Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
Valandil

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: 24. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 12:18 am

...

-!?
-!?
-hayatımmm?
-efendim?
-hayatım kendindemisin soğuk suda nerden çıktı? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ha pardon ben bi an dalmışımda

cumali öylede battık böyle battık die içinden geçirdi...

-ben bi portakal suyu alayım
-peki efendim
-ama taze sıkılmış olsun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

cappuchico ha,cappuchino bak ben sana neler yapıcam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad

-bebeğim başka bi şey daha istermisin
-sıcak çikolatamı alsak Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Rolleyes
-al bebeğim al çekinme Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased

karıya bak sanki inadına yapıyo,nerde en kazık şey var onu istiyo! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
ben seni bi bulaşığa sokayım da gör... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

saatler geçerken cumali olağanüstü rahattı,halbuki giren kazığın ardı arkası kesilmiyordu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-hayatım iyimisin?
-nie bebeğim nolldu
-ne bilim sürekli pis pis sırıtıyosun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-yok cnm ne alaka Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased
-ne bilim sanki bi şeyler düşünüyosun
-hayatım sende durup dururken menapoza giriyosun ya ne yani somurtayım mı?
-ne diyosun sen be! doğru konuş benle
-şişşşşşşşşşşşş
-!?
-bakıyorumda sen gene gaza gelmişsin,gazını almak zorunda bırakma beni Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

-off bebeğim boğma beni
-ya zaten ben hep sıkıyorum seni Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Crying
-ya aşkım nolur yapma,sen ağlayınca dayanamıyorum biliyosun
-ühühühühühühü
-ya bebeğim lütfen
-hiç heyecan kalmadı,o yüzden sıkılıyosun benden heyecan istiyorum ben
-sen şimdi heyecan mı istiyosun
-evet niyeki

cumali ula ben seni bulaşığa sokardım da hadi gene iyisin die içinden geçirdi...

-bebeğim çaktırmadan toplan Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-nie
-hadi hadi acele et
-nie ki ya
-üç diyince,hazır ol Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Wink
-!?
-üç,koşşşşş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

hepsi ve daha fazlası gelecek bölümlerde...
Valandil

MesajKonu: 25. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 12:18 am

...

kasadaki bunama herif baktıki bunlar transit geçiş yapıyo başladı kovalamaya...

-allahsızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

koşşşşşşşşşşş

-kaçmayın laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi hadi hadi

bunama baktı ki yetişemiyecek...

-çoluk çocugun rızkına el uzattınız allah belanızı versin

cumali bi an arkasını döndü ve...

-sen millete biz de sana Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

-mohuhahuahahahhahahahahah
-!?
-pouhuahhahahahuuahaahhaha
-ya ne gülüon
-iyi heyecan oldu dimi bebeğim
-ya sen manyakmısın ne işlere soktun bizi
-heyecan heyecan die bitarafını yırtan sendin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-benim heyecan istiyorum dediğim bu anlamda değildi
-sanada yaranılmaz zaten,sen ne demek istemiştin
-bi düşün
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Happy
-!?
-töbe yarabbim mübarek gün Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

-laaaaaaaaaaaaa cuma
-ne var?
-vay trip ha
-ne tiribi be
-olum orda tripin var mı iç bitane Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-................... .............. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-neyse la o bu deilde sen şu yonja hi5 falan bilirsin ordan hiç bize ekmek falan çıkarmı
-alt yapı çalışmaları var zaten bende Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-la bi buluşma ayarlasana
-abi ben daha önce buluştum zaten
-vay adi şerro,hiç anlatmadın
-böyle başa böyle tarak Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ayarlasana la
-ok bakarız

...

Valandil

MesajKonu: 26. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 12:19 am

...

-zozzzz
-laaaa cuma
-zozzzzzzzzzzzz
-la olum kalksana
-la git basımdan uyuyoz burda Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-olum hoca geliyo Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ders ne ki la?
-en sevdiğin hocanın dersi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased
-o kim la
-la olum hani anne yarısı gibi diyodun ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-olum manyak fizikcinin dersi
-la desene gene şenlik var Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Wink

...

-evet çocuklar dediğim gibi cos,sin değerlerini bilmek lazım
-offfffff
-F1in bileşenleri ..........
-laaa turan
-T1x ve T2y vıdıvıdıvıdıvıdı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-şişt turan
-ne var la?
-olum geberdik sıkıntıdan patlat bi bomba
-yokya her seferinde bana giriyo Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-la hadi la
-yok abi
-adi herif
-Cumali!!
-hah ..... tuttuk Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-efendim hocam
-ne konuşuyosun!?
-anlamadımda hocam arkadaşa soruyodum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased

derken...

-allahu ekber allahu ekber Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-!?
-pohuauhuahuahauhauhauhauhaahah (sınıf dağılır) Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-eşhedüenla ilahe illallahCumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-noluyoooooooooooooooooooooooooor!
-eşhedüenla ilahe illallah Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-mouhuahuahuahuahahahahhahahahh
-siz beni delirtcekmisiniz!
-hoca haklı zaten başınada vurmuş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ne dedin sen!
-yok bişey hocam
-kes terbiyesiz ahlaksız adi iğrenç yaratık ............................... ....................................... ................................... ..................................... ...........................................

hoca yaklaşık beş dk kadar turana sayar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-la gülme lan
-mohuahuhauhaa
-la cuma delirtme beni
-pohuahuahuahhaha
-la hepsi senin yüzünden oldu zaten
-olum karı ağzına ....... daha iyiydi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-alper bide sen başlama Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad

...

sınıf biraz durulur ve derse geçilir.

derken...

-turan ne demek hocanın anasını Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-!?
-mohuuhauhuahuahauhahahaha
-la olum sussana
-turan ne demek ben böle hocanın ejladını Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-la cuma allah belanı versin sus lan

hoca öldürcek gibi sağa sola bakmaya başlar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad ...

-aman tanrım biri bana böle diyecek Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-la alperrrr,ulan ikinizin de allah belasını versin
-artık bu kadarıda fazla turan o senin hocan biraz saygı göster Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-mouhuahuahuahuahahahahahha
-evet turan ne demek ben bunu .......... bile Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 12:26 am

unanim çok güzel yeni bölümleri heyecanla bekliyorum unanim
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 12:45 am

devam devam Very Happy:D
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 12:50 am

haha
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Tem. 21, 2008 11:13 am

+1 afro güzel gidio güzel ama fazla ara wrme Smile
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 12:37 am

devamını isteriz lol! devamını isteriz lol!
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 24, 2008 2:27 am

Devam devam.Süper yhaw..
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Tem. 25, 2008 2:53 pm

Devammmm
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 11:18 pm

ee devamı nerde kaldı????????????
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Tem. 31, 2008 11:43 pm

hade valandil abi devamı yok mu yha
Valandil

MesajKonu: 27. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 4:26 am

...

-Sen işi iyice abarttın artık bu kadarı da fazla, o senin hocan!
-evet turan! ne demek, karının sıfata bak yüzünü görenin altı ay kısmeti kapanır Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ben bu kadarına daha fazla dayanamıyacağım
-evet ben de bu olayı protesto etmek için dersi terkediyorum hocam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-allah belanızı versin diyorum başka da birşey demiyorum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad

...

- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad

-hocam?

-aloo hocam!?

-olum karı iyice sıyırdı la transa geçti Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-tebrikler sonunda bunu da başardık
-mouhuhuhauhahaa tebrikler kardeşim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-öpücem

-yeter ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

hocanın ayağa fırlayıp turana doğru gitmesiyle beraber alperle cumali uyku pozisyonuna geçerken,turanda şahadet getirmeye başlamıştı... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

derken...

hoca ani bi manevrayla cumaliye saldırdı...

-ne demek anasını
-?
-ne demek ulan anasını ne demekkkkkkkkkkkkk
-!?
-terbiyesiz ahlaksız iğrenç yaratık ........... ................. ........... .......
-hı noluo ya? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased
-ne demek noluyoo!
-hocam bana niye bağırıyorsunuz anlamadım ki Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-sen beni delirtcekmisin ha delirtcekmisin
-ii de hocam ben burda uyuyodum sizin sesinize uyandım,bi yanlış anlama oldu galiba Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-iki saattir bana küfrediyosunuz pislikler Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-ben!? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Rolleyes
-yok başkası
-ee hocam başkasıysa bana niye bağırıyosunuz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ya hocam,cumali arkadaşın sölediklerini söledi sadece Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-la alper sus allah belanı versin
-görürsünüz siz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad

hocanın,nurettinin odasına doğru koşmasıyla beraber,sınıfta zıt yönde merdivenlerden aşağıya doğru koşmaya başladı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

derken...

-la cuma dur
-la koş
-la olum dursana
-la ne durması nurettin anamızı belliycek bu sefer Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 28. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 4:27 am

...

paşa nuri nası gaza geldiyse kapıyı kırarcasına açar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-siz çok azıttınız artık,hocam hangi hayvanlar bu terbiyesizliği yaptı
-cumali ve alper
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Eek
-nurettin bey verin ağızlarının payını

nuri ne halt edeceğini şaşırmıştır, laf sölemese karizmayı sarsacak bağırsa çağırsa işi olduğunda kim yapacak,anlayacağınız iki ucu .... deynek Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

ama sonunda erkekliğede .... sürdükmemek için Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-hayvan herifler kalkın ayağa Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-hocam
-kes,siz nasıl böle bir şey yaparsınız!
-hocam
-sus cumali
-hocam bilgileri hazırladınız mı?
-kes alper,konuyu değiştirme! ne bilgileri? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-hani hocam web sitesini yapıcaktık ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased
-hani yapmıyacaktınız
-aaa hocam olur mu biz sizden dökümanları bekliyoduk Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

nuri derin bir nefes aldı ve 180 derecelik keskin bir dönüşle... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-hocam siz eminmisiniz alperle cumaliden Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Rolleyes
-nasıl yani
-onlar iyi çocuklardır yapmazlar öyle şey Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-nası yapmazlar kulaklarımla duydum gözlerimle gördüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad

-la tam zamanı
-özür dileriz hocam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased
-bakın ne masum çocuklar özürde dilediler kapansın bu konu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-hadi bunu anladık turan derse ezan okuyordu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-mouhuhuahuahauhauhahahahahaha

nuri hiç bozmadan...

-zamanında okuyormuydu bari Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

-la alper gene ucuz yırttık ha
-olum ben sana dedim abine güven diye Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased
-....... la siteyi yapcak olan benim giren yine bana girdi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-nie la bende psikolojik destek sağlıyorum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

derken...

-anammmmmm
-noluyo cuma?
-ne bilim la gözüme bi yerden ışık yansıdı
-kafayı yedin iyice hadi gel kantine gidelim

-s.a dayı
-vay yiğenim tavuk dürüm mü gene
-iki tane dürüm at iki de ayran dayı

-alın yiğenim ayranlarınızı
-dayı hortum da versene iki tane Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin la olum ne cins adamsın pipet desene

bizimkiler dürümleri alıp kantinin önünde tam tıkınırken...

-selam
-?
-alper meraba
-!?
-ben şehriye

-anammm (cuma krize girer) Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-siz onun kusuruna bakmayın hayvandır biraz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-önemli değil,biraz görüşebilirmiyiz özel
-hayır Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Eek niye
-dürüm yiyorum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-olum ne öküz adamsın
-pardn ben senin kadar kibar değilim,dürüm yiyorum ne kadar kibar dimi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin napimla başımdan salmak için. sende ne öküz gibi gülüon karının ismine
-ben ismine gülmedim ki
-eee neye güldün o zaman
-bende diyorum gözüme nerden ışık yansıyo onu farkettim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-nerden yansıyomuş
-karının dişindeki teller bayrampaşa kapalı cezaevindekiler gibi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 29. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 4:29 am

...

Cumali Juan says: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
resmini kalbime kazıdım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Rolleyes
Barbie says:
ayhihiihihihi çok tatlısın Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased
Cumali Juan says:
senin kadar olamam, honey Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
Barbie says:
o kadar heyecanlıyım ki ilk defa netten biriyle buluşucağım
Cumali Juan says:
Bende Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
Barbie says:
seni öle merak ediyorum ki
Cumali Juan says:
cnm bende seni, resminde sadece bebek yüzün var,keşke sexy vücudunuda görebilseydim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
Barbie says:
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Happy çapkın
Cumali Juan says:
yarın cafede takılırız cnm
Barbie says:
ok ben çok güzel yerler biliyorum

...

-la nbr la
-ii la cuma,olum hatun ayarladın mı
-insan bi hal hatır sorar odun
-kes traşı la soruma cevap ver Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-off taş yemede yanında yat,ama ben hep yatıp hem yicem Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-kardeşinede ayarladın mı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Happy
-daha geçen yaptığın ...... unutmadık
-ne yaptım la
-E 5 Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-sen gül daha babayı tanıştırırım seni Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased
-kuzenlerin en kralı affet la kardeşini
-yap bi gargara zaten alışıksın Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-olum bana şu muhabbeti yapma Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-nie la yalan mı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-............ ......................... ............ ......................... ............... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ok la dur ben bi matinayla buluşayım sanada yaparız bişeyler Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Wink

...

-efendim bebeğim
-kimle konuşuyodun!
-!?
-kimle konuşuyodun iki saattir
-hayatım menapoza girmişsin gene Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ben menapoza falan girmedim,kim o
-ya hastamısın berkle konuşuyodum
-zaten ne zaman sorsam berkle konuşuyosun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-sen yine garipleşmişsin
-ben hep böleyim
-kim var yanında kime hava atıyosun
-ben kimseye hava falan atmıyorum
-ha o zaman anladım
-neyi?
-günlük olağan zılgıtını yemedin ya o yüzden rahat edemiyosun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

-nerdesin cnm
-parkta oturuyorum
-nerde ya görmüyorum
-ya üstümde mavi mont var
-dur geliyorum

cumali parka doğru ilerlerken...

-nolldu cnm hala göremedin mi
- anammmmmmm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-noluyo ya
............. yedik die içinden geçirdi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-hah ben seni gördüm

anammmm karıya bak ayı yavrusu gibi,beş sene önceki resmini koymuş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-cumali cnm
ulan kaçsam mı acaba yok olmaz gördüde geliyo Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-heyyyyy
la naapsam ben bunla insan içine nası çıkarım,asaletim sarsılır Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

fatma koşarak cumaliye sarıldı...

-muckk
-mucckk (böööö midem kalktı) Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ay nası heyecanlıyım cnm,sende çok yakışıklıymışsın
-saol
-ee ben nasılım beklediğin gibi mi
-beklediğimden de öte Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 30. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 4:29 am

...

ula naapsam da kaçsam acabaCumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-mucccccccccck
yoksa gitmesem mi ya verir mi acaba Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Rolleyes
-cnm ne düşünüyosun ya daldın gittin
verirmisin die sorsammı ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-şişşt dalgın keşke başbaşa kalabileceğimiz bi yere gitseydik Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Wink
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Happy
- bak nasıl uyandı bi anda çapkın seni,artık diğer buluşmamızda

cumali bi an duraksadı,kaz gelicek yerden tavuk esirgeyemezdi ama fatmayla gezmekte istemiyordu o yüzden müthiş bir planı uygulamaya koydu...

elini cebine attı ve çaktırmadan alpere ödemeli çekti... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-ah cnm o kadar güzelsin ki birazdan düşüp bayılacağım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ayyy çok tatlısın erkeğim benim
ditdiliditdilililililili
-noluyo cnm
-telefonum çalıyo,kim bu şimdi ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-efendim
-la nolldu la ödemeli çektin
-ne inanamıyorum
-ne dion la
-demek babam rahatsızlandı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ne babası la,dalga mı geçiyon
-aaa ben hemen geliyorum
-la ..... git hasta mıdır nedir

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 BiggrinCumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 BiggrinCumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-noldu cnm ya
-ya babam biraz hastalanmış hemen gitmem lazım
-ah cnm çok üzüldüm
-artık bi dahaki sefere evde cnm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Rolleyes
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Happy çapkın

...

-la buluştun mu la kızla
-kaçar mı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-nası la
-idere eder
-olsun la vericekmi
-evet
-allaahhhhhhh la bana da ayarlayalım
-la nerden bulacam
-la arkadaşı vardır belki sorsana
-........ .......... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-adilik yapma la
-ok la,yanlız nereye gitcez
-size
-olmazla bu sefer,geçen sefer bipppppppp bakkal herkeze yaymış
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin ne demiş la
-cumali evi kârhaneye çevirdi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-pouhuhuhuhuahahahahaha
-babam gırtlağımı sıkıyodu zor ikna ettim
-ne dedin la
-sümme haşa yalan Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

-cnm
-nası oldu baban
-biraz daha iyi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ah çok üzüldüm bugün ya
-hiç sorma cnm okadar da istiyodum günümü senle geçirmekCumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-bende cumalicim
-ya cnm yarın buluşalım
-hemen mi
-evet ama bi arkadaşınıda getir
-nie
-kuzenimde gelcek
-hımmm ok var bi tane arkadaşım
-ok ne güzel getir işte,nası bi tip
-böle minyon tipli hoş bi kız
-ohh ohh ne iyi
-yarın üsküdarda buluşuruz
-ok optm

...

-la yarın üsküdarda buluşuyoruz
-allahhhh Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-bu kıyağımıda unutma
-kuzen değil kardeş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-........... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-kız nasılmış
-minyon tipli
-ok

...

cumali kızları arar...

-nerdesiniz
-minübus durağındayız cnm
-ok geliyorum

berkte birazdan vapurdan inecekti...

cumali kızlara doğru yaklaştı,
allahım ağlamak istiyorum artık ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-nbr cnm
-ii güzelim senden
-ii bak buda arkadaşım naciye
-meraba
-siz niye eve gitmek istiyosunuz bakayım eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-hah berk çağrı atıyo siz burda bekleyin ben onu alayıp geleyim

-la nerdeler
-minubuslerin orda
-nası la benim kız
-çok ballısın la
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Happy nie ki la,nası ki
-bebek bebek tıpkı cameron diaz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-hadi la hemen gidelim

kızlara doğru yürümeye başlarlar...

-la nerdeler
-abi şurda görmüyomusun,pempeli kız senin
-hani la
-olum baksana gözünün önünde
-la olum nerde la

-slmmmmm
-heyyyyyyyyy

- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-la koş
berk depara kalkar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-olum ayıp la gördüler
-ayıbın yolu kayıp Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
cumalide berke takılır

-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin la olum nolldu
-allah belanı versin pembeli dediğin bu muydu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-evet olum ne güzel bebek gibi hatun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Happy
-....... git karı pembe türban takıyodu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

En son Valandil tarafından Cuma Ağus. 01, 2008 8:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Valandil

MesajKonu: 31.Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 4:30 am

...

cumaliyle berk bilinçsizce koştular..

-la cuma allah belanı versin
-......... la
-olum hadi gidelim
-abi iyide kızlar iskelenin orda nası gitcez
-hımmm naapsak la

ditdililililididiililili...

-ya siz napıyosunuz! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-şey cnm pardon ya
-ne pardon,nerdesiniz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-ya cnm berkin lavoboya gitmesi lazımmış ta o yüzden Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ee nerdesiniz şimdi
-caddeden karşıya geçin duraktayız
-ok

-la cuma ne çağırıyon hastamısın Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-gel la benle Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Redface

kızlar durağa doğru gelirken,bizimkiler çaktırmadan caminin avlusundan geçip iskeleye doğru gittiler... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-ya fatma
-nerdesiniz
-ya biz gidiyoruz cnm
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Eek ne?
-ya olucak gibi değil berk çok kötü Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased
-offf ya
-özür dilerim,biz senle buluşuruz daha sonra
-hadi be bb
-ya fat...
dıtt dıttt dıtt

-nolldu la cuma?
-yok bişey hat kesildi
-demiyoki ......... bastı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-berk boğarım şimdi seni burda Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-olum o bu deilde çok ayıp oldu la kızlara
-.......... la başımı belaya sokcan
-la ne alaka yerdin ne güzel Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-yokya elini tutcam 3 ay sonra bu çocuk senden die gelcek Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin ne la daha iyisini mi bulacan
-......... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

sizin için 3 yeni haber var...

v:1580000 a:0

v:1200000 a:0

7.385.11 ibadullah:
kabusun geri döndü... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

cumalinin yüzü güldü yine eğlence çıkmıştı... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

ağzın temiz mi? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Pleased

7.385.11 ibadullah:
yemezler cnm,hayır ağzım temiz değil. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Wink

cumali cevabı yolladı...

tabi temiz olmaz,giren çıkan belli değil ki... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

aslında bu kayıp önemli deildi çünkü cumali oyunda incecen inceden ilerliyordu,artık hıyar gibi bilmeden etmeden millete dalmıyordu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

7.369.6 saldırmak
devam...

oyunda duraklamasının nedeni iyice güçlenmeden kendini belli etmek istememesiydi.

v:3730000 a:2000

yoksa daha alıncak çok intikam vardı,bu daha başlangıçtı...

...

7.369.6 Death:

okuldaydım online olamadım vurmuşsun...

7.394 10 Cumali Juan:

nbr la özledik valla,bi uğrayayım dedim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

7.369.6 Death:

sende kimsin ya? bu arada intikamım acı olacak Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad

7.394 10 Cumali Juan:

kes traşı Drakula hep aynı hikaye Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

7.369.6 Death:

Vampir? ula yine mi sen,senden kurtulamadım mı hala Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad

7.394 10 Cumali Juan:

sarımsaklarımla geri döndüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 32. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 4:31 am

...

-alişşşşşşşş
-alişşşşşşşşşşşşşş
-ne var anne
-gel yavrum sofraya oturuyoruz
-geliyommm

aradan 5 dk geçer....

-aliş yavrummmm

derken...

kapı ufak bi tekme darbesiyle açılır Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-nie gelmion hayvan herif Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ya baba bi sn iş....
-başlarım ulan bi sn ne,yürü içeri
-ya baba lütfen
-başlarım babana şimdi

cumali sayfayı tam kapar ki...

-aaa o da ne,sen ogame i oynuyon bakayım
-evet baba nie?
-ya bende oynuyom işteyken
-aa ne güzel hangi evren
-12 senin
-12
-ya sinirim çok bozuk,itin biri var beni hasta ediyo Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Mad
-kim o baba söle alayım aklını
-cumali juan die ........... çocuğunun teki Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-nolldu sesin kesildi bi an
-yok bişey babacığım,sinir oldum it oğlu ite Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-hiç sorma bi öğrensem kim olduğunu bak ben onun .............. ........................ ............................. .......................................... ................ ........................... ............................................. .............. .......................... ............................ .......................................... ............................ ................... (bunlar yasak) Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-haklısın babacığım
-neyse aç bakayım senin hesabı bi bakim
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Confused
-açsana oğlum
-ya şimdi multiye girer boşver babacığım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

kaderin bi oyunumuydu bu... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

-cumali oğlum

cuma depara kalkar... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

-buyur babacığım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ablan nerde cumali
-odasında sanırım babacığım,babacığım bi isteğin var mı? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
- !?
-babacığım?
-noluyo lan,ne bu hizmet aşkı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-aaa ben babama hizmet etmekten onur duyarım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

-la
-nbr la
-bom .... allaha şükür Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin nolldu la?
-hani benim ogame de ....... geçtiğim tipler varya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-eeee
-onlardan birisi babam çıktı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Crying
-ehuhuhuhuhuhuhuhuhu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin
-ne gülüon la alper
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin biliyomu bari
-yok ama eğer öğrenirse ..... tuttuk Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Biggrin

...

Darktemper

Darktemper

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 1:40 pm

haha süperdi buraya kadar ya uzun zamandır bekliyoduk valla iyi geldi devamınıda sabırsızlıkla bekliyoruz SmileSmileSmile
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 3:53 pm

ilaç gibi geldi valla lol!
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedCuma Ağus. 01, 2008 4:19 pm

haha
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 03, 2008 12:55 am

valandil arayı uzun tutma tüm hepsini baştan okumak zorunda kaliom Very Happy
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPaz Ağus. 10, 2008 3:32 pm

devammmmmmmmmmm cheers
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 12:20 am

valandil hadi ya Very Happy:D
trtugrul

trtugrul

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 3 Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 3:34 pm

valandil bizi güldürsene valandil bizi güldürsene

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki