Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
nicomedia1

nicomedia1

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 12:53 pm

devamı gelsin yaw süper Razz Razz:P:P:P:P:P:P
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Eyl. 11, 2008 8:58 pm

Valandil demiş ki:
Darktemper demiş ki:
Hikaye bittimi yaw :)Kaç gündür devamını bekliom bişi gelmedi.Devamını istiyorumm Smile)

Ne kadar ekmek o kadar köfte Rolling Eyes

Ne kadar yorum o kadar bölüm bounce

+1

Hadi Valandil nolur diğerlerinide yayınla...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedCuma Eyl. 12, 2008 10:44 pm

yorum yorum yorum

hadi valandil çatlatma yayınla .....
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 12:11 am

eet çatlayıp gidecez şimdi
DeL1JoJuK

DeL1JoJuK

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 4:07 pm

cheers Hastası Oldum ya. 1 Saattir Okuyorum Devamını Sabırsızlıkla Bekliyorum..

En son DeL1JoJuK tarafından C.tesi Eyl. 13, 2008 8:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 13, 2008 4:38 pm

Süpermiş Valandil eline sağlık , devamını bekliyoruz....
Valandil

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 12:19 am

Arkadaşlar özür dilerim gecikme için, yarın yayınlıcam...

Toptan bi 15-20 bölüm atayımda rahatlayın Very Happy
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 11:46 am

eeet oleee
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 12:52 pm

pff
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Eyl. 14, 2008 9:46 pm

Hadi yaw soluksuz okudum hepsini Very Happy

Devamııı nerdee Smile)
Valandil

MesajKonu: 41. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:33 am

...

-anne
-efendim yavrum?
-benim kramponlar nerde bulamıyorum
-yok
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek nası yok?
-sürekli giyilmez bi ton para verdik eskiyo sonra Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ya anne delirtme beni alla alla ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

ulan herkez bi garip olmuş .. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

-nbr la
-ii la sen napaon
-yola çıktım gelio dimi herkez
-gelio la cuma
-la alper paşa nuriyle fiko da geliyo dimi? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-fiko ne .. askerlik arkadaşın mı fikret hoca Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-gelio la hadi maçta görüşürüz
-ok la

...

nuri maç öncesi konuşmaya başlar...

-evet çocuklar eksik falan yok dimi?
-yok hocam
-tamam takımlar kim kim?
-siz seçin hocam
-tamam.alper cumali hasan mehmet koray bide fikret hocam siz karşı takım olun
-bana uyar nurettin bey

maç başlar...

-pasını görim
-at la at
-allah belanı versin nereye atıyon .. ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-lannn vurr
-açıl la kale
-golllllllllllllllllll

-allah seni kahretsin açıl dedik o kadar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-....... la sen geç .. o zaman kaleye Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-çocuklar sakin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Redface
-pardon hocam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes

-at pasını
-üçgen üçgen
-basssssssssssssssssss Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-boştayım
-kes ortayı

-hocammmmmmmmm

-golllllllllllllllllllllllllllllllll Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-hadi hadi devam

maç devam eder...
skor 4-4..

-nuri kontra atağa kalkar

saniyelik konuşmalar devam eder...

-la alper durdur
-la nası durdurim
-kır ayağını Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-ahhhhhhhhhhhhhhhhh Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

nuri yerde 4 takla attıktan sonra Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-yavaş olum
-pardon hocam
-ulan ne pardonu ayağım parçalandı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ben topa kaymıştım hocam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-neyse neyse penaltı
-hocam dışarda ne penaltısı
-kesss

-hadi hocam
-yaz bunu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-la kale aslanım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-affetmezzzzz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

nuri gelir ve...

-gooooooooooo Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek
-autttttttttt Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

-cuma kaç dk var?
-1-2 dk hocam
-tamam ceza sahasında beni bul Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Wink Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-peki hocam

-alper boştayım
-hasan geri dönme
-basssssssssss
-solda koray solda
-memooo yollaa
-lan hadiiii

-cumali at önüme
-iyi orta gol getirir Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek

fiko rövaşataya kalkar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-gollllllllllllllll

lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy o fikret hoca Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

okula döndükten sonra herkez sınıfta giyiniyor...

tabi ki maç kritikleri de yapıllyor Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin ...

-nası ........ Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-.......... la Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-olum kol gibi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-...... gidin lan
-ohhhhhhh enayi baklavası da pek bi tatlı oluyormuş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-......... belanızı şimdi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-ne ötüyon la ......... mi ......... daha ne ......... konuşuyon Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-........... la hayvan nuri penaltıyı dağlara taşlara atmasaydı görürdüm ben sizi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-halamın .......... olsa eniştem olurdu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
mohuhuhuahuahahhahaha
-beyler onu bunu geçinde beni dinleyin
-ne varla cuma!?
-olum fiko nası oynuyomuş la Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Wink
-harbi la adam doksana astı resmen Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-örümcek katili fiko Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
mohuhuhuahuahahhaa
-olum şimdi buna bi şey bulmak lazım
-ne desek la
-ne bilim olum
-lan cuma senin aklın böle şeylere çalışır patlat bi bomba Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-dur la düşünüyorum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes

-hahh la buldum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ne dicez la?
-ruud van fikret Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

-olum herkez ne yapcağını anladı dimi
-herhalde lan gerizekalımıyız biz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-hasan olabilir Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-........ la Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

fikret hocanın koridorda görünmesiyle beraber...

-evet arkadaşlar karşınızda ruud van fikret Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

koridora dağılan herkez bi anda duvarlarada vurarak yeri göğü inletmeye başladı...

ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

hepsi ve daha fazlası gelecek bölümlerde...
Valandil

MesajKonu: 42. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:36 am

...

ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-çocuklar sakin biraz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Wink

ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud ruud Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-örümcek katili fiko Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-yok cnm ayağıma oturdu sadece Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-tevazûya gerek yok hocam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-geç keşfedilmiş yetenek Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

derken...

cumalinin hamlesiyle beraber fikret hoca omuzlara alınır... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

fakat...

-noluyorrrrrr burda eşşek herifler Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-fikret hocam!? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-çocuklar işte nurettin bey Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

fiko omuzlardan indirilir ve sınıfa geçilir...

-buyrun fikret hocam
-çocuklar siz geçin
-mümkün deil olmaz

ayağına kurban

ayakkabının keçesi olayım

-tamam çocuklar abartmayın artık

nuri sinirlenir...

-oturun yerlerinize! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

sınıf bi anda durulur...

-ya çocuklar böyle yapıp bizi zor durumda bırakıyorsunuz
-evet çocuklar nurettin bey haklı biraz sakin
-pişman etmeyin bizi

-pardon hocam

-bu arada sadece fikret hocanıza sevgi gösterisinde bulunmanızada ayrıca darıldım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-nie hocam? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-ruud van fikret hımm kim buldu bunu?
-ben hocam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Pleased
-zaten böle şeyleri başkasından beklemek hata

-ee cumali söle bakayım benim stilimi kime benzetiyosun? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-hımmm
-ee hadi oğlum hangi futbol starı? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Pleased
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Happy buldum hocam
-kim?
-yasin sülün Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

-kim o?
-bennnnnnnnnnn
-yavrum nerdesin sen?
-offffff anne
-ama çok merak ettik
-anne geberiyom zaten hadi naş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-cumali!
-!?
-gel buraya hemen
-nolldu babacığım?
-nerdesin oğlum bu saate kadar?
-ya hiç sorma
-oğlum çok takılma karı kıza,........... çıkarma Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ya baba ne karı kızı,saatlerdir okuldayım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-ne işin var oğlum okulda
-.. çocuğu, .......... ........... evladı, bipppppppp adi nurinin yazılarını yazıyodum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-bak sen ............. çocuğuna,nolldu ki? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ya hiç bişey de yok sadece tek bi şey söledim ona kızdı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ne dedin oğlum adama?
-ya maç yaptık, bu stilimi kime benzettiniz dedi bende atladım hemen Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-kime benzettin?
-yasin sülün Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-neyse oğlum boşver
-ok neyse ben bi içeri gidim
-ha bu arada ogame de itin teki vardıya

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek
hay .......... ya unuttum ben onu cezam bitti 9 da Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-eee?
-anasını ağlattım az evvel Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying

-noluyo oğlum
-yok bişey babacığım,hadi ben kaçtım

...

ogame.com.tr

ulan nuri senin ben ................... ....................... .................... .................. ...................... ............... ................ ............... ............................. ................. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

sizin için 6 yeni haber var... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying

...

Valandil

MesajKonu: 43. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:36 am

...

a:1500000 v:36000
a:850000 v:16000
a:775000 v:12000
a:320000 v:6000
a:225000 v:4000

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying ühühhü ,nuri ben senin ..........

