Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
trtugrul

trtugrul

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 1:14 pm

"Grandeespada" al ben sana söyliyim Smile Gizlimiz saklımız yok çok şükür Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 1:23 pm

Doğduğu tarih Mart 24, 2009
Doğum günü Grandeespada için 01 Ekim.
Bilinen en son adresi
Ülke : Osmanlı İmparatorluğu
Eyalet : Edirne Sancağı
Kasaba : Tekirdağ

Seviye : 1
İtibar Puanı : 18
Para : 15

2 buçuk aylık oyuncu maşallah oyun hakkında pekde bilgili .Bazen düşünüyorum bu bodflular doğuştan oyunu ezbere biliyorlar nasıl bi vitamin tüketiyorsunuz.

bunun 2 açıklaması var ya eski bi hesabın vardı yada sen doğar doğmaz birileri sana bişeyler anlatmış Smile işte bizde bundan bahsediyoruz

merak ediyorum 2 buçuk ayda kim ne olduğunu nasıl anladın? Allah sana çok büyük bir keramet vermiş bunu mutlaka değerlendirmelisin .SEN SEÇİLMİŞ KİŞİSİN Wink
Grandespada

Grandespada

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 1:33 pm

kartal13 ben 10 aydır oynuyordum.ama inziva ile ilgili bir problem yaşadığım için silindim.ayrıca Eski Edirne Eyalet Kadısı Pelerinli reelde kuzenimdir ve oyunla ilgili her bildiğini ve her tecrübe ettiğini bana aktarmıştır.vede ben yokken olanları vs.bunları hep paylaşmışızdır.İşte bu yüzden bu kadar bilgiliyim Wink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 1:48 pm

Grandespada demiş ki:
oyunla ilgili her bildiğini ve her tecrübe ettiğini bana aktarmıştır.vede ben yokken olanları vs.bunları hep paylaşmışızdır.

grandespada dediklerimi ispatladığın için teşekkürler , bende bundan bahsediyordum, kişiye duyduğunu söylemesi günah olarak yeter diyerek Efendimiz duyduklarınıza araştırmadan inanamanın ne kadar büyük bir yanlış olduğunu zaten dile getirmiştir. Diyeceksin kuzenim , olsun kuzenin altından yaratılmadıki senin benim gibi beşeri bir varlık ,

benzetme olarak iyi olmayacak ama anlatılmak istenen için iyi bir örnek olacak
Allah ın bir gece yerin dibine gömdüğü karunda HZ.Musanın Amcasıoğlu idi . Şimdi ne kadar bilgili olduğunu bir daha söyle Wink
Grandespada

Grandespada

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 3:11 pm

kartal13 kardeşim bak sende diyorsun duyduklarım her insan özgür ve hür olduğu için o bana deneyimlerini aktardı olayları anlattı.bende hepsini ne kadar doğru ? diye araştırdım,istişare ettim ve bazende kıyaslamalar yaptım yani o bana akıl hocalığı yaptı ama ben yine kendi kararımı verdim.İllaki o hangi partideyse onu tutmak zorunda değildim ve kendi hür düşüncem ile karar veririm zaten ben B.O.D.F. 'ye o söylemeden kaydoldum.Hem 1 konuş 1000 dinle yani ben dinler ölçer tartar konuşurum öle önüme gelen herşeye apırsapır atlamam.Hem karunun batışını örnek veriyorusn ama Peygamberimiz(s.a.s.)'a bakarsanız onun düşüncelerine uyup onun söylediklerine inanıp nice kimseler cennetle müjdelenmiştir.
Grandespada

Grandespada

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 3:21 pm

show_time nick'imde bir e'yi yazmayı unutmuşum ama bn kimseden birşey saklamam yada kimseden korkup gizlenmem;)
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 3:29 pm

Grandespada demiş ki:
kartal13 kardeşim bak sende diyorsun duyduklarım her insan özgür ve hür olduğu için o bana deneyimlerini aktardı olayları anlattı.bende hepsini ne kadar doğru ? diye araştırdım,istişare ettim ve bazende kıyaslamalar yaptım yani o bana akıl hocalığı yaptı ama ben yine kendi kararımı verdim.İllaki o hangi partideyse onu tutmak zorunda değildim ve kendi hür düşüncem ile karar veririm zaten ben B.O.D.F. 'ye o söylemeden kaydoldum.Hem 1 konuş 1000 dinle yani ben dinler ölçer tartar konuşurum öle önüme gelen herşeye apırsapır atlamam.Hem karunun batışını örnek veriyorusn ama Peygamberimiz(s.a.s.)'a bakarsanız onun düşüncelerine uyup onun söylediklerine inanıp nice kimseler cennetle müjdelenmiştir.

kusura bakma dostum hiçbirşeyi araştırmamışsın, illa araştırdınmı o zaman söyle nerde 1 milyon akçe buyur , cevabı ben biliyorum ama sen araştır diye söylemiyorum, Peygamber leri normal insanlarla kıyaslayarak zaten hatayı en başta yapıyorsun

son olarak pelerinliye selamlarımı ilet millete akıl dağıtcağına ziraat nazırının eyaletin kasası eksideyken hazineyi soyamayacağını öğrensin.Pelerinli bu oyundan 1 gram anlamıyor , şimdi hayır diyecek yada diyeceksiniz açıkçası bende bunu demenizi bekliyorum buyrun hayır deyin ki yanlışlıkla değil kasti yapıldığı çıksın ortaya
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 3:33 pm

Zaten çoğu kişiye göre oyunda eski olanlar her şeyi biliyor ya da çok tecrubeliler.Evrenos gider ihanet davasında zanlının savunmasında hakaret olduğunu düşünür ya da uydurur davanın sonucunu hakaretten dolayı cezayla sonuçlandırır.Ve birileri hala onun tecrubeli olduğunu savunur.Bana kalırsa da Evrenos kadılıktan anlamıyor ama kadılık yapıyor.O yüzden grand herkese herşeye pek güvenipte inanma
Grandespada

Grandespada

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 3:46 pm

kartal13,turkscihad neye inanırsanız inanın benim için hiçte önemli değil sen öyle düşünüyorsun sana ne desek doğrularını değiştiremeyiz.Ama herkes kendini biliyor kim ne yaptığını biliyor,kimler kimin neler yaptığını biliyor ama bazıları doğru bazıları yanlış artık kim nerede onu sen tart,biç ve biraz daha düşün sonra cevap ver.Ayrıca bu forum tabi buraya forum denirse sadece belli kişilern düşüncelerine hizmet eden ve yeni başlayan oyuncuları kendi partisine çekmek kendi ailesine almak isteyenlerin forumu olmuş.

Bu son postumdur ve artık kim ne yazarsa yazsın, kim egosunu nasıl tatmin ederse etsin takmıyorum.Herkes Allah'a emanet olsun.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 4:17 pm

1.Bu forumda herkes aynı partiden değil

2.bu foruma nasıl senin üye yapmıyorlarsa başkasını da zorla üye yapmıyorlar

3.Bu oyunda kişiler partilere bu forumdan değil meyhanede tanışılıp güvenildikten sonra alnır.

4.Bu oyunda yarım seneden fazla süredir düşüncek çok zamanım oldu.Yanıldığım nokta hiç mi olmadı?Evet oldu.Ama düşe kalka kendi yolumuzda yürümeyi de öğrendik

Şimdi sen yanılıyorsun ben doğruyum gibisinden laflar etmem saçma olur.Ama buraya birilerini savunmak adına üye olan sensin zaten.Yani biz sana doğrularımızı söylemeden önce sen kendi doğrularını söylemek için bu foruma üye olmuşsun.O yüzden trib e girmene gerek yok yani sen ayık ol
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 6:13 pm

Grandespada demiş ki:
kartal13,turkscihad neye inanırsanız inanın benim için hiçte önemli değil sen öyle düşünüyorsun sana ne desek doğrularını değiştiremeyiz.Ama herkes kendini biliyor kim ne yaptığını biliyor,kimler kimin neler yaptığını biliyor ama bazıları doğru bazıları yanlış artık kim nerede onu sen tart,biç ve biraz daha düşün sonra cevap ver.Ayrıca bu forum tabi buraya forum denirse sadece belli kişilern düşüncelerine hizmet eden ve yeni başlayan oyuncuları kendi partisine çekmek kendi ailesine almak isteyenlerin forumu olmuş.

Bu son postumdur ve artık kim ne yazarsa yazsın, kim egosunu nasıl tatmin ederse etsin takmıyorum.Herkes Allah'a emanet olsun.

grand sence senin neye inandığın benim umurumdamı ? sizi bu kadar önemsediğimizi nerden çıkardınız ? seninde dediğin gibi herkes kimin ne olduğunu çok iyi biliyor , bana göre soğru ona göre yanlış felsefesi poliyanacılık oynayanların hayat felsefesidir dünyada herzaman doğru tektir sana göresi ona göresi yok geçin bu hikayeleri. ayrıca bu foruma forum deniliyor , kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş Very Happy bu forum varya çok daha fazla aktif ve çok daha fazla usere sahip bunun sizi ne kadar rahatsız ettiğininde farkındayız ve eğer bu forum birilerinin forumu olsaydı şuan spamdan süresiz ban yemiştin (kulağun çınlasın 2 oda 1 salon) son olarak grand çok ciddi söylüyorum buraya yazmaman beni yada öteki userleri yemeden içmeden kesmeyecek aklın bizde kalmasın Wink
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 9:25 pm

Klavuzu karga olanın die bir ata sözü vardır bilmem bilirmisin sayın grand...

O sevgili kuzenine benden slm ilet, bana ceza verdiği ilk gün söylediklerimin aynen arkasındayım...

Bu oyunda adalet yok o yüzden kendisi silinmedi, silinicektite TARAFSIZ ELLER TARAFINDAN SON ANDA ENGELLENDİ !!

Lâkin diğer tarafa gittiğinde zerre ALlah korkusu varsa bnm hakkıma girdiği için burnundan fitil fitil gelecek...

Sayın pelerinli az çok oyundan anlasa kasa eksideyken ziraat nazırının ödeneğe para atamayacağını bilir, hadi onu geçtim 4 gün ziraat nazırlığı yaptığı kanıtladığım halde bana geilip 2 ay nazırlık yaptın demez ve haksız ceza vermez...

Sonuç itibariyle ne oldu...

Adminler tarafından suçsuzluğum kabul edildi ve cezam kaldırıldı...

Kalkamayan tek şey, pelerinli üzerimdeki hakkım...

Oda elbet bi gün bi yerden çıkar Wink
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 10:06 pm

Valandil demiş ki:
Klavuzu karga olanın die bir ata sözü vardır bilmem bilirmisin sayın grand...

O sevgili kuzenine benden slm ilet, bana ceza verdiği ilk gün söylediklerimin aynen arkasındayım...

Bu oyunda adalet yok o yüzden kendisi silinmedi, silinicektite TARAFSIZ ELLER TARAFINDAN SON ANDA ENGELLENDİ !!

Lâkin diğer tarafa gittiğinde zerre ALlah korkusu varsa bnm hakkıma girdiği için burnundan fitil fitil gelecek...

Sayın pelerinli az çok oyundan anlasa kasa eksideyken ziraat nazırının ödeneğe para atamayacağını bilir, hadi onu geçtim 4 gün ziraat nazırlığı yaptığı kanıtladığım halde bana geilip 2 ay nazırlık yaptın demez ve haksız ceza vermez...

Sonuç itibariyle ne oldu...

Adminler tarafından suçsuzluğum kabul edildi ve cezam kaldırıldı...

Kalkamayan tek şey, pelerinli üzerimdeki hakkım...

Oda elbet bi gün bi yerden çıkar Wink

Daoğru söylüyorsun comefromhell,daha öncede gösterdiğim resimlerde komando denilen iti yok etti adlı başlık vardı.O başlığın içerise baktığımda BODF olarak nasıl olsa iktifar biz olduğumuzdan yasaları değiştirip istediğimiz gibi komandoyu yargılayacağımızı yazmışsın.Artı olraktanda kadınında BODf li olmasınıda avantaj görüp kadıdanda torpil istemişsin.İnkar edebilirsin ama ben kanıtı yine sunarım istersen.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 10:23 pm

ömer çok eskilere bakacagına o çok korudugun partinin şimdiki haline bak o eski olaylarla degil yenilerle osmanlıyı mafediyo sizin o çok övdünüz parti
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 10:29 pm

Yamatoo demiş ki:
ömer çok eskilere bakacagına o çok korudugun partinin şimdiki haline bak o eski olaylarla degil yenilerle osmanlıyı mafediyo sizin o çok övdünüz parti

Dedof ben orda partimi savunmuyorum,sizin ben adil biriyim die geçinen başkanınızın gizli kalmış yönlerini gösteriyorum.Ayrıca önceki postlarında konuyu BODF forumuna taşıdığımı söylemişsin gerçekten kırıldım sana,olmayan birşeyi söylemişsin.

Şimdi iyice inceledimde o mesajlarda comefromhell yalnızca kadının bizden olmasından dolayı şanslı olduğu söylemekle beraber ayriyetten ben nasıl olsa belediye başkanıyım onu istediğim gibi dava ederim diye belediye reisliği görev yetkilerini açıkça kendisi için kullanacağını belirtmiştir.
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 10:44 pm

Ömer yazmayacam diye çok tuttum ama yeter dedim.Lütfen biraz araştır ama sadece kendi parti forumundakilere bakarsan her zaman doğruyu bulamazsın.Ben o dönemde bulunmadım ama oyuna başladığımdan beri forumları çok fazla takip ettim hem resmiyi hem burayı ve doğruyu buldum.Ama olaylara tarafsız bakmak lazım bunu unutma.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 10:46 pm

omer1994 demiş ki:
Yamatoo demiş ki:

Dedof ben orda partimi savunmuyorum,sizin ben adil biriyim die geçinen başkanınızın gizli kalmış yönlerini gösteriyorum.Ayrıca önceki postlarında konuyu BODF forumuna taşıdığımı söylemişsin gerçekten kırıldım sana,olmayan birşeyi söylemişsin.

Şimdi iyice inceledimde o mesajlarda comefromhell yalnızca kadının bizden olmasından dolayı şanslı olduğu söylemekle beraber ayriyetten ben nasıl olsa belediye başkanıyım onu istediğim gibi dava ederim diye belediye reisliği görev yetkilerini açıkça kendisi için kullanacağını belirtmiştir.

Ben bu konu hakkında sizin partinizden kimse ile görüşmedim 1 tek savaş hakkında _ımmortal_ ile konuştum o kadar öncelikle o sana bilgi veren e söyle adam gibi bilgi alsın 2 sen kendin facelesle konuşacagınız söylemiştin ben orda burda yanlış bilgi söylemem biz sizin parti gibi degiliz sen korkma ve sana bu bilgiyi verene söyle ki ya bilgiyi adamgibi okusunda versin yada okuma yazma ögrensin
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 10:52 pm

Faceless le ben BODf hakkında birşey konuşmadım bugüne kadar benim facelessle konuşacağım tekşey Sipahi birliği olabilir.Bu sıralarda Edirneye olacak hareketimi konuşacağımı söylemiştim onula karıştırıyorsun.Bana kimse bilgi vermedi ben kendim onları forumdan aldım.Yalnızca msn den birkaç arkadşala görüşüyorduk.Bir arkadaş bu başlığı gördüğünü söyledi ben haa evet bende gördüm hatta birkaç bişi yazdım dedim olay bundan ibaret.

Ha dedeağaç forumunda dedeağaç kartında altında benim çalışmam olmasına rağmen ve hatta altında benim imzam olmasına rağmen çalışmayı başkasına mal etmişsin.Neyse bunda büyütülecek pek birşey yok.
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:14 pm

1.ben senin facelesle msj larını sadece ordu konusunda oldugnu söyledim o sana hemen ileten arkadaşa

2. ben ordan o msj ları aldım sana söyledigim zaman bana ilet seydin o hatayı düzeltir senden özür dilerdim ben o msj kısmını melikeden aldıgım için sadece onun ismini verdim korkma ben hatamı anlayınca oraya buraya kaçmam özrümü dilerim ve hatamı düzeltirim

3.o hata için özür ne kadar buraya bu konuyu taşıdıgın için hak etmesende
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:24 pm

Ömer sende algılama zorluğu var sanırım...

Hâla bana komando diyosun...

Şu oyundaki binlerce kişi beni anladı bi sen anlamamakda ısrar ediyorsun...

Bana Oyun FORUMU içerisinde ana avrat küfür eden adamı...

Davada da ederim, gerekirse kabak gibide oyarım...

Elimden geleni ardıma koymam...

Bu kadar basit...

...

Resmi forumda küfür edenlerin nasıl oyundan silindiğini daha öncede çok gördük, hâlada görüyoruz...

O yüzden boş konuşma...

...

Adama bak utanmasa, sana küfür eden adamın peşine niye düştün diyecek...
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:37 pm

Bende diyorumki tüm osmanlıya adil olma dersi veren comefromhell iktidarı kendisi için yasa geçirtmek için kullanıyor;
Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Screenshot011

Ayrıca BODF li olan kadıdan resmen torpil istiyor ayrıca savcı bizden olmsa bile ben kendim dava açarım kasabanın adalet puanını harcarım diyor;

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Screenshot010n

valandil demiş ki:
Resmi forumda küfür edenlerin nasıl oyundan silindiğini daha öncede çok gördük, hâlada görüyoruz...

doğrudur ama ne zaman?Eskiden foruma bağımsız olarak kaydolunuyordu oyunla bağlantısı yoktu forumdaki suçlar oyunu ilgilendirmiyordu.Ama en son forumla oyunu direk olrak bağımlı hale getirdiler. O yüzden forumda yazılanlar oyuncuyu ilgilendirdi.çünkü oyuncu o forumdaki ben değilim biri benim nickimi almış diyemezdi.Zamanlar arasındaki farkı dikkate alınız.Ne yazıkki sizin zamanınızda böyle birşey yoktu.

Ben boş konuşmam ama siz paragraflar arası ... koyarak mesajlarınızı dolu göstermeye çalışıyorsunuz.Ama unutmayın hacim olrak doluyor içerik olrak değil.

En son omer1994 tarafından Salı Haz. 09, 2009 11:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
infini

infini

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:39 pm

pelerinlinin kuzeniymiş
pelerinli kim?bodf li biri divanı soymaya çalışan birisi:)

ee bizi öven şeyler söylemez heralde tabiki kendi tarafını övecektir Smile
Valandil

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:43 pm

23 aralık 2007 Laughing

Biraz daha araştır 2-3 ay önce gelmiştim ben Osmanlıya Laughing

...

O yasaları biz yazıyoruz kısımlarını bi incele bakalım, forum içerisinde olan olayların oyun içinde gibi değerlendirilmesini teklif etmiştim orda...

Ayrıca bu önerim seninde dediğin gibi mantıklı bulundu ve daha sonra direk adminler tarafından yasalaştırıldı...

Ve kadının bizden olması tabiki avantaj, rakip partiden olsa sırf kıllığına ceza almaması için uğraşabilirdi...

Ordata KESİN NET BİR SUÇ VAR !!

Bende bunun için her türlü şeyi kullanmaya çalışıyorum, bu kadar basit...

Ben yok yere kimseye dava açtırmaya çalışmıyorum, ama sen hâla at gözlüğüne sahip olduğun için boş konuşuyosun...

...

Ömercim ne yazık ki resmi forumdan banlıyım...

Eğer banlı olmasaydım zamanında komandonun bana ettiği küfürlerin aynısını sana ederdim. Sende beni şikayet etmezdin deil mi Laughing

Sana göre mantıklı olan şikayet etmemek, dava etmemek, elinden geleni ardına koymak çünkü Laughing

Yazık ki senin ne yapacağını göremeyeceğiz, çünkü forumdan banlıyım ve sana küfür edemeyeceğim lol!

...
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:53 pm

Bak beni hala anlamıon ben sana komando karşısında hakkını arama demiom niçin bunu BODF e bulaştırmaya çalıştın dedim.Hatırlar burdaki arkadşalar HMG diye bir gazete vardı.Adamın küfür etmediği BODF li kalmadı.Ona niye sesini çıkartmadın? BODF ye küfür edilmesi hoşuna gidiyor egonu şişiriyordu.

Zaten senin tipindeki birininde küfür etmekten başka yapabileceği yok.Elinden birşey gelmeyen küfür eder.Aciz olan küfür eder.Ama sen hep küfürediyorsun. Sana acıdım terapi almanı öneriyorum.

Resmi forumdan küfür etme banlıysan burdan küfür ette görelim.Yapabileceğin şeyleri söyle bana.Doğruya Resmiden küfür edince adminler editliyor ve gayetr normal ceza veriyordu sende Arkadaşlarına beni haksız yere forumdan attılar diyip geçiniyordun.Burdan bana küfür ette görelim çünkü burda öyle bir palavra atamayacaksın.
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!! - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Haz. 09, 2009 11:58 pm

Nerden nereye pehhhhh.
Kusura bakma ömer ama ben valandili tam ve net olarak neyle suçladığını hâla anlamadım Very Happy Bi mısır konusu vardı o gitti komando geldi o gitti gazeteden bodf a edilen küfürler geldi. :S

Bütün Osmanlı İzlesinde Gerçekleri Görsün!!!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki