Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 07, 2009 11:10 am

Onu bunu bırakın Çalan Müziğin adı ne ne zamandır adını arıyordum.Bu sorunun cevabını verirseniz çok mutlu olurum Very Happy Very Happy lol!
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 07, 2009 12:09 pm

Oo Fuherr De gElmiş Bi Sen Eksiktin Zaten lol!

Video Yu Senin Yaptığın Öyle Belliki çok komik!
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 07, 2009 12:55 pm

FranSuVa1905 demiş ki:
Onu bunu bırakın Çalan Müziğin adı ne ne zamandır adını arıyordum.Bu sorunun cevabını verirseniz çok mutlu olurum Very Happy Very Happy lol!
CellatNedenBanlandı?

CellatNedenBanlandı?

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 07, 2009 2:19 pm

Yorumların çoğunu okumadım ama, çok çok eksik anlatmışsın.. çok isim olay eksik.. bu dediklerinin yanı sıra çokda güzel şeyler oldu osmanlıda..
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Haz. 07, 2009 11:16 pm

Videonun bir bölümünde Akıncı ve sipahilerin Birbirini yediğini yazmış bu kendini çok akıllı sanan şahıs.Akıncılarla sipahiler kurulan ordulara ortak girmedimi?Akıncı ve Sipahiler ortak olarak bulgarlara karşı kanlarını dökmedilermi bu hem Sipahilere hemde Akıncıalra hakarettir.

Kendini bişi sanıyon, evet bencede sadece sanıyorsun çünkü sen hiçbirşeysin.Ve başlığında osmanlı gerçekleri görsün demişsin ama bunalar gerçek değil safsata'dır.Bence başlığı değiştir Osmanlı Safsatayı görsün de.

Video da resmen BODF derin devlet olarak gösterilmiştir.ÇIkarın şu at gözlüklerinizi diyorum sizlere.Ben 2 buçuk yıldır BODF liyim ve BODF nin bu anlattığınız hiçbirşeyini görmedim.Biz BODF olarak bize atılan iftiralara sadece gülüyoruz.
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 12:07 am

omer1994 demiş ki:
Videonun bir bölümünde Akıncı ve sipahilerin Birbirini yediğini yazmış bu kendini çok akıllı sanan şahıs.Akıncılarla sipahiler kurulan ordulara ortak girmedimi?Akıncı ve Sipahiler ortak olarak bulgarlara karşı kanlarını dökmedilermi bu hem Sipahilere hemde Akıncıalra hakarettir.

Kendini bişi sanıyon, evet bencede sadece sanıyorsun çünkü sen hiçbirşeysin.Ve başlığında osmanlı gerçekleri görsün demişsin ama bunalar gerçek değil safsata'dır.Bence başlığı değiştir Osmanlı Safsatayı görsün de.

Video da resmen BODF derin devlet olarak gösterilmiştir.ÇIkarın şu at gözlüklerinizi diyorum sizlere.Ben 2 buçuk yıldır BODF liyim ve BODF nin bu anlattığınız hiçbirşeyini görmedim.Biz BODF olarak bize atılan iftiralara sadece gülüyoruz.

videonun sacmaligi konusu hakkinda sana karsi cikmayacagim FAKAT 2.5 YILDIR at gozlugunu sen hic cikarmamissin sayin omer kardesim. BELKIDE BODF UYELERI ARASINDAKI 2 tane efendi adamlardan birisin cunku. senin bir yanlisini gormedim sahsen ama bu BASINIZDAKI dalkavuklar osmanliyi rahat birakmadan onlara su yok.

sawron ve gazi ( bu isimleri bile artik gorunce midem bulaniyor) gibi adamlarin eteginde duran her BODF Lu benim icin aynidir. YA BU KISILIKSIZ HERIFLERI IYI TANIYIN, YADA TANIMADIGINIZ INSANLARIN AVUKATLIGINI YAPMAYINIZ.

siz bodf olarak atilan iftiralara guluyormussunuz AMA BODF OLARAK bize salladiginiz camurlari atarken NE YAPIYORSUNUZ ACABA. birde aynaya bakin.

millete sallayin sonra " BIZ BIZE ATILAN IFTIRALARA SADECE GULUYORUZ" Diyip aradan siyrilin Smile ne guzel dunya be:)

birseyden rahatsiz oluyorsaniz, aynisini baskasina yapmayin ok. 2.5 senedir bodftaymisin bodfu birakta tepedekilerin karakterini arastir, sizin gibi saflari kullaniyorlar uyumayin...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 12:12 am

ömer cankoya katılmaktayım malesef at gözlüğü sizde
bence ağlanacak halinize gülüyorsunuz

En son kartal13 tarafından Ptsi Haz. 08, 2009 1:31 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 1:29 am

Arkadaşlar bu açıklamalar bizim ne kadar biribirimize karşı duyarsız anlayışsız ve saygısız olduğumuzu göstermektedir.
Bununlada kalmayıp yok yere kırıcı hatta düşmanca tavırlarla yok etmek için sırf benim eşşeğim erkektir kavğası yaparak ne kadar büyük bir cehalet ve gaflet içinde olduğumuzun acı gerçeğidir.
Bence bu durumdan büyük dersler çıkarmanın vakti çoktan geçmiştir.
Bundan sonra değil düşmanca davranmak büyütülmesi mümkün olan tüm tartışmalardan uzak durmalıyız.
Artık önümüze bakmanın vakti gelmedimi? Yetmedimi bukadar zarar ziyan? Bu nasıl bir anlayıştır?
Birde biz Türk üz Osmanlı torumuyuz diye böbürlenerek dolaşacaz heee!!!
Daha altı üstü bir oyundan ibaret olan bir sanal padişahlık bile kuramadık!!!
Boşverin kurmayı elimizdeki sancakları bile idare edecek birlik ve beraberlikle aşılabilecek hiç bir şeyi yapamayacak durumda olduğmuzu gördükçe kan beynime sıçrıyor!!!
Bu nasıl Türk gençliği diye bazen kendi kendime düşünürken gerçek hayatta da bazı olay ve vakaları gördükçe sonumuzun hiçte iyiye gittiğini kimse söyleyemez!!!
200 yıldır ki habire kıyıma giden öz benliğimiz gün geçtikçe dahada yok oluşa gidiyor.
Bari bizler burda bir iş yapalım bir ilki başaralım birlik olalım her bakımdan biri birimizi destekleyelim kanun içinde kanuncu rolüne soyunmayalım.
Saygı ve sevgi ile bu işi çözelim ne olur ki yani oyun da olsa bir yerde beraber olalım çekişmeden didişmeden aklın yolu birdir deyip en dogru olanı bulup hareketlerimizi ve adımlarımızı kendi kanunlarımızı uygulayarak bulalım.
Birkaç ermeni veya rumun fıransızın değil bizim kanunlarımızı uygulayalım bunda ne var!!!
Bu kadar zormu birlik olmak birlikte hareket etmek!!!
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 2:18 am

Beyler ben mı yanlıs okuyorum mıllet 3 yıldan bahsedıyor ıyı mısınız osmanlının acıldıgı tarıhı 11 agustos 2007 dıye hatırlıyorum ben eylul basında oyuna baslamıstım 3 yıl derken neyı kastedıyorlar daha 2 yıl olmadı

calan muzık bır ruya ıcın agıt unlu bır psıkolojık fılmın muzıgı

bu ne be once ıcerıkten bahsedeyım resmen kulaktan dolma ve yanlıs otesı bılgıler var ıcınde bır cok seye yorum katılmıs objektıf degıl samımı degıl derın devletın ıse yanına bıle ugramamıs bı defa derın devletle ılgılı bısey varsa ve benden fıkır alınmamıssa belgesel olamaz ıstesem derın devlet belgeselının kralını yaparım ama osmanlı karısır en ıyısı boyle devam etsın ınsanlar eglenıyor ortamı germeye gerek yok:D

ayrıca sekıl yonunden de berbat ve gorsellık rezıl olmus bır tek muzık tutmus oda ortalık olan ve her vıdeoda kullanılmasının ardından artık yeter be baska muzıkler bulun dedıgım bır parca
Canko

Canko

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 4:20 am

masatlik demiş ki:
Arkadaşlar bu açıklamalar bizim ne kadar biribirimize karşı duyarsız anlayışsız ve saygısız olduğumuzu göstermektedir.
Bununlada kalmayıp yok yere kırıcı hatta düşmanca tavırlarla yok etmek için sırf benim eşşeğim erkektir kavğası yaparak ne kadar büyük bir cehalet ve gaflet içinde olduğumuzun acı gerçeğidir.
Bence bu durumdan büyük dersler çıkarmanın vakti çoktan geçmiştir.
Bundan sonra değil düşmanca davranmak büyütülmesi mümkün olan tüm tartışmalardan uzak durmalıyız.
Artık önümüze bakmanın vakti gelmedimi? Yetmedimi bukadar zarar ziyan? Bu nasıl bir anlayıştır?
Birde biz Türk üz Osmanlı torumuyuz diye böbürlenerek dolaşacaz heee!!!
Daha altı üstü bir oyundan ibaret olan bir sanal padişahlık bile kuramadık!!!
Boşverin kurmayı elimizdeki sancakları bile idare edecek birlik ve beraberlikle aşılabilecek hiç bir şeyi yapamayacak durumda olduğmuzu gördükçe kan beynime sıçrıyor!!!
Bu nasıl Türk gençliği diye bazen kendi kendime düşünürken gerçek hayatta da bazı olay ve vakaları gördükçe sonumuzun hiçte iyiye gittiğini kimse söyleyemez!!!
200 yıldır ki habire kıyıma giden öz benliğimiz gün geçtikçe dahada yok oluşa gidiyor.
Bari bizler burda bir iş yapalım bir ilki başaralım birlik olalım her bakımdan biri birimizi destekleyelim kanun içinde kanuncu rolüne soyunmayalım.
Saygı ve sevgi ile bu işi çözelim ne olur ki yani oyun da olsa bir yerde beraber olalım çekişmeden didişmeden aklın yolu birdir deyip en dogru olanı bulup hareketlerimizi ve adımlarımızı kendi kanunlarımızı uygulayarak bulalım.
Birkaç ermeni veya rumun fıransızın değil bizim kanunlarımızı uygulayalım bunda ne var!!!
Bu kadar zormu birlik olmak birlikte hareket etmek!!!

abi bende buna benzer dunya sey yazdim hep forumlardan ama baktim takan yok dedim dinsizin hakkindan imansiz gelir. bunlarda birlik olma adina zerre kivilcim yokken biz anca cenemizi yoruyoruz gibime geliyor bana.

birlik vardida bizmi bozduk??
yada birlik isteyen var biz mi karsi cikiyoruz ???

bunlar cakal surusu abi bunlardan degil birlik NEYSEE abi bosver yani bunlardan birlik felan olmaz abi. sende yakinda birlik msjlarindan bikarsin bak demedi deme Smile

bunlar adami cileden cikarir yahu uu ne birligi??? Smile

blackenerji demiş ki:
Beyler ben mı yanlıs okuyorum mıllet 3 yıldan
bahsedıyor ıyı mısınız osmanlının acıldıgı tarıhı 11 agustos 2007 dıye
hatırlıyorum ben eylul basında oyuna baslamıstım 3 yıl derken neyı
kastedıyorlar daha 2 yıl olmadı

black hocam osmanli o tarihte acilmistir belki dogru fakat osmanli acilmadan yurt disinda oynayan arkadaslarimiz oldu mesela ben arkadaslarimla ingilterede oynuyordum 3 sene once:)

o yuzden tarihler yaniltmasin seni.
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 8:42 am

blackenerji demiş ki:
Beyler ben mı yanlıs okuyorum mıllet 3 yıldan bahsedıyor ıyı mısınız osmanlının acıldıgı tarıhı 11 agustos 2007 dıye hatırlıyorum ben eylul basında oyuna baslamıstım 3 yıl derken neyı kastedıyorlar daha 2 yıl olmadı
Sana katılıyorum.
Evet bende Ağustos ayında açıldı diye biliyorum ben oyuna kaydolurken sadece 3 kasaba vardı.Acaba siz Osmanlı haricinde başka ülkedemi oynadınız? Çünkü Eylülden beri bu oyundayım. Ağustosa bile gelmedik daha 2 sene bile olmadan 2.5 sene hatta 3 sene nereden çıkıyor. Osmanlı değil de başka ülkedemi oynadınız.

blackenerji demiş ki:

calan muzık bır ruya ıcın agıt unlu bır psıkolojık fılmın muzıgı
Bu arada çok saol bunu arıyordum hep Very Happy lol!
@li

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 8:53 am

Trakya eyaleti arşivlerinde en eski sayfalarda dışarda oynuyan Osmanlıların mesajları var..

Yalnız oyun 22.08 mi 11.08 mi?Biz 22 biliyorduk Very Happy
blackenerji

blackenerji

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 9:22 am

Canko demiş ki:
blackenerji demiş ki:
Beyler ben mı yanlıs okuyorum mıllet 3 yıldan
bahsedıyor ıyı mısınız osmanlının acıldıgı tarıhı 11 agustos 2007 dıye
hatırlıyorum ben eylul basında oyuna baslamıstım 3 yıl derken neyı
kastedıyorlar daha 2 yıl olmadı

black hocam osmanli o tarihte acilmistir belki dogru fakat osmanli acilmadan yurt disinda oynayan arkadaslarimiz oldu mesela ben arkadaslarimla ingilterede oynuyordum 3 sene once:)

o yuzden tarihler yaniltmasin seni.

Hoca bılıyorum da yok son 3 yıldakı gelısmeler felan denıyor o zaman 3 yıl onceden baslasın o sıra osmanlı adına ne yapılabılırdıkı mıllet surgun yasıyor Shocked
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 9:58 am

Şimdi biraz iğne batırcağım çünki ne zamandır kendime yorgan iğnesi batırıp duruyorum!!!
Birdefa Karesinin prestiji 5+ ya geçmişti isyan ede ede ne hale getirildi!!!
Bu belediye başkanları neden isyan edip duruyor!!!
Ordu kurmaya en elverişli kasaba Çanakkale iken şimdi bu isyanlar yüzünden Bursa sancağında olması konuşuluyor!!!
Bakınız bir günün o kadar önemi varki bunu asla tahmin edemezsiniz!!!
Şimdi Edirne sancağında kurulacak bir ordu ne yapabilir!!!
Hani düzelecekti Edirne her türlü sözü almıştık nerde kaldı o sözler nerde!!!
Onlarca kişiye yüzbinlerce akçe ceza kesildi bu paralar nereye gitti!!!
Bir zamanlar bir yazı yazmıştım...
Bir kasabayı bile doğru düzgün yönetemeyen birisinin ve dahi kişilerin hakkına tecavüz eden birisinin sancak yönetmesi mümkün değil demiştim...
Fakat sanki bana inat hemen akabinde o kişi sancak beyi seçildi Edirnede!!!
Karesideki o günki yönetim binbir zorlukla Edirneye taş ve demir vererek biraz olsun halkı rahatlatmak adına madenlerin açılması için elinden geleni yaparken ne yazıkkı yeni gelen Edirne yönetimi sancağı dahada batırarak bizim elimizi kolumuzu kesmiştir.
Bu günki bu durumumuzun sorumluları hala bu oyunda bazı yerlerde söz sahibi olarak bir çok konuda ahkam kesmaktedirler!!!
Zaten bu yüzden bizi kimse anlamıyor ve nedense bu kişiler nasıl oluyorsa bir yerde dört ayak üstüne düşerek bir zarar görmeden veyahut göstermelik birkaç zarar görmüş gibi görünerek göz boyamaktalar!!!
Neden birlik içinde hareket etmemiz gerekiyor acaba!!!
İçimizdeki bu kanayan yaraya bir tanpon yapmamız gerekmiyormu yani bu şekilde daha ne kadar dayanacağız!!!
Birilerini suçlamak birileri yermek için yazmıyorum bunları iğneliyorum gerçekleri görelim ne oluyor bize hiçmi aklıselim düşünemiyoruz neden hala bir çok gereksiz tartışma ve gereksiz rekebet içindeyiz neyin savaşını veriyoruz!!!
Kendimizemi yoksa Osmanlıya mı çalışıyoruz!!!
Herkesin tabiiki gelişmesi için özelliklerini tamamlaması için her türlü destek ve yardıma ihtiyacı vardır...
Bu iş devlet eliyle yapılsa daha bir mükemmel olmazmı???
Biz ise tam tersini yaparak halka vergi koyarak halktan gelen paraları ve kazanımları birkaç kişinin cebine veya isyancıya veya soyguncuya terkederek habire güç kaybına uğruyoruz!!!
Burada herkesin aklını başına alarak hareket etmesi şarttır...
İhtiyar'ı örnek gösteriyorum bakın ne güzel bir birliktelik sağlamıştır Allah razı olsun herkes oraya toplanıyor ve seve seve yemin ediyor...
Her konuda bu şekilde herkesin bir amaç için bir araya toplanarak birliktelik sağlaması ne kadar anlam taşıdığını anlamamız lazımdır...
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 11:51 am

Sayın canko sawronu pek tanımam o yüzden zaten onun hakkında yorum yapmadım yapmamda.Ancak gaziyi tanımaktayım MSN de çok görüşmüşüzdür.O BODF nin başındaki dalkavuklar dediğiniz kişilerin hiçbiri sizin anlattığınız gibi birileri değildir.Ayrıca oyuna yeni başlamışlara BODF ve tayfası kötü diye yaftalıyorsunuz adamın BODF nedir ne değildir haberi yok o da başlıyor BODF kötüdür.Ondan sonra uğraşıyoruz böyle adamlarla.

Alın size benim atgözlüklerimle neler gördüğüm siz gördünüzmü bilmiyorum bunu;
Şunu hatırlıyorum bir arkadaşım(okuldan bir arkadaşımdı net cafeden ona öğretmek için yanındaydım.) Kırklarelinde oyuna başlamıştı o zamanlar Comefromhell belediye başkanıydı -akıl hocasının ismini pek hatırlamıyorum o yüzden yanlış isimde vermeyim- yeni oyunculara giden ilk mesajda aynen şunu yazmıştı.Sizlerinde siyasete katılmanızı istiyoruz bu aralar meşhur olan "Osmanlı Huzue ve Refah Fırkasına" katılmanızı sizle öneririm.
Evet şimdi OHRF liler bunu inkar edebilir ama keşke SS alsaydım o zamanlar toyduk.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 12:04 pm

omer1994 demiş ki:
Sayın canko sawronu pek tanımam o yüzden zaten onun hakkında yorum yapmadım yapmamda.Ancak gaziyi tanımaktayım MSN de çok görüşmüşüzdür.O BODF nin başındaki dalkavuklar dediğiniz kişilerin hiçbiri sizin anlattığınız gibi birileri değildir.Ayrıca oyuna yeni başlamışlara BODF ve tayfası kötü diye yaftalıyorsunuz adamın BODF nedir ne değildir haberi yok o da başlıyor BODF kötüdür.Ondan sonra uğraşıyoruz böyle adamlarla.

Şunu hatırlıyorum bir arkadaşım(okuldan bir arkadaşımdı net cafeden ona öğretmek için yanındaydım.) Kırklarelinde oyuna başlamıştı o zamanlar Comefromhell belediye başkanıydı -akıl hocasının ismini pek hatırlamıyorum o yüzden yanlış isimde vermeyim- yeni oyunculara giden ilk mesajda aynen şunu yazmıştı.Sizlerinde siyasete katılmanızı istiyoruz bu aralar meşhur olan "Osmanlı Huzue ve Refah Fırkasına" katılmanızı sizle öneririm.
Evet şimdi OHRF liler bunu inkar edebilir ama keşke SS alsaydım o zamanlar toyduk.
Komik.Bodf ve Obdf li sahtekarlar değilmiydi Kareside jeton alıp bütün halka OBBF'ye oy vermeyin,onlar kasabayı soydu diyenler.OBBF liler jeton alıp oy kullanıyor diye ağladılar sonra kendileri bizzat jeton alıp iftira atmak için kullandılar.

BODF kendisine üye çekmeye çalışsın.Seçimde jeton alıp bize oy verin diye ilan assın.Ama jeton alıp başkalarını kötülemek için kullanırlarsa oda onların sahtekarlığıdır.

Sizlerinde siyasete katılmanızı istiyoruz bu aralar meşhur olan "Osmanlı Huzue ve Refah Fırkasına" katılmanızı sizle öneririm.

Bu mesajda adamlar partilerine üye çekmeye çalışıyor.Sizin parti başkanlarınız gibi başka partilerin önüne takoz koymaya çalışmıyor.Yani ss de alsan bunlar fosss.
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 12:08 pm

Sizlerinde siyasete katılmanızı istiyoruz bu aralar meşhur olan "Osmanlı Huzue ve Refah Fırkasına" katılmanızı sizle öneririm.

Bu
mesajda adamlar partilerine üye çekmeye çalışıyor.Sizin parti
başkanlarınız gibi başka partilerin önüne takoz koymaya çalışmıyor.Yani
ss de alsan bunlar fosss.

Sayın turkscihad bu mesajı akıl hocası yeni başlayanlara otomatik yollanan sistem mesajına koymuştur.Akıl hocaları mesajlarında tarafsız olmak zorundalardır.Zaten ss alıp adminlere yollasaydık akıl hocasının silinmesi kaçınılmazdı buda bizim iyi niyetliliğimizdir.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 12:24 pm

omer1994 demiş ki:

Bu
mesajda adamlar partilerine üye çekmeye çalışıyor.Sizin parti
başkanlarınız gibi başka partilerin önüne takoz koymaya çalışmıyor.Yani
ss de alsan bunlar fosss.

Sayın turkscihad bu mesajı akıl hocası yeni başlayanlara otomatik yollanan sistem mesajına koymuştur.Akıl hocaları mesajlarında tarafsız olmak zorundalardır.Zaten ss alıp adminlere yollasaydık akıl hocasının silinmesi kaçınılmazdı buda bizim iyi niyetliliğimizdir.
Ne silinmesi yahu.Sawronun yaveri yigit kasabada belediye panosuna,dikkatini çekiyorum belediye panosuna partisinin reklamını yaptı.Bunu yapan bir belediye başkanıydı.Biz adamı mahkemeye verdik ve akçe olarak ceza aldı.Ki akıl hocası bu olaydan silinmez.Sen şimdi o akıl hocasını suçluyarak bodf yi aklamaya mı çalışıyorsun?O akıl hocası suçludur bana görede.Ama bodf nin ondan alta kalır yanı yok hatta yaptıkları şeyler onun yaptığından daha düzenbazca.Seçim zamanı jeton alıp karşı partiye oy verilmemesi için iftira atıyor adamlar sen akıl hocasının mesajından bahsedion bana.
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 12:26 pm

mahkemeye vermek ayrı adminlere şikayet etmek ayrı zaten kadı onu silseydi kadıda suçlu duruma düşerdi ben ss alıp savcıyha vermekten değil oyun adminlerine bildirmekten bahsediyorum.Szi daha konuyu anlayamamışken burda gereksiz laf kalabalığı yapmayınız.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 12:35 pm

omer1994 demiş ki:
mahkemeye vermek ayrı adminlere şikayet etmek ayrı zaten kadı onu silseydi kadıda suçlu duruma düşerdi ben ss alıp savcıyha vermekten değil oyun adminlerine bildirmekten bahsediyorum.Szi daha konuyu anlayamamışken burda gereksiz laf kalabalığı yapmayınız.
Laf safsatası yapan sensin.EE o zaman soygun yapanıda admine söyleyelim silsinler.Birader anlatmaya çalıştığım şey ortada adminlik bir durum olmamasıdır.Akıl hocası yaptığı şeyden sonra mahkemede yargılanır.Ve mahkemeden akçe ve hapis cezası çıkar.

Konu bu değil ayrıca,senin bodf yi gereksiz yere savunman.Hoş savunsanda biz göreceğimizi gördük bu dk dan sonra bütün bodf liler ağızlarıyla kuş tutsa fikrimiz değişir mi?Hayır.

Sana şunu soruyorum;Bir parti rakibini jeton alıp oy kullandırmakla suçluyor.Fakat aynı zamanda kendisi bu partinin önünü kesmek için jeton alıp karalama kampanyası yürütüyor.Bunu yapan ya da yapanlar ne kadar adildir.Senin bize savunduğun adamlar bunlar işte
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 1:43 pm

omer1994 demiş ki:

ömer hocam sanırım hiç bişeyden haberin yok oyundan uzak kaldığını düşünüyorum , ben şarköyde başladım ve 1 ay içinde valandili hiç tanımadığım halde valandil düşmanı oldum nedenmi? tahmin et sizin büyükler neler anlattılar , hatta ezinede bodf 1 oy karşılığı 10 akçe veriyordu bu konuyu açtığımda sizinmkiler küfrettiler resmi forumda hala asılı bunlar bumudur sizin etik seçim anlayışınız? %40 oy alırken bi taramadan sonra oy oranınız %19 a düştü bumudur etik seçim anlayışınız ? bodf ohrf listesine multi soktu belki hatırlarsın ismail hergülün 2. karakteri bumudur etik seçim ?

balya isyanı ,

mahkemelerde kayırmalar,

gelibolu olayı ,

savaş sürerken sizinkilerin ordusunun ohrf seçimi kazandı diye karesiye geri çekilmesi ,

cucura iki laf soktuk spam yapmadan spamdan 3 gün ban aldık bugün
5.gün hala açılmadı ,

edirnede seçimi kaybedince sunsun 84.000 akçelik mall kaçması,
kareside seçimi kaybedince envanterin atılması HİLELİ ŞEKİLDE (ispatını koyabilirim)

Tekirdağda federalin bana odun satması sonra çıkıp yeminler ederek inkar etmesi

dedetorun söylediği gibi evildustun bodfun kaybettiği kasabalarda multi isyanlar yapması

cucurun bulgaristanda multilerle yaptıkları

istersen resimli anlatım yapayım kanıtlarıyla hepsini tek tek , bildiğini düşündüğümden yapmadım

İŞTE SİZİN ETİK SİYASETİNİZ ETİK POLİTİKANIZ , ŞİMDİ GÜLMEYE DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
Reuville

Reuville

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 2:40 pm

Arkadaş Tecrübeli birisi oyunda sanırsam.Osmanlı'nın gerçeklerini anlatmısda
hepsini biliordum.
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 3:16 pm

Bak bende sana OHRF nin kurucularının etik seçim anlayışını yazayım.Zaten comefromhell'i bu olayla tanımıştım.Bilen bilir Kırklareli yeni açılmıştı kıtlık çekiyordu çünkü odun kasabasıydı normaldi.Comefromhell belediye reisiydi.O zamanki iktidar BODF divanı geliboluda mısır toplamıştı.Mısırlarla sığır yetiştirecek etler üretilip yeni s2 lerin önü açılacaktı.Geliboludaki arkadaşlar mısırları topladı eyalet panayırına mısırları koydu.Ziraat nazırı mısırları alacaktı ama birden mısırlar kırklareli belediyesine gitti.OMDF'li Comefromhell kasabasını açlıktan kurtarmak için yaptığını söylüyordu.Buraya kadar herşey normalmi evet bencede normal comefromhell kasaba halkının ölmemesi için mısırları bir uyanıklıklada olsa almış ve kırklarelini geçindirebilmişti.Ama tuhaf olan şeyler sonradan başladı.OMDF liler BODF yi et üretememkle suçluyordu.OMDF nin adamı et üretimi için binbir zorlukla toplanan mısırları hem ele geçiriyor sonrada sizi gidi beceriksiz BODF liler bi et üretemediniz demeye başlamış sonraki seçim programında hep BODF et üretemedi yazmıştı.Buda etik bir seçim anlayışı.Daha sonra OMDF dağıldı çoğu OHRF ye gitti.OHRF nin köküde burdan gelmektedir.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 3:42 pm

omer1994 demiş ki:
Bak bende sana OHRF nin kurucularının etik seçim anlayışını yazayım.Zaten comefromhell'i bu olayla tanımıştım.Bilen bilir Kırklareli yeni açılmıştı kıtlık çekiyordu çünkü odun kasabasıydı normaldi.Comefromhell belediye reisiydi.O zamanki iktidar BODF divanı geliboluda mısır toplamıştı.Mısırlarla sığır yetiştirecek etler üretilip yeni s2 lerin önü açılacaktı.Geliboludaki arkadaşlar mısırları topladı eyalet panayırına mısırları koydu.Ziraat nazırı mısırları alacaktı ama birden mısırlar kırklareli belediyesine gitti.OMDF'li Comefromhell kasabasını açlıktan kurtarmak için yaptığını söylüyordu.Buraya kadar herşey normalmi evet bencede normal comefromhell kasaba halkının ölmemesi için mısırları bir uyanıklıklada olsa almış ve kırklarelini geçindirebilmişti.Ama tuhaf olan şeyler sonradan başladı.OMDF liler BODF yi et üretememkle suçluyordu.OMDF nin adamı et üretimi için binbir zorlukla toplanan mısırları hem ele geçiriyor sonrada sizi gidi beceriksiz BODF liler bi et üretemediniz demeye başlamış sonraki seçim programında hep BODF et üretemedi yazmıştı.Buda etik bir seçim anlayışı.Daha sonra OMDF dağıldı çoğu OHRF ye gitti.OHRF nin köküde burdan gelmektedir.

bunlar etkiye tepkidir ömer , geçen bazıları bodf lulara küfretmişti bu yanlış bişey ama bu sonucu bodf doğurdu , resmide küfür edip edip ötekileri banladılar bunlar bir sonuçtur , yapılan haksızlıklara insanların susmanı beklemek resmen aptallıktır.

örneğin bu forum , bu forum neden kuruldu ? etkiye tepki sonucu kuruldu bu oyunu bir satranç gibi düşün sen at ile bir hamle yaptın buna karşılık rakibin vezirle oynadı eğer sen at yerine kale ile oynasaydın rakibin vezir yerine fil ile oynayacaktı çözdünmü olayı ?
işin güzel tarafı ne biliyormusun bu forum oradan çok daha fazla aktif ve biz aradaki buzları eritmek namına haksızlık yapılacağını bile bile oraya gidiyoruz ilk tepki zamanını hatırlarsın oranın mezarlıktan farkı yoktu toplasan 20 kişi yoktu orada solon şebeleği gitti , kedi geldi insanlarda bir umut belirdi ,şimdi osmanlının birleşmesi yada ayrılması kediye bağlı içimden bi ses kedininde içine edeceğini söylüyor eğer öyle olursa bir daha admin değişene kadar orası gene mezarlığa dönecek ve iki grup arasında buzlar katmerli olacak.

benim şahsi fikrim zaten birlik olunmaması biz bu şekilde gayet iyiyiz birlik olma adımları atıyosak abi dediğimiz insanları kırmamak için bunu yapıyoruz yoksa inan cucur tarzı YECÜC MECÜC ler şam hurması hatırına bile çekilmez
uzunefe

uzunefe

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 3:51 pm

ya bu kadar derin bilmiyorum ama anlaşamadıgımız konular ne bizimde biz birbirimizi yiryormusuz belli bir saat verilsin belli bir grup kurulsun ve orda karar olsun icrat denilen seye geceriz video güzel ama karamsarlıktan baska bir sey değil önumüze bakalım

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki