Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
Valandil

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: 33. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 5:03 pm

...

cumalinin kafası karışmıştı acaba babası hangisiydi? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

7.394 10 Cumali Juan:

merabalar drakula kardeş nasılsın iyimisin? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased

7.394.10 Cumali Juan:

ibadullah cnm kardeşim nasılsın ben barış yapmaya karar verdim... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased

-alişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
-alişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
-ne var
-hadi yavrum okula geç kalıcan
-tamam anne

...

-la alper
-olum dersteyim la
-girdimi karı ya off
-hadi la gel hemen yoklama alıyo
-ok

-burak sende mi geç kaldın
-hiç sorma cuma ya
-la bu karı ya almazsa manyak biliyosun
-almazsa ..... ........... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-la mağara senin baya sakalın çıkmış
-eee büyüdük tabi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-.......... la demioki günde üç kere traş oluyorum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-........... la sen köseysen banane Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

tık tık tık tık

-gir
-pardon hocam
-ne var
-bi maruzatım varsa eğer izin verirseniz onu beyan etmek istiyorum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-söle bakalım neymiş
-derse girebilirmiyiz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-ben kaç kere diyecem size benden sonra girmeyin diye ha kaç kere!
-şey hocam trafik fal.... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ya kes tamam girin bi daha kabul etmem

-kay la kenara
-iyi sıyırdın la cuma
-ee abin konuşmasını biliyo tabi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-alper cumali susun! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-pardon hocam
-kes hem geç kalıyosun hemde dersimin huzurunu bozuyosun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad

ilk ders biter...

...

-lan pasını görim
-at önüme
-iyi orta gol getirir
-vur la vur

şangırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-hay ananı ....... ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-lan cuma ne öküz herifsin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-hakkaten ha kırdın gene florasanı
-bu arada hasan başın sağolsun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-............. gidin lan Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
ehuhuhuhuhuhuhu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ayı cuma
-napim la iyi ortaya voleyi yapıştırayım dedim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ulan hayvan oğlu hayvan Stad de France' da mıyız Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
mohuhauhauhahahahahahahahhaha

...

hoca içeri girer...

-çocuklar bu sınıf sanki daha karanlık Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-hayır hocam
-açsanıza ışıkları
-hocam israfa ne gerek var Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

aradan 5-10 dk daha geçer...

-karşı bölü komşu kenar
-cumali!
-hipotenüs bölü .............
-cumali!!

bütün dikkatler cumaliye yoğunlaşır...

-lan burak noluyo
-ne o umreyemi gidiosun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

hepsi ve daha fazlası gelecek bölümlerde...
Valandil

MesajKonu: 34. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 5:03 pm

...

-cumali! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-efendim hocam
-çık dışarı
-hoc...
-defol Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ama ho...
-terbiyesiz ahlaksız bi karış sakalla gelmiş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-hocam ne sakalı,tüy tüy Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-hocam arkadaş hala çıkmadı dersi bölüyor Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Rolleyes
-defol cumali traş ol gel Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-lan burak ben senin ananı avradını gelmişini geçmişini ............ ...................... .................. .................................... ..................... ................ .......... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin (amma ağar küfür oldu ha Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin )

...

sizin için 4 yeni haber var...

v:420000 a:

7.369.6 Death:

kısa günün kârı,akmasa damlar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

v:575000 a:2000

7.385.11 ibadullah:

tamam cnm sen barış yap bana saldırma Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

cumali deli olmuştu ta ............. ........... ben böle işin die içinden geçirdi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
ama yinede bunlardan biri babası olabilirdi... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Frown

...

7.394 10 Cumali Juan:

hayrını gör drakulacım hadi bu seferlik benden olsun.. Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

7.394 10 Cumali Juan:

ehuhuhuhu şakacı seni barış yaptık dimi ibadullahcım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink

cumali deli olmak üzereydi sabrediyordu ama nereye kadar...

...

7.369.6 Death:

ölmek var dönmek yok...

hay ......... ya herif psikopat çıktı iyimi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

7.385.11 ibadullah:

vay sen baya ciddisin desene

7.394 10 Cumali Juan:

tabi kardeşim bitsin bu savaş sonucta din kardeşiyiz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

7.385.11 ibadullah:

ok o zaman ama seni sadece bi şekilde affederim yaptıklarının diyeti olarak

7.394 10 Cumali Juan:

nedir kardeşim söle yapim hemen Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink

7.385.11 ibadullah:

yap bi gargara ehuhuhuhuhuhuhuhuhu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

7.394 10 Cumali Juan:

benim lafımı banamı satıyosun,şansını fazla zorlama Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad

7.385.11 ibadullah:

ohhhhhhhhhhh ferahladım haftalardır bu günün hayaliyle yaşamıştım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-ulannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

derken...

-lan ne bağırıyon gene hadi gel içeri
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Confused
-hadi oğlum maç başlıyo

cumali çok şaşırmıştı meğerse babası gelmiş evdeymiş...

7.385.11 ibadullah:

ne o cnm ordamısın ehuhuhuhuhu

7.394 10 Cumali Juan:

telefonunu versene

7.385.11 ibadullah:

nie naapcan?

7.394 10 Cumali Juan:

gün olupta anana ulaşamazsam senden ararım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 35. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 5:05 pm

...

- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
- !
- !?
-olum hastamısın ne gülüon sürekli
- hiç babacım aklıma bi fıkra geldide Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

derken...

gollllllllllllllllllllllll

evde bi bayram havası eser Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-gollllllllllllllllll Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Smile
-lay lay lay lay layyyyyyyyy Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Happy

fakat hakem ofsayt verdi...

-vay bipppppppp
-........ hakem Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-.................. çocuğu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-........... ................. evladı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
.
.
.
.
.

bu böle devam eder Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin ...

-ya ne biçim konuşuyosunuz!
-ya tam maçın ortasında salça olma fahriye Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-ya anne uza ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

Tue Nov 14 2006 21:09:01 ***** Cumali Juan Thu Nov 16 2006 21:09:01 Uslup / 2 gün tatil ! (bi kerede küfür et, ki ağız tadıyla banlayabileyim) Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

cumalinin suratındaki mağrur bi ifadeyle birlikte ağzından şu sözler döküldü;

sonunu düşünen kahraman olamaz... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

cumali bi şeyi unuttum ama neyi diyordu ki, durdu ve bi anda...

-hay ......... ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

3 gündür ebruyu aramamıştı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Rolleyes

-bebeğimmm
-hıhh
-aşkımmmmm
-hııh
-bi tanecik sevgilim
-hınnnnnnnnnh Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ya bebeğim nie trip yapıosun ya Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-kaç gündür beni nie aramıyosun!? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-ya hayatım neler oldu neler bi bilsen
-ne oldu!

cumali bi kaç saniye duraksadı ulan ne sallasam acaba die düşündü Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-bebeğim babam hastalandı,okulda hocayla kavga ettim,babam hastalanınca annem üzüntüden bayıldı,ablamın sevilisi ortaya çıktı evde kıyamet koptu ve ayrıca kontürüm de yoktu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ya tabi eminim
-ya valla hayatım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-kaç gündür hiç konuşmadık yanında yoktum,unuttun beni... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Crying

cumali bile sonradan kendine şaşıracaktı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
o anda cumalinin kalbilden kopan tek bir nakarat vardı...

you are not alone,
i'm here with you,
though you far apart,
you are always in My Heart
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Crying

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-cumali aşkımmmmmmmmmm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Crying

...

Valandil

MesajKonu: 36. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 5:06 pm

...

-aşkımmmmmmmmmmmm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Crying
-bebeğimm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Crying
-seni çok seviyorum aşkımmm
-bende seni hayatım yarın buluşalım mı
-ama cumali aşkım yarın okul var Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Frown
-olsun bebeğim kaçarız Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Happy ok aşkım
-optm bebeğim bye
-byee

...

-laaa
-laaaaaaaa
-nbr la
-ii la senden
-nollsun la
-nolldu la cuma sabahın köründe?
-hiç özledim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-................. la Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin olum ben gelmicem bugün
-eee olum paşa nurinin işi vardı
-......... et Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-salla bişey gitsin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-ok la Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink ,nie gelmion
-ebruyla buluşcam,özledik hasret giderelim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-görende çocuğunu taşıyo sanır,alt tarafı elini tuttun Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-......... la Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

cumali ve ebru sabahın 7 sinde buluşur Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin ...

muccuukkk
muccccccccccck
-ohhh özlemişim bebeğimi
-bende aşkımm
-ee napalım hayatım
-dolaşalım biraz sonra bi yere gider otururuz
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Eek ok aşkım

dolaşmaya başlarlar...

-cuma aşkım ne güzel dimi bacaklarımız açıldı ciğerlerimiz mis gibi temiz havayla doldu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ya hiç sorma aşkım
cumali,ulan ne güzeli dondum soğuktan ejladım ........ die içinden geçirdi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

zaman akıp geçerken...

-bebeğim hadi gidip bişeyler atıştıralım
-ok aşkım

-Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Eek cuma aşkım pastaneye mi gircez?
-ee yani sabahın köründe imam bayıldı mı yicez aşkım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ok aşkım hadi girelim

-merhabalar
-buyrun beyefendi şöyle oturabilirsiniz

-ne alırdınız beyefendi?
-ben bi su böreği alayım iki poğaça bide limonata Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-ok efendim,siz ne alırdınız hanımefendi
-ben sadece çay alayım
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Confused
-peki efendim

-aşkım nie yemiyosun
-yok istemiyorum
-nie bebeğim beğenmedin mi
-yoo alakası yok
-ee aşkım istersen başka bi yere gidelim
-yok hayatım rejimdeyim hamur işi yemiyorum
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Confused ne rejimi aşkım?
-aaa yaz geliyo Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-ee yani?
-ya aşkım kilo alırsam mayokini nası giyeceğim? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Eek
-aşkımmm
-ne giycen bakim sen Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-mayokini Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-nolldu aşkım ya nie kızıyon?
-sen anca haşemakini giyersin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 5:33 pm

devam devam Very Happy:D beklioz Very Happy:D
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 6:19 pm

mükemmel elşne sağlık cheers
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 11, 2008 6:27 pm

helal olsun işte anadolu edebiyatının boyle yazarlara ihtiyacı var study
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 2:01 pm

UHAHHAHAHAHAHAHHAH EHEHEHHE Very Happy:D:D:DD: aglıtorum su an. bu kadar güzel yzılmazki be kardesim . hahahhaha. ayyy kalbim sıkıstı. ulen cumali:D.

+9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
devamını kesinlikle yaz
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Ağus. 12, 2008 3:26 pm

devamını sabırsızlıkla bekliyoruz...
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 2:20 am

severek izliyoruz Laughing
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 13, 2008 11:03 am

Valla tek kelime ile muhteşem:D
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 16, 2008 5:25 pm

Edit..

En son Misraaa tarafından Cuma Eyl. 05, 2008 2:59 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 10:18 pm

hadi ama devam et bak ağlarım Crying or Very sad Smile
omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 18, 2008 12:35 pm

evet çok güzel olmuş.Tatildeydim okuyamamıştım yeni bölümleri şimdi okudum
Cyper

Cyper

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 2:25 am

22 gün geçti artık zamanı gelmedi mi valandil Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 1:30 pm

hadi ama valandil
Valandil

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 2:02 am

Arkadaşlar untumuşum yazmayı kusura bakmayın Shocked
Valandil

MesajKonu: 37. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 2:04 am

...

-cins
-gülmesene be uyuz
-bebeğim vallahi yakışır,şöle bileklere kadar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-hıhh sana inat g-string giyicem Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
şlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lakkkkkkkk lakkkkkkkkk lakkkkkkkkk lakkkkkkkkk (echo) Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

ebru yine menapoza girer Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin ...

-ya aşkım ya amma trip yaptın ha
-ya tamam bundan sonra haklıda olsam sana asla kızmıcam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Frown
-nası yani?
-çünkü ben bi ayı'ya aşığım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

ortam yumuşar,cuma olayı el belde kıvamına getirir Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

derken...

-bebeğim ne güzel iki yanımda da sen varsın Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-nasıl yani? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Confused

cumali önce kalbine sonra ebrunun gözlerine bakarak...

-hem burda hemde burda... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-aşkımmmmmm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Crying

...

cumali fırsattan istifade eline ayağına fazla dikkat etmez Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-aşkım?
-efendim bebeğim
-o elin nerde bakim senin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Happy
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Rolleyes
-biraz daha indirebilirsin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Eek allaallahhhhhhh Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

cumali o kadar heyecanlanmıştı ki kalbi yerinden çıkmak üzereydi...

-seni o kadar çok seviyorum ki aşkım

allahım birazdan düşüp bayılacağım.

-her şeyimi sana verebilirim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink

cumali heyecandan titriyordu,bunu engellemek için kendini kasmaya başladı...

-aşkım iyimisin!?
- ...
-aşkımmmm,koptun gene?
-...
-ben seni kendine getirmesini bilirim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink

ebru cumaliye yaklaştı,yaklaştı,yaklaştı dudaklarına doğru eğildi ve...

muckkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

derken...

çotattatttttaaarrrrt Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 38. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 2:05 am

...

- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Eek anammmmmmmmmmmmmmmmm
- iyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy midem kalktı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

çotattrtttttzzaozzzzarttttt Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Frown allahhhhh
- eiiiiii böööööö Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-hayatım bi ...

zoturtttttttttt Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-koş hayatım koş Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

cumali bi tarafını tuta tuta wc'ye koşar... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

15 - 20 dk sonra... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

hay ejladını ........ ya,ne yedim ulan ben! ya kıza da rezil kepaze olduk offf ya kendimi kastım diye mi oldu .. anlamadım ki Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Frown
Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

-ya bebeğim çok özür dilerim ne oldu ben de anlamadım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Frown
-olsun cnm insanlık hali Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-ya hayatım gülme ya
- ok ok... pohuhuhuhuhauhahahahahhahaha Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ya hayatım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-ya tutamıyorum kendimi napim ehuuhuhuhuhuhuuh Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-off ok neyse
-ok aşkım
-eee naptın ben yokken sıkılmadın dimi bebeğim
-yok hayatım dışarda acaip panik vardı insanlar sağa sola kaçışıyordu
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Eek olay mı var nollmuş bebeğim?
-logarlar tıkanmış kanazilasyonlar taşmış ta aşkım,her yeri ... basmış Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 39. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 2:06 am

...

-hayatım! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-ehihihihhihi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-bak gülme!
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-beni zorlama Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad
-naparsın ki? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-hayatım yüzüne bi .......... dünyayı bom ... görürsün Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

herzaman ki gibi ebru yine menopoza girer... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

-nbr oğlum
-iyiyim babacığım,siz nasılsınız sıhattesinizdir inşallah Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-dalga mı geçiyon lan benle!
-yok babacığım,saygı
-ben istemem böle muhabbet bi daha yapma Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink
-siz nası uygun görürseniz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-eee nası geçti bugün günün
-nası olsun okul falan Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-cumali!
-efendim
-okula gitmemişsin aradılar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Mad

ulan nuri allah belanı versin... Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-şey babacı...
-kes nerdeydin?
-şey
-manitaylamıydın lan Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
- Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Happy evet
-afferin koçum benim Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-ne demek görevimiz Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-ee nası peki çirkin bi şey deil umarım,asaletimizi sarsma Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-sarışın mavi gözlü Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Pleased
-aslanım,ee babasının oğlu tabi. bizde senin yaşındayken az çeviz kırmadık Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-senden aldığım bayrağı daha yükseklere çekmek en büyük idealim babacığım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

muhabbet koyulaştıkça koyulaşır...

-oğlum karı milletine yüz vermiceksin yoksa kafana çıkarlar Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-bilmezmiyim
-beni 18-19 dayken görücektin mahallede ............... kız kalmamıştı Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-annem bunları biliyomu? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Rolleyes
-bilse nollcak ondan mı korkucam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink
-bilmem sanki öğrenirse,olay çıkar gibime geliyo Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Happy
-hah çakarım iki tokat veririm ağzının payını Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-yürü be kim tutar seni Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-karı milletine böle davranıcan oğlum unutma, babandan örnek al Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

derken...

-osmannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!! Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

Valandil

MesajKonu: 40. Bölüm Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Eyl. 05, 2008 2:06 am

...

-tabi ki bunlar belirli gençlik zamanında olan şeyler oğlum Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-?
-zamanı gelince bu dediklerimi yaşamış olacaksın
-eeeee?
-ama gün gelicek aslında hiç yaşamamış olduğunu farkedeceksin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-nası yani?
-çünkü o gün hayatının anlamını bulacaksın Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-hayatımın anlamı?

-benim için annen senin için de aşık olacağın kişi Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

-osmannnnnnnn!

-aaa hayatım sen burdamıydın hiç farkında değilim? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
mouhuhuhuahhahahaha Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-evet burdaydım!
-desene seni öve öve bitiremediğim anları kaçırdın Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

-laaaaaaaa
-laaaaaaaaaaa
-nbr la cuma
-ii la berk kuzenim sen ne ediyon
-ufak bi problem var
-nolldu la?
-olum benim kız varya
-eeeeeeee?
-şimdi onun verme durumu var ama ben yapamam Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Crying
-nie homoseksüel olmaya mı karar verdin? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-.......... la Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-olum iş ciddi korkuyom anasını satayım Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Frown
-bi problem mi var la ehuhuhuhuhuhu Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-.......... la. olum ben dielim buna atladım,ayrıldığım zaman başıma bela olmasın
-la eleman olmaz bişey Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Wink
-hasta mısın la kız 15 yasında Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Frown
-la olum hiç bi şey olmaz merak etme,istersen beraber olduktan 30 sn sonra bile .......... basabilirsin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin
-nası bu kadar eminsin la?
-la olum sen kız olsan babana gidipte,babacığım ben kendimi ........... ama çocuk benden ayrıldı der misin? Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Biggrin

...

omer1994

omer1994

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 5:45 pm

unanim sık sık yayınlasan daha ii olcak.Önceki bölümleri unutuyoz tekrar okuyoz Very Happy Hem ramazan şimdi okurken zamn geçiyor.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Eyl. 06, 2008 5:49 pm

Hocam Telif hakkın varmı???

Yoksa ben bunu Matbaa'da bi bastırıyım Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 1:49 am

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 36_11_10Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 36_11_10Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 36_11_10
daha yeni gördüm valla ve süper...
hepsini birkerede okudum...
devamini bekliyorum
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 10, 2008 9:41 am

Devamım nerde yhaa hepsini okudum...

ban 1

Cumali Evrenin Hakimi - Bir Board Ogame Klasiği

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki