|
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Valandil
|
Konu: 33. Bölüm Ptsi Ağus. 11, 2008 5:03 pm |
|
|
...
cumalinin kafası karışmıştı acaba babası hangisiydi?
7.394 10 Cumali Juan:
merabalar drakula kardeş nasılsın iyimisin?
7.394.10 Cumali Juan:
ibadullah cnm kardeşim nasılsın ben barış yapmaya karar verdim...
-alişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş -alişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş -ne var -hadi yavrum okula geç kalıcan -tamam anne
...
-la alper -olum dersteyim la -girdimi karı ya off -hadi la gel hemen yoklama alıyo -ok
-burak sende mi geç kaldın -hiç sorma cuma ya -la bu karı ya almazsa manyak biliyosun -almazsa ..... ........... - -la mağara senin baya sakalın çıkmış -eee büyüdük tabi -.......... la demioki günde üç kere traş oluyorum -........... la sen köseysen banane
...
tık tık tık tık
-gir -pardon hocam -ne var -bi maruzatım varsa eğer izin verirseniz onu beyan etmek istiyorum -söle bakalım neymiş -derse girebilirmiyiz -ben kaç kere diyecem size benden sonra girmeyin diye ha kaç kere! -şey hocam trafik fal.... -ya kes tamam girin bi daha kabul etmem
-kay la kenara -iyi sıyırdın la cuma -ee abin konuşmasını biliyo tabi
-alper cumali susun! -pardon hocam -kes hem geç kalıyosun hemde dersimin huzurunu bozuyosun
ilk ders biter...
...
-lan pasını görim -at önüme -iyi orta gol getirir -vur la vur
şangırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-hay ananı ....... ya -lan cuma ne öküz herifsin -hakkaten ha kırdın gene florasanı -bu arada hasan başın sağolsun -............. gidin lan ehuhuhuhuhuhuhu -ayı cuma -napim la iyi ortaya voleyi yapıştırayım dedim -ulan hayvan oğlu hayvan Stad de France' da mıyız mohuhauhauhahahahahahahahhaha
...
hoca içeri girer...
-çocuklar bu sınıf sanki daha karanlık -hayır hocam -açsanıza ışıkları -hocam israfa ne gerek var
aradan 5-10 dk daha geçer...
-karşı bölü komşu kenar -cumali! -hipotenüs bölü ............. -cumali!!
bütün dikkatler cumaliye yoğunlaşır...
-lan burak noluyo -ne o umreyemi gidiosun
...
hepsi ve daha fazlası gelecek bölümlerde... |
|
|
|
Valandil
|
Konu: 34. Bölüm Ptsi Ağus. 11, 2008 5:03 pm |
|
|
...
-cumali! -efendim hocam -çık dışarı -hoc... -defol -ama ho... -terbiyesiz ahlaksız bi karış sakalla gelmiş -hocam ne sakalı,tüy tüy -hocam arkadaş hala çıkmadı dersi bölüyor -defol cumali traş ol gel -lan burak ben senin ananı avradını gelmişini geçmişini ............ ...................... .................. .................................... ..................... ................ .......... (amma ağar küfür oldu ha )
...
sizin için 4 yeni haber var...
v:420000 a:
7.369.6 Death:
kısa günün kârı,akmasa damlar
v:575000 a:2000
7.385.11 ibadullah:
tamam cnm sen barış yap bana saldırma
cumali deli olmuştu ta ............. ........... ben böle işin die içinden geçirdi ama yinede bunlardan biri babası olabilirdi...
...
7.394 10 Cumali Juan:
hayrını gör drakulacım hadi bu seferlik benden olsun..
7.394 10 Cumali Juan:
ehuhuhuhu şakacı seni barış yaptık dimi ibadullahcım
cumali deli olmak üzereydi sabrediyordu ama nereye kadar...
...
7.369.6 Death:
ölmek var dönmek yok...
hay ......... ya herif psikopat çıktı iyimi
7.385.11 ibadullah:
vay sen baya ciddisin desene
7.394 10 Cumali Juan:
tabi kardeşim bitsin bu savaş sonucta din kardeşiyiz
7.385.11 ibadullah:
ok o zaman ama seni sadece bi şekilde affederim yaptıklarının diyeti olarak
7.394 10 Cumali Juan:
nedir kardeşim söle yapim hemen
7.385.11 ibadullah:
yap bi gargara ehuhuhuhuhuhuhuhuhu
7.394 10 Cumali Juan:
benim lafımı banamı satıyosun,şansını fazla zorlama
7.385.11 ibadullah:
ohhhhhhhhhhh ferahladım haftalardır bu günün hayaliyle yaşamıştım
-ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
derken...
-lan ne bağırıyon gene hadi gel içeri - -hadi oğlum maç başlıyo
cumali çok şaşırmıştı meğerse babası gelmiş evdeymiş...
7.385.11 ibadullah:
ne o cnm ordamısın ehuhuhuhuhu
7.394 10 Cumali Juan:
telefonunu versene
7.385.11 ibadullah:
nie naapcan?
7.394 10 Cumali Juan:
gün olupta anana ulaşamazsam senden ararım
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 35. Bölüm Ptsi Ağus. 11, 2008 5:05 pm |
|
|
...
- - ! - - !? - -olum hastamısın ne gülüon sürekli - hiç babacım aklıma bi fıkra geldide
derken...
gollllllllllllllllllllllll
evde bi bayram havası eser
-gollllllllllllllllll -lay lay lay lay layyyyyyyyy
fakat hakem ofsayt verdi...
-vay bipppppppp -........ hakem -.................. çocuğu -........... ................. evladı . . . . .
bu böle devam eder ...
-ya ne biçim konuşuyosunuz! -ya tam maçın ortasında salça olma fahriye -ya anne uza ya
...
Tue Nov 14 2006 21:09:01 ***** Cumali Juan Thu Nov 16 2006 21:09:01 Uslup / 2 gün tatil ! (bi kerede küfür et, ki ağız tadıyla banlayabileyim)
cumalinin suratındaki mağrur bi ifadeyle birlikte ağzından şu sözler döküldü;
sonunu düşünen kahraman olamaz...
...
cumali bi şeyi unuttum ama neyi diyordu ki, durdu ve bi anda...
-hay ......... ya
3 gündür ebruyu aramamıştı
-bebeğimmm -hıhh -aşkımmmmm -hııh -bi tanecik sevgilim -hınnnnnnnnnh -ya bebeğim nie trip yapıosun ya -kaç gündür beni nie aramıyosun!? -ya hayatım neler oldu neler bi bilsen -ne oldu!
cumali bi kaç saniye duraksadı ulan ne sallasam acaba die düşündü
-bebeğim babam hastalandı,okulda hocayla kavga ettim,babam hastalanınca annem üzüntüden bayıldı,ablamın sevilisi ortaya çıktı evde kıyamet koptu ve ayrıca kontürüm de yoktu -ya tabi eminim -ya valla hayatım -kaç gündür hiç konuşmadık yanında yoktum,unuttun beni...
cumali bile sonradan kendine şaşıracaktı o anda cumalinin kalbilden kopan tek bir nakarat vardı...
you are not alone, i'm here with you, though you far apart, you are always in My Heart
-cumali aşkımmmmmmmmmm
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 36. Bölüm Ptsi Ağus. 11, 2008 5:06 pm |
|
|
...
-aşkımmmmmmmmmmmm -bebeğimm -seni çok seviyorum aşkımmm -bende seni hayatım yarın buluşalım mı -ama cumali aşkım yarın okul var -olsun bebeğim kaçarız - ok aşkım -optm bebeğim bye -byee
...
-laaa -laaaaaaaa -nbr la -ii la senden -nollsun la -nolldu la cuma sabahın köründe? -hiç özledim -................. la - olum ben gelmicem bugün -eee olum paşa nurinin işi vardı -......... et - -salla bişey gitsin -ok la ,nie gelmion -ebruyla buluşcam,özledik hasret giderelim -görende çocuğunu taşıyo sanır,alt tarafı elini tuttun -......... la
...
cumali ve ebru sabahın 7 sinde buluşur ...
muccuukkk muccccccccccck -ohhh özlemişim bebeğimi -bende aşkımm -ee napalım hayatım -dolaşalım biraz sonra bi yere gider otururuz - ok aşkım
dolaşmaya başlarlar...
-cuma aşkım ne güzel dimi bacaklarımız açıldı ciğerlerimiz mis gibi temiz havayla doldu -ya hiç sorma aşkım cumali,ulan ne güzeli dondum soğuktan ejladım ........ die içinden geçirdi
zaman akıp geçerken...
-bebeğim hadi gidip bişeyler atıştıralım -ok aşkım
- cuma aşkım pastaneye mi gircez? -ee yani sabahın köründe imam bayıldı mı yicez aşkım -ok aşkım hadi girelim
-merhabalar -buyrun beyefendi şöyle oturabilirsiniz
-ne alırdınız beyefendi? -ben bi su böreği alayım iki poğaça bide limonata -ok efendim,siz ne alırdınız hanımefendi -ben sadece çay alayım - -peki efendim
-aşkım nie yemiyosun -yok istemiyorum -nie bebeğim beğenmedin mi -yoo alakası yok -ee aşkım istersen başka bi yere gidelim -yok hayatım rejimdeyim hamur işi yemiyorum - ne rejimi aşkım? -aaa yaz geliyo -ee yani? -ya aşkım kilo alırsam mayokini nası giyeceğim? - -aşkımmm -ne giycen bakim sen -mayokini - -nolldu aşkım ya nie kızıyon? -sen anca haşemakini giyersin
...
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Ağus. 11, 2008 5:33 pm |
|
|
devam devam :D beklioz :D |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Ağus. 11, 2008 6:19 pm |
|
|
mükemmel elşne sağlık |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Ağus. 11, 2008 6:27 pm |
|
|
helal olsun işte anadolu edebiyatının boyle yazarlara ihtiyacı var |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Salı Ağus. 12, 2008 2:01 pm |
|
|
UHAHHAHAHAHAHAHHAH EHEHEHHE :D:D:DD: aglıtorum su an. bu kadar güzel yzılmazki be kardesim . hahahhaha. ayyy kalbim sıkıstı. ulen cumali:D. +9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 devamını kesinlikle yaz |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Salı Ağus. 12, 2008 3:26 pm |
|
|
devamını sabırsızlıkla bekliyoruz... |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Çarş. Ağus. 13, 2008 2:20 am |
|
|
severek izliyoruz |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Çarş. Ağus. 13, 2008 11:03 am |
|
|
Valla tek kelime ile muhteşem:D |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Ağus. 16, 2008 5:25 pm |
|
|
Edit..
En son Misraaa tarafından Cuma Eyl. 05, 2008 2:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Paz Ağus. 17, 2008 10:18 pm |
|
|
hadi ama devam et bak ağlarım |
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Ptsi Ağus. 18, 2008 12:35 pm |
|
|
evet çok güzel olmuş.Tatildeydim okuyamamıştım yeni bölümleri şimdi okudum |
|
|
|
Cyper
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Salı Eyl. 02, 2008 2:25 am |
|
|
22 gün geçti artık zamanı gelmedi mi valandil |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Salı Eyl. 02, 2008 1:30 pm |
|
|
hadi ama valandil |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cuma Eyl. 05, 2008 2:02 am |
|
|
Arkadaşlar untumuşum yazmayı kusura bakmayın |
|
|
|
Valandil
|
Konu: 37. Bölüm Cuma Eyl. 05, 2008 2:04 am |
|
|
...
- - - -cins - -gülmesene be uyuz -bebeğim vallahi yakışır,şöle bileklere kadar -hıhh sana inat g-string giyicem şlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lakkkkkkkk lakkkkkkkkk lakkkkkkkkk lakkkkkkkkk (echo)
ebru yine menapoza girer ...
-ya aşkım ya amma trip yaptın ha -ya tamam bundan sonra haklıda olsam sana asla kızmıcam -nası yani? -çünkü ben bi ayı'ya aşığım
...
ortam yumuşar,cuma olayı el belde kıvamına getirir
derken...
-bebeğim ne güzel iki yanımda da sen varsın -nasıl yani?
cumali önce kalbine sonra ebrunun gözlerine bakarak...
-hem burda hemde burda... -aşkımmmmmm
...
cumali fırsattan istifade eline ayağına fazla dikkat etmez
-aşkım? -efendim bebeğim -o elin nerde bakim senin - -biraz daha indirebilirsin - allaallahhhhhhh
cumali o kadar heyecanlanmıştı ki kalbi yerinden çıkmak üzereydi...
-seni o kadar çok seviyorum ki aşkım
allahım birazdan düşüp bayılacağım.
-her şeyimi sana verebilirim
cumali heyecandan titriyordu,bunu engellemek için kendini kasmaya başladı...
-aşkım iyimisin!? - ... -aşkımmmm,koptun gene? -... -ben seni kendine getirmesini bilirim
ebru cumaliye yaklaştı,yaklaştı,yaklaştı dudaklarına doğru eğildi ve...
muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
derken...
çotattatttttaaarrrrt
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 38. Bölüm Cuma Eyl. 05, 2008 2:05 am |
|
|
...
- anammmmmmmmmmmmmmmmm - iyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy midem kalktı
çotattrtttttzzaozzzzarttttt
- allahhhhh - eiiiiii böööööö -hayatım bi ...
zoturtttttttttt
-koş hayatım koş
cumali bi tarafını tuta tuta wc'ye koşar...
15 - 20 dk sonra...
hay ejladını ........ ya,ne yedim ulan ben! ya kıza da rezil kepaze olduk offf ya kendimi kastım diye mi oldu .. anlamadım ki
...
-ya bebeğim çok özür dilerim ne oldu ben de anlamadım -olsun cnm insanlık hali -ya hayatım gülme ya - ok ok... pohuhuhuhuhauhahahahahhahaha -ya hayatım -ya tutamıyorum kendimi napim ehuuhuhuhuhuhuuh -off ok neyse -ok aşkım -eee naptın ben yokken sıkılmadın dimi bebeğim -yok hayatım dışarda acaip panik vardı insanlar sağa sola kaçışıyordu - olay mı var nollmuş bebeğim? -logarlar tıkanmış kanazilasyonlar taşmış ta aşkım,her yeri ... basmış
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 39. Bölüm Cuma Eyl. 05, 2008 2:06 am |
|
|
...
- - -hayatım! -ehihihihhihi -bak gülme! - -beni zorlama -naparsın ki? -hayatım yüzüne bi .......... dünyayı bom ... görürsün -
herzaman ki gibi ebru yine menopoza girer...
...
-nbr oğlum -iyiyim babacığım,siz nasılsınız sıhattesinizdir inşallah -dalga mı geçiyon lan benle! -yok babacığım,saygı -ben istemem böle muhabbet bi daha yapma -siz nası uygun görürseniz
-eee nası geçti bugün günün -nası olsun okul falan -cumali! -efendim -okula gitmemişsin aradılar
ulan nuri allah belanı versin...
-şey babacı... -kes nerdeydin? -şey -manitaylamıydın lan - evet -afferin koçum benim -ne demek görevimiz -ee nası peki çirkin bi şey deil umarım,asaletimizi sarsma -sarışın mavi gözlü -aslanım,ee babasının oğlu tabi. bizde senin yaşındayken az çeviz kırmadık -senden aldığım bayrağı daha yükseklere çekmek en büyük idealim babacığım
...
muhabbet koyulaştıkça koyulaşır...
-oğlum karı milletine yüz vermiceksin yoksa kafana çıkarlar -bilmezmiyim -beni 18-19 dayken görücektin mahallede ............... kız kalmamıştı -annem bunları biliyomu? -bilse nollcak ondan mı korkucam -bilmem sanki öğrenirse,olay çıkar gibime geliyo -hah çakarım iki tokat veririm ağzının payını -yürü be kim tutar seni -karı milletine böle davranıcan oğlum unutma, babandan örnek al
derken...
-osmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!
...
|
|
|
Valandil
|
Konu: 40. Bölüm Cuma Eyl. 05, 2008 2:06 am |
|
|
...
- - -tabi ki bunlar belirli gençlik zamanında olan şeyler oğlum -? -zamanı gelince bu dediklerimi yaşamış olacaksın -eeeee? -ama gün gelicek aslında hiç yaşamamış olduğunu farkedeceksin -nası yani? -çünkü o gün hayatının anlamını bulacaksın -hayatımın anlamı?
-benim için annen senin için de aşık olacağın kişi
-osmannnnnnnn!
-aaa hayatım sen burdamıydın hiç farkında değilim? mouhuhuhuahhahahaha -evet burdaydım! -desene seni öve öve bitiremediğim anları kaçırdın
...
-laaaaaaaa -laaaaaaaaaaa -nbr la cuma -ii la berk kuzenim sen ne ediyon -ufak bi problem var -nolldu la? -olum benim kız varya -eeeeeeee? -şimdi onun verme durumu var ama ben yapamam -nie homoseksüel olmaya mı karar verdin? -.......... la - -olum iş ciddi korkuyom anasını satayım -bi problem mi var la ehuhuhuhuhuhu -.......... la. olum ben dielim buna atladım,ayrıldığım zaman başıma bela olmasın -la eleman olmaz bişey -hasta mısın la kız 15 yasında -la olum hiç bi şey olmaz merak etme,istersen beraber olduktan 30 sn sonra bile .......... basabilirsin -nası bu kadar eminsin la? -la olum sen kız olsan babana gidipte,babacığım ben kendimi ........... ama çocuk benden ayrıldı der misin?
...
|
|
|
omer1994
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Eyl. 06, 2008 5:45 pm |
|
|
sık sık yayınlasan daha ii olcak.Önceki bölümleri unutuyoz tekrar okuyoz Hem ramazan şimdi okurken zamn geçiyor. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği C.tesi Eyl. 06, 2008 5:49 pm |
|
|
Hocam Telif hakkın varmı??? Yoksa ben bunu Matbaa'da bi bastırıyım |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Çarş. Eyl. 10, 2008 1:49 am |
|
|
daha yeni gördüm valla ve süper... hepsini birkerede okudum... devamini bekliyorum |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Çarş. Eyl. 10, 2008 9:41 am |
|
|
Devamım nerde yhaa hepsini okudum... |
|
|
|
|
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği |
|
|