Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

İşte Edirnenin paralarını çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
Yazar Mesaj
ahmetseker

ahmetseker

İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 11:39 am

Yok o semfb 3 emir Laughing

Durun size bu olaydan sonra yaşanan dünün verilerini göstereyim:

Alıntı :
Vergi geliri: +50,00 akçe
Satılan malların geliri: +6500,00 akçe
Para basımı: +0,00 akçe
Hayvan satışları : +930,00 akçe
Satın alınanlar: -10124,50 akçe
Madenci alımı masrafları: -90,00 akçe
Emniyet güçlerinin maaşları: -0,00 akçe
Rüşvet ve israfa giden para : -882,80 akçe
Sivil ödeneklerin listesi : +0,00 akçe
Askeri ödeneklerin dengesi : +0,00 akçe

10bin akçelik mal almış sayın safiye, nedir bu diye sorulduğunda verdiği cevap şudur: belki adminler para aktarırken olmuştur bilmiyorum.

Hadi ya?

Dediğine göre bana ödenekle buğdaylar gönderilmiş. Ödeneği bir açtım içinde yeller esiyor hiç bir şey yok. Nedir bu diye sorduğumda? Galiba bir yanlışlık oldu...Nedense o yanlışlık muratbala atılan ödenekte olmuyor.

Gider ayak Edirnenin içine etmek diye buna denir. Evil or Very Mad
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 12:07 pm

Satın alınanlar: -10124,50 akçe

10.000 akçelik mal satın alıyor ve bilmiyorr.Valla ayakta alkışlıyorumm..
candy87angel

candy87angel

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 12:20 pm

paranınn edirne sancagınaa eklenmesindenn sonraaa acabaaa edirne kasasındaa düzelmeler oldumuu? etkilemiştir umarımmm
Yaşar

Yaşar

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 12:36 pm

Mısra döneminde eyalet kasasından en az 150 000 gitti bunun hesapları nerde Şerşey Evil or Very Mad , sen de çok iyi biliyorsun bunları. Mısra neden kaçtı sanıyorsunuz.
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 12:52 pm

EmirBerkKorkmaz demiş ki:
40.000 akçe demek Smile. Ya ben RK'da 1.000 akçeyi elimde görmedim bu ne yaaa Smile
lol! lol!

Aynen Knk.
Yaşar

Yaşar

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 1:28 pm

Şekerim divanda oturduğun koltuğa Uhu sür uhu Laughing. Sakın düşmesin, hesabın kaçkere silindi, Millete onu anlatsana, Uhu da sürsen işe yaramaz bu gidişle. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 1:30 pm

Alıntı :
Mısra döneminde eyalet kasasından en az 150 000 gitti bunun hesapları nerde Şerşey Evil or Very Mad , sen de çok iyi biliyorsun bunları. Mısra neden kaçtı sanıyorsunuz.

kendi üzerinizdeki pisliği gizlemek için insanlara iftira atma.

edirne sözcü raporlarına baktığımızda geçen divan başa geçtiğinde sizin içine ettiğiniz divanın para durumu şudur

Alıntı :
-505341,32 akçe
(11 mart)

hakanhan ödeneği iptal edince gelen para:

Alıntı :
53772,75 akçe

kasanın durumu (15 mart)

Alıntı :
-448906,60 akçe

25 martta 2000 demir alınmış 34.000 akçe ödenmiştir

kasa durumu(25 mart)

Alıntı :
-491281,03 akçe

kasa durumu (4 nisan)

Alıntı :
-498219,28 akçe

7 mayıstaki raporda da 1000 tane taş alındığı var o da 16.000 kadar bir masraf getirir yaklaşık olarak.

bu son 50bin eklenmesinden önceki son durumda şudur:

Alıntı :
-533799,58 akçe

hakanhanın ödeneği iptal ettiği zamandan son zaman kadar değişim budur.

yaklaşık -450binle başlanmış, -530binle bitmiş. aradaki fark 80bin. Bunun 50bini demir ve taş alımına gitmiş. geriye ne kaldı 30bin. O içine ettiğiniz altın madenlerinin zararına çalışmak durumunda kaldığına da hesaba kat, divanın her gün bir sürü parasının rüşvete gittiğini de kat, her gün alınan idari puanları da hesaba kat, başka alınan malları da hesaba kat.

Hani nerde 150binlik açık??????

Sizin bu oyundaki tek varlığınız sahtekarlık, yalan, dolan, multi, küfür. Allah sizi bildiği gibi yapsın Evil or Very Mad

Alıntı :
Şekerim divanda oturduğun koltuğa Uhu sür uhu Laughing. Sakın düşmesin, hesabın kaçkere silindi, Millete onu anlatsana, Uhu da sürsen işe yaramaz bu gidişle.

benden aldığını bana satma....
Nicomedia41
Üyeliği iptal edilmiştir

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 1:34 pm

Fuhrerr eyalete beddua falan edip büyümü yaptırdı nedir hep berbat hep berbat Twisted Evil
candy87angel

candy87angel

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 7:18 pm

BENCE ŞU ATIŞMALARINIZI Bİ KENARA BIRAKINDAAA NEYİ NASIL DÜZELTEBİLİRSİNİZ ONU DÜŞÜNÜN.bİ YAZI GELİYO OKUYORUM YOK ŞU ONA BUNU DEDİ YOK ŞU ŞUNU YAPTI.Y ATIŞMALARINIZ NEREYE KADAR DEVAM EDECEK.ARTIK BİŞEYLER YAPILSINDAAA BİZDE RAHAT EDELİM.
Anubis
Moderatör
Moderatör
Anubis

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Mayıs 21, 2009 7:36 pm

Genel Açıklama:

Arkadaşlar forum seviyesi düşüyorsa bunu düşüren bizler değiliz.
Forum Yönetimi olarak gerekeni yapıyoruz ama bizlerinde insan olduğu unutulmamalı
Çünkü her saat online olamıyoruz.
Gerekenin yapılmadığı konusunda yada forum moderatörlerinden şikayetçiyseniz durumu adminlere iletirseniz kısa zamanda size cevabı verilecektir.
Forumda sadece Yolcu admin değildir.Admin, Otorite ve Redkit adlı üç adminimiz daha var. Kendilerinden yardım isteyebilirsiniz.
Forum Kullanıcıları eğer forumun seviyesinin düşmemesini istiyorsa herkes kuralları kesin olarak uymalı ve kendisine istenmeyeni başkasına da yapmamalı.
Ayrıca forumun seviyesi ile ilgili bir aksilik gördüğünüz zaman direk durumu mesajla bildirmek yerine mesajda şikayet butonunu kullanırsanız online olan moderatörümüz duruma en kısa zamanda el koyacaktır.

Forumu kurallara uygun şekilde kullanmanız dileğiyle...
Alcarondas

Alcarondas

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 7:34 pm

Rüşvete para gitme olayı neden oluyor ?
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:35 pm

Ototmatik bir masraftır o kimsenin cebine gitmez. İdari puan olursa daha az olan bir masraftır.

Konuya dönecek olursak. Bu ödeneği tekrar geri alabilir miyiz diye albatrosa adminleri sorması için mesaj attım. Ama adminler ödeneklerin güvenilir kişilere gönderilmesi gerektiğini ve ödeneği geri vermeyeceklerini söylemişler. Açık bir sorum var. Sayın ticaret nazırı safiyesultan, kendi listesinden divana girmiş ve arkadaşı olan muratbalda o çalıntı paraların olduğunu bilmiyor muydu? bırakın safiyesultanı bu bilgiyi mısırdaki sağır sultan bile biliyordu. Bu kişiler Edirneyi resmen yerin dibine soktular. Hepinizin huzurunda hem onları hem de onlara tepki göstermeyen insanları alkışlıyorum, gerçekten bir şahaser ortaya koydunuz, tebrikler Teşekkürler
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 8:54 pm

ahmetseker demiş ki:
Ototmatik bir masraftır o kimsenin cebine gitmez. İdari puan olursa daha az olan bir masraftır.

Konuya dönecek olursak. Bu ödeneği tekrar geri alabilir miyiz diye albatrosa adminleri sorması için mesaj attım. Ama adminler ödeneklerin güvenilir kişilere gönderilmesi gerektiğini ve ödeneği geri vermeyeceklerini söylemişler. Açık bir sorum var. Sayın ticaret nazırı safiyesultan, kendi listesinden divana girmiş ve arkadaşı olan muratbalda o çalıntı paraların olduğunu bilmiyor muydu? bırakın safiyesultanı bu bilgiyi mısırdaki sağır sultan bile biliyordu. Bu kişiler Edirneyi resmen yerin dibine soktular. Hepinizin huzurunda hem onları hem de onlara tepki göstermeyen insanları alkışlıyorum, gerçekten bir şahaser ortaya koydunuz, tebrikler Teşekkürler
Ahmet kardeşim hepsine karşıyız soyanlara hırsızlara yalancılara dolandırıcılara hepsine karşıyız hepside yaptıklarının cezasını ceksinler osmanlı kurtulsun bunların elinden ama sadece edirne sancagında yaşanmıyor bunlar kareside bursada saruhanda ben bunlarada aynı seviyede tepki verilmesini istiyorum yoksa senin yaptıklarına ve calışmalarına karşı degilim.Ben bunların uzerine gittikçe yoktan sebebten oturu varolmayan bir sebebten oturu resmi forumda fırka forumum silindi ama sen cıktın dedinki reklam yaptın ondan silindi tarafsız olalım her calana yalan soyleyene iftira atana aynı mesafede yaklaşalım.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 11:35 pm

Alıntı :
Ahmet kardeşim hepsine karşıyız soyanlara hırsızlara yalancılara dolandırıcılara hepsine karşıyız hepside yaptıklarının cezasını ceksinler osmanlı kurtulsun bunların elinden ama sadece edirne sancagında yaşanmıyor bunlar kareside bursada saruhanda ben bunlarada aynı seviyede tepki verilmesini istiyorum yoksa senin yaptıklarına ve calışmalarına karşı degilim.Ben bunların uzerine gittikçe yoktan sebebten oturu varolmayan bir sebebten oturu resmi forumda fırka forumum silindi ama sen cıktın dedinki reklam yaptın ondan silindi tarafsız olalım her calana yalan soyleyene iftira atana aynı mesafede yaklaşalım.

Eğer biri parti forumunuzda başka bir forumun linkini verdiyse, o forumun kilitleneceği bellidir. Biz de gelip sizi bu konuda uyarırsak ve bu tür şeylere karşı dikkatli olun dersek bunda günah nedir? İşte bu mesaj bilmem kaç aylık mesajdır. Olsun gene de dikkatil olun deyince suç mu oluyor? İlla gelip de vay bilmem neler yaw şöyle böyleler mi demek lazım? İlla ki forumu ağlama duvarına mı çevirmek lazım?

Edirne divanı soyanları hepiniz biliyorsunuz. Hiç biriniz de gelip aksini iddia edemez. Burda bu kişilerin bana multilerle hakaretler ettiğini de biliyorsunuz. Önce geldiler divanı -500binlere getirdiler, sonra da envanterin silinmesine sebep oldular. Şurda bir Allahın kulu gelip tek kelime etmedi. Sebebini biliyorum. Çünkü bunu yapanlar zamanında burda aramıza girmiş kişiler. Kimse kendine yediremiyor bu insanlara Allah sizi bildiği gibi yapsın demeyi. Suça ses çıkarmamak suça ortak olmaktır.

Bursada bug oldu da bursa bilmem kaç demir bilmem kaç taş kazandı. E ne var bunda? Bunun kime ne zararı var? Ha adamlar işte bakın biz bursayı nasıl da kalkındırdık derse hadi ordan dersin elbette; ama adamlar bugla gelen malı almış divana koymuşlar güzel güzel işletmişler. Bundan banane. Ama bir yandan Edirnede adamlar kasadaki parayı cebe atıyorlar yetmiyor, madenleri göçertiyorlar yetmiyor, envanteri sildiriyorlar yetmiyor, hala konuşuyorlar yetmiyor, hakaret ediyorlar yetmiyor, herkes hala susuyor yetmiyor. Herkes kendi çıkarının peşinde ama kime sorsan vatan millet sakarya. Oh ne ala.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 11:39 pm

Ahmetcim o bugla gelen malların ne kadarını eyalet için ne kadarını cepleri için kullandılar?Ya da bugla gelen demirle taşmıydı sadece?Bu adamlar aylarca bu şeyi inkar ettiklerine göre ve diğer herkesi bir yalanla zan altında bıraktıklarına göre bir halt karıştırmışlar.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 11:52 pm

İsterse o gelen malların yarısını cebe indirmiş olsunlar benim umurumda değil. Neden derseniz bunun kimseye bir zararı yok da ondan derim. Kendi yandaşlarına ucuzdan veriyorlarmış, yahu bize ne?

Edirnede madencilerin çalışıp da divanın kasasına koyduğu altınları, çiftçinin ürettiği mısırla buğdayla üretilen hayvaların satışından kazanılan parayı alıp ceplerine attı bu insanlar. Bursada olanla dağlar kadar fark var bunun arasında.

Bu tür insanlara ilk tepkiyi bizim vermemiz gerekirken biz burda bu insanları korumaya çalıştık. Neden? Sırf bizdenler diye. Yok arkadaş! İnsanların emeğini çalan adamların bizim aramızda yeri yoktur demek çok mu zor? Onlar da yaptı biz yapınca mı suç oldu demek ne kadar doğru? Biraz sağduyu artık arkadaşlar
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Mayıs 22, 2009 11:56 pm

ahmetseker demiş ki:
İsterse o gelen malların yarısını cebe indirmiş olsunlar benim umurumda değil. Neden derseniz bunun kimseye bir zararı yok da ondan derim. Kendi yandaşlarına ucuzdan veriyorlarmış, yahu bize ne?

Edirnede madencilerin çalışıp da divanın kasasına koyduğu altınları, çiftçinin ürettiği mısırla buğdayla üretilen hayvaların satışından kazanılan parayı alıp ceplerine attı bu insanlar. Bursada olanla dağlar kadar fark var bunun arasında.

Bu tür insanlara ilk tepkiyi bizim vermemiz gerekirken biz burda bu insanları korumaya çalıştık. Neden? Sırf bizdenler diye. Yok arkadaş! İnsanların emeğini çalan adamların bizim aramızda yeri yoktur demek çok mu zor? Onlar da yaptı biz yapınca mı suç oldu demek ne kadar doğru? Biraz sağduyu artık arkadaşlar
Ahmetseker halen aynı şeyi yapıyorsun ben diyorumki hepsi suclu sen diyorsunki yok onlar suzsuz bunlar suclu sen boyle duşunursen tepki alman dogru ama ben hepsi de suclu diyorum aramızdaki fark bu
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 12:05 am

ahmetseker demiş ki:

Benim umrumda.Zararı şu;Ben günde 20 akçeye iş bulamazken çakallar ceplerini doldurup karşımızda ağa paşa kesiliyorlar.Birde biz çalıştık yaptık ama siz hırsızsınız diyorlar.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 12:44 am

ahmetşeker bir yandan haklı biyandan haksız

haklı olduğu yan edirne soyguncularınada tepki verilmeli , kesinlikle katılıyorum verilmeli bu tepki eğer o 50.000 akçe eyaletin kasasındna uçan paraysa yazıklar olsun insan kendi vatanını soyarmı , ama ahmetşeker şu avr ki ben bunu tüm gof a mal edemem sadece o soyanlara söylerim

haksız olduğu konu ise bursa sancağı taşları demirleri bize ne kısmı, bize ne değil o taş ve demirlerin belirli bir kısmını edirne sancağına KARŞILIKSIZ vermeleri gerekmezmiydi , edirnenin durumunu biliyoruz bursa BEDAVADAN gelen malların 4 te 1 ini edirneye verseydi halk bu kadar sefalet yaşamazdı , zombiksporun amacıda aracıda bellidir adı üstünde zombikspor
Alcarondas

Alcarondas

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 10:22 am

Bursa şu an bile inadını bırakıp edirneye geçici yardımlar yapsa kurtarmak için bir çare olabilir.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 1:17 pm

Bursa istediğini yapmakta özgürdür arkadaşlar. Şimdi Bursada deseler ki yahu bu Edirnede Osmanlı toprağıdır, kasalarını düzeltmek için yardım gönderelim. Yahu hangi akılsız bunu söyler. Mütemadiyen birileri divanı soyuyor veya zarar veriyor, bunu yapanlar da hep divandalar ve hep aynı kişiler ve hala da divana giriyorlar ve hala da bir sürü kişi bunlara ses etmeyerek suça ortak oluyor. Böyle bir divana hangi akılsız para veya mal yardımı gönderir. Şahsen ben göndermezdim. Çünkü ne olacağını az çok kestirmek mümkün.

Turkscihad, adamlar sana artistlik yapıyorsa sen de onlara bug ağaları de olsun geçsin, oturup aşağılık kompleksine girmenin manası yok.

Gelelim GOF meselesine. Bu dönem Edirnede divana giren GOFlular şunlar: Safiyesultan, Muratbal, Badsector. Bana çıkıp da diğer ikisi divandan çalınan paraların muratbalın üzerinde olduğunu bilmiyorlardı diyen olursa kahkaha atarım suratına. Şunu da düşünün, safiye ticaret nazırı olmasına rağmen o paraları alıp da divana geri koymadı. Kimler GOFlu kimler değil bilmiyorum ama divana giren kadro budur ve hepsi de bir şekilde suça ortaktır.
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 4:23 pm

sun daki 8000 akçelik demirlerde bir gelişme varmı peki. bu konuda kim açıklama yapacak . bide oyunun açıklarını eyalet için kullanmak saçmalığındanda vazgeçelim bugı kim kullanıyorsa amaç ne olursa olsun hile yapıyordur hilekardır o kadar ha multi yapmış ha eyalete bugdan gelen malları eyalet için kullanmış sonuçta hile yapmıştır . hilenin iyisi kötüsü olmaz
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 4:35 pm

_arwen_ demiş ki:
sun daki 8000 akçelik demirlerde bir gelişme varmı peki. bu konuda kim açıklama yapacak .

bu konuda açıklamayı ben yapayım suns bir hırsızdır , hırsızın önde gidenidir ,Osmanlı ya zarar vermek için herşeyi yapar ve osmanlının 84.000 akçelik malı hala onun üzerindedir. kendisi zombispor takımında ilk 11 de oynadığı için mallar ondan geri alınamıyor
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 5:04 pm

Bu nasıl bir mantıktır arkadaşlar? Çıkıp A kişisi hırsızdır diyorum, siz bana gelip e C kişisi de hırsız diyorsunuz. Tamam o zaman haklısınız A kişisi hakkında konuşmamak lazım mı diyeyim? Daha ilk divan kurulduğunda hemen ingiliz elçisine mesaj attım irlandanın elçisi var mı öğrenebilir miyiz diye. Ondan sonra beylerbeyi silinince işler askıya alındı çünkü divanda düzen kalmadı. Ama şu anda tekrar adminlerin araya sokulması ve ödeneğin alınmaya çabası gündemde. O demirleri ben sizden daha çok istiyorum geri almayı bir şüpheniz olmasın.

Bug meselesine gelince kimse bug yapmak etiktir demiyor. Ama Edirnede yapılanların eşdeğeri Bursadakilerin eşdeğeri demek büyük bir saçmalaıktır ve hatta art niyettir.
turksehitoglu

turksehitoglu

MesajKonu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar İşte Edirnenin paralarını çalanlar - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 23, 2009 5:44 pm

seninde edirnede gösterdiğiniz hassasiyeti diğer olaylarda da göstermeni rica ediyorum ahmetşeker.Edirne konusunda tebrik ediyorum seni ama sanki diğer konuları atlıyosunun birazz

İşte Edirnenin paralarını çalanlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki