|
|
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Valandil
|
Konu: 24. Bölüm Cuma Tem. 18, 2008 12:18 am |
|
|
...
-!? -!? -hayatımmm? -efendim? -hayatım kendindemisin soğuk suda nerden çıktı? -ha pardon ben bi an dalmışımda
cumali öylede battık böyle battık die içinden geçirdi...
-ben bi portakal suyu alayım -peki efendim -ama taze sıkılmış olsun
cappuchico ha,cappuchino bak ben sana neler yapıcam
-bebeğim başka bi şey daha istermisin -sıcak çikolatamı alsak -al bebeğim al çekinme
karıya bak sanki inadına yapıyo,nerde en kazık şey var onu istiyo! ben seni bi bulaşığa sokayım da gör...
...
saatler geçerken cumali olağanüstü rahattı,halbuki giren kazığın ardı arkası kesilmiyordu
-hayatım iyimisin? -nie bebeğim nolldu -ne bilim sürekli pis pis sırıtıyosun -yok cnm ne alaka -ne bilim sanki bi şeyler düşünüyosun -hayatım sende durup dururken menapoza giriyosun ya ne yani somurtayım mı? -ne diyosun sen be! doğru konuş benle -şişşşşşşşşşşşş -!? -bakıyorumda sen gene gaza gelmişsin,gazını almak zorunda bırakma beni
...
-off bebeğim boğma beni -ya zaten ben hep sıkıyorum seni -ya aşkım nolur yapma,sen ağlayınca dayanamıyorum biliyosun -ühühühühühühü -ya bebeğim lütfen -hiç heyecan kalmadı,o yüzden sıkılıyosun benden heyecan istiyorum ben -sen şimdi heyecan mı istiyosun -evet niyeki
cumali ula ben seni bulaşığa sokardım da hadi gene iyisin die içinden geçirdi...
-bebeğim çaktırmadan toplan -nie -hadi hadi acele et -nie ki ya -üç diyince,hazır ol -!? -üç,koşşşşş
...
hepsi ve daha fazlası gelecek bölümlerde... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: 25. Bölüm Cuma Tem. 18, 2008 12:18 am |
|
|
...
kasadaki bunama herif baktıki bunlar transit geçiş yapıyo başladı kovalamaya...
-allahsızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
koşşşşşşşşşşş
-kaçmayın laynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hadi hadi hadi
bunama baktı ki yetişemiyecek...
-çoluk çocugun rızkına el uzattınız allah belanızı versin
cumali bi an arkasını döndü ve...
-sen millete biz de sana
...
-mohuhahuahahahhahahahahah -!? -pouhuahhahahahuuahaahhaha -ya ne gülüon -iyi heyecan oldu dimi bebeğim -ya sen manyakmısın ne işlere soktun bizi -heyecan heyecan die bitarafını yırtan sendin -benim heyecan istiyorum dediğim bu anlamda değildi -sanada yaranılmaz zaten,sen ne demek istemiştin -bi düşün - -!? -töbe yarabbim mübarek gün
...
-laaaaaaaaaaaaa cuma -ne var? -vay trip ha -ne tiribi be -olum orda tripin var mı iç bitane -................... .............. -neyse la o bu deilde sen şu yonja hi5 falan bilirsin ordan hiç bize ekmek falan çıkarmı -alt yapı çalışmaları var zaten bende -la bi buluşma ayarlasana -abi ben daha önce buluştum zaten -vay adi şerro,hiç anlatmadın -böyle başa böyle tarak -ayarlasana la -ok bakarız
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 26. Bölüm Cuma Tem. 18, 2008 12:19 am |
|
|
...
-zozzzz -laaaa cuma -zozzzzzzzzzzzz -la olum kalksana -la git basımdan uyuyoz burda -olum hoca geliyo -ders ne ki la? -en sevdiğin hocanın dersi -o kim la -la olum hani anne yarısı gibi diyodun ya - -olum manyak fizikcinin dersi -la desene gene şenlik var
...
-evet çocuklar dediğim gibi cos,sin değerlerini bilmek lazım -offfffff -F1in bileşenleri .......... -laaa turan -T1x ve T2y vıdıvıdıvıdıvıdı -şişt turan -ne var la? -olum geberdik sıkıntıdan patlat bi bomba -yokya her seferinde bana giriyo -la hadi la -yok abi -adi herif -Cumali!! -hah ..... tuttuk -efendim hocam -ne konuşuyosun!? -anlamadımda hocam arkadaşa soruyodum
derken...
-allahu ekber allahu ekber -!? -pohuauhuahuahauhauhauhauhaahah (sınıf dağılır) -eşhedüenla ilahe illallah -noluyoooooooooooooooooooooooooor! -eşhedüenla ilahe illallah -mouhuahuahuahuahahahahhahahahh -siz beni delirtcekmisiniz! -hoca haklı zaten başınada vurmuş -ne dedin sen! -yok bişey hocam -kes terbiyesiz ahlaksız adi iğrenç yaratık ............................... ....................................... ................................... ..................................... ...........................................
hoca yaklaşık beş dk kadar turana sayar
- -la gülme lan -mohuahuhauhaa -la cuma delirtme beni -pohuahuahuahhaha -la hepsi senin yüzünden oldu zaten -olum karı ağzına ....... daha iyiydi -alper bide sen başlama
...
sınıf biraz durulur ve derse geçilir.
derken...
-turan ne demek hocanın anasını -!? -mohuuhauhuahuahauhahahaha -la olum sussana -turan ne demek ben böle hocanın ejladını -la cuma allah belanı versin sus lan
hoca öldürcek gibi sağa sola bakmaya başlar ...
-aman tanrım biri bana böle diyecek -la alperrrr,ulan ikinizin de allah belasını versin -artık bu kadarıda fazla turan o senin hocan biraz saygı göster -mouhuahuahuahuahahahahahha -evet turan ne demek ben bunu .......... bile
...
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Tem. 18, 2008 12:26 am |
|
|
çok güzel yeni bölümleri heyecanla bekliyorum |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Tem. 18, 2008 12:45 am |
|
|
devam devam :D |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Tem. 18, 2008 12:50 am |
|
|
|
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Tem. 21, 2008 11:13 am |
|
|
güzel gidio güzel ama fazla ara wrme |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Perş. Tem. 24, 2008 12:37 am |
|
|
devamını isteriz devamını isteriz |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Perş. Tem. 24, 2008 2:27 am |
|
|
Devam devam.Süper yhaw.. |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Tem. 25, 2008 2:53 pm |
|
|
Devammmm |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Perş. Tem. 31, 2008 11:18 pm |
|
|
ee devamı nerde kaldı???????????? |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Perş. Tem. 31, 2008 11:43 pm |
|
|
hade valandil abi devamı yok mu yha |
|
|
|
Valandil
|
Konu: 27. Bölüm Cuma Ağus. 01, 2008 4:26 am |
|
|
...
-Sen işi iyice abarttın artık bu kadarı da fazla, o senin hocan! -evet turan! ne demek, karının sıfata bak yüzünü görenin altı ay kısmeti kapanır -ben bu kadarına daha fazla dayanamıyacağım -evet ben de bu olayı protesto etmek için dersi terkediyorum hocam -allah belanızı versin diyorum başka da birşey demiyorum - -
...
-
-hocam?
-
-aloo hocam!?
-
-olum karı iyice sıyırdı la transa geçti -tebrikler sonunda bunu da başardık -mouhuhuhauhahaa tebrikler kardeşim -öpücem
-
-yeter ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hocanın ayağa fırlayıp turana doğru gitmesiyle beraber alperle cumali uyku pozisyonuna geçerken,turanda şahadet getirmeye başlamıştı...
derken...
hoca ani bi manevrayla cumaliye saldırdı...
-ne demek anasını -? -ne demek ulan anasını ne demekkkkkkkkkkkkk -!? -terbiyesiz ahlaksız iğrenç yaratık ........... ................. ........... ....... -hı noluo ya? -ne demek noluyoo! -hocam bana niye bağırıyorsunuz anlamadım ki -sen beni delirtcekmisin ha delirtcekmisin -ii de hocam ben burda uyuyodum sizin sesinize uyandım,bi yanlış anlama oldu galiba -iki saattir bana küfrediyosunuz pislikler -ben!? -yok başkası -ee hocam başkasıysa bana niye bağırıyosunuz -ya hocam,cumali arkadaşın sölediklerini söledi sadece -la alper sus allah belanı versin -görürsünüz siz
hocanın,nurettinin odasına doğru koşmasıyla beraber,sınıfta zıt yönde merdivenlerden aşağıya doğru koşmaya başladı
derken...
-la cuma dur -la koş -la olum dursana -la ne durması nurettin anamızı belliycek bu sefer
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 28. Bölüm Cuma Ağus. 01, 2008 4:27 am |
|
|
...
paşa nuri nası gaza geldiyse kapıyı kırarcasına açar
-siz çok azıttınız artık,hocam hangi hayvanlar bu terbiyesizliği yaptı -cumali ve alper - -nurettin bey verin ağızlarının payını
nuri ne halt edeceğini şaşırmıştır, laf sölemese karizmayı sarsacak bağırsa çağırsa işi olduğunda kim yapacak,anlayacağınız iki ucu .... deynek
ama sonunda erkekliğede .... sürdükmemek için
-hayvan herifler kalkın ayağa -hocam -kes,siz nasıl böle bir şey yaparsınız! -hocam -sus cumali -hocam bilgileri hazırladınız mı? -kes alper,konuyu değiştirme! ne bilgileri? -hani hocam web sitesini yapıcaktık ya -hani yapmıyacaktınız -aaa hocam olur mu biz sizden dökümanları bekliyoduk
nuri derin bir nefes aldı ve 180 derecelik keskin bir dönüşle...
-hocam siz eminmisiniz alperle cumaliden -nasıl yani -onlar iyi çocuklardır yapmazlar öyle şey -nası yapmazlar kulaklarımla duydum gözlerimle gördüm
-la tam zamanı -özür dileriz hocam -bakın ne masum çocuklar özürde dilediler kapansın bu konu -hadi bunu anladık turan derse ezan okuyordu -mouhuhuahuahauhauhahahahahaha
nuri hiç bozmadan...
-zamanında okuyormuydu bari
...
-la alper gene ucuz yırttık ha -olum ben sana dedim abine güven diye -....... la siteyi yapcak olan benim giren yine bana girdi -nie la bende psikolojik destek sağlıyorum
derken...
-anammmmmm -noluyo cuma? -ne bilim la gözüme bi yerden ışık yansıdı -kafayı yedin iyice hadi gel kantine gidelim
-s.a dayı -vay yiğenim tavuk dürüm mü gene -iki tane dürüm at iki de ayran dayı
-alın yiğenim ayranlarınızı -dayı hortum da versene iki tane - la olum ne cins adamsın pipet desene
bizimkiler dürümleri alıp kantinin önünde tam tıkınırken...
-selam -? -alper meraba -!? -ben şehriye
-anammm (cuma krize girer)
-siz onun kusuruna bakmayın hayvandır biraz -önemli değil,biraz görüşebilirmiyiz özel -hayır - niye -dürüm yiyorum
-olum ne öküz adamsın -pardn ben senin kadar kibar değilim,dürüm yiyorum ne kadar kibar dimi - napimla başımdan salmak için. sende ne öküz gibi gülüon karının ismine -ben ismine gülmedim ki -eee neye güldün o zaman -bende diyorum gözüme nerden ışık yansıyo onu farkettim -nerden yansıyomuş -karının dişindeki teller bayrampaşa kapalı cezaevindekiler gibi
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 29. Bölüm Cuma Ağus. 01, 2008 4:29 am |
|
|
...
Cumali Juan says: resmini kalbime kazıdım Barbie says: ayhihiihihihi çok tatlısın Cumali Juan says: senin kadar olamam, honey Barbie says: o kadar heyecanlıyım ki ilk defa netten biriyle buluşucağım Cumali Juan says: Bende Barbie says: seni öle merak ediyorum ki Cumali Juan says: cnm bende seni, resminde sadece bebek yüzün var,keşke sexy vücudunuda görebilseydim Barbie says: çapkın Cumali Juan says: yarın cafede takılırız cnm Barbie says: ok ben çok güzel yerler biliyorum
...
-la nbr la -ii la cuma,olum hatun ayarladın mı -insan bi hal hatır sorar odun -kes traşı la soruma cevap ver -off taş yemede yanında yat,ama ben hep yatıp hem yicem -kardeşinede ayarladın mı -daha geçen yaptığın ...... unutmadık -ne yaptım la -E 5 - -sen gül daha babayı tanıştırırım seni -kuzenlerin en kralı affet la kardeşini -yap bi gargara zaten alışıksın -olum bana şu muhabbeti yapma -nie la yalan mı -............ ......................... ............ ......................... ............... -ok la dur ben bi matinayla buluşayım sanada yaparız bişeyler
...
-efendim bebeğim -kimle konuşuyodun! -!? -kimle konuşuyodun iki saattir -hayatım menapoza girmişsin gene -ben menapoza falan girmedim,kim o -ya hastamısın berkle konuşuyodum -zaten ne zaman sorsam berkle konuşuyosun -sen yine garipleşmişsin -ben hep böleyim -kim var yanında kime hava atıyosun -ben kimseye hava falan atmıyorum -ha o zaman anladım -neyi? -günlük olağan zılgıtını yemedin ya o yüzden rahat edemiyosun
...
-nerdesin cnm -parkta oturuyorum -nerde ya görmüyorum -ya üstümde mavi mont var -dur geliyorum
cumali parka doğru ilerlerken...
- -nolldu cnm hala göremedin mi - anammmmmmm -noluyo ya ............. yedik die içinden geçirdi -hah ben seni gördüm
anammmm karıya bak ayı yavrusu gibi,beş sene önceki resmini koymuş -cumali cnm ulan kaçsam mı acaba yok olmaz gördüde geliyo -heyyyyy la naapsam ben bunla insan içine nası çıkarım,asaletim sarsılır
fatma koşarak cumaliye sarıldı...
-muckk -mucckk (böööö midem kalktı) -ay nası heyecanlıyım cnm,sende çok yakışıklıymışsın -saol -ee ben nasılım beklediğin gibi mi -beklediğimden de öte
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 30. Bölüm Cuma Ağus. 01, 2008 4:29 am |
|
|
...
ula naapsam da kaçsam acaba -mucccccccccck yoksa gitmesem mi ya verir mi acaba -cnm ne düşünüyosun ya daldın gittin verirmisin die sorsammı ya -şişşt dalgın keşke başbaşa kalabileceğimiz bi yere gitseydik - - bak nasıl uyandı bi anda çapkın seni,artık diğer buluşmamızda
cumali bi an duraksadı,kaz gelicek yerden tavuk esirgeyemezdi ama fatmayla gezmekte istemiyordu o yüzden müthiş bir planı uygulamaya koydu...
elini cebine attı ve çaktırmadan alpere ödemeli çekti...
-ah cnm o kadar güzelsin ki birazdan düşüp bayılacağım -ayyy çok tatlısın erkeğim benim ditdiliditdilililililili -noluyo cnm -telefonum çalıyo,kim bu şimdi ya
-efendim -la nolldu la ödemeli çektin -ne inanamıyorum -ne dion la -demek babam rahatsızlandı -ne babası la,dalga mı geçiyon -aaa ben hemen geliyorum -la ..... git hasta mıdır nedir
-noldu cnm ya -ya babam biraz hastalanmış hemen gitmem lazım -ah cnm çok üzüldüm -artık bi dahaki sefere evde cnm - çapkın
...
-la buluştun mu la kızla -kaçar mı -nası la -idere eder -olsun la vericekmi -evet -allaahhhhhhh la bana da ayarlayalım -la nerden bulacam -la arkadaşı vardır belki sorsana -........ .......... -adilik yapma la -ok la,yanlız nereye gitcez -size -olmazla bu sefer,geçen sefer bipppppppp bakkal herkeze yaymış - ne demiş la -cumali evi kârhaneye çevirdi -pouhuhuhuhuahahahahaha -babam gırtlağımı sıkıyodu zor ikna ettim -ne dedin la -sümme haşa yalan
...
-cnm -nası oldu baban -biraz daha iyi -ah çok üzüldüm bugün ya -hiç sorma cnm okadar da istiyodum günümü senle geçirmek -bende cumalicim -ya cnm yarın buluşalım -hemen mi -evet ama bi arkadaşınıda getir -nie -kuzenimde gelcek -hımmm ok var bi tane arkadaşım -ok ne güzel getir işte,nası bi tip -böle minyon tipli hoş bi kız -ohh ohh ne iyi -yarın üsküdarda buluşuruz -ok optm
...
-la yarın üsküdarda buluşuyoruz -allahhhh -bu kıyağımıda unutma -kuzen değil kardeş -........... -kız nasılmış -minyon tipli -ok
...
cumali kızları arar...
-nerdesiniz -minübus durağındayız cnm -ok geliyorum
berkte birazdan vapurdan inecekti...
cumali kızlara doğru yaklaştı, allahım ağlamak istiyorum artık ya
-nbr cnm -ii güzelim senden -ii bak buda arkadaşım naciye -meraba -siz niye eve gitmek istiyosunuz bakayım eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii -hah berk çağrı atıyo siz burda bekleyin ben onu alayıp geleyim
-la nerdeler -minubuslerin orda -nası la benim kız -çok ballısın la - nie ki la,nası ki -bebek bebek tıpkı cameron diaz -hadi la hemen gidelim
kızlara doğru yürümeye başlarlar...
-la nerdeler -abi şurda görmüyomusun,pempeli kız senin -hani la -olum baksana gözünün önünde -la olum nerde la
-slmmmmm -heyyyyyyyyy
- - -la koş berk depara kalkar -olum ayıp la gördüler -ayıbın yolu kayıp cumalide berke takılır
- la olum nolldu -allah belanı versin pembeli dediğin bu muydu -evet olum ne güzel bebek gibi hatun -....... git karı pembe türban takıyodu
...
hepsi ve daha fazlası gelecek bölümlerde...
En son Valandil tarafından Cuma Ağus. 01, 2008 8:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Valandil
|
Konu: 31.Bölüm Cuma Ağus. 01, 2008 4:30 am |
|
|
...
cumaliyle berk bilinçsizce koştular..
-la cuma allah belanı versin -......... la -olum hadi gidelim -abi iyide kızlar iskelenin orda nası gitcez -hımmm naapsak la
ditdililililididiililili...
-ya siz napıyosunuz! -şey cnm pardon ya -ne pardon,nerdesiniz -ya cnm berkin lavoboya gitmesi lazımmış ta o yüzden -ee nerdesiniz şimdi -caddeden karşıya geçin duraktayız -ok
-la cuma ne çağırıyon hastamısın -gel la benle
kızlar durağa doğru gelirken,bizimkiler çaktırmadan caminin avlusundan geçip iskeleye doğru gittiler...
-ya fatma -nerdesiniz -ya biz gidiyoruz cnm - ne? -ya olucak gibi değil berk çok kötü -offf ya -özür dilerim,biz senle buluşuruz daha sonra -hadi be bb -ya fat... dıtt dıttt dıtt
-nolldu la cuma? -yok bişey hat kesildi -demiyoki ......... bastı -berk boğarım şimdi seni burda - -olum o bu deilde çok ayıp oldu la kızlara -.......... la başımı belaya sokcan -la ne alaka yerdin ne güzel -yokya elini tutcam 3 ay sonra bu çocuk senden die gelcek - ne la daha iyisini mi bulacan -.........
...
sizin için 3 yeni haber var...
v:1580000 a:0
v:1200000 a:0
7.385.11 ibadullah: kabusun geri döndü...
cumalinin yüzü güldü yine eğlence çıkmıştı...
ağzın temiz mi?
7.385.11 ibadullah: yemezler cnm,hayır ağzım temiz değil.
cumali cevabı yolladı...
tabi temiz olmaz,giren çıkan belli değil ki...
...
aslında bu kayıp önemli deildi çünkü cumali oyunda incecen inceden ilerliyordu,artık hıyar gibi bilmeden etmeden millete dalmıyordu
7.369.6 saldırmak devam...
oyunda duraklamasının nedeni iyice güçlenmeden kendini belli etmek istememesiydi.
v:3730000 a:2000
yoksa daha alıncak çok intikam vardı,bu daha başlangıçtı...
...
7.369.6 Death:
okuldaydım online olamadım vurmuşsun...
7.394 10 Cumali Juan:
nbr la özledik valla,bi uğrayayım dedim
7.369.6 Death:
sende kimsin ya? bu arada intikamım acı olacak
7.394 10 Cumali Juan:
kes traşı Drakula hep aynı hikaye
7.369.6 Death:
Vampir? ula yine mi sen,senden kurtulamadım mı hala
7.394 10 Cumali Juan:
sarımsaklarımla geri döndüm
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 32. Bölüm Cuma Ağus. 01, 2008 4:31 am |
|
|
...
-alişşşşşşşş -alişşşşşşşşşşşşşş -ne var anne -gel yavrum sofraya oturuyoruz -geliyommm
aradan 5 dk geçer....
-aliş yavrummmm
derken...
kapı ufak bi tekme darbesiyle açılır
-nie gelmion hayvan herif -ya baba bi sn iş.... -başlarım ulan bi sn ne,yürü içeri -ya baba lütfen -başlarım babana şimdi
cumali sayfayı tam kapar ki...
-aaa o da ne,sen ogame i oynuyon bakayım -evet baba nie? -ya bende oynuyom işteyken -aa ne güzel hangi evren -12 senin -12 -ya sinirim çok bozuk,itin biri var beni hasta ediyo -kim o baba söle alayım aklını -cumali juan die ........... çocuğunun teki - -nolldu sesin kesildi bi an -yok bişey babacığım,sinir oldum it oğlu ite -hiç sorma bi öğrensem kim olduğunu bak ben onun .............. ........................ ............................. .......................................... ................ ........................... ............................................. .............. .......................... ............................ .......................................... ............................ ................... (bunlar yasak) -haklısın babacığım -neyse aç bakayım senin hesabı bi bakim - -açsana oğlum -ya şimdi multiye girer boşver babacığım
kaderin bi oyunumuydu bu...
...
-cumali oğlum
cuma depara kalkar...
-buyur babacığım -ablan nerde cumali -odasında sanırım babacığım,babacığım bi isteğin var mı? - !? -babacığım? -noluyo lan,ne bu hizmet aşkı -aaa ben babama hizmet etmekten onur duyarım
...
-la -nbr la -bom .... allaha şükür - nolldu la? -hani benim ogame de ....... geçtiğim tipler varya -eeee -onlardan birisi babam çıktı -ehuhuhuhuhuhuhuhuhu -ne gülüon la alper - biliyomu bari -yok ama eğer öğrenirse ..... tuttuk
...
|
|
|
Darktemper
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Ağus. 01, 2008 1:40 pm |
|
|
haha süperdi buraya kadar ya uzun zamandır bekliyoduk valla iyi geldi devamınıda sabırsızlıkla bekliyoruz |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Ağus. 01, 2008 3:53 pm |
|
|
ilaç gibi geldi valla |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Ağus. 01, 2008 4:19 pm |
|
|
|
|
|
|
ekremcengiz1
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Paz Ağus. 03, 2008 12:55 am |
|
|
valandil arayı uzun tutma tüm hepsini baştan okumak zorunda kaliom |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Paz Ağus. 10, 2008 3:32 pm |
|
|
devammmmmmmmmmm |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Ağus. 11, 2008 12:20 am |
|
|
valandil hadi ya :D |
|
|
|
trtugrul
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Ağus. 11, 2008 3:34 pm |
|
|
valandil bizi güldürsene valandil bizi güldürsene |
|
|
|
|
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği |
|
|
3 sayfadaki 7 sayfası |
Sayfaya git : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 |