Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Baslatilan linç kampanyası

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yazar Mesaj
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 7:16 pm

Yazdıklarını iyice bi oku...!!!

En son cengaver_01 tarafından Cuma Mayıs 29, 2009 7:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 7:19 pm

ya neyi tartışıyonuz bu kadar ya bursa osmanlı topragı olmak istemiyo bagli adminlere bildirinde bursayı osmanlıdan çıkarsın lar böyle daha iyi bagli bilelimki osmanlı topraklarında içten yıkılma olmuyo kendi vatanından başka eyalette diye davalar açılmıyo başka ülkeden geldin diye açılıyo bu kadar basit artık açıkki osmanlının 3 eyaleti var
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 7:30 pm

cidden maden kendilerini bizden ayrı görüyolar kendilerini OSMANLI dan ayrı tutuyolar bıarakalım gitsin...biz osmanlı olarak bir vucut olmak isterken siz o vucudu baltalıosanız size bişi diemeyiz o zaman kareside balıkesir ve gönene birer ordu koysun bursa sancağından kimse buraya geçmesin geçenlerde sonucuna katlansın bizde artık onlara göre kararlar alalım onlar bizi hiçe sayıyolarsa biz onlarla neden tartısıozki bizde onları takmayalım koyalım ambargoyuda görsünler....
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 7:35 pm

bencede çok iyi fikir onlar fazla üretimi önlicez diyolar o zaman ürün fazlasını olmıyan eyaltlere yollasınlar böyle yollara baş koyacaklarına osmanlı 1 bütün olmalı böyle üstün görmeler olursa osmnalı asla toparlanamaz ve dagıma edirne sanvagına saldırı olur bulgarlardan yakında yunanlılarda çıkar o zaman görürz kendini büyük görenleri o zaman lar ne ler yapacaklar ama onlar deliklerini şimdiden hazırlamışlardır tabi
Khellendros

Khellendros

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 7:55 pm

Alıntı :
En son cengaver_01 tarafından Cuma Mayıs 29, 2009 7:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

bulup göstercektin =)
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 8:00 pm

Gösterim buyrun ;
sadece 1 et ile dava edildi diye 1 et mi satmış oldu ? ne bilelim daha başka şeyler satmadığını ? konu açıldığında ödenekten bile hiç bahsedilmeden sıradan bir vatandaş deniyo, sonra üstünde 8000 akçelik ödenek ? dava açmak için 8000 akçelik malın hepsini mi alsalardı ?

(burda ödenekten bahsedilmiş.)

Alıntı:
Ticaret açılımına hayran kaldım.Adamın sattığı tek etin muhasebesini tutuyorsunuz ve buna kontrollü ticaret damgası vuruyorsunuz.Gerçekçi olun biraz.Kendi dediğinize kendiniz inanıyor musunuz?

bir et mi demiştin ? ? ?

(burda 1 et dışında neyden bahsetmek istemiştin Wink )

Alıntı:
Ödenek numarası '531779'
Para: 0,00 akçe
Sözleşme:
Bu ödenek Çan ahalisinden Samsa53 e eyalet adına ticaret yapması amacıyla verilmiştir.

30 süt*10,50=315
50 sebze * 10,75 = 537,5 akçe
50 meyve * 10,75 = 537,5 akçe
200 ekmek * 6,75 = 1350 akçe
100 sığır * 16,75 = 1675 akçe
100 et * 17,50 = 1750 akçe
100 odun * 4,75 = 475 akçe
30 yün * 12,25=367,5
60 un *15 =900
20 balık*19,10=382
toplam=8289,5
Toplamda minimum 8289,5 akçe ya da eşdeğerde malla ödenek iptal edilecektir.

05 mayıs 1457
Karesi Ticaret Nazırı
Chocolateman GÖKTÜRK

Kaç bir et ?

Kontolsuz güç, güç değildir.
Bu lafı duymuşsundur. Güçünü kontol altında tutmadıktan sonra istediğin kadar güçlü ol. O güç tükendiğinde anlarsın ne demek istediğimi.
(buyrun ödenek)
Khellendros

Khellendros

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 8:13 pm

Alıntı :
ben bursada girikten sonra dogrdur izin almadan ticaret yaptim
bak bakalım tüccarınız ne demişte ben onları söylemişim Smile

Ödenekten bahsetmem seni neden bu kadar rahatsız etti ? Wink

Samsa53 izinsiz ticaret yaptı mı yapmadı mı sende bunu söyle ?
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 8:14 pm

Bizde osmanlı topraklarında bide izin mi alacaz onu soruyoz..!!
Khellendros

Khellendros

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 8:17 pm

Alıntı :
5.3 Yabancı Tüccarlar
1. Sancak nüfusuna kayıtlı olmayan her kişi, yabancı tüccar statüsünde kabul edilir.
2. Bursa Sancağı sınırlarına adım atan her yabancı, Sancak Kanunlarını okumuş ve biliyor kabul edilir.
3.Bursa Sancağı içerisinde ticaret yapmak isteyen her yabancı tüccar, Ticaret Nazırı ve kasaba reislerinden izin almak ve her kasaba için sözleşme imzalamakla yükümlüdür.
4. Yabancı tüccarlar, Ticaret Nazırı ve Kasaba Reislerinin koydukları fiyat, miktar, taban-tavan fiyat, ticaret süresi gibi şartları sözleşmelerinde imza etmekle yükümlüdür.
5. Taban-tavan fiyatlandırması ve ürün miktarını Belediye reisi, zaman aralığı ve diğer şartları Ticaret Nazırı belirler. İzin belgesini onaylama yetkisi Ticaret Nazırına aittir.
6. İzin işleminin tamamlanması için, TİCARET ODASI'nda Ticaret Nazırı'nın izin belgesini ve kararlaştırılmış şartları onaylaması ve duyurması gerekir.
7. Yabancı tüccarlar, sözleşmelerde belirtilmediği sürece alım işlemlerinde, Sancak Kanunlarına tabidirler.
8. Yukarıda belirtilen kanun maddelerine, izin belgesine ve sözleşme şarttlarına uymayan her yabancı tüccar, hainlik suçu ile dava edilir ve adminlerin koydukları azami ceza miktarlarına göre yargılanırlar.
9. İstisnai bir durum olarak Sancak Beyi'nin daveti ile, medrese hocalığı gibi bir görev maksadıyla gelen yabancı kişiler bu kanundan muaf tutulur.
10. Kanundan muaf tutulan kişi ya da kişiler sebepleri ile birlikte Sancak Beyi tarafından Beylerbeyi Makamından duyurulmak zorundadır.

Evet alcaksınız. Wink
Bariscik_asilzade
Moderatör
Moderatör

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 8:22 pm

Ayrılın devlet kurun ozaman :@
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 8:26 pm

2. Bursa Sancağı sınırlarına adım atan her yabancı, Sancak Kanunlarını okumuş ve biliyor kabul edilir.
kuralla dikkatinizi çekmek istiyorum "HER YABANCI" denio üstüne basarak söylüyorlar bide bursa sancağı sınırlarına adım "her yabancı" onlar bizi kendilerinden saymıo bakın burdanda belli oluyor bizi yabancı olarak sayıyorlar lan biz yunanmıyız ki bole bi saçma kural koymusunuz...
Khellendros

Khellendros

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 8:28 pm

Edit : "Siz", "biz" diye hitap eden kişi yabancıdır!

İzin istemek bu kadar mı zorunuza gitti ? Adam gibi ticaret yapan izin istemekten çekinmez. Gizli iş yapmayan izin istemekten çekinmez. Bursa sancağının ekmeğinden pay almak istiyorsanız izin isticeksiniz. Olay budur.
Bu konuya attığım son mesajdır. Bana bişey söylemek isteyen oyundan ulaşabilir. İyi oyunlar.
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 8:30 pm

canınız cehenneme ne halt yaparsanız yapın -edit- keske edirne yerinde siz olsaydınız savas çıktığında sizin için kılımızı kıpırdatırsak bipppppp ama nerde...

Redkit
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 9:27 pm

Sakin. kural kurallari okuyun

Redkit...
samsa_cavus

samsa_cavus

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Mayıs 29, 2009 10:16 pm

Khellendros demiş ki:
Edit : "Siz", "biz" diye hitap eden kişi yabancıdır!

İzin istemek bu kadar mı zorunuza gitti ? Adam gibi ticaret yapan izin istemekten çekinmez. Gizli iş yapmayan izin istemekten çekinmez. Bursa sancağının ekmeğinden pay almak istiyorsanız izin isticeksiniz. Olay budur.
Bu konuya attığım son mesajdır. Bana bişey söylemek isteyen oyundan ulaşabilir. İyi oyunlar.
bn buna gulerım arkadaş
işte siz burda çelişmeye başladınız bıle
birniz
diyor kı uyuşturcu mu geçiriyonuz izin alsanız ne olur diğeri
gizli iş yapıyorsunuz kı izin istemiyorsunuz

ama hala goruyorum kı bizleri anlamakta güçlük çekiyorsunuz
ben kimse kusura bakmasında osmanlı toprağında izin ticaret yapmaya gururum el vermez
bizler yabancımıyız
bizler bulgarmıyız yunanmıyız

bizler yabancı bir millet halk devlet olarak o zaman
bir isteğim var

bakın o zaman siz bursa divanı olarak
bizlere tum karesi halkına verın bir kaputulasyon olun bitsin
kanunı fransıza vermiş sizde buyuk bursa
bize verirsiniz olur bıter
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 30, 2009 1:11 pm

Khellendros demiş ki:
Ben burda kendi adıma konuşuyorum bunu kafana sok.
Ben burda tekilim, herhangi bir konuda bana karşı konuşuyosan içinde
benim bulunmadığım şeyleri dahil etme, genelleme yapma. Ne başkasının
egosu nede senin egon beni ilgilendirmez. Bu şekilde konuşmana devam
edersen seni adamdan bile saymayıp şurda konuşmam.
Uygulaması
olmayan birşey daha iyi olamaz. Daha iyi öneri yap varolan yasaya karşı
öner bursa divanına beğenilirse uygulansın... bu kadar basit.
Adamım
kendine birşey sorulmasını yediremiyosan kaybol git.Herhaltı üzerine
alınıp artistlik yapma.Sen kimsin -edit- benim adamlığımı ölçüyorsan
-edit-.Adamın asabını bozmaktan başka bir halta yaramazsınız.Cucur
annenizin kanatları altında bir halt olduğunuzu mu zannediyorsunuz.

-edit- bundan sonra adımı besmeleyle an.Yaşın falan ilgilendirmio
beni ama adam olamadığın belli.Bu ne kuyruk acısı -edit- her lafında
ismimi anıp duruyorsun.Mturkkan benim babamsa cucurda senin
annen.Annene söyle bug yağdırmya devam etsin sizde saklamaya devam
edin.Ağzımızı açıp bişi demiyoz diye adam mı oldunuz cucurbita
-edit-.(bu paragraf kime gitti o biliyor)

Khellenderos bana her soruyu sorabilirsiniz diyip artistlik yapmakla olmuyor.Her soruda bunun muhatabı ben değilim diyerek kaçmayı bilirsin ancak.

Cucurbitaya selam iletin benden.Sizde bu şöhret sevdası onda da padişahlık sevdası varken birbirinizi iyi tamamlıyorsunuz.Yağcılığı son gaz devam Wink

Admin notu:

Cezalandırılacaksınız...

Redkit...
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 30, 2009 2:08 pm

türkiscihad sakin ol aga biraz sabırlı ol bunlarla muhattap olup sinir olmana değmez...
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 30, 2009 2:09 pm

Turkiscihad(söylediğin o kadar laftan sonra sana hala normal adınla hitap ediyorsam bende de peygamber sabrı var demektir) sana annen ve baban gerekli terbiyeyi verememiş kusura bakma... Ben seni forumda ortamında hoş karşılanmayacak bir hareketi yaptığın için uyardığımda hala dinlemeyip''kes traşı'' gibi bir ifade kullanmışsın. Ayrıca emirdağlı nın zeka yaşına söz etmişsin. Bence sen kendine baksan iyi olur. Şu söylediğin sözlerle kendi zeka yaşını çok belli ediyorsun.

Ayrıca forum yöneticilerine de helal olsun! Bir önceki konuda ve bu konuda hitaplarıyla ceza alması gereken kişilerin sadece mesajları editleniyor. Bu ne iş anlamadım... Önceki forumun adaletsizliğinden şikayet ederken burada da düzeni bozmaya izin vereceğinizi pek sanmıyordum ama bu noktadan sonra artık yönetime olan güvenim de sarsıldı. Resmi forumda hiç değilse suçlular da gereken cezayı alıyor!!
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 30, 2009 3:46 pm

Forum yönetimi gereken kişilere gerekli cezayı vermektedir.Buna şüpheniz olmasın!!!

Redkit...
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Baslatilan linç kampanyası Baslatilan linç kampanyası - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Mayıs 30, 2009 3:46 pm

Kilitlenmiştir...

Redkit

Baslatilan linç kampanyası

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5