|
İşte Edirnenin paralarını çalanlar |
|
|
Yazar |
Mesaj |
dkocak
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:29 pm |
|
|
Yahu sürekli atlanan bir şey var. Bu adamlar hangi oyun kuralına uymamış bir izah edilsin. Bu oyunda hırsızlık kodlanmış değil mi. Tut ki eyaleti soydular bunun neresi kural ihlalidir. Öyle bir oyuncunun hesabında 40 000 akçe var diye silinir mi yahu. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:32 pm |
|
|
walla silinmesi benim umurumda değil dkocak, o soydukları paralar edirne divanına geri verildi ve bunların ne mal oldukları ispatlandı ya ben buna bakarım. gerisi teferruat. |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:34 pm |
|
|
Neden bu adamlar mahkemeye çıkmadı da adminlerce silindi yahu. Daha ne kadar sürecek bu saçmalıklar. Şimdi hepiniz kızıyorsunuz belki bu kadar parayı aldıkları için ama bu oyunun kuralı. Sürekli admin müdehalesiyle bu oyun oynanmaz ki. Ahan da albatros yani bariyanın duyurulara yazdığı "Daha önce yapılan duyuruda divanlar yukarıdaki kısmı dikkate almamış ve oyunculara yüksek para cezaları kesmişlerdir. "Suçlu kaçtığı taktirde" yazısından kasıt suçlunun sadece eyalet dışına kaçması değildir. Suçlu parasını başka oyunculara aktardığı takdirde de suçlu kaçmış sayılmaktadır. Dolayısıyla soyulan paranın takibi sancak divanlarına kalmıştır. Eğer oyuncunun parasını başka oyunculara aktardığına dair kanıt varsa paraların aktarıldığı oyunculara dava açılmalıdır.
Edirne ve Saruhan divanlarının kestikleri cezalarda oyuncuların bu cezaları ödeme gücü bulunmadığı için sancaklara hiçbir ödeme yapılmamıştır. Sancaklar paraların iadesini istiyorsa bu paraların kime aktarıldığını takip edip o oyunculara dava açmak zorundadır."
Bu silinme olayı çok saçma kim ne derse desin. |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:35 pm |
|
|
Şeker adamları sevmemek ayrıdır. Oyunun kuralları dışına çıkmak ise çok ayrı. Bu oyun böyle yürümez. Silineceklerse ya da ceza kesilecekse bu mahkemelerce yapılmalı. Kanuna dayanmalı. Adminler ekstradan kural koyabilirler elbette ama böyle hesabında 50 000 vardı silelim bunu mantığı yanlıştır. Bunu sen de biliyorsun. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:38 pm |
|
|
tabi ki doğru değil ama silinme sebebi o olmayabilir ki büyük ihtimalle de o değil. mesela tansunun yeniden silinme sebebi gene multi kullanıp bugdan yararlanmak diye öğrendim. multi kullanma vakası olabilir diye düşünüyorum. |
|
|
|
dkocak
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:42 pm |
|
|
Multiye bir şey demem çünkü açık suç. Ama eğer eyaletten alınan paraları üstlerine aldılar diye silienemezler. Kanıt gerek ki cezası da silinme değil. İşin bir başka boyutu da mısram denen yavan msnde herkesi sildirecem seni diye tehdit etmekte. Ve bu kişi forumda yönetimde. |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:52 pm |
|
|
Birde bu curcur veya bunlardan birine yuklendikmi acıklarını yakaladıkmı konu birden degişiyor başka olaylar patlak veriyor onuda anlamıyorum |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Salı Mayıs 19, 2009 11:59 pm |
|
|
öküz altında buzağı aramanın manası yok. edirnede ne zamandır bir temizlik var, bu da o temizliğin bir parçasıdır. fuhrer silindi, fuhrerin listesi silindi, semfb silindi, spiritless silindi, rancour silindi; o zamanlarda da mı cucurla tartışıyordunuz?? aynı kefeye koyduğunuz insanlara dikkat ediniz, yoksa sizler için de güzel kefeler mevcuttur. |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 12:05 am |
|
|
Bu modlar zırt pırt her yazımı silmeyeceklerine söz verirlerse senin cevabını verecem şekerim bilmem anlatabildimmi!
