Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
omer1994

omer1994

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 4:31 pm

Bu forumun kurulması zaten osmanlıdaki bölücülüğün fiili şeklidir.Bana diyeceksiziniz ki ee sen nie bu forumu kullanıon? CEVAP: Halkın bir şekli ben istesemde istemesemde burda halkın bu kısmını görmezlikten gelemem.Ama şunu görüyorumki bu forumda bulunmam tamamen gereksizmiş zaten artık buraya bakmıyordum dün gece bir göz atayım dedim bu videoyu gördüm.Video yu hazırlayan kişi tamamiyle bilgisiz birşeyler yaptım zanneden biri olduğu aşikardır.Bu başlığa ve bu foruma birdaha post atmıyacağım.Gereksiz tartışmalar oluyor.Ama bilinki bu forum Osmanlıyı birbirine bölen en büyük unsurdur.Ayrıca bu forumda bir ara birisi vardı herkesi toplu olarak resmi forumdan banlanmayı teklif ediyordu.Buda bu forumun bir yanıydı galiba.Ve o çağrıyha kulak verenler banlandıkları haberini güle güle söylemişti sonrasında resmi forumda bir işleri olduğunda beni resmi forumdan banladılar diye şikayet ediyordu.
turkscihad seninle tartışmaktan zevk aldığımı söyleyemem çünkü daha ne konuştuğumuzu bilmiyordun.
kartal13
herşeye rağmen güzel bir tartışmaydı.turkscihad ın kinden çok daha iyi bir tartışmaydı.

Şunu hatırlatayımki "CUCURBİTA'nın BODF ile hiçbir bağı kalmamıştır."CUCUBİTA'nın hareketlerini BODF ye yaftalamaktan vazgeçin.

Neyse sağlıcakla kalın.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 5:07 pm

omer1994 demiş ki:
Bu forumun kurulması zaten osmanlıdaki bölücülüğün fiili şeklidir.Bana diyeceksiziniz ki ee sen nie bu forumu kullanıon? CEVAP: Halkın bir şekli ben istesemde istemesemde burda halkın bu kısmını görmezlikten gelemem.Ama şunu görüyorumki bu forumda bulunmam tamamen gereksizmiş zaten artık buraya bakmıyordum dün gece bir göz atayım dedim bu videoyu gördüm.Video yu hazırlayan kişi tamamiyle bilgisiz birşeyler yaptım zanneden biri olduğu aşikardır.Bu başlığa ve bu foruma birdaha post atmıyacağım.Gereksiz tartışmalar oluyor.Ama bilinki bu forum Osmanlıyı birbirine bölen en büyük unsurdur.Ayrıca bu forumda bir ara birisi vardı herkesi toplu olarak resmi forumdan banlanmayı teklif ediyordu.Buda bu forumun bir yanıydı galiba.Ve o çağrıyha kulak verenler banlandıkları haberini güle güle söylemişti sonrasında resmi forumda bir işleri olduğunda beni resmi forumdan banladılar diye şikayet ediyordu.
turkscihad seninle tartışmaktan zevk aldığımı söyleyemem çünkü daha ne konuştuğumuzu bilmiyordun.
kartal13
herşeye rağmen güzel bir tartışmaydı.turkscihad ın kinden çok daha iyi bir tartışmaydı.

Şunu hatırlatayımki "CUCURBİTA'nın BODF ile hiçbir bağı kalmamıştır."CUCUBİTA'nın hareketlerini BODF ye yaftalamaktan vazgeçin.

Neyse sağlıcakla kalın.
Bölücülük mü?Biraz daha safsataya devam edersen linç edicem sözlerimle seni.-edit- burada birilerini birbirine mi düşürmeye çalışıyorsun.Halkın bir kısmı değil çoğunluğu burda zaten.Ve bu forum olmasaydı o resmi forumda ki -edit- yüzünden herkes oyunu bırakmıştı.Millet az çok bilgilerini burda paylaşıyorda oyundan kopmuyor.

Benimle tartışmaktan zevk al diye tartışmıyorum zaten seninle.Ben doğruyu söylüyorum.Savunduğun şeyde aynı senin kadar -edit-.Sana 2 soru sordum 2 sinede cevap veremedin.Zaten ne zaman birilerine ders verilse senin gibi birdaha birşey yazmayacağını söyleyip kaçar.

Bodf yi -edit- bir fırka yapan Cucurbita değil zaten.Cucurbitayı ayrı bir kategoride incelemek ve sonra belgeselini yapmak gerekir.Onun safsatalarını ancak böyle çözümleyebiliriz.Sana fırkanda esenlikler dilerim.Kendinizi kandırmaya,forum dediğiniz çöplükte evcilik oynar gibi derin devletcilik oynamaya devam edin.

Redkit...
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 5:12 pm

Ömer1994 kimsin nesin necisin bilmiyorum, şahsende ilgilenmiyorum seninle ama attığın palavraları çürütmekde en doğal hakkım...

Yazık ki senin gibi genç dimaların beyni yıkana yıkana olmayan şeylere olur gözüyle bakmaya başlamışsınız...

Yazık ki sorgulama yeteneğinizi geliştirmeyip padişahım çok yaşa felsefesini kendinize görev edinmişsiniz...

...

Ben hiç bir zaman OMDF'den divan adayı olmadım bu bir...

Osmanlı imparatorluğunda 5 kasaba varken, sadece kırklareli açlıktan kırılıyordu çünkü senin çok şerefli başkanların ben bodflu deilim die kırklareline mal yollamıyordu, Diğer 4 kasabanın başkanıda BODF'luydu o sırada !!

Ben 1 ay boyunca mısır istedim, TOHUMLUK OLARAK !! Onu bile vermediler, sonra gittiler seçim yatırımı yapıcaz hayvan ürettik diyeceğiz die mısır biriktirdiler...

Bende gittim bütün mısırlara el koydum, hepsini aldığım fiyata aynen halkıma dağıttım...

Ne 1 kuruş fazla ne 1 kuruş eksik...

Bugün olsa gene aynısını yaparım, namertten korkum hiç bir zaman olmadı çok şükür...

Halkım orda açlıktan kırılıcak, sizin namuslu yöneticileriniz kendi kendilerine saat verip hayvan üretecek sonra et ürettirdik sattık diyecek...

Şu dünyada bi siz akıllısınız zaten...

...

Akıl hocası msjına gelince...

Öyle bir msj olduğundan haberim yok şahsen, ki olsa bile o msj yayınlandığı zamanlarda kanunlarda bu yasaklanmamıştı, takriben 1.5 sene öncesinden bahsediyoruz...

Kanunlarca resmi yerleri parti için kapattıkdan sonra kimse böyle bir şey yapmadı, yapanlarda cezalandırıldı...

Sen yada senin gibiler açıkcası beni zerre kadar ilgilendirmiyor, çünkü düşünmeyen sorgulamayan insanları sevmem...

...

Ayrıca doğru dürüst bişeyden haberin yok gelmiş burda bnm hakkımda ahkâm kesiyorsun...

Bütün bu mısır olayları vs'den sonra BODF başkanı ismailhergul ile uzun konuşmalarımız oldu...

Yapılanları bilmediğini söyleyip bana hak verdi ve beni destekledi, bütün bunlar profilimdede yazıyor inanmayan gider kendisinden teyit ettirir...

Ve bu uzlaşmadan sonra, İsmailhergul Bodf'a geçmem için divana kesin girecek sıra teklif ederken sadece dönmeze sözüm olduğu için DİVAN LİSTESİNE bile girmeden OMDF'yi destekledim şahsım olarak...

Daha sonra seçimler bitti, ben omdf'deki misyonumu tamamladım ve bodf'a geçtim...

İsmail oyunu bırakana kadarda hiç bir sorun yoktu, ne zaman ismail oyunu bıraktı ne zaman cucur128 dengesizliğini gösterdi bende partiden ayrıldım...

Çünkü ben sizden farklıyım, çünkü ben yapılanları kayıtsız şartsız kabul etmiyorum, ben olayları sorguluyorum...

...

Kısacası senin nefesin bana yetmez...

O yüzden bnm adımı ağzına alıp, bnm hakkımda ahkam kesmeden evvel gel önce neyi merak ediyosan bana sor...

Sonra yalan yanlış konuştuğun için seni burda bozmak zorunda kalmayayım...

...

Kartal dostumunda söylediği gibi, bu oyunda herkes önce bana düşman olur çünkü sizin ağa babalarınızın yapabicekleri tek şey bana iftira atmakdır...

Sonra bnmle düşman olan bu insanlar bi gün gelip birde şu Valandili dinleyelim dediğinde, gerçekleri görür ve bnmle dost olur...
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 5:18 pm

Sayın comefromhell hala BODF forumlarında yazdıklarınız durmaktadır.Ben bugün oturdum bazılarını inceledim.OMDF deki komando adındaki birini hatırlarmısınız?Ona BODF forumlarında ettğiniz hakaretleri peki?Onların hepsi halen forumda kayıtlı durmaktadır.
Heybetli

Heybetli

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 5:30 pm

Ömer1994 dostum senın beynını ıyı yıkamıslar Smile sana suc bulmuyorum bu yuzden. Az soyle bı etrafına bak , olan bıtenlerı ıncele. yapışmışsınız SUPERGAZİNİN ETEĞİNE ordan cıkmıyorsunuz. ya ne diye kandırıyor sizi msnden falan merak ediyorum. Akce felanmı dağıtıyorş, vatan millet sakarya ayaklarınamı takılıyor, Dostum ya senın yas ufak, bunlar senı kardesım ayaklarına kullanıyor!!! yada sen hakikaten körsun.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 6:12 pm

ömerle inatlaşarak hiç bişey ispat edemeyiz edemezsiniz.

ömer bu forum Osmanlıyı ikiye bölüyor evet doğru ama senin anlamadığın ayda atladığın bir nokta var , bu forumu keyfimize kurmadık , kaç yıldır internet kullanıyorsun? internet ömrün boyunca bir yerde 5 ay önce yaptığı spamdan süresiz banlanan bir user gördünmü? komik değilmi sencede

yakın zamanda olan bişey geldi aklıma sevgili injured wolf yanlış hatırlamıyorsam 7 gün banlandı 524638746768787436 defa mesaj atmamıza rağme o 7 günlük ban tam tamına 5 ay sürdü , bak bu kısmı lütfen atlama ve bu sadece yüzlerce örnekten biri

peki bu forum olmasaydı injured wolf gibiler napacaktı ? oyunu bırakacaktı ZATEN AMAÇTA BU İDİ , belkide bu forum kurulmadan önce kaç kişi bu şekilde oyun bıraktı

kısacası ömer kardeşim bigün öyle aniden hiçbi sebep yokken işte bi forum kuralım demedik inan mecbur kaldık, hatta sansürcülerin kimliğine bakarsan bu forumun ne kadar gerekli olduğunu sende anlayacaksın

gelelim cucura cucuru yaptıklarını bodf a mal etmemiz istenmiyorsa o zmana cucurun pis ellerini bodf dan uzak tutun hala o yönetiyor bodf cucurun istemediği hiçbişeyi yapmaz , yapamaz!! süpergazinin ağzından çıkan herşey zaten cucurun onun kulağına fısıldadığı şeylerdir , forumda atışma 11-16 yaş aralığındaki oyunları kandırmaya yönelik bir harekettir
dkocak

dkocak

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 7:12 pm

Zamanında kartal'a bodflularla barışmasını neticede aynı gemide olduğumuzu söylüyordum. Acemilik işte benimkisi. Azıcık yanlarına yaklaşınca o uzaktan osmanlıyı kuran, geliştiren, sosyete gidi görünenlerin pis kokuları geliyor insanın burnuna. Artık bayağılıklarını anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor. Kartal, geç oldu ama anladım sonunda sen de kusura bakma.
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 7:26 pm

omer1994 demiş ki:

Comefromhell belediye başkanıydı -akıl hocasının ismini pek hatırlamıyorum o yüzden yanlış isimde vermeyim- yeni oyunculara giden ilk mesajda aynen şunu yazmıştı.Sizlerinde siyasete katılmanızı istiyoruz bu aralar meşhur olan "Osmanlı Huzue ve Refah Fırkasına" katılmanızı sizle öneririm.
Evet şimdi OHRF liler bunu inkar edebilir ama keşke SS alsaydım o zamanlar toyduk.

Valla Bende uzun zamandır oynuyorum ve muhtemelen aynı dönemdeydik...İlk doğduğum kasabada Kırklareli Aynı zamanda OHRF lide değilim , Nedense ben oyuna başladığımda böyle bi mesaj gelmedi... Herhalde mesajlar adamına göre geliyo Twisted Evil
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 7:33 pm

Sayın ömerin mantığını çözemiyoruz maalesef, adanadan bahsederken birden hakkariye dönebiliyor Laughing

Nefret ettiğim bir şey varsa oda cvp veremeyince daldan dala konuyu saptırmaya çalışmalarıdır insanların...

Ama yinede cvp vereyim...

...

Bak ömer kardeşim, sana biri ana avrat küfür ettiği zaman senin hoşuna gidiyor olabilir...

Hatta bundan memnuniyet duyuyorda olabilirsin, ama ben bana biri küfür ederse gırtlağına basarım. Biri bana küfür ederse bende hak ettiği cevabı veririm, zamanında komandoya yaptığım gibi...

Eğer o kişiye reelde yakalarsamda beynini patlatırım...

O herifin bana ettiği küfürler sırf cucurla ters düşüyorum die inadına günlerce silinmedi forumdan...

Ya git herşeyi adam gibi öğren karşımıza öyle çık, yada boş konuşma...
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 7:58 pm

komondonun mesajlar Editlenmişde olabilir ömer kardeş küfür göremiyorsan Wink Birde onu düşün o zamanın başkanı cinsiyetsiz madamadam'idi Wink
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 8:45 pm

Komando meselesi şudur.Sayın comefromhell ile komando sanırsam başka
bir yerde polomik olmuş ben bu polomiği okumadım ama bu polemiği sayın
Comefromhell BODF forumunda ayriyeten başlık açarak BODF teşkilatımıza taşımıştır;
Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Screenshot007u

Bu da OMDF den ayrılıp BODF ye Ben omdf den geldim onlar hakkında harşeyi biliyorum diyen bir Comefromhell

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Screenshot008s

Bu da OHRF ilk listesini astığında sayın FMC nin duydularını dile getirdiği an(Şuan OHRF li).Fmc niye comefromhelli kötülerken aniden Ohrf ye geçtiki acaba
Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Screenshot009q
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 9:12 pm

Sayın ömerin fmc olayını üstü kapalı olarak aklınca "satın alındı" gibisinden gösterme çabasını anlıyorum...

Sonuçta kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş...

Lakin bilmediği nokta şu ki, kendisi her zamanki gibi boş konuşuyor...

Zamanında kartal dostum nasıl benm için kötü düşündüyse, fmc'de aynı şekilde düşünmüştür...

Bu olay sadece 2 tane kartal yada fmc deildir, belki bunun gibi onlarca olay vardır...

Biraz daha karıştır belki onlarıda bulursun... Laughing

Lâkin daha öncede söylediğimiz gibi, insanlar senin gibi at gözlüklüğüyle olayları bakmayıp gerçekleri sorgulamaya başladıklarında, yani bnmle konuşup fikir teatisinde bulunduklarında gerçekleri görüp bnm hakkımda atılan yalanları terk etmişlerdir...

Ve bnm yanımda yer almayı seçmişlerdir...

...

Komando konusunda hâla bana laf söylemeye çalışmanızıda anlıyorum...

Sonuçta sizler yüzünüze tükürüldüğünde " Ohh çok şükür rahmet yağıyor" felsefesini benimsemiş insanlarsınız...

Bu yüzden de bana forumun göbeğinde ana avrat küfür etmiş bir adama sert bir msj yazdığım için aklınızda bana sallamaya çalışıyosunuz...

Çünkü aynısı sizin başınıza gelse siz bnm yaptığımı yapmazsınız, siz oradan ne çıkar elde edeceğinizi hesaplar ona göre hareket edersiniz...

Lâkin ben ve dostlarım çıkar gözetmez, tıpkı ismailin divan listesi teklifini reddettiğim gibi...

...

Ben dönmeze söz verdiğim için ilk omdf seçiminde onların dışardan destekçisi oldum ve elimden geleni herşeyi yaptım...

Seçim bittikten sonrada ismaile söz verdiğim için Bodf'a geçtim, bir sonraki seçimlerdede takriben 1.5 ay sonra MİT ile birlikte ortak karar alıp...

Foruma heyecan katmak için BODF - OMDF savaşı başlattık...

Çünkü oyun çok sıkıcıydı, forumda tartışmalar insanların ilgilisini çekiyordu ve siyasete katılma isteği uyandırıyordu...

Tabi daha sonra bazı dengesizler ipin ucunu kaçırdı ve o günlerden bu günlere geldik...

...

Padişahım çok yaşa senden büyük Allah var politikasını yürüten sizlere gerçekten üzülüyorum, sorgulama yeteneği ve isteği olmayan insanlar...

At gözülüğüyle dünyaya bakıp hayatta hiç bir zaman kendi görüşü olamayacak her zaman başkalarının yönlendirmesiyle hareket edecek insanlar...

Yazık, gerçekten yazık...

...

Kısacası sayın ömer1994 ;

Yaşınız gereği baze şeylere objektif bakma yeteneğinizin çok gelişmemiş olmasını anlayabiliyorum...

Bazı şeylere yüzeysel bakıp sonuca varmaya çalışıyorsunuz...

Umarım birgün at gözlüğünü çıkabilirsiniz...

Size en önemli uyarım ise şu...

Bilmediğiniz konularda saçma sapan yorumlar yapmayın, kendinizi küçük düşürüyorsunuz...
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 9:24 pm

sayın comefromhell taa beni ilk mesajımdan anlayamadınız.Gerçekten okuduysanız mesajımı şuanu söyledim kırklareli için mısırları almanız benimde hoşuma gitmişti.Hatta o konu için geyikbaba adındaki bir divan üyesiyle çok tartışmıştınız.Siz o sırada haklıydınız.Ama katılmadığım nokta bu hareketten sonra sığır üretilememesini BODF ye yıkmasıdır.O olaydan sonra çoğunuz tanırsınız buffer adında biri(o zaman keşandaydı)Bana BODF et üretemiyor dediydi bende demiştim biz msırları topladık ama kırklareli reisi comefromhell mısırları aldı kasabasına dağıttı açlıktan ölmemek için. o bana ne dedi?Adam olsaydınızda kaptırmasaydınız.Bu adam omdf liydi.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 9:39 pm

omer1994 demiş ki:
sayın comefromhell taa beni ilk mesajımdan anlayamadınız.Gerçekten okuduysanız mesajımı şuanu söyledim kırklareli için mısırları almanız benimde hoşuma gitmişti.Hatta o konu için geyikbaba adındaki bir divan üyesiyle çok tartışmıştınız.Siz o sırada haklıydınız.Ama katılmadığım nokta bu hareketten sonra sığır üretilememesini BODF ye yıkmasıdır.O olaydan sonra çoğunuz tanırsınız buffer adında biri(o zaman keşandaydı)Bana BODF et üretemiyor dediydi bende demiştim biz msırları topladık ama kırklareli reisi comefromhell mısırları aldı kasabasına dağıttı açlıktan ölmemek için. o bana ne dedi?Adam olsaydınızda kaptırmasaydınız.Bu adam omdf liydi.

Sayın ömer o zaman lar o nun dediklerini şimdi Valandine yıkamazsınız o kişi kendi adına konuşmuş da ola bilir ve valandin belirt digi gibi omdf üye si degil sadece 1 seçimlik dışardan destekçisi olmuştur sizin divanda olan kişilerin yaptıgından sonra bodf gerçektende paşam paşam diyen bir birlik oldugnu göstermiş o zaman lar böyle kendi partisinden olmayana yardım edilmiyecekse o ralarda işleri yoktu partiniz zamanın da bagzı insanların canını çok yakmışki şimdi üyeleri dışında hepsi bodf e düşman
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 10:30 pm

FranSuVa1905 demiş ki:
Onu bunu bırakın Çalan Müziğin adı ne ne zamandır adını arıyordum.Bu sorunun cevabını verirseniz çok mutlu olurum Very Happy Very Happy lol!

Requiem for a dream
Hubbi_Hatun

Hubbi_Hatun

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 10:41 pm

İzledim ve o kadar büyük gerçekler gördüm ki bu gerçek yığını altında boğulmak üzereyim.Allah aşkına ya şu konularınıza bu kadar iddialı başlıklar atmayın ya da attığınız başlıkların içini doldurun.
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Haz. 08, 2009 10:44 pm

Sayın ömer1994 ;

Sizinle anlaşmamız mümkün deil, önce bana gelip bin tane iftira atıyosunuz sonra gelip bilmemne kasabasındaki bilmemkim bana böyle demişti diyorsunuz...

O bilmemne kasabasındaki bilmemkimden banane?

Herkes her şeyi söyleyebilir, bunla bnm ne alakam var...
masatlik

masatlik

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 3:04 am

Omer1994:
Alıntı :
kartal13

Omer kardeşim görüyorumki senin Dünyadan haberin yok bu kadar millet neden gelsin ayrıca başka veya alternatif forumda yazışsın?
Yani akıl karımıdır? Zaten var olan bir şeyi tekrar bukadar emek verip uğraşmanın ne anlamı var?
İnasanlarımıza değer vermezseniz değer bulmanız mümkün değildir.
Her insan ayrı bir yapıya sahiptir sırf fikirleri düşünceleri siyasi görüşü yüzünden insan yargılanmamalıdır.
Uzayda yaşamıyorsan bu kadar insanın neden gelip burda yazdığını gayet açık ve net bir biçimde anlıyor olman gerekir.
Bu hareketi nasıl oluyorda ikicilik veya bölücülük olarak kabul edebilirsin bu fikri nerden edindin hiç bir Türk evladı milli görüş ve düşüncesi yüzünden yargılanamaz.
İnsanlarımız aşaglanırken istediği gibi fikirlerini yazamazken her konuda fikir beyen edemezken buna mukabil güç elinde olanlar istediği gibi at koştururken tabiiki bu sesler yükselecektir ne sanıyorsun ki???
Kim bölücülük yapmış ise bunlar bellidir ve hiç bir zaman Osmanlı halkı tarafından affedilmeyecektir.
Grandespada

Grandespada

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:15 am

Buraya sadece burada yazıdığınız saptırılmış düşüncelere karşı ömer1994 kardeşimi korumak için kaydoldum.çünkü forumunuzun ne kadar tarafsız(!) olduğunu herkes bilmektedir.Evet Valandil ve arkadaşları veya diğerleri doğrudur bizim beyinlerimiz B.O.D.F. Fırkası tarafından ilk üye olduğumuz gün yıkanmıştır ama beynimiz egoist,sapıtmış ve sizin gibi Osmanlı'ya zarar verenlerin düşüncelerinde yıkanmıştır.Eğer Osmanlı'yı bu oyunda yüceltmek korumak ve onu yağmalamaya çalışanlara engel olmak ve yanlışı doğru diye göstermemekse at gözlüğü bende takıyorum o gözlüğü ve çokta memnunum.Hainlik ve ihanetse devleti korumak,kötüye karşı durmak ve yeri gelince tek vücut olmak evet biz hem hainiz hemde ihanet ettik.Ve saçmalak yada budalalaşmaksa herkese açık bir yerde doğruyu ve vatanı savunmak biz budalayız.İşte tüm bunlar doğruysa bende Hainim,At gözlüklerim var,Budalayım vede beynim yıkamıştır.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:41 am

Grandespada demiş ki:
Buraya sadece burada yazıdığınız saptırılmış düşüncelere karşı ömer1994 kardeşimi korumak için kaydoldum.

ömer kardeşini yemiyoruz ve kendini savunabilecek bir yapıya sahip, bizi kendinizle karıştırmayın ufak bir tartışmada hurraaa cümbür cemaat olayları bilen bilmeyen hep beraber saldıran sizlersiniz malum düğmeye basılıyor ayrıca bu tarafsız forumumuzdaki tartışmayı nereden gördünde kayıt oldun YOKSA BU TARAFSIZ FORUMU AİLECEK BEĞENEREK Mİ İZLİYORSUNUZ ?

Grandespada demiş ki:
çünkü forumunuzun ne kadar tarafsız(!) olduğunu herkes bilmektedir.

böyle şeyler yazarken biraz Allah dan korkun Ömerin burada bizimle nasıl tartıştığına bak bu tartışma resmi mezarlıkta olsaydı ne olurdu? hepimiz sonucu biliyoruz değilmi ?

Grandespada demiş ki:
Evet Valandil ve arkadaşları veya diğerleri doğrudur bizim beyinlerimiz B.O.D.F. Fırkası tarafından ilk üye olduğumuz gün yıkanmıştır ama beynimiz egoist,sapıtmış ve sizin gibi Osmanlı'ya zarar verenlerin düşüncelerinde yıkanmıştır.Eğer Osmanlı'yı bu oyunda yüceltmek korumak ve onu yağmalamaya çalışanlara engel olmak ve yanlışı doğru diye göstermemekse at gözlüğü bende takıyorum o gözlüğü ve çokta memnunum.Hainlik ve ihanetse devleti korumak,kötüye karşı durmak ve yeri gelince tek vücut olmak evet biz hem hainiz hemde ihanet ettik.Ve saçmalak yada budalalaşmaksa herkese açık bir yerde doğruyu ve vatanı savunmak biz budalayız.İşte tüm bunlar doğruysa bende Hainim,At gözlüklerim var,Budalayım vede beynim yıkamıştır.

2 milyonluk taş demir geldi 1 milyonluğu cukka edildi 2 gram dürüst olsaydınız ağababalarınıza hesap sorardınız ve evet sana katılıyorum hainsiniz beyniniz yıkanmış , araştırma yapmıyorsunuz meyhanede biri ne demişse kafanızda öyle kalmış hiç dememişsiniz acaba doğrumu söylüyor diye .Vatanı sizden çok daha fazla savunduk son bulgar savaşaında toplasan 5-10 bodf lu ya vardı ya yoktu , Osmanlıyı yağmalayanda sizsiniz demokrasinin önünde engelde sizsiniz ama bişey söyleyeyim aklında bulunsun ''zulm ile abad olanın ahiri berbad olur'' herzaman doğruyu savunduk bu asla değişmeyecek , bizimle tartışana cucur gibi oramızdan buramızdan uydurup multici hırsız cart curt gibi damgalar vurmaya çalışmadık bizimle tartışanıda anında banlamadık , bu sizin için bir nimettir biraz feyz alın
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:56 am

Sakin olun
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 12:08 pm

Grandespada demiş ki:
Buraya sadece burada yazıdığınız saptırılmış düşüncelere karşı ömer1994 kardeşimi korumak için kaydoldum.çünkü forumunuzun ne kadar tarafsız(!) olduğunu herkes bilmektedir.Evet Valandil ve arkadaşları veya diğerleri doğrudur bizim beyinlerimiz B.O.D.F. Fırkası tarafından ilk üye olduğumuz gün yıkanmıştır ama beynimiz egoist,sapıtmış ve sizin gibi Osmanlı'ya zarar verenlerin düşüncelerinde yıkanmıştır.Eğer Osmanlı'yı bu oyunda yüceltmek korumak ve onu yağmalamaya çalışanlara engel olmak ve yanlışı doğru diye göstermemekse at gözlüğü bende takıyorum o gözlüğü ve çokta memnunum.Hainlik ve ihanetse devleti korumak,kötüye karşı durmak ve yeri gelince tek vücut olmak evet biz hem hainiz hemde ihanet ettik.Ve saçmalak yada budalalaşmaksa herkese açık bir yerde doğruyu ve vatanı savunmak biz budalayız.İşte tüm bunlar doğruysa bende Hainim,At gözlüklerim var,Budalayım vede beynim yıkamıştır.

kardeşim ilk kırmızı ile belirt tigim yerden bişi dicem senin ömer kardeşin kendini savunamıyomu okadar mı aciz bence degil senin kardeşini bende tanırım burada onu savunmak için geldim ayana yatma ömer tartışmayı bod forumuna taşıdı baktınız gerçekler konuşuluyo herkese anlatılıyo hemen tekrar karalama ya geçtiniz

şimdi kardeşim mavi yazı bu forumun tarafsızlıgna laf söyliyosun ama ana forumda ki tarafsızlıga ne diyeceksiniz bodf üyeleri banlanın ca tam süresinde banları açılıyo diger parti üyeleri yada bodf üyesi olmayan arkadaşlar ne hikmetse unutuluyo bu çok tarafsız bi forum oldugnu gösteri yo ana forumun
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 12:42 pm

Grandespada demiş ki:

Aynı savunma cesaretini oyundaki nickinide yazarak göstermeni diliyoruz. Wink
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 12:55 pm

Oyundaki nicki grandespada zaten Very Happy Belki harf eksikliği vardır Wink
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 12:58 pm

O zaman tam nicki yazar Wink

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki