Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yazar Mesaj
Yamatoo

Yamatoo

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:01 am

Sow anlamak zor degil sadece karalama profagandası var bence burda baktılar burada üyeler akıllanıyo bodf in ne halt oldunu anlıyo hemen burda bodf in gerçek yüzünü görenlere karalama yapılıyo

Not:ömer o dedeağaç kısmında sana ayit olanı belirt tim orda burda artık söylemezsin

En son Yamatoo tarafından Çarş. Haz. 10, 2009 12:23 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:07 am

Bodf' a küfür edilmesi egomu şişiriyordu Laughing

Üst üste girdiği 5 divan seçimindede eze eze kazanan her seferinde bodf'u oy olarak geçen biri olarak gerçekten böyle şeylere çok ihtiyacım var Laughing

...

Adamın biri bana küfür ediyor, bende hakkımı aramaya çalışıyorum...

O andaki iktidar partisi kim Bodf...

Peki ben hangi partideyim, gene bodf...

Bu durumda bodf olaya karışmayacakta ne karışacak Laughing

...

Bugüne kadar bana küfür edilmediği müddetçe ben kimseye gidip durup dururken bir şey demedim...

Ortaya bir iddaa atıyorsan bunuda kanıtlamak zorundasın...

Ayrıca yazık ki hâla okuduğunu algılamakda güçlük çekiyorsun...

Bnm orada sana küfür ederdim derken ne demek istediğimi anlamamışsın...

Şimdi senden ricam bi kalem kağıt kapıp bu cümleyi not al...

Yarın edebiyat öğretmenine bi sor, ben ne demek istemişim...

...

Resmi forumdaki adalet anlayışını savunmaya çalışan bir eziğin diğer dediklerini önemsemiyorum...

Hâla gelmiş burdaki arkadaşların diyo Laughing

Kullanıcılarımız toplam 114384 mesaj attılar
Toplam 1841 kayıtlı kullanıcımız var

1841 adet arkadaşımı ben buraya topladım evet Laughing

Hepsi bnm adamım Laughing

...

Bnm bu oyunda yaptıklarımı sen hayal bile edemezsin...

O yüzden bana sallamaya çalışma, sadece dalga konusu oluyorsun Laughing

...

Son olarak...

Şu oyunda bugüne kadar hep aynı şeyi dedim, insanların kaç doğumlu olduğu deil ne kadar akıllı olduğu önemli die...

Lâkin ilk kez okuduğunu anlayacak kadar çehresi gelişmemiş, 15 yaşındaki biriyle karşı karşıya kalıyorum...

Bu yüzden sen bence tanımadığın insanlara terapist önereceğine...

En kısa zamanda bir iq testine gir...
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 10:58 am

Ömer senin amacın ne anlamadım.Bir konudan başka bir konuya atlayarak devamlı suçlamalarda bulunarak ne elde etmeye çalışıyorsun.Ha ben illa karalama yapıcam diyorsan devam et iyi gidiyorsun.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 11:12 am

LoRD_DeViL demiş ki:
Ömer senin amacın ne anlamadım.Bir konudan başka bir konuya atlayarak devamlı suçlamalarda bulunarak ne elde etmeye çalışıyorsun.Ha ben illa karalama yapıcam diyorsan devam et iyi gidiyorsun.

lord bu kendi iç savaşları , inkar edebilir ama Ömer kabullendi bazı şeyleri , bodfun suçlu olduğunu farketti sadece altta kalmamak için vicdanını rahatlatmak için ohrfde de kusur arıyor
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 11:18 am

Valandil demiş ki:

O andaki iktidar partisi kim Bodf...

Peki ben hangi partideyim, gene bodf...

Bu durumda bodf olaya karışmayacakta ne karışacak Laughing

Hımm demek şimdi kadı vede savcı OHRF li olsa beni bir bahaneyle yargı önüne çıkartacaktın.Hımm o zaman iyiki Adalet mekanizması OHRF li değilmiş. Laughing

Herhalde burdaki konuşmalarıda eskiden yaptığın gibi OHRF ye taşımışsın.Ohrfli ler bu başlığa akın etmeye başladı.Bunca aydır Dedeağaçta fırkalar konusunda hiçbir zaman tartışmadığım kişiler , onlara burdan laf atmama rağmen geldielr bana saldırmaya başladılar.

Not:Yamatoo bana durduk yere saldırmasaydın ben dedeağaç kartını dile bile getirmezdim.Durduk yere bana saldırınca bende sana misilleme yaptım diyelim.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:01 pm

ömer forumda herkes görüşüsü sunar sana saldırı yapılmaz sen bodf e laf söyleyince cv yazı yosun bizlerde ohrf ye laf söylenince cvp elbet yazıcam burda gerçekler konuşulmaya çalışılıyo elbet herkes bildigini söyleyecek

Not:Forumda konuyu taşıdın msn ye de tartışma taşıdın sen burda yediremiyosun her yerde tartışmaya çalışıyosun
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:08 pm

Yamatoo demiş ki:
ömer forumda herkes görüşüsü sunar sana saldırı yapılmaz sen bodf e laf söyleyince cv yazı yosun bizlerde ohrf ye laf söylenince cvp elbet yazıcam burda gerçekler konuşulmaya çalışılıyo elbet herkes bildigini söyleyecek

Not:Forumda konuyu taşıdın msn ye de tartışma taşıdın sen burda yediremiyosun her yerde tartışmaya çalışıyosun

MSN deki tartışmayı ben değil sen başlatmıştın.Önce BODF dekilere laf atmış sonra benim mesajalrımın comefromhell in eskisi olduğunu söylemiştin bugünü ilgilendirmediğide belirtmiştin ama ne yazıkki sende BODF lilerin eskilerini söylemiştin.Kendinle çelişiyorsun.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:16 pm

hatırlarsan o az bi konuşma ve ben sana forumla burayı karıştırmıyalım kapatalım dedim ama dün kendine yediremeyince tekrar geldin ne hikmet o msn konuşmasından sonra bana msn de kasaba kartviziti hakkında bişi demedigin halde o konuşma geçti tartıştık anladın altından gelemıcen hemen burda bana kart viziti söyledin ben de hemen düzelttim şimdi oraya iyi bakta herkesin laf sokucu degil işini yapana deger verdigni gör
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 12:58 pm

Ben kimseye gidipde şuraya yazı yazan demem ömercip... Laughing

Öle bir şeye ihtiyacım yok çünkü kendi kendimi anlatabilecek düzeyde bir insanım...

Ama sen herkesi bodfdakiler gibi sanıyorsun, burdaki insanlar sizin gibi maşa deil...

Hür iradeleriyle fikirlerini yazıyorlar...

...

Adalet konusunda yaptığın zeka yoksunu yoruma bayıldım...

Senin seviyendeki birinden de bu beklenirdi zaten...

Herkes bnm ne demek istediğimi anladı, gerçi sende anladın da klasik olarak aptala yatmayı tercih ediyorsun...

Çünkü verebilcek başka cevabın yok...
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 1:04 pm

Valandil senin yaşındaki birnden beklenmeyecek cevaplar veriyorsun.Her mesajında bel altından imalar.Ömercip gibi mesela.Veya önceki mesajlarındada demişsin ben kimseye bana küfür etmediği sürece küfür etmem.eee bu forumda senin başlığın yokmuydy "itin duası gene kabul olmadı" diye. Kendinle çok çelişiyorsun.

Aaaa sen kendini tek başına savunabiliyormusun?OMDF lilerle tartışmaya girdiğinde hemen BODF forumunda bodflilerden yardım istediğini ne çabuk unutmuşsun.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 1:22 pm

valandin gerçek olanlar var o duga edenin adı yerine güzel oturan it lafı daha güzel oldu orda onun kim oldugnu anlıyacak burda anladı herkesde onun orda neden kullanıldıgnı iyi biliyo sen ona kafanı yorma bence
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 1:24 pm

İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı bir atasözüdür...

Zamanında cucur128 bana havlayan kopek ısırmaz diyip bende bunu şikayet ettiğimde...

Solonbita bu atasözü hakaret sayılmaz diyip cucuru banlamayacağını söylemişti...

Bende o günden sonra her solon ve cucur gibilere hitaben msj atacağımda itın duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı" msjını yazıyorum...

Böyle başa böyle tarak Laughing

En son Valandil tarafından Çarş. Haz. 10, 2009 1:29 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 1:27 pm

Ömercip demek bel altımı demek :S Ben filmini izlemiştim Mehmetali erbil oynuyordu. Bak buda afişi

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Omercip
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 1:33 pm

show_time demiş ki:
Ömercip demek bel altımı demek :S Ben filmini izlemiştim Mehmetali erbil oynuyordu. Bak buda afişi

Very Happy lol!
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 1:37 pm

show_time demiş ki:

Sow o kadarda abartmıyalım fazla yüklen miyelim o bodf de ne gördüyse bilip bilmeden buraya yazı yo ama bu kadar da gereksiz boş verin o bildigni yapsın gerçekler gözünün önnünde olsa da o onun kararı dır

En son Yamatoo tarafından Çarş. Haz. 10, 2009 3:01 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 2:19 pm

Ömer ben kimseye başkaları gibi kendimi maşa diye kullandırtmam.Bu zamana kadar seni hiçbir zaman bodflisin diye ayrı tutmadık kasabada.Ama sen hala bizi tanımamışsın.Buraya mesaj yazmamın tek sebebi seni tanıyor olmam.Başka bir gelse hiç umrumda olmazdı.Ama sen hala doğruyu ayırt edemiyorsan benim yapabileceğim birşey yok.
Reuville

Reuville

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 2:56 pm

Su cucurbıtanın mesajlarında kopuyorum varya.

Sevgiler cucurbita pepo xD

popoye gibi bişey olsa gerek ıspanağıda solondur.
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 3:29 pm

Reuville demiş ki:
Su cucurbıtanın mesajlarında kopuyorum varya.

Sevgiler cucurbita pepo xD

popoye gibi bişey olsa gerek ıspanağıda solondur.

lol! lol! lol!
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Haz. 10, 2009 4:30 pm

bence bu konu artık rayından çıkmıştır gerekasiz konular konuşulup gereksiz yere forum kullanıcıları siirlendirilmektedir modlarımızın biran önce burayı kilitlemelerini ricaederim

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5