|
bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:54 pm |
|
|
eet kansabri çok güzel yere değindi günah keçisi