Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

GERİ ÇEKİLİYORUZ

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5
Yazar Mesaj
alpi_03

alpi_03

GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:42 pm

: )))) sana gelince divanda ki üyeler ne dedi ise öle yaptık,choco yapınca tek başına yaptı..

Hey gidi Rk hey..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:43 pm

UmutSultan demiş ki:
cheers Köprülüler osmanlının içine ettiler çanı işgal ettiler oraya 2.taburaga operasyonu düzenleyebilirim

show_time eyaletin durumu kötüye gidince niye kaçtın harpe gidiyorum diye

Seni ezineden bilirim erkeklere kız karakteri ile gidip oy isterdin.Kızlara erkek karakteri ile gidip oy isterdin. Laughing

Eyaletin içine etmekmi? Shocked Onu nerenden uydurdun.Sen multi yapmaktan üvey evlat açmaktan başka birşey biliyormusun mesela neye göre eyaletin batırdığımızı düşündüğünü Smile
UmutSultan

UmutSultan

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:44 pm

tamam b en sustm sen cho ve alpiden kaçmak için benim postlarımı kullanıyosun Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:45 pm

alpi_03 demiş ki:
: )))) sana gelince divanda ki üyeler ne dedi ise öle yaptık,choco yapınca tek başına yaptı..

Hey gidi Rk hey..

Sen mesajlarımı okumuyorsunki Cho abini savunacan diye gidip sağdan soldan mesajlarımı toplayıp önüme koyup bana laf soktuğunu sanıyorsun Smile
Ben Choyu prestij yapmaklamı suçladımki Smile
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:45 pm

Sen benim msj ımı anlayamadı isen,ben napayım kardeşş,işine geldiği gibi yorumlama..Cevap weremeyeceksen sus..

En son alpi_03 tarafından Çarş. Ağus. 05, 2009 7:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:46 pm

UmutSultan demiş ki:
tamam b en sustm sen cho ve alpiden kaçmak için benim postlarımı kullanıyosun Very Happy

Hı hı. hehe evet onlardan çok korkuyorum nasıl kaçsam nasıl kaçsam diye düşündüm seni kullandım Laughing
Baba_İlyas

Baba_İlyas

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:47 pm

UmutSultan demiş ki:

Çünkü bunlar sadece konuşur...

Çünkü insan neresini çok çalıştırır ise o organı çok gelişir sırrınca, sanırım bu kardeşlerin dilleri boylarını aşmış olsa gerek...

Çünkü, çok konuşan bu gibi kardeşlerin, bu güne kadari icraatlarına tanık olmadık...

Çünkü, bu forum bu kardeşlerin babasının çiftliği, üçü beşi birden toplanıp yazıp baskı politikası uygulamaya kalkar. Yemedi mi alay eder... Yemedi mi hakaret eder... Yemedi mi zır zır zırlar...

Çünkü bunlar, hainin önde gidenidir.

Çünkü, sebepsiz nedensiz, yenileceğini bile bile bir ülkeye savaş açmak hainlikten başka bir şey değildir. Şimdi bu Bulgarlar tekrar Edirneye kadar işgale gelince utanmadan bir de kahraman olurlar...

Çünkü bunlar kendilerinden başka herkesi akılsız sanmaktalar...

Çünkü bunlar ile başlayan daha kuracağım cümle sayısı neredeyse sınırsız....

KARTAL efendi! Senin kafan tam İttihatçı kafası... Hani Abdulhamid'i devirip Osmanlıyı Avrupanın kucağına otururtan sözde vatanseverler varya... İşte ben onlara HAİN diyorum... Sen istersen vatansever demeye devam et...
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:47 pm

alpi_03 demiş ki:
Sen benim msj ımı anlayamadı isen,ben napayım kardeşş,işine geldiği gibi yorumlama..Bak herkes ne de güzel anlıyor..

Kim anladı.Çıkıp cho zamanında 100 bin akçe kar varmış diyorsun.Sonra herkez anladı diyorsun nasıl 100 bin akçe kâr varmış cho zamanında. Böyle saçma bi cümleyi mantıklı düşününce kimse anlayamazki Smile
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:51 pm

Hah bende bitirim ikilinin ikincisi nerde diye düşünüyordum.İkiliden birinin başı sıkışınca cart diye diğeri ortaya çıkar Very Happy

Siz bursada isyan edip kasaların içine edip sonra halk için yaptık diyecek bi yapıya sahipsiniz. Doğru siz isyan edip kasayı boşaltarak belediyelerin içine ederek birilerine ders verdiğinizi sanırsınız Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 7:58 pm

Baba_İlyas demiş ki:
UmutSultan demiş ki:

Çünkü bunlar sadece konuşur...

Çünkü insan neresini çok çalıştırır ise o organı çok gelişir sırrınca, sanırım bu kardeşlerin dilleri boylarını aşmış olsa gerek...

Çünkü, çok konuşan bu gibi kardeşlerin, bu güne kadari icraatlarına tanık olmadık...

Çünkü, bu forum bu kardeşlerin babasının çiftliği, üçü beşi birden toplanıp yazıp baskı politikası uygulamaya kalkar. Yemedi mi alay eder... Yemedi mi hakaret eder... Yemedi mi zır zır zırlar...

Çünkü bunlar, hainin önde gidenidir.

Çünkü, sebepsiz nedensiz, yenileceğini bile bile bir ülkeye savaş açmak hainlikten başka bir şey değildir. Şimdi bu Bulgarlar tekrar Edirneye kadar işgale gelince utanmadan bir de kahraman olurlar...

Çünkü bunlar kendilerinden başka herkesi akılsız sanmaktalar...

Çünkü bunlar ile başlayan daha kuracağım cümle sayısı neredeyse sınırsız....

KARTAL efendi! Senin kafan tam İttihatçı kafası... Hani Abdulhamid'i devirip Osmanlıyı Avrupanın kucağına otururtan sözde vatanseverler varya... İşte ben onlara HAİN diyorum... Sen istersen vatansever demeye devam et...

höst hain senin gibi hırsıza denir , siz vatanperversinizde cephede neden sizi göremiyorum ? herşey konuşmak değil işte bulgaristan işte savaş nerde babailyas tozu görünmez nerde babai tozu görünmez , işte hırsızlık halkın malını çalma nerde babai işte o hırsızlığın içinde o isyanın içinde bu uzun boyunuzu cephedede görsek ya elinden asla cümle kurmaktan başka bişey gelmedi gelmezde bla. bla. bla. devam et bak umutsultanıda buldun tam seni kafadan takılırsınız işte sahte halk kahramanları olarak
yolcu
KFCADMİN
KFCADMİN
yolcu

MesajKonu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ GERİ ÇEKİLİYORUZ - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 05, 2009 8:00 pm

konu amacından saptığı için kilitlendi

GERİ ÇEKİLİYORUZ

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5