Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki
Yazar Mesaj
hera

hera

Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ağus. 17, 2008 6:57 pm

Teş Ederim Mısraaa ben de dileklerini yerine getirirdim Embarassed
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Ağus. 22, 2008 9:44 pm

en azından meleklerin olduğu bir yer de şeytanların yok olduğunu bilir biraz içim rahatlatırdım
Erdemturgut

Erdemturgut

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 7:23 pm

Hehe üsteki ile bi adaya düssek herhalde o bana lise maceralarini anlatir bende ona Very Happy:D ama ben bi bayanla tercih ederim alinma sakin Razz
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 23, 2008 8:03 pm

üstteki ile aynı adaya düşsek bir bayan gelse diye 4 gözle denize bakarız Very Happy
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 8:56 pm

Üsttekiyle adaya düşsem neden üniversteye geçmediğini uzun uzun sorardım
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedPtsi Ağus. 25, 2008 10:15 pm

üstteki le aynı adaya düşsek bana sorduğu soruya şu cevabı verirdim liseyi bile bitirmedimki o da yarım kaldı Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 1:23 pm

üsteki üyeyle değil de bir bayanla adaya düşmeyi tercih etsemde üsteki üye ile düşsem denizden bayan gelecek diye bir dakika denizden ayrılmaz sonundada ölürdük Very Happy:D

sakın alınma liseli Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 3:51 pm

yok ya ne alınması bende senle deilde bi bayanla düşmeyi tercih ederim bunu hepimiz biliyoruz Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 4:31 pm

Kola-cips ve sinema seti Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 5:02 pm

ben bira leplebi ve dansöz setini tercih ederim Very Happy
Impulse_emre

Impulse_emre

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Ağus. 26, 2008 5:05 pm

O da olur Very Happy

Bir de elektrik santrali olsun lol!
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 7:26 pm

ben seni tanımadığım için tanışırdım sonra yıldızlara bakardım Very Happy
yigit

yigit

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 12:19 pm

ÜSTEKİYLE BİR ADAYA DÜŞSEM KORKARDIM(BAYKUŞ VARYA AVATARDA O BAKIDAN)
lord3864

lord3864

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 3:07 pm

Üsteki üyeyle adaya düşsem ata binerdik (profil bakımından) Very Happy
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 3:20 pm

üsteki üyeyle adaya düşsem o uçardı..

bende yokum ztn yani adaya düşsekte kaçardık...
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 8:58 pm

üstteki üye ile aynı adaya düşsem bol bol saz çalardık (ozan ya o bakımdan Very Happy)
yasemin

yasemin

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 9:21 pm

buldugum ilk palmiye agaçına asarım.
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 9:44 pm

yaw yasemin ben sana naptımda bu kadar kötü davranıyon 2 başlık altındaada sdözlerin dikenli geliyor hep
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Ağus. 29, 2008 10:50 pm

Very Happy Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 30, 2008 12:20 am

Üsttekiyle Aynı Ada mı? Aman Allahım full time Kavga ederdik Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Ağus. 30, 2008 10:07 pm

üstteki üye ile aynı aday düşsek o pişirir ben yerdim yemekleri güzel oluyor diye duymuştumda ondan dedim Wink
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 9:53 am

Eywallah Dostum Wink Doğru Duymuşsun Wink

Üstteki ile aynı adaya düşsem bol bol köprülü ailesinin geçmişinden konuşurduk Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 6:43 pm

üstteki üye ile aynı adaya düşsem bol bol köprülü ailesinin eleceğinden konuşurduk Very Happy
Misraaa

Misraaa

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 6:49 pm

Taklitçi olmayalım Razz eheueheuehe üsttekiyle aynı adaya düşsem açlıktan ölürdüm herhalde bu bakmas ablasına Wink
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Üstteki üyeyle ada düşsen... Üstteki üyeyle ada düşsen... - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Ağus. 31, 2008 7:02 pm

ayıpsın abacım ya sana bakmazsam mit beni napar biliyonmu Very Happy

Üstteki üyeyle ada düşsen...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 12 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Sonraki