|
Yazar |
Mesaj |
show_time
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Paz Ağus. 02, 2009 11:29 pm |
|
|
Lütfen Turkscihat bunları bana anlatma.Ben ne duyduğumu ne işittiğimi iyi biliyorum.Çok değil 3 saat olmamıştır.Bana yazdığı mesaj;
mısra | efendim? | bu orduya mühürle ilgili oylama warmı divanda | var evet | kabul cıkıcakmı peki | hayır | oke çok gzl | öyle gözükmüyor. | karesiden ordu isteniyor mühür verilmiosa işimiz yok orduyu dagıtırız | hiç bir orduyada girmeyiz geri dönüoruz 20 kişi | siz bilirsiniz benim yapabileceğim birşey yok. |
|
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Paz Ağus. 02, 2009 11:50 pm |
|
|
Bende 20 dk. önce konuştum.Mühür verilcek dendi işte.Daha 3 saat önceki mesajı getirip koyuyorsunuz buraya.Her mesajınızda hakaret ederseniz bende inadına konuşurum.Mühür verceksemde vermiycem derim.Çünkü işler saygı sınırlarını aştı.Kişisel meselelere dönüştü.Ama buna rağmen "o mühür verilecek o divanda 12 kişi boşa yok" diye mesaj veriliyor.
Bakın ben kimsenin avukatı olmak istemiyorum.Birileri adına konuşmakta istemiyorum.Ama bu kadar kinden ve düşmanlıktan da bıkkınlık geldi.Bari şu savaş zamanı atın bir köşeye düşmanlığı kini nefreti.Doğru düzgün hepbirlikte konuşun,konuşalım.
İki tarafta bir adım attı.Biri mührün verileceğini öteki ise bugünde geri dönmeyerek savaşa doğru yol alacağını belirtti.Büyütülecek bir mesele kalmadı artık. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 12:07 am |
|
|
emin ol bu başlıkla bu olay vurgulanmasaydı yine bey kazaskerınden habersiz kazaskerde artisliğin sınırlarını zorlucaktı |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 12:17 am |
|
|
- Nistel demiş ki:
- emin ol bu başlıkla bu olay vurgulanmasaydı yine bey
kazaskerınden habersiz kazaskerde artisliğin sınırlarını zorlucaktı Tamam dediğin gibi olsun.Ne diyim artık.Sanki mühür kararının çıkması bu başlığa bağlı Artık bu konunun devam etmesi için bir sebep kalmadı.Çünkü ne divan mührü vermiycez diyor ne de ordu geri çekiliyoruz diyor.Şimdi parmaklarınızı yavaşça klavyeden çekin ve sakin olun |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 12:25 am |
|
|
|
|
|
|
desii74
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 1:50 am |
|
|
.Şimdi parmaklarınızı yavaşça klavyeden çekin ve sakin olun [/quote]
Bencede herkes sakin olsun geri çekilmek çözüm değil mühü rvermemekte biz osmanlı için varız ve onun için kuruldu ordular. Bulgarda bizi bekleyen dostlarımız kardeşlerimiz var Şuan birlik beraberlik zamanı..
Teşekkürler, |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 9:31 am |
|
|
Ulan bu ne be herkese başkamı konuşuyo bu misra
Durun bide ben sorayım belki banada hem veriyoruz hem vermiyoruz diycek :D |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 11:15 am |
|
|
- skywalker22 demiş ki:
- Ulan bu ne be herkese başkamı konuşuyo bu misra
Durun bide ben sorayım belki banada hem veriyoruz hem vermiyoruz diycek :D |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 1:41 pm |
|
|
durum cıddı bence muhur verılmesse ılk edırne gıder zaten ordu kuramayız boylece sevdıklerı edirneyı BATIRDIKLARI EDİRNEYI DAHADA BATIRIRLAR |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 4:22 pm |
|
|
Abi n'apcağımızı şaşırdık ya Bende gözlerimle gördüm orduya mühür verilmeyecek yazısını Biz dönüyor muyuz yoksa devam mı ediyoruz? Bana bişeyler oluyo Serdarı ekrem verilmeyecek dedi Bey verilecek dedi Biri divanda red oyu çokluğu ile red edildi dedi Hemde verilmeyeceği bi kaç gün önceden belli denildi Höfffffffff tek gircem Bulgaristana |
|
|
|
Emirdaglı
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 4:31 pm |
|
|
Sanki babalarının mührünü veriyorlar. Zamanında edirne için canını veren cefakarlara bunu yapmamalılar. |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 6:22 pm |
|
|
- hamet42 demiş ki:
- Abi n'apcağımızı şaşırdık ya
Bende gözlerimle gördüm orduya mühür verilmeyecek yazısını Biz dönüyor muyuz yoksa devam mı ediyoruz? Bana bişeyler oluyo Serdarı ekrem verilmeyecek dedi Bey verilecek dedi Biri divanda red oyu çokluğu ile red edildi dedi Hemde verilmeyeceği bi kaç gün önceden belli denildi Höfffffffff tek gircem Bulgaristana Merak etme hamet tek götürmem seni kardeş hiç olmazsa sen ben ve show 3 ümüz gireriz smakova |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 8:35 pm |
|
|
bence böyle bir konu hakkında oylama yapılması bile yanlış |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 9:23 pm |
|
|
- skywalker22 demiş ki:
Merak etme hamet tek götürmem seni kardeş hiç olmazsa sen ben ve show 3 ümüz gireriz smakova Ben şovla bırak bulgaristana Osmanlının en tekin kasabalarına bile girmem Ha infini dedemle girersek ne ala |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Ptsi Ağus. 03, 2009 9:39 pm |
|
|
Verilecek olan mührü hala "acaba verilr mi verilmez mi" diye tarışmanın zamanı değil.Kimse kimseye farklı farklı konuşmuyor.Sadece kimse kimseyi anlayamıyor ya da anlamazlıktan geliyor.Buda bir sürü yanlış anlaşılmaya sebep oluyor. |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 12:01 am |
|
|
- hamet42 demiş ki:
- skywalker22 demiş ki:
Merak etme hamet tek götürmem seni kardeş hiç olmazsa sen ben ve show 3 ümüz gireriz smakova Ben şovla bırak bulgaristana Osmanlının en tekin kasabalarına bile girmem Ha infini dedemle girersek ne ala ben senle gelmem pis torun veled |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 12:16 am |
|
|
- infini demiş ki:
- ben senle gelmem pis torun veled
Bu adam ne kadar nankör ya Sevdik bağrımıza bastık benimle gelmiyomuş Keyfinin kahyası bilir Bende belma ninemle giderim nihahaha |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 12:18 am |
|
|
- hamet42 demiş ki:
- infini demiş ki:
- ben senle gelmem pis torun veled
Bu adam ne kadar nankör ya Sevdik bağrımıza bastık benimle gelmiyomuş Keyfinin kahyası bilir Bende belma ninemle giderim nihahaha yaramı deştin veled konuşma benime |
|
|
|
hamet42
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 12:34 am |
|
|
- infini demiş ki:
yaramı deştin veled konuşma benime Ben savaşa giderken sordum belma nine dedim hani bi engelin, bekleyenin varsa gelme dedim.. Benim bekleyenim yok dedim Yok sevgili torunum bekleyenim felan yok benim gidelim dedi Bizde çıktık geldik Var gerisi sen düşün |
|
|
|
infini
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 12:39 am |
|
|
- hamet42 demiş ki:
- infini demiş ki:
yaramı deştin veled konuşma benime Ben savaşa giderken sordum belma nine dedim hani bi engelin, bekleyenin varsa gelme dedim.. Benim bekleyenim yok dedim Yok sevgili torunum bekleyenim felan yok benim gidelim dedi Bizde çıktık geldik Var gerisi sen düşün evet ne o beni bekliyor nede ben onu birbirimizin kalbindeyiz ondan olablirmi acaba
neyse forumda yeter bu kadar |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 1:15 am |
|
|
arkadaşlar sakin |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 9:28 am |
|
|
- hamet42 demiş ki:
- skywalker22 demiş ki:
Merak etme hamet tek götürmem seni kardeş hiç olmazsa sen ben ve show 3 ümüz gireriz smakova Ben şovla bırak bulgaristana Osmanlının en tekin kasabalarına bile girmem Ha infini dedemle girersek ne ala En tekin kasabasında ne işin var
Şu an şu dakka show woa yı kursun , fransaya sefere gitsin gelmeyen nağmert olsun
O derece gelirim yani |
|
|
|
Alcarondas
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 11:19 am |
|
|
E bi zahmet gel abi 150 kişi mahsur kaldık orada |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 4:58 pm |
|
|
Daha önce dediğim gibi osmanlı için savaşa giden bir orduya osmanlı eyaleti mühür vermiyor bulgarlık budur,yazık içimizdeki bulgarları temizlemeli ilk önce |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 6:13 pm |
|
|
bulgarlardan istesek o mührü verirlerdi şaka yapmıyorum |
|
|
|