Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yazar Mesaj
erces

erces

Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Vide
MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 7:07 pm

Oturur sohbet ederdik heralde=)
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 7:10 pm

üstteki ile aynı adaya düşsek bol bol ona bakardım
(güzele bakmak sevap derler ya o bakımdan ) Very Happy
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 8:10 pm

Liseli yaw Very Happy hep senle adaya düsüyoruım bende Very Happy

Oyuncu degisikligi hakkimi kullanip senin yerine güzel bir sarisin la degistirridim Very Happy:D:
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 8:17 pm

bende bir esmer ile deişridim Very Happy
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:27 pm

Yinemi sen Very Happy artik kardes kardes muhabbet ederdik napalim Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:38 pm

Erdemturgut demiş ki:
Yinemi sen
ben hiç burdan gitmedimki hep burdayım Very Happy
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 11:25 pm

düsüp bayilirdim herhalde.... ayildiktan sonrada liseliyi yakisikli bir üniversiteliye takas ederdim
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:36 am

Gözlerine bakardim Very Happy:D Embarassed
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:40 am

Ay Allah'ım ... Very Happy

Bilmem Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 10:26 am

ik önce arkasındaki sopasını kırar saonrada yarısını ona yarısını bana onunla cenk ededim
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPtsi Eyl. 01, 2008 2:18 pm

adada gezinirdik kurt ve baykuşla tabiii Very Happy ...
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 4:39 am

Valla Adada Bir Sinema Bulmayı Deneyip (!) Filme Gidelim Derdim Bütün Gün Kös Kös Oturmaktan İyidir Wink Napcam Bütün gÜN 1 Baykuşla Zaman Mı Geçer Very Happy
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 5:44 am

üsttekini tanımam oda beni tanımaz.. ama ada da geçirdiğimiz sürece tanışma vaktimiz olurdu.. hadi ada da buluşuruz Razz
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedSalı Eyl. 02, 2008 1:20 pm

misramm niye baykuşa laf atıyon ya yer bak o kelebeklerini Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 2:52 am

eheeuehuehe hanimiş kelebek nerdeymiş Very Happy ben göremiorum Very Happy görebilen varsa şöyle gelsin Very Happy

Bi baykuşla napılır ki yalan mı Very Happy
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 3:18 am

ada daki yumuşak otlardan toplar yumak yapar ve kulağımı tıkardım Razz
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 11:00 am

ne yalanı yaaaaaaaaa Very Happy
karadağ bile kulağımı tıkardım diyoo
ben o adadan ya seni atardım yada kendimi Very Happy
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 2:14 pm

baykuş... seni derken benimi mısrayımı atardın Very Happy

----------------

üsttekiyle adaya düşsem o kuşu eğitmeye çalışır ve uzak diyarlara yollar beni kurtarmasını sağlardım Very Happy
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 2:26 pm

kurtulana kadar ne günah işlediğimi düşünürdüm Very Happy
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedÇarş. Eyl. 03, 2008 4:25 pm

seni kasttetmiştim karadağ

eğer dudaktiryakisinin anlamı sigara ise bıraktırmaya çalışırdım
KARADAG

KARADAG

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 4:33 am

bende senin bu kuş merakını bıraktırmaya çalışırdım..
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 9:15 am

Kulaklarını tıkıycaklarmış hıhhh

çok lasımdınız kaçardım be yüze yüze hıhhh
lordserkan

lordserkan

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 1:11 pm

ben beklerdim beklerdim beklerdim arada misraya bakardım gene beklerdim beklerdim beklerim gene misraya bakardım ...... Smile
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 6:45 pm

bana bakan keskin bakışlardan rahatsız olup onu bir hamlede yere sererdim Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 5 Icon_minipostedPerş. Eyl. 04, 2008 8:17 pm

Kurtçuğumada Alır yiyecek bulmaya Giderdim Nasılsa Yanımda Bir kurt varken Kimse sataşamaz :X

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
5 sayfadaki 12 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Sonraki