Ayrıca Albatroscuğuna selam söyle elbet onunda saltanatı sona erecek sonrada insanlara attıkları iftiraların hesapları bir bir sorulur ! |
|
|
|
ganfig
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 12:07 am |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- öküz altında buzağı aramanın manası yok. edirnede ne zamandır bir temizlik var, bu da o temizliğin bir parçasıdır.
fuhrer silindi, fuhrerin listesi silindi, semfb silindi, spiritless silindi, rancour silindi; o zamanlarda da mı cucurla tartışıyordunuz?? aynı kefeye koyduğunuz insanlara dikkat ediniz, yoksa sizler için de güzel kefeler mevcuttur. senin kuyruk acın bey olamamakmı burada cıyak cıyak yırtınıyorsun? oymu toplamaya çalışıyorsun yeni divan seçimi için? başarılı olursun devam et. bunuda kesin halka hizmet için yapıyorsundur. divana girersin sende halka hizmet edersin |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 12:07 am |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- öküz altında buzağı aramanın manası yok. edirnede ne zamandır bir temizlik var, bu da o temizliğin bir parçasıdır.
fuhrer silindi, fuhrerin listesi silindi, semfb silindi, spiritless silindi, rancour silindi; o zamanlarda da mı cucurla tartışıyordunuz?? aynı kefeye koyduğunuz insanlara dikkat ediniz, yoksa sizler için de güzel kefeler mevcuttur. Ne o Tehdit sezindim sanki.
Neymiş o aynı kefe ters giden birşeyleri yazmaları insanların zorunuza gidince onlarıda silinenler kefesinemi sokarsınız nedir konunun aslı biraz anlatırmısın şekerim |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 12:14 am |
|
|
e senden de anca bu kadar anlaman beklenirdi.
bizim çabalarımızı cucurun mucurun kefesine sokacak olan varsa, biz de onları edirne kasasını söğüşleyenlerin kefesine sokarız.
ganfig...ağır gel... muhattabı konuşsun
En son ahmetseker tarafından Çarş. Mayıs 20, 2009 12:16 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 12:16 am |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- e senden de anca bu kadar anlaman beklenirdi.
bizim çabalarımızı cucurun mucurun kefesine sokacak olan varsa, biz de onları edirne kasasını söğüşleyenlerin kefesine sokarız.
ganfig...ağır gel... muhattabı konuşsun Ne bu puzzle mı?Onu oraya koyarız bunu buraya koyarız. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 12:22 am |
|
|
parti başkanına sor onu turkscihad. bizim edirneyi düzeltme çabamıza kulp takmaya çalışmasın kimse. itirazı olan varsa da buyursun resmide de burda da konuşuruz. |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 12:25 am |
|
|
Sayın Forum Kullanıcıları ; Ne yazık ki bir süredir forumdaki seviye gittikçe düşüyor, ne kadar uyarsakda ne kadar iyi niyetli olsakda artık bardağın taştığını hissediyoruz. Bu böyle devam edemez, bundan sonra hakaretlere ,aşağılamalara asla musama gösterilmeyecek ve gerekirse forumun aktifsizliği göze alınıp suç işliyenler olabilecek en ağır derecede cezalandırılacaklardır Başlık yarına kadar kilitlenmiştir Lütfen sakin olalım |
|
|
|
_arwen_
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 10:22 pm |
|
|
seviye düşüyormu malesef bu forumda da seviye diye birşey kalmadı ki üzgünüm ama bu çok uzun zamandır böle . sanırım denetleyicilerin fazla iyi niyetli ve tavizci olması yazan arkadaşlarında bunu sonuna kadar kullanması sonunda da seviyesi bu kadar düşük bir forum oluyor. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 10:33 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
- parti başkanına sor onu turkscihad. bizim edirneyi düzeltme çabamıza kulp takmaya çalışmasın kimse.
itirazı olan varsa da buyursun resmide de burda da konuşuruz. Düzeltme çabanıza destek olamam burdan ama merak etme köstekte olmam.Parti başkanım herkesi hakkettiği kefeye koyar senin gibi tehdit etmez.
Sancağa hizmet vermen seni ayrıcalıklı kılmaz.O yüzden tehdit eder gibi şunu şu kefeye koyarım bunu böyle yaparım diyemezsin.
Ayrıca ben karşında Turkscihadım sende ahmetşeker.Neden her defasında ya partimi ya da o partinin başkanını araya sokuyorsunuz. |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 10:38 pm |
|
|
Ne seviyesi Forumda Hakaret edenleri , Sorumlu kişiye şikayet ediyoruz(yolcu) cevap veren yok...Daha ne bekliyosunuz Forumdaki yetkililerde böyle yaparsa tabi seviye kalmaz... |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 10:39 pm |
|
|
benim lafımı ettiğim kişi bellidir, sen neden araya giriyorsun bırak da kendisi cevap versin o zaman |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 10:44 pm |
|
|
- ahmetseker demiş ki:
fuhrer silindi, fuhrerin listesi silindi, semfb silindi, spiritless silindi, rancour silindi; o zamanlarda da mı cucurla tartışıyordunuz?? aynı kefeye koyduğunuz insanlara dikkat ediniz, yoksa sizler için de güzel kefeler mevcuttur. Çok guzel tehtit savuruyorsun ahmet senindemi baglantın var onlarla bug sonucu gelmiş binlerce demir ve taş ları calanlarada aynı tavrını gostersene ahmet biz sana kotu demiyoruz aynı tavrı digerleri içinde bekliyoruz ahmet cigim birde elinden geleni ardına koyma benim için |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 10:48 pm |
|
|
- Alıntı :
- Çok guzel tehtit savuruyorsun ahmet senindemi
baglantın var onlarla 4000 5000 ner demirleri taşları calanlarada aynı tavrını gostersene ahmet biz sana kotu demiyoruz aynı tavrı digerleri içinde bekliyoruz ahmet cigim birde elinden geleni ardına koyma benim için hah çıkar işte ağızında baklayı öyle araya laf atıp kaçmak yakışmaz. ben ne dedim resmide o bursa ile ilgili başlıkta git oku. bu kadar parayı normal yollardan yapmak bana mümkün görünmüyor dedim. demek ki neymiş nerde bir sahtekarlık var orda eldeki bilgiye göre doğrunun peşinden mümkün olduğunca gidiyoruz. ama ben senden edirnede kasayı söğüşleyenlerle ilgili bir tek cümle görmedim. yanılıyor muyum? |
|
|
|
Semih
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 10:51 pm |
|
|
Şeker ahmet susideki ödenek ne oldu onu unutun mu? Divanı sana bıraktılar artık Mısradan iyi talimat al seni belki yakında bey yaparlar. |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Çarş. Mayıs 20, 2009 10:54 pm |
|
|
O ödeneğin de peşindeyim canım merak etme, onu da getirtecem memlekete hoşgeldin diyecem. Divanı bize bırakmadılar canım bodfye bıraktılar, ama gider ayak da malları sildirdiler ama o olayı da çözecez sen merak etme. öyle yanlışlıkla falan atmadığı belli safiyenin. |
|
|
|
Yaşar
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Perş. Mayıs 21, 2009 10:13 am |
|
|
Şekercik çok seviniyordun ya Muratbal silinince,Mallar gidince sevincin kursağında mı kaldı yoksa, Mısracığnada selam söyle benden çok şekerli kahve içsin .
En son Yaşar tarafından Perş. Mayıs 21, 2009 11:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: İşte Edirnenin paralarını çalanlar Perş. Mayıs 21, 2009 10:39 am |
|
|
Aha Recai 2 |
|
|
|