biliyor musun? Ne zamanki dedim tamam bu adamlar divanı yemiş bitirmiş, o zaman dedim şu şu kişiler hırsızdır diye, ve ne oldu inkar ettiler küfür ettiler vs vs; ama sonuç ortada üzerlerinden çıktı bir kısmı.

Burda biri gelip de ahmetseker cucuru savunmuş deseler, tüm eski oyuncular gülmekten altına eder, onu baştan diyeyim.Ama kim olursa olsun gene de elde kesin bir şey olmadan konuşmayı sevmem. Size de aynısını tavsiye ederim.
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 6:31 pm

peki bilgi toplamaya çalışıyo musun bu konuda kesin yargıya varmak için Edirnede ki gibi? öyleyse gerçekten tebrik ediyorum..
Ama görünen köy kılavuz istemez.Yani bilgi toplamaya çalışırsan diğer işleri ortaya çıkarmış biri bunu da ortaya çıkarır diye düşünüyorum..Çünkü bu olayda da yolsuzluk kokuyor.

Not:Bu oyunda senn kadar eski olmasamda ben de eskiyim.Yani çoğu şeyi biliyorum merak etme.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 6:35 pm

elde kesin kanıtlar var gerekirse konu açar onunda ss lerini koyarım ama artık midem bulanıyor
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 10:44 pm

tabiki soracağız ahmet sun olayında en az bizim kadar sende burda şikayetçiydin. diğer olaylardaki hassasiyeti bu konu da da istememizin nesi yanlış.diğer konularda yaptığın dakika dakika anlatırken arada az önce yaptığın açıklamayı da yapabilirdin.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Mayıs 24, 2009 12:53 am

walla arwen gözümden kaçmış olabilir ama ben senin de dahil bir çok insanın edirne kasasını soyanlarla ilgili bir şey dediğini hatırlamıyorum. ben elimden geldiğince sus olayında da bursanın bug olayında da sözümü esirgemedim.

edirneyi soranlarla ilgili meselesiyi dakika dakika sunmamda bir gariplik yok çünkü ben edirnedeyim ve edirne için bir şeyler yapmaya çalışıyorum ve nihayetinde 50bin akçe de olsa geri getirmeyi başardık- her ne kadar safiyesultan envanteri muratbala yollayarak hemen hemen her şeyimizi sildirse de-

suns olayı daha farklı bir olay çünkü burda ödenek var. mesele o ödeneğin geri getirilmesi. iş biraz daha tumturaklı. admine desen admin hayır diyebilir çünkü buna benzer bir olayda hayır cevabını almıştık çok önceleri. irlanda divanına dava açtırma işi de öyle kolay değil. irlanda tam bir kaos içerisinde kim ülkeyi idare ediyor belli değil. konuşacak adam bulamıyorsunuz. ki onlara dava açtırıp ceza verdirsek bile adminler gene hayır diyebilir. biz buna rağmen deneyecez. ama bir yanda nerde olduğu kimde olduğu ne kadar olduğu belli olmayan edirneden çalınan ve mallar var. haliyle konu üstünde daha fazla odaklanmanız gerekiyor.
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Mayıs 24, 2009 1:42 pm

BAYILIYORUM SİZLERE lol! lol! lol! lol! lol!
TaNsU

TaNsU

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Mayıs 25, 2009 11:55 am

ahmetseker demiş ki:
tabi ki doğru değil ama silinme sebebi o olmayabilir ki büyük ihtimalle de o değil. mesela tansunun yeniden silinme sebebi gene multi kullanıp bugdan yararlanmak diye öğrendim. multi kullanma vakası olabilir diye düşünüyorum.

ben bu silinme sebebinin oyunun değil ljs nin kurallarına uyulmadığı için olduğunu düşünüyorum multiden silinme olayı nedir aynı ip den yada mac adresinden girenlerin hepsi silinmesi gerek değil mi aynı pcden ablam ile oynuyorum ben silindimde ablam niye silinmedi dkocak ın dediklerinin hepsine katılıyorum bu oyunda çalma var ama bunun cezasını admin değilde edirne sancağı mahkemesi verebilirdi ki en son silindiğimde başkan olmuştum ve isyan yedikten sonra ki gün silindim bunu mu kurallara uymamak ilk başta dediğim oyunun kuralları değil ljs nin kuralları.

Saygılarımla
İyi oyunlar
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Mayıs 25, 2009 12:07 pm

Oyun kuralları ile LJSnin kuralları arasında çok bir farklılık yok. Adam bu oyunun sahibi, bir nevi padişah, e haliye dediği her şey kanun geçerliliğinde. Tansu benim duyduğuma göre gene o meyhane bugı mıdır nedir onu yapmışsınız multi kullanarak ondan silinmişsiniz, artık nasıl anladılar bilmiyorum.
TaNsU

TaNsU

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Mayıs 25, 2009 12:23 pm

bende diyorum ki ben multi kullanıp silinseydim aynı pcden oynayan ablamda silinirdi neyse artık önemli değil ama bazı postlarınızda kullandığınız kelimeler çok yanlış ve hiç hoş değil burasıda resmi forum gibi olmaya başlamış burada hepimiz sonuçta insanız bazı kelimeler kullanan arkadaşlara yakışmıyor benim her yaptığım kendim için değil kasabam içindi bununda herkes tarafından bilinmesini isterim resmi forumda da şenolll a çok yüklenilmiş buda onları hak etmiyor oda bizim gibi kendini feda etti daha yazacak çok şey var ama gerek duymuyorum.

Saygılarımla
İyi oyunlar
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Mayıs 25, 2009 2:11 pm

Sorunuzun cevabı büyük ihtimalle şudur: o yaptığınız bug için multi gerekiyor diye biliyorum. o multilerle aynı ipyi kullanmamışsınız büyük ihtimalle ama bug yaptığınız fark edilince siz silinmişsinizdir. bu sebeple ablanız silinmemiştir.

bu arada ben kullandığım kelimeler arasında kötü bir kelime görmüyorum. kullandığınız bug için multi kullanmak gerekiyor. bunu söylemek hakaret anlamına gelmiyor diye diye düşünüyorum.
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Mayıs 25, 2009 5:28 pm

Bug yapmaktan yana cucur u geçtiniz ha Very Happy

bu insan oğlu ne kadar arsızmış

o kadar silindiler silindiniz ders almadınız hala devam ediyorsunuz

Bende öğrenecem bug Razz
TaNsU

TaNsU

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Mayıs 26, 2009 2:34 pm

sevgili ahmetseker lafım size değil postları tekrar okursanız anlarsınız kime yada kimlere olduğu

Saygılarımla
iyi oyunlar

İşte Edirnenin paralarını çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4