7.369.8 oyarım:

biri karım için,biri kızım içim,öteki benim için diğerlerini zevk için Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

sonunda beklenen gerçek ortaya çıkmıştı babasının kim olduğunu bulmuştu... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

cumalinin gözü karardı hay .......... ya ulan hiç üşenmemiş bide sömleride bulmuş,ama mal filonun olduğunu es geçmiş die düşündü Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

ilk önce sondaları yolladı gerekli bilgiyi topladı, aklından binlerce şey bi
anda geçmişti ben bunu indiririm die düşündü.

müthiş beynine çok güveniyordu,ama ne olur ne olmaz die speedsim den de ufak bi yardım almayı ihmal etmedi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

artık her şey hazırdı...

bak şimdi ben senin ananı avradını nası .................. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

7.369.8 oyarım: saldır...

cumali bi an kendine geldi,o kadar sinirlenmişti ki bu kişinin babası olduğunu unutmuştu,filoları yollamaktan vazgeçti...

derin bi nefes alıp sakinleşmeye çalıştı.

bi süre sonra...

.......... böle işi ya istiklâl ya ölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

7.369.8 oyarım: saldır...

saldırıya 2 saat vardı,

şu an babasının filosu yerdeydi,evdeki dsl'e güvendiği açıktı.

aşkta ve savaşta kural olmaz dedi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

-babacığım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Pleased
-?
-babaların kralı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ne var oğlum?
-ya bugün nuri beni çok sıktı sen şu garip oğlunu biraz gezdirsene arabayla Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-oğlum çok yorgunum ya
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown öyle olsun
-ya oğlum
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying tamam tamam ben cevabımı aldım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-offfffffff hadi git giyin eşşek sıpası Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-aslan babam benim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Pleased

...

cumali babsını 3-4 saat boyunca evden uzakta tutmayı başarmıştı...

eve geldiler...

-saol babacığım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Pleased
-tamam tamam
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek
-nolldu babişko? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ulan benim filo yerdeydi,unuttum hay ........... ya
-koş hemen aç bakalım babişko saldıran falan varmı? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 44. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:37 am

...

bi anda yer gök sanki yer değiştirmişti mahalle noluyo die ayağa kalktı... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

cumali içeriye doğru koştu...

-babişkoooooooooooooooo Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-anasını avradını ejladını kitabını dinini imanını ................ .................. .............. .............. ................. .............. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-nooldu babiş? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-mezardakini beşiktekini karısını kızını ...................... .................. ................. ............... ........... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-gel de gör
-?
-gel gel bak .. çocuğu naapmış

a:11500000 v:72000

-aa gitmiş bütün filo tühhh Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-cumali seninde ejladını ....... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-hepsi benim yüzümden özür dilerim babiş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad .. çocuğu
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying ama babişko nerden bilebilirdim ki Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-kes lan sende her ...... karı gibi ağlıyosun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-alt tarafı bi filo babiş oğlunu kırmaya değer mi? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-ya o önemli değil!
-!?
-şuna bak Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

7.394.10 Cumali Juan:

ya kardeşim sende yeni gelinin bişeye saldırdığı gibi saldırıyosun sağa sola ondan sonra cumali beni yine nie öptü ?? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-şimdi ben bu herifi öldürmeyeyim de napayım
-ya babiş bu adi bipppppppp hep bölemi?
-ne gibi?
-yani hep en son lafı o mu geçiriyor? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 45. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:38 am

...

- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-nolldu babiş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-cuma bak zaten sinirliyim ............ belanı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ya alla alla ya
-oğlum üstüme gelme işte
-ya babiş sen hep bana demezmiydin?
-ne derdim?
-üstüne oturduğumuz kısmımız, kısmetten çıkmışsa başka bi şey Bağdat'tan gelir die Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-la ne alaka bu .. çocuğu ......... evladı .......... ........... ........... ......... .......... oğlu zorla kaşınıyo Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-bugüne kadar o kadar çok laf söledi ki,banlanmıyoda bipppppppp hep üstü kapalı sölüyor
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ne gülüon lan!
-yok babiş ölesine Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-ulan naapsam ya?
-naapcan babiş?
-sanane ..
-aaa olur mu babiş sen ne yapcağını söle bana, gizli saklımız mı var? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-bak ben ona neler yapıcam!! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-ya babiş aslında bi yol daha var Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-neymiş o?
-bükemediğin bileği öpeceksin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Pleased Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-elinimi öpücem o bipppppppp, o it benim anca .............. ....... (bilmem anladınızmı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin )

...

-aşkımmm
-hınh
-bebeğimmmmm
-hıınhhh

ebru gene menapozda anlaşılan Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-güzeller güzeli minik bebeğim benim,hayatımın anlamı üzme beni Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-aman iyi uyuz zaten kızamıyorum ben sana Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown
-eee napacan aşkım ben de de böle bi şey var işte Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Pleased
-aman hemende havalanır
-hayatım o bu deilde Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-eee ne?
-şey bişey dicem ama yanlış anlama
-ne dicen sölesene hayatım
-ya ben sıkılıyorum el ele tutuşup kırlarda yürüme muhabetinden artık Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-!? ne demek istiyosun
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 46. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:39 am

...

-inanamıyorum
-nolldu ki hayatım?
-nasıl bana böyle bir şey sölersin!!! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-ya nie bebeğim ya?
-ben seni çok yanlış tanımışım

hayda ....... yedik .. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-ya nie aşkım
-demek beni hafif kızlar gibi görüyosun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying
-ya bebeğim buna mı takıldın bende bişey sandım ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

ebru şoka girer Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-hayatım
-bebeğim
-aşkımmmmmmmmmmm
-ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ordamısın .. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-artık sana diyecek hiç bir şeyim yok cumali Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown
-ya bebeğim bi dinlesene beni
-yazık yazık Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown
-ya aşkım bi izin var
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying ben bunları haketmedim
-ya şimdi ................ belanı, bi sus .. dinle iki sn Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-bu senden dinlediğim son cümleler cumali bey!
-ya aşkım beni tamamen yanlış anlamıssın
-ya bırak ya neyini yanlış anlıcam bunun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-minik bebeğim benim, ne alakası var seni hafif kız görmekle bu işi istemenin
-ya ne peki, beni ne zannettiğin belli yoksa böle bi teklifle gelirmisin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-hayatım, ben senden önce kimseden böle bi şey istemedim ki Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-nası yani?
-böle bir şeyi nie senden istedim?
-niye istedin! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-hayatımdaki en değerli varlıkla bişeyler paylaşmak istemek suçmu, hemde geleceği planladığın kişiyle Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying aşkımmmmm

ulan yine dört ayağımın üstüne düştüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 47. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:39 am

...

bi kaç saniyelik duygu fırtınasından sonra ebru kendine gelir Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-diyosun
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Pleased
-sen beni salak mı sandın aşkım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Wink
-aa kalbi mi kırıyosun ama aşkım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-hadi be uyuz şey seni beni böle mi kandıracaksın
-ne alaka hayatım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ya aşkım şansını fazla zorlama kapayalım bu konuyu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

180 derecelik keskin bi manevrayla Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-affet beni aşkım özür dilerim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown
-!?
-sen beni tamamen yanlış anladın
-ne diyosun aşkım ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Redface
-halbuki ben en içten duyguları mı dile getirmiştim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying

-aşkım yapma nolurrr Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown

allahım duygu sömürüsünde sınır tanımıyorum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

-it oğlu it!!!!!!!!!!!
-!?
- ........... ............ ..................... ................... .........evladı ..................... ............... ................. ............oğlu ........... ................ Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-babişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-imanını ........... ............. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 48. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:40 am

...

-anasını ...................... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

cuma koşarak odaya girdi...

-babiş nolldu??? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Confused Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-............ babişini sonunda ha Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-...... mı geçiyosun .. babiş neymiş bi daha dersen ........ belanı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-ok Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-baksana .. evladına Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-nolldu ki? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Confused Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

a:4500000 v:16000 Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek aaa filonun geri kalanı da gitmiş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-ya hiç sorma oğlum ya offffffffff ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown
-aaa babiş üzülmeye değer mi bi filo için Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-ya hayır benim anlamadığım bu .......... .......... .......... evladı ejladını kitabını ............ .............. .............. ................... ............... .................... bacağımı ............ .................. ................ Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-babiş amma saydın sadâte gel artık Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-nerden buldu benim filonun kalan kısmının nerde olduğunu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Confused
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes bilmem
-hayır daha ana filoyu patlatalı bi kaç saat olmuşken hemde buna ne denir ki Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

-nazar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

saat gece 4:32 suları... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

ditdililiditidililili

horrrrrrrrr

ditdililililililililil

zozzozozzzzzzz

ditdililililililili

-hah noluyo .. ya bu saatle

ditdililililili

-kim bu anasını .......... evladı gece yarısı arıyo du bakim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-aaa ebruymuş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-aşkımmmmm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying
-efendim ebru Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown
-ya aşkım yapma nolur Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying
-ne yapmiyim ebru Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown
-ya aşkım böyle konuşma lütfen ühühühühü Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying
-ya tamam bi şey demiyorum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Frown
-aşkımm affettttttttt Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying

o an cumalinin kafasında binlerce tilki dönüyordu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

bi kaç sn içinde ne yapacağına karar vermeliydi

dimyata pirince giderken evde ki bulgurdan olmakta vardı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

ve sonunda...

cumali büyük oynamaya karar verdi... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-ebru bence uzatmayalım artık Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Eek aşkımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm affetttttttttt Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying

...

Valandil

MesajKonu: 49. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:41 am

...

cumali juan says:
-laaaaaaaaaaaaaaaaa
selçuk says:
-laaaaaaaaaaaaaa
cumali juan says:
-nbr la
selçuk says:
-ei la sen ne ediyon
cumali juan says:
-kız aradı uyandım .. uykum kaçtı ...... böle işi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
selçuk says:
-demiyo ki karı ......... bastı efkardan oturuyorum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
cumali juan says:
...... la Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin sen ne ediyon la gecenin 5'inde???
selçuk says:
-heç la nollsun öle takılıyoz
cumali juan says:
-olum çarpılcan .. mübarek gün Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
selçuk says:
.......... la diyene bak Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Tongue
cumali juan says:
....... la hayvan herif elin aşındı .. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

zooozzzzzzz

horrrrrr

zzzzzzzzzz

-alişşşşşşşşşşş

zooozozozooozzzz

-alişşşşşşşşşşşşşşşş kalk yavrum

zozzzzzzzzzzz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-alişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

-ne var ya

-yavrum ben çıkıyorum hadi sende kalk okula geç kalma

-anne sen git ben 5 dk daha yatıp giderim

-tamam yavrum

ditididlilililililili

zoozzzzzz

ditidililillilili

-......... ama kim la bu sabahın köründe Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-la cuma
-ne arıyon la alper sabahın köründe Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad
-ne sabahı .. ......... saat 1 Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-hay ........ ya uyuya kalmışım neyse abi ben gelmem o zaman bugün Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-gelsene olum
-ne gelcem la sen it gibi ders çalışırken ben yaycam ......... sıcak yatağımda mışıl mışıl uyuyacam ohhhhhhhhhh Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-gelmicen mi şimdi
-la ......... git başımdan hadi kapıyorum uykum açılıyo .. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ok o zaman
-hadi ......... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin
-ha bu arada eminim emine hocada bunu anlayışla karşılıyıp seni başka gün sınav yapar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

ebru senin ben ta ............ ......... ............ ......... ............... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Mad

cuma büyük bi hızla giyinmeye başladı

tam o sırada...

ditdilililililillili

-ne!
-aşkımmmmmmmmmm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying
-ya ebru uğraşamıcam şimdi senle
-hayatım affetttttttt beni Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying
-ya hadi acelem var bb
-ne istersen yapıcam affet beni Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying

cumali bi an duraksadı ve .......... okulu die içinden geçirdi... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-ne istersem mi? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Pleased
-evet aşkım yeter ki affet Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Crying
-bi şartla affederim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Rolleyes
-ne istiyosun

allahın sevgili kuluyum evdede kimse yok Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

-hazır mısın?
-neye aşkım ne istiyosun ki??
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Biggrin

...

kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 12:46 am

haha ye$il eline klavyene sağlık gece gece bana kahkaha attırdın
hera

hera

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 15, 2008 1:36 pm

Very Happy
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedSalı Eyl. 16, 2008 6:53 pm

Devamm Very Happy:D

En heyecanlı yerii Very Happy
hera

hera

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 12:52 am

benim bey de de ne hünerler varmış... eline koluna aklına sağlık hayatım Very Happy
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 5:34 pm

muhahhhhhahahahha ye$il ye$il ye$il ye$il ye$il ye$il ye$il ye$il ye$il ölüyorum yetişin uleyn valandil abi bunlar gerçekse eğer arkadasa bi selam cakıyorum acaip bi adammış lol!
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 17, 2008 5:46 pm

süper gidiyo lol!

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki