Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Yazar Mesaj
Kizilbas55

Kizilbas55

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Vide
MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Eyl. 30, 2008 2:26 pm

zuhahahah muhahahaha hayatımda gördüğüm göreceğim en manyak en deli rp ya süper ye$il
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedSalı Eyl. 30, 2008 6:00 pm

çok güzel devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Artık bu bir seri oldu =)=)
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedÇarş. Ekim 08, 2008 9:58 pm

baştan sona krizlere grerek takip ettigim birhikaye
hepimiz bir cumaliyiz aslında Very Happy:D

TEŞEKKÜRLLER VALANDİL
ALLAH RAZI OLSUN GÜLMEMİZİ SAGLADIN Smile
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Ekim 11, 2008 3:40 pm

valandil senin üzerine yazar tanımıyorum güldüm geçtim sana helal olsun baştan sonra gülerek okudum cheers
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Ekim 11, 2008 3:54 pm

ayrıca ben de ogame oynadım 43. evrende benim kurduğum ittifak bilimsel araştırmada 4 yada 3 ay 1. olmuştu sonra oyunu bıkratım ittifak düştü ama 43. evrende yeniden başladım
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Ekim 11, 2008 7:01 pm

Sad Sad Niye bitti yhaa alışmıştık cumaliye Sad
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Ekim 11, 2008 8:25 pm

bende çok üzüldüm bitmesine keşke devamı olsa Sad
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedC.tesi Ekim 11, 2008 9:29 pm

gülme krizine girdim baştan beri okdum Smile çok süper ayrıca 2. bölümü de bekliyorum lol!

değinmeden geçemiyorum çok kötü bir yerde bitmiş biraz daha yakışır bir son beklerdim Smile Sad
Valandil

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedPaz Ekim 12, 2008 7:56 pm

O bitiş istenerek yapılan bişey deildi arkadaşlar...

Haksız yere ban olayları yaşanınca topluca biz arkadaş grubu olarak forumu bırakmıştık o yüzden öle alakasız bi yerde bitti...

Aradan 1 sene falan geçtikten sonra yeniden başlayınca yeni bir tarza geçmiştim...

Neyse ikinci bölümleride yayınlamaya başlayacağım...

Beğendiyseniz bnm için ne mutlu Very Happy
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedPtsi Ekim 13, 2008 7:19 pm

beğenmek ne kelime beğenmek bile az kalıyor
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedPerş. Ekim 23, 2008 5:37 pm

Reis Bunları bir kitap yap harbiden yha Very Happy Yok satmassan bende Çapar deilim Very Happy
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedPerş. Haz. 25, 2009 9:09 pm

Bayağı uzun zaman olmuş ama bugün okudum süpermiş. Ellerine sağlık lol! lol! lol!
canpolat42

canpolat42

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Haz. 26, 2009 11:57 am

müthiş bir rp yerlere yattım resmen aklıma geldikçe gülüyom ye$il
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Tem. 17, 2009 12:25 am

Yahu Valandil hocam.
Devamı yok mu?
Bekle bekle kal geldi
Smile
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Tem. 17, 2009 12:37 pm

Emir Bunun Devamı Alttaki Cumali Tatildedir Wink Devam beklentilerini ordan yaparız Very Happy Ben hala yapıyorum Very Happy
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 7 Icon_minipostedCuma Tem. 17, 2009 12:47 pm

Pardon yanlış yere yazdım doğru. Smile

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
7 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7