|
Yazar |
Mesaj |
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 7:25 pm |
|
|
- İnsivity demiş ki:
- Daha önce dediğim gibi osmanlı için savaşa giden bir orduya osmanlı eyaleti mühür vermiyor bulgarlık budur,yazık içimizdeki bulgarları temizlemeli ilk önce
- kartal13 demiş ki:
- bulgarlardan istesek o mührü verirlerdi şaka yapmıyorum
. . . . . |
|
|
|
İnsivity
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 7:29 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- bulgarlardan istesek o mührü verirlerdi şaka yapmıyorum
şakalık bir durum yoktur ztn söylemene gerek yok verirlerdi o kdr ordu kuruldu bulgarlar için bulgarları öldürmek için yanlış yere gittiler orası 2. plan olmalıydı ! böylece ne nedir ortaya çıktı Osmanlıda iyi oldu bundan sonrası hayırlısı .... |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 8:06 pm |
|
|
OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF İçimiz bulgar dolu resmen abi yha |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 8:43 pm |
|
|
: ))))))) hahahahaaaa
Geldik yine bizim sözümüze..
Cem Yılmaz 10 yıl sonrasını biz bi kaç ay sonrasını söylüyorus..
Yavaş yavaş ayları yıla vuracaz inş |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 8:52 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- : ))))))) hahahahaaaa
Geldik yine bizim sözümüze..
Cem Yılmaz 10 yıl sonrasını biz bi kaç ay sonrasını söylüyorus..
Yavaş yavaş ayları yıla vuracaz inş sizin dediğinizle yakından uzaktan alakası yok ))) cucur tayfasının böle olduğunu a dan z ye herkes biliyordu siz bu oyuna başlamadan önce bile hadi git keşanda isyan yap bakalım mısra red oyunu onaylıyorum diye değiştirecekmi ? böyle bir konudan bile rant çıkarma derdine düştünüz oysaki SÖZDE bi ton adamınız vardı yetmiyor galiba o SÖZDE bi ton sizi destekleyen adam |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 9:07 pm |
|
|
Boşversene üstad Heriflerin şeyi belli Mühür elbet verilicek arkadaşlar biz önce fitne fesadı temizliyelim Mühür Mısranın Tek tuşuna bakmaz Oradaki 12 Kişinin Evet yada Hayırın'a bakar Ama önce içteki fitne fesadı hainliği bitirelim yeter öyle değilmi alpi sen daha iyi bilirsin hainliği o yüzden sana geldim |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 9:08 pm |
|
|
Çarş. Mart 04, 2009 10:29 am
- alpi_03 demiş ki:
- Sevgili Kartal
Ne senin yaptığın tam doğrudur ne de bizim bunu hepimiz biliyoruz,Velhasıl-ı Kelam bazı arkadaşlar ne kadar görmezdende gelse,ben ilk isyanımda amacıma ulaştım ve tahminindende çok mutluyum.(Amacım hiç bir zaman akçe vs olmamıştır,öle olsa oyunu bırakırken akçelerimi ne belediyeye nede diğer arkadaşlara HİBE etmezdim.)
Ne yapmaya çalıştığımı sana anlatmıştım ve bu yolu tahminimdende hızlı kat ediyorum.Amacımız ortak,Yöntem farklı bunu defalarca konuşmuştuk,senin yöntemin sana benim yöntemim bana doğru.
Benim felsefem,önce içerisi sonra dışarısıdır.Bu yüzden gelen teklifleri devamlı RED ETMİŞİMDİR.Felsefemin doğruluğu yada yanlışlığıda bana kalsın olur mu? Konunun linki: https://kralliklar.all-up.com/gemlik-f143/babai-ilk-faliyet-t5978-75.htm
Bir de konuyu bilsen kartal emin ol daha az gülecem..
Bak tarih ne imiş? 4 mart bugüne kadar kaç ay geçti,dur ben söyleyeyim TAM 5 AY
Bir de uzaktan yakından kenarından köşesinden anlayamadığın konular hakkında yorum yapma : )))
|
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 9:09 pm |
|
|
- Capanoglufetihbey demiş ki:
- Boşversene üstad
Heriflerin şeyi belli Mühür elbet verilicek arkadaşlar biz önce fitne fesadı temizliyelim Mühür Mısranın Tek tuşuna bakmaz Oradaki 12 Kişinin Evet yada Hayırın'a bakar Ama önce içteki fitne fesadı hainliği bitirelim yeter öyle değilmi alpi sen daha iyi bilirsin hainliği o yüzden sana geldim
Oooooo sözümüze gelenler listesine seni de mi ekledik Capan..
Daha yok mu? |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 10:18 pm |
|
|
Tamam siz kahinsiniz Sözleriniz Bursa için geçerli olabilir belki.Ki Bursa için herkes sizinle aynı düşünüyordu Ama Edirne de sizin sözleriniz çıkmadı. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 10:26 pm |
|
|
Edirne için birşey mi söylemişiz biz?
''Sallayın kuyuya belki su çıkar'' mantalitesi ile kandırabildiğiniz gençleri kandırın..
Biz Bursa da,burada kimse birşey bilmez bazıları tahmin yaparken isyan ediyorduk.. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 10:41 pm |
|
|
Konu Edirne için açılmışken üzerinde bu kadar durduğunuz için öyle dedim.Edirne mührü vercez diyor siz hala "o bunu dedi,bu şunu demişti,biz bunu biliyorduk,kahrol edirne,hain edirne".Yeter.Boşa uğraşıyorsunuz.Laf olsun diye konuşmayın bu yaptığınız ortalığı germekten başka ne halta yarıyor ki.
Ya onu bunu bırakında siz bu son çıkan anlaşmazlıkta sorunu çözmek için şahsi olarak ne yaptınız;Kimle konuştunuz?Olayın aslını öğrenmeye çalıştınız mı?Olayı adam akıllı bir şekilde tarafların ağzından dinlediniz mi?Hadi bunların hiçbirini yapmadınız bari ortalığı sakinleştirin.Bunu da boş beleş konuşmayarak yapabilirsiniz. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 10:43 pm |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Konu Edirne için açılmışken üzerinde bu kadar durduğunuz için öyle dedim.Edirne mührü vercez diyor siz hala "o bunu dedi,bu şunu demişti,biz bunu biliyorduk,kahrol edirne,hain edirne".Yeter.Boşa uğraşıyorsunuz.Laf olsun diye konuşmayın bu yaptığınız ortalığı germekten başka ne halta yarıyor ki.
Ya onu bunu bırakında siz bu son çıkan anlaşmazlıkta sorunu çözmek için şahsi olarak ne yaptınız;Kimle konuştunuz?Olayın aslını öğrenmeye çalıştınız mı?Olayı adam akıllı bir şekilde tarafların ağzından dinlediniz mi?Hadi bunların hiçbirini yapmadınız bari ortalığı sakinleştirin.Bunu da boş beleş konuşmayarak yapabilirsiniz.
Yaw sen iyi misin??
Benim öle bi postumu göstersene,sahil şehrinde falan mı yaşıyorsun? güneş başına vurmuş olmasın sakın : ))
Bi yığın saçmalamışsın,bizim üzerimizden rant yapmaya çalışanı gördüm de senin gibisini ilk defa görüyorum |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 10:49 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- turkscihad demiş ki:
- Konu Edirne için açılmışken üzerinde bu kadar durduğunuz için öyle dedim.Edirne mührü vercez diyor siz hala "o bunu dedi,bu şunu demişti,biz bunu biliyorduk,kahrol edirne,hain edirne".Yeter.Boşa uğraşıyorsunuz.Laf olsun diye konuşmayın bu yaptığınız ortalığı germekten başka ne halta yarıyor ki.
Ya onu bunu bırakında siz bu son çıkan anlaşmazlıkta sorunu çözmek için şahsi olarak ne yaptınız;Kimle konuştunuz?Olayın aslını öğrenmeye çalıştınız mı?Olayı adam akıllı bir şekilde tarafların ağzından dinlediniz mi?Hadi bunların hiçbirini yapmadınız bari ortalığı sakinleştirin.Bunu da boş beleş konuşmayarak yapabilirsiniz.
Yaw sen iyi misin??
Benim öle bi postumu göstersene,sahil şehrinde falan mı yaşıyorsun? güneş başına vurmuş olmasın sakın : ))
Bi yığın saçmalamışsın,bizim üzerimizden rant yapmaya çalışanı gördüm de senin gibi sini ilk defa görüyorum Bu konu ne için açıldı.Edirne sözde mührü vermediği için değil mi?Peki konu buyken sen buraya "biz bunu dedik biz şunu dedik diye post atıyosun".Bu postlar başka bir kurum için ya da sancak içinse bu konuda ne işi var.Edirne hakkında birşey demiyceksen konuyu allak bullak etme.Sus yani.
Siz kimsiniz sizin çapınız ne karakteriniz ne ki ben sizin üzerinizden rant sağlayım.Öyle birşey yapmayada ihtiyacım yok.Burda herkesin üzerinden rant sağlarım istesem ama sizin gibi isyancı çapulculardan ne rantı sağlıycam.Şimdi kelimelerini çarpıtmadan konuş keke. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 10:57 pm |
|
|
Benim postlarım neden seni bu kadar rahatsız ediyor : ))
Sen seni rahatsız edenlerle uğraş,benimle değil..
Dikkatini çekerim,ben senin postuna atlamadım sen benim postuma atladın..
Biraz terbiyeni takın,terbiyesizliğe gerek yok.Birileri gibi sözlerini yutmayınca saygısızlık etmeye kalkma!
Neyse seninde terbiyeni gördük,senin terbiye düzeyinde ki insanlarla muhattap olmam ben.. |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Salı Ağus. 04, 2009 11:04 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Benim postlarım neden seni bu kadar rahatsız ediyor : ))
Sen seni rahatsız edenlerle uğraş,benimle değil..
Dikkatini çekerim,ben senin postuna atlamadım sen benim postuma atladın..
Biraz terbiyeni takın,terbiyesizliğe gerek yok.Birileri gibi sözlerini yutmayınca saygısızlık etmeye kalkma!
Neyse seninde terbiyeni gördük,senin terbiye düzeyinde ki insanlarla muhattap olmam ben.Hadi şimdi yarasına basılmış birşey gibi yaz dur bakalım.. Beni rahatsız eden postların değil."Ortalığı karıştıran postların"
Doğru ben senin postuna atladım İtirazım yok.
Bırak tıraşı sadede gel.Ben sözümü yutmam ama ağzımın içindede gevelemem
Bir kere olsun,bak bir kere diyorum laf bulamayınca meseleyi terbiyesizliğe,saygısızlığa ve seviyeye getirmeyin.Bak dün ve evvelsi gün en önemli konuları kendi vicdanımla halletmeye çalıştım.Ve kısmen de olsa hallettim.Bugün yapacak pek işim kalmadı yani sırf seninle uğraşmaya yetecek kadar zamanım var Ben olsam fazla üstelemezdim |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 1:28 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Çarş. Mart 04, 2009 10:29 am
- alpi_03 demiş ki:
- Sevgili Kartal
Ne senin yaptığın tam doğrudur ne de bizim bunu hepimiz biliyoruz,Velhasıl-ı Kelam bazı arkadaşlar ne kadar görmezdende gelse,ben ilk isyanımda amacıma ulaştım ve tahminindende çok mutluyum.(Amacım hiç bir zaman akçe vs olmamıştır,öle olsa oyunu bırakırken akçelerimi ne belediyeye nede diğer arkadaşlara HİBE etmezdim.)
Ne yapmaya çalıştığımı sana anlatmıştım ve bu yolu tahminimdende hızlı kat ediyorum.Amacımız ortak,Yöntem farklı bunu defalarca konuşmuştuk,senin yöntemin sana benim yöntemim bana doğru.
Benim felsefem,önce içerisi sonra dışarısıdır.Bu yüzden gelen teklifleri devamlı RED ETMİŞİMDİR.Felsefemin doğruluğu yada yanlışlığıda bana kalsın olur mu? Konunun linki: https://kralliklar.all-up.com/gemlik-f143/babai-ilk-faliyet-t5978-75.htm
Bir de konuyu bilsen kartal emin ol daha az gülecem..
Bak tarih ne imiş? 4 mart bugüne kadar kaç ay geçti,dur ben söyleyeyim TAM 5 AY
Bir de uzaktan yakından kenarından köşesinden anlayamadığın konular hakkında yorum yapma : )))
sevgili alpi siz daha babainin b sini kurmadan bu olayları msn den konuşmuyomuyduk hafızanı yokla cucurun tayfasının ne kadar pislik olduğunu senden çok daha biliyorum herzamanda söyledim bunuda sen çokkkk iyi biliyorsun uzaktan yakında msndeki konuşmaları unutmuş numarası yaparak yorum yapma )))))))))))))))))))))))))))) |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 1:48 am |
|
|
: )))
Ben konya diyorum sen hanya ve postuma atlayan sensin,anlamadığın bir posta ne diye atlarsın..
Benim sözüm önce içerisi sonra dışarısıdır.Bu noktaya yavaş yavaş hepiniz geliyorsunuz..(5 AY önce söylediğim 8 ay önceden hedef olarak belirlediğim nokta..)
Lafı döndürüp dolandırıp Cucur'a getirmeyin,ben o densizi muhattap olarak kabul etmem,,
8 ay geriden takibe devam BABAİ'yi.. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 9:41 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- : )))
Ben konya diyorum sen hanya ve postuma atlayan sensin,anlamadığın bir posta ne diye atlarsın..
Benim sözüm önce içerisi sonra dışarısıdır.Bu noktaya yavaş yavaş hepiniz geliyorsunuz..(5 AY önce söylediğim 8 ay önceden hedef olarak belirlediğim nokta..)
Lafı döndürüp dolandırıp Cucur'a getirmeyin,ben o densizi muhattap olarak kabul etmem,,
8 ay geriden takibe devam BABAİ'yi.. : ))) babai senin seviyenide çok düşürmüş eskiden hemen hakarete sarılmazdın , burası bir forum postuma atladın kadar saçma birşeyi nasıl bir mantıkla söyledin : ))) eğer postun hakkında insanların bişey yazmasını istemiyosa açacaksın masaüstüne bir notped oraya yazacaksın : ))) kalkıp foruma yazarsan postun hakkında yazılır zaten FORUMLARIN AMACIDA BUDUR : ))) , babai çok kan kaybediyor galiba böyle numaralara sarıldığına göre durum vahim eee YANLIŞ HESAP BAĞDATTAN DÖNERMİŞ üzülmeyin bu kadar , nasılsa başka bir örgüt başka bir bahane bularak gene Osmanlıya zarar vermeye çalışacaksınız ve yine eliniz boş kalacak , boş demişken aklıma geldi bu kadar isyan yaptınızda o ''çakma elit zümre'' ye ne zarar verebildiniz ? siz ceza yeyip yeyip duruyorsunuz oysa onların keyfi yerinde dur bakalım daha ne zamana kadar halkın kanını emeceksiniz : )) |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 11:32 am |
|
|
Bilip bilmediğin konular hakkında halen yorum yapmaya devam ediyorsun.
Tartıştığım adama densiz demiyorum kartal,neden gocunuyorsun sanki sana demişim gibi.Eğer ona hakaret diyorsan,maziyi araştırır sizin taktıklarınız lakaplara kadar çıkartırım,sütten çıkma ak kaşık seni.. |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 11:59 am |
|
|
Sonuç olarak Edirne mühür için ne zaman oylama yapacak?
Turkscihad divanın sözcüsü gibi cevap versin de bilelim. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 11:59 am |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Bilip bilmediğin konular hakkında halen yorum yapmaya devam ediyorsun.
Tartıştığım adama densiz demiyorum kartal,neden gocunuyorsun sanki sana demişim gibi.Eğer ona hakaret diyorsan,maziyi araştırır sizin taktıklarınız lakaplara kadar çıkartırım,sütten çıkma ak kaşık seni.. bahsettiğim şey atlamak kelimesi alpi , diyeceksin ki şu bu da kullanıyor bende diyorum ki şu bu nun zaten kilosu kalitesi belli sen böyle değildin babaiye girdin gireli tarzın tavrın çok bozuldu aç bakalım babaiye takılmadan önceki postlarındaki tavrına bak bidi şimdikilere bak aradaki kocamannnnn farkı görmezsen ozaman sen haklısın |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 12:44 pm |
|
|
Kartal şu bu nun içinde sende varsın bu 1.
Eskiden sadece oyununu oynayan bir kişi idim,şimdi ise bir ihtilalciyim.Elbette farklar olacak,fark olmazsa o zaman kork sen : )) |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 1:09 pm |
|
|
- Alıntı :
- Arkadaşlar Sakin Bir Durup konunun başlığına bakın işi nereye getirmişsiniz onu düşünün birbirinize laf atmak istiyorsanız bir başlık açarsınız "tartışma falanca ile flanca" diye orada tartışırsınız
Şimdi benim sorularımı birisi cevaplayabilir mi (foruma giremedim bunları merak ediyorum) 1* Divanda mühür konusunda oylama yapıldı mı? 2* Divan neden mühüre karşı? 3* Bulgaristandaki ordularımız ne oldu? 4* Bulgaristan da kalan askerlerimiz tam sayısı nedir ve bu askerlere dava açıldı mı? 5* Mühürün bize sağladığı özellik nedir mühür olmazsa ne olur? Teşekkürler iyi oyunlar Lütfen tartışma için ö.m yi kullanın... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 1:13 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Kartal şu bu nun içinde sende varsın bu 1.
Eskiden sadece oyununu oynayan bir kişi idim,şimdi ise bir ihtilalciyim.Elbette farklar olacak,fark olmazsa o zaman kork sen : )) sayı saymayıdamı örendin sen : )) sen ihtilalaci değilsin hırsızsın ihtilalci rejimi değiştirmeye çalışır HALKIN PARASINI ÇALMAZ arasında dağlar kadar fark var , değişim senin siyasi tarzında olmamış ki seviyende olmuş ayak altında seviyen farkında değilsin : )) |
|
|
|
chocolateman
|
Konu: Geri: GERİ ÇEKİLİYORUZ Çarş. Ağus. 05, 2009 1:41 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Kartal şu bu nun içinde sende varsın bu 1.
Eskiden sadece oyununu oynayan bir kişi idim,şimdi ise bir ihtilalciyim.Elbette farklar olacak,fark olmazsa o zaman kork sen : )) sayı saymayıdamı örendin sen : )) sen ihtilalaci değilsin hırsızsın ihtilalci rejimi değiştirmeye çalışır HALKIN PARASINI ÇALMAZ arasında dağlar kadar fark var , değişim senin siyasi tarzında olmamış ki seviyende olmuş ayak altında seviyen farkında değilsin : )) alpinin seviyesinde ben birşey göremedim kartal.gayet edepli konuşuyor ki alpiyi okadar tartışmaya girmesine rağmen efendiliği ile takdir ederim.Yukarıda bir tek curcura densiz demiş onunda densiz oldugunu bilmeyen yok:)zamanında sizde az lakap takmadınız... Alpi kendine ihtilalci diyor siz ona hırsız. siz kendinize siyasetçi diyorsunuz ben ise size idareden hevesini almış sonra eyaleti yüzü üstü bırakmış grup diyorum. showa okadar söylememe rağmen beyliği bıraktı gitti.bu yüzden mi bey oldunuz.Zoru mu gördünüz yoksa.Şimdi bütün görevler yarım yamalak yapılıyor sayenizde.Karesi zarar üstüne zarar ediyor...Alpinin zararından daha çok zarar verdiniz bu eyalete... Şimdi bursadan mühür dileniyoruz.iyi mi oldu böyle yani. |
|
|
|
|