|
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği |
|
|
Yazar |
Mesaj |
nicomedia1
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Çarş. Eyl. 10, 2008 12:53 pm |
|
|
devamı gelsin yaw süper :P:P:P:P:P:P |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Perş. Eyl. 11, 2008 8:58 pm |
|
|
- Valandil demiş ki:
- Darktemper demiş ki:
- Hikaye bittimi yaw :)Kaç gündür devamını bekliom bişi gelmedi.Devamını istiyorumm )
Ne kadar ekmek o kadar köfte
Ne kadar yorum o kadar bölüm
Hadi Valandil nolur diğerlerinide yayınla... |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Eyl. 12, 2008 10:44 pm |
|
|
yorum yorum yorum hadi valandil çatlatma yayınla ..... |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Eyl. 13, 2008 12:11 am |
|
|
eet çatlayıp gidecez şimdi |
|
|
|
DeL1JoJuK
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Eyl. 13, 2008 4:07 pm |
|
|
Hastası Oldum ya. 1 Saattir Okuyorum Devamını Sabırsızlıkla Bekliyorum..
En son DeL1JoJuK tarafından C.tesi Eyl. 13, 2008 8:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Eyl. 13, 2008 4:38 pm |
|
|
Süpermiş Valandil eline sağlık , devamını bekliyoruz.... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Paz Eyl. 14, 2008 12:19 am |
|
|
Arkadaşlar özür dilerim gecikme için, yarın yayınlıcam... Toptan bi 15-20 bölüm atayımda rahatlayın |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Paz Eyl. 14, 2008 11:46 am |
|
|
eeet oleee |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Paz Eyl. 14, 2008 12:52 pm |
|
|
pff |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Paz Eyl. 14, 2008 9:46 pm |
|
|
Hadi yaw soluksuz okudum hepsini Devamııı nerdee ) |
|
|
|
Valandil
|
Konu: 41. Bölüm Ptsi Eyl. 15, 2008 12:33 am |
|
|
...
-anne -efendim yavrum? -benim kramponlar nerde bulamıyorum -yok - nası yok? -sürekli giyilmez bi ton para verdik eskiyo sonra -ya anne delirtme beni alla alla ya
ulan herkez bi garip olmuş ..
...
-nbr la -ii la sen napaon -yola çıktım gelio dimi herkez -gelio la cuma -la alper paşa nuriyle fiko da geliyo dimi? -fiko ne .. askerlik arkadaşın mı fikret hoca - -gelio la hadi maçta görüşürüz -ok la
...
nuri maç öncesi konuşmaya başlar...
-evet çocuklar eksik falan yok dimi? -yok hocam -tamam takımlar kim kim? -siz seçin hocam -tamam.alper cumali hasan mehmet koray bide fikret hocam siz karşı takım olun -bana uyar nurettin bey
maç başlar...
-pasını görim -at la at -allah belanı versin nereye atıyon .. ya
-lannn vurr -açıl la kale -golllllllllllllllllll
-allah seni kahretsin açıl dedik o kadar -....... la sen geç .. o zaman kaleye
-çocuklar sakin -pardon hocam
-at pasını -üçgen üçgen -basssssssssssssssssss -boştayım -kes ortayı
-hocammmmmmmmm
-golllllllllllllllllllllllllllllllll
-hadi hadi devam
maç devam eder... skor 4-4..
-nuri kontra atağa kalkar
saniyelik konuşmalar devam eder...
-la alper durdur -la nası durdurim -kır ayağını
-ahhhhhhhhhhhhhhhhh
nuri yerde 4 takla attıktan sonra
-yavaş olum -pardon hocam -ulan ne pardonu ayağım parçalandı -ben topa kaymıştım hocam -neyse neyse penaltı -hocam dışarda ne penaltısı -kesss
-hadi hocam -yaz bunu -la kale aslanım -affetmezzzzz
nuri gelir ve...
-gooooooooooo -autttttttttt
...
-cuma kaç dk var? -1-2 dk hocam -tamam ceza sahasında beni bul -peki hocam
-alper boştayım -hasan geri dönme -basssssssssss -solda koray solda -memooo yollaa -lan hadiiii
-cumali at önüme -iyi orta gol getirir
fiko rövaşataya kalkar
-gollllllllllllllll
lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o fikret hoca
...
okula döndükten sonra herkez sınıfta giyiniyor...
tabi ki maç kritikleri de yapıllyor ...
-nası ........ -.......... la -olum kol gibi -...... gidin lan -ohhhhhhh enayi baklavası da pek bi tatlı oluyormuş -......... belanızı şimdi -ne ötüyon la ......... mi ......... daha ne ......... konuşuyon -........... la hayvan nuri penaltıyı dağlara taşlara atmasaydı görürdüm ben sizi -halamın .......... olsa eniştem olurdu mohuhuhuahuahahhahaha -beyler onu bunu geçinde beni dinleyin -ne varla cuma!? -olum fiko nası oynuyomuş la -harbi la adam doksana astı resmen -örümcek katili fiko mohuhuhuahuahahhaa -olum şimdi buna bi şey bulmak lazım -ne desek la -ne bilim olum -lan cuma senin aklın böle şeylere çalışır patlat bi bomba -dur la düşünüyorum
-hahh la buldum -ne dicez la? -ruud van fikret
...
-olum herkez ne yapcağını anladı dimi -herhalde lan gerizekalımıyız biz -hasan olabilir -........ la
fikret hocanın koridorda görünmesiyle beraber...
-evet arkadaşlar karşınızda ruud van fikret
koridora dağılan herkez bi anda duvarlarada vurarak yeri göğü inletmeye başladı...
ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud
...
hepsi ve daha fazlası gelecek bölümlerde...
|
|
|
|
Valandil
|
Konu: 42. Bölüm Ptsi Eyl. 15, 2008 12:36 am |
|
|
...
ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud
-çocuklar sakin biraz
ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud
-örümcek katili fiko
-yok cnm ayağıma oturdu sadece -tevazûya gerek yok hocam -geç keşfedilmiş yetenek
derken...
cumalinin hamlesiyle beraber fikret hoca omuzlara alınır...
fakat...
-noluyorrrrrr burda eşşek herifler
-fikret hocam!? -çocuklar işte nurettin bey
fiko omuzlardan indirilir ve sınıfa geçilir...
-buyrun fikret hocam -çocuklar siz geçin -mümkün deil olmaz
ayağına kurban
ayakkabının keçesi olayım
-tamam çocuklar abartmayın artık
nuri sinirlenir...
-oturun yerlerinize!
sınıf bi anda durulur...
-ya çocuklar böyle yapıp bizi zor durumda bırakıyorsunuz -evet çocuklar nurettin bey haklı biraz sakin -pişman etmeyin bizi
-pardon hocam
-bu arada sadece fikret hocanıza sevgi gösterisinde bulunmanızada ayrıca darıldım
-nie hocam?
-ruud van fikret hımm kim buldu bunu? -ben hocam -zaten böle şeyleri başkasından beklemek hata
-ee cumali söle bakayım benim stilimi kime benzetiyosun? -hımmm -ee hadi oğlum hangi futbol starı? - buldum hocam -kim? -yasin sülün
...
-kim o? -bennnnnnnnnnn -yavrum nerdesin sen? -offffff anne -ama çok merak ettik -anne geberiyom zaten hadi naş
-cumali! -!? -gel buraya hemen -nolldu babacığım? -nerdesin oğlum bu saate kadar? -ya hiç sorma -oğlum çok takılma karı kıza,........... çıkarma -ya baba ne karı kızı,saatlerdir okuldayım -ne işin var oğlum okulda -.. çocuğu, .......... ........... evladı, bipppppppp adi nurinin yazılarını yazıyodum -bak sen ............. çocuğuna,nolldu ki? -ya hiç bişey de yok sadece tek bi şey söledim ona kızdı -ne dedin oğlum adama? -ya maç yaptık, bu stilimi kime benzettiniz dedi bende atladım hemen -kime benzettin? -yasin sülün -
-neyse oğlum boşver -ok neyse ben bi içeri gidim -ha bu arada ogame de itin teki vardıya
hay .......... ya unuttum ben onu cezam bitti 9 da
-eee? -anasını ağlattım az evvel
-noluyo oğlum -yok bişey babacığım,hadi ben kaçtım
...
ogame.com.tr
ulan nuri senin ben ................... ....................... .................... .................. ...................... ............... ................ ............... ............................. .................
sizin için 6 yeni haber var...
...
hepsi ve daha fazlası gelecek bölümlerde... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: 43. Bölüm Ptsi Eyl. 15, 2008 12:36 am |
|
|
...
a:1500000 v:36000 a:850000 v:16000 a:775000 v:12000 a:320000 v:6000 a:225000 v:4000
ühühhü ,nuri ben senin ..........
7.369.8 oyarım:
biri karım için,biri kızım içim,öteki benim için diğerlerini zevk için
sonunda beklenen gerçek ortaya çıkmıştı babasının kim olduğunu bulmuştu...
cumalinin gözü karardı hay .......... ya ulan hiç üşenmemiş bide sömleride bulmuş,ama mal filonun olduğunu es geçmiş die düşündü
ilk önce sondaları yolladı gerekli bilgiyi topladı, aklından binlerce şey bi anda geçmişti ben bunu indiririm die düşündü.
müthiş beynine çok güveniyordu,ama ne olur ne olmaz die speedsim den de ufak bi yardım almayı ihmal etmedi
artık her şey hazırdı...
bak şimdi ben senin ananı avradını nası ..................
7.369.8 oyarım: saldır...
cumali bi an kendine geldi,o kadar sinirlenmişti ki bu kişinin babası olduğunu unutmuştu,filoları yollamaktan vazgeçti...
derin bi nefes alıp sakinleşmeye çalıştı.
bi süre sonra...
.......... böle işi ya istiklâl ya ölüm
7.369.8 oyarım: saldır...
saldırıya 2 saat vardı,
şu an babasının filosu yerdeydi,evdeki dsl'e güvendiği açıktı.
aşkta ve savaşta kural olmaz dedi
...
-babacığım -? -babaların kralı -ne var oğlum? -ya bugün nuri beni çok sıktı sen şu garip oğlunu biraz gezdirsene arabayla -oğlum çok yorgunum ya - öyle olsun -ya oğlum - tamam tamam ben cevabımı aldım -offfffffff hadi git giyin eşşek sıpası -aslan babam benim
...
cumali babsını 3-4 saat boyunca evden uzakta tutmayı başarmıştı...
eve geldiler...
-saol babacığım -tamam tamam - - -nolldu babişko? -ulan benim filo yerdeydi,unuttum hay ........... ya -koş hemen aç bakalım babişko saldıran falan varmı?
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 44. Bölüm Ptsi Eyl. 15, 2008 12:37 am |
|
|
...
bi anda yer gök sanki yer değiştirmişti mahalle noluyo die ayağa kalktı...
-ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cumali içeriye doğru koştu...
-babişkoooooooooooooooo
-anasını avradını ejladını kitabını dinini imanını ................ .................. .............. .............. ................. ..............
-nooldu babiş?
-mezardakini beşiktekini karısını kızını ...................... .................. ................. ............... ...........
-gel de gör -? -gel gel bak .. çocuğu naapmış
a:11500000 v:72000
-aa gitmiş bütün filo tühhh
-cumali seninde ejladını ....... -hepsi benim yüzümden özür dilerim babiş - .. çocuğu - ama babişko nerden bilebilirdim ki -kes lan sende her ...... karı gibi ağlıyosun -alt tarafı bi filo babiş oğlunu kırmaya değer mi?
-ya o önemli değil! -!? -şuna bak
7.394.10 Cumali Juan:
ya kardeşim sende yeni gelinin bişeye saldırdığı gibi saldırıyosun sağa sola ondan sonra cumali beni yine nie öptü ??
-şimdi ben bu herifi öldürmeyeyim de napayım -ya babiş bu adi bipppppppp hep bölemi? -ne gibi? -yani hep en son lafı o mu geçiriyor?
...
hepsi ve daha fazlası gelecek bölümlerde...
|
|
|
|
Valandil
|
Konu: 45. Bölüm Ptsi Eyl. 15, 2008 12:38 am |
|
|
...
- -nolldu babiş -cuma bak zaten sinirliyim ............ belanı -ya alla alla ya -oğlum üstüme gelme işte -ya babiş sen hep bana demezmiydin? -ne derdim? -üstüne oturduğumuz kısmımız, kısmetten çıkmışsa başka bi şey Bağdat'tan gelir die -la ne alaka bu .. çocuğu ......... evladı .......... ........... ........... ......... .......... oğlu zorla kaşınıyo - -bugüne kadar o kadar çok laf söledi ki,banlanmıyoda bipppppppp hep üstü kapalı sölüyor - -ne gülüon lan! -yok babiş ölesine -ulan naapsam ya? -naapcan babiş? -sanane .. -aaa olur mu babiş sen ne yapcağını söle bana, gizli saklımız mı var? -bak ben ona neler yapıcam!! -ya babiş aslında bi yol daha var -neymiş o? -bükemediğin bileği öpeceksin -elinimi öpücem o bipppppppp, o it benim anca .............. ....... (bilmem anladınızmı )
...
-aşkımmm -hınh -bebeğimmmmm -hıınhhh
ebru gene menapozda anlaşılan
-güzeller güzeli minik bebeğim benim,hayatımın anlamı üzme beni -aman iyi uyuz zaten kızamıyorum ben sana -eee napacan aşkım ben de de böle bi şey var işte -aman hemende havalanır -hayatım o bu deilde -eee ne? -şey bişey dicem ama yanlış anlama -ne dicen sölesene hayatım -ya ben sıkılıyorum el ele tutuşup kırlarda yürüme muhabetinden artık -!? ne demek istiyosun -
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 46. Bölüm Ptsi Eyl. 15, 2008 12:39 am |
|
|
...
- - -inanamıyorum -nolldu ki hayatım? -nasıl bana böyle bir şey sölersin!!! -ya nie bebeğim ya? -ben seni çok yanlış tanımışım
hayda ....... yedik ..
-ya nie aşkım -demek beni hafif kızlar gibi görüyosun -ya bebeğim buna mı takıldın bende bişey sandım ya
ebru şoka girer
- -hayatım - -bebeğim - -aşkımmmmmmmmmmm - -ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ordamısın .. -artık sana diyecek hiç bir şeyim yok cumali -ya bebeğim bi dinlesene beni -yazık yazık -ya aşkım bi izin var - ben bunları haketmedim -ya şimdi ................ belanı, bi sus .. dinle iki sn -bu senden dinlediğim son cümleler cumali bey! -ya aşkım beni tamamen yanlış anlamıssın -ya bırak ya neyini yanlış anlıcam bunun -minik bebeğim benim, ne alakası var seni hafif kız görmekle bu işi istemenin -ya ne peki, beni ne zannettiğin belli yoksa böle bi teklifle gelirmisin -hayatım, ben senden önce kimseden böle bi şey istemedim ki -nası yani? -böle bir şeyi nie senden istedim? -niye istedin! -hayatımdaki en değerli varlıkla bişeyler paylaşmak istemek suçmu, hemde geleceği planladığın kişiyle - aşkımmmmm
ulan yine dört ayağımın üstüne düştüm
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 47. Bölüm Ptsi Eyl. 15, 2008 12:39 am |
|
|
...
bi kaç saniyelik duygu fırtınasından sonra ebru kendine gelir
- -diyosun - -sen beni salak mı sandın aşkım -aa kalbi mi kırıyosun ama aşkım -hadi be uyuz şey seni beni böle mi kandıracaksın -ne alaka hayatım -ya aşkım şansını fazla zorlama kapayalım bu konuyu
180 derecelik keskin bi manevrayla
-affet beni aşkım özür dilerim -!? -sen beni tamamen yanlış anladın -ne diyosun aşkım ya -halbuki ben en içten duyguları mı dile getirmiştim
-aşkım yapma nolurrr
allahım duygu sömürüsünde sınır tanımıyorum
...
-it oğlu it!!!!!!!!!!! -!? - ........... ............ ..................... ................... .........evladı ..................... ............... ................. ............oğlu ........... ................
-babişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
-imanını ........... .............
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 48. Bölüm Ptsi Eyl. 15, 2008 12:40 am |
|
|
...
-anasını ......................
cuma koşarak odaya girdi...
-babiş nolldu??? -............ babişini sonunda ha -
-...... mı geçiyosun .. babiş neymiş bi daha dersen ........ belanı -ok
-baksana .. evladına -nolldu ki?
a:4500000 v:16000
- aaa filonun geri kalanı da gitmiş -ya hiç sorma oğlum ya offffffffff ya -aaa babiş üzülmeye değer mi bi filo için -ya hayır benim anlamadığım bu .......... .......... .......... evladı ejladını kitabını ............ .............. .............. ................... ............... .................... bacağımı ............ .................. ................ -babiş amma saydın sadâte gel artık -nerden buldu benim filonun kalan kısmının nerde olduğunu - bilmem -hayır daha ana filoyu patlatalı bi kaç saat olmuşken hemde buna ne denir ki
-nazar
...
saat gece 4:32 suları...
ditdililiditidililili
horrrrrrrrr
ditdililililililililil
zozzozozzzzzzz
ditdililililililili
-hah noluyo .. ya bu saatle
ditdililililili
-kim bu anasını .......... evladı gece yarısı arıyo du bakim
-aaa ebruymuş
-aşkımmmmm -efendim ebru -ya aşkım yapma nolur -ne yapmiyim ebru -ya aşkım böyle konuşma lütfen ühühühühü -ya tamam bi şey demiyorum -aşkımm affettttttttt
o an cumalinin kafasında binlerce tilki dönüyordu
bi kaç sn içinde ne yapacağına karar vermeliydi
dimyata pirince giderken evde ki bulgurdan olmakta vardı
ve sonunda...
cumali büyük oynamaya karar verdi...
-ebru bence uzatmayalım artık - aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm affetttttttttt
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 49. Bölüm Ptsi Eyl. 15, 2008 12:41 am |
|
|
...
cumali juan says: -laaaaaaaaaaaaaaaaa selçuk says: -laaaaaaaaaaaaaa cumali juan says: -nbr la selçuk says: -ei la sen ne ediyon cumali juan says: -kız aradı uyandım .. uykum kaçtı ...... böle işi selçuk says: -demiyo ki karı ......... bastı efkardan oturuyorum cumali juan says: ...... la sen ne ediyon la gecenin 5'inde??? selçuk says: -heç la nollsun öle takılıyoz cumali juan says: -olum çarpılcan .. mübarek gün selçuk says: .......... la diyene bak cumali juan says: ....... la hayvan herif elin aşındı ..
...
zooozzzzzzz
horrrrrr
zzzzzzzzzz
-alişşşşşşşşşşş
zooozozozooozzzz
-alişşşşşşşşşşşşşşşş kalk yavrum
zozzzzzzzzzzz
-alişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
-ne var ya
-yavrum ben çıkıyorum hadi sende kalk okula geç kalma
-anne sen git ben 5 dk daha yatıp giderim
-tamam yavrum
ditididlilililililili
zoozzzzzz
ditidililillilili
-......... ama kim la bu sabahın köründe
-la cuma -ne arıyon la alper sabahın köründe -ne sabahı .. ......... saat 1 -hay ........ ya uyuya kalmışım neyse abi ben gelmem o zaman bugün -gelsene olum -ne gelcem la sen it gibi ders çalışırken ben yaycam ......... sıcak yatağımda mışıl mışıl uyuyacam ohhhhhhhhhh -gelmicen mi şimdi -la ......... git başımdan hadi kapıyorum uykum açılıyo .. -ok o zaman -hadi ......... -ha bu arada eminim emine hocada bunu anlayışla karşılıyıp seni başka gün sınav yapar
ebru senin ben ta ............ ......... ............ ......... ...............
cuma büyük bi hızla giyinmeye başladı
tam o sırada...
ditdilililililillili
-ne! -aşkımmmmmmmmmm -ya ebru uğraşamıcam şimdi senle -hayatım affetttttttt beni -ya hadi acelem var bb -ne istersen yapıcam affet beni
cumali bi an duraksadı ve .......... okulu die içinden geçirdi...
-ne istersem mi? -evet aşkım yeter ki affet -bi şartla affederim -ne istiyosun
allahın sevgili kuluyum evdede kimse yok
-hazır mısın? -neye aşkım ne istiyosun ki?? -
...
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Eyl. 15, 2008 12:46 am |
|
|
eline klavyene sağlık gece gece bana kahkaha attırdın |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Eyl. 15, 2008 1:36 pm |
|
|
|
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Salı Eyl. 16, 2008 6:53 pm |
|
|
Devamm :D En heyecanlı yerii |
|
|
|
hera
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Çarş. Eyl. 17, 2008 12:52 am |
|
|
benim bey de de ne hünerler varmış... eline koluna aklına sağlık hayatım |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Çarş. Eyl. 17, 2008 5:34 pm |
|
|
muhahhhhhahahahha ölüyorum yetişin uleyn valandil abi bunlar gerçekse eğer arkadasa bi selam cakıyorum acaip bi adammış |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Çarş. Eyl. 17, 2008 5:46 pm |
|
|
süper gidiyo |
|
|
|
|
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği |
|
|