|
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Salı Eyl. 30, 2008 2:26 pm |
|
|
zuhahahah muhahahaha hayatımda gördüğüm göreceğim en manyak en deli rp ya süper |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Salı Eyl. 30, 2008 6:00 pm |
|
|
çok güzel devamını sabırsızlıkla bekliyorum.Artık bu bir seri oldu =)=) |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Çarş. Ekim 08, 2008 9:58 pm |
|
|
baştan sona krizlere grerek takip ettigim birhikaye hepimiz bir cumaliyiz aslında :D
TEŞEKKÜRLLER VALANDİL ALLAH RAZI OLSUN GÜLMEMİZİ SAGLADIN |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Ekim 11, 2008 3:40 pm |
|
|
valandil senin üzerine yazar tanımıyorum güldüm geçtim sana helal olsun baştan sonra gülerek okudum |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Ekim 11, 2008 3:54 pm |
|
|
ayrıca ben de ogame oynadım 43. evrende benim kurduğum ittifak bilimsel araştırmada 4 yada 3 ay 1. olmuştu sonra oyunu bıkratım ittifak düştü ama 43. evrende yeniden başladım |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Ekim 11, 2008 7:01 pm |
|
|
Niye bitti yhaa alışmıştık cumaliye |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Ekim 11, 2008 8:25 pm |
|
|
bende çok üzüldüm bitmesine keşke devamı olsa |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Ekim 11, 2008 9:29 pm |
|
|
gülme krizine girdim baştan beri okdum çok süper ayrıca 2. bölümü de bekliyorum
değinmeden geçemiyorum çok kötü bir yerde bitmiş biraz daha yakışır bir son beklerdim |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Paz Ekim 12, 2008 7:56 pm |
|
|
O bitiş istenerek yapılan bişey deildi arkadaşlar... Haksız yere ban olayları yaşanınca topluca biz arkadaş grubu olarak forumu bırakmıştık o yüzden öle alakasız bi yerde bitti... Aradan 1 sene falan geçtikten sonra yeniden başlayınca yeni bir tarza geçmiştim... Neyse ikinci bölümleride yayınlamaya başlayacağım... Beğendiyseniz bnm için ne mutlu |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Ekim 13, 2008 7:19 pm |
|
|
beğenmek ne kelime beğenmek bile az kalıyor |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Perş. Ekim 23, 2008 5:37 pm |
|
|
Reis Bunları bir kitap yap harbiden yha Yok satmassan bende Çapar deilim |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Perş. Haz. 25, 2009 9:09 pm |
|
|
Bayağı uzun zaman olmuş ama bugün okudum süpermiş. Ellerine sağlık |
|
|
|
canpolat42
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Haz. 26, 2009 11:57 am |
|
|
müthiş bir rp yerlere yattım resmen aklıma geldikçe gülüyom |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Tem. 17, 2009 12:25 am |
|
|
Yahu Valandil hocam. Devamı yok mu? Bekle bekle kal geldi |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Tem. 17, 2009 12:37 pm |
|
|
Emir Bunun Devamı Alttaki Cumali Tatildedir Devam beklentilerini ordan yaparız Ben hala yapıyorum |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Tem. 17, 2009 12:47 pm |
|
|
Pardon yanlış yere yazdım doğru. |
|
|
|
|
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği |
|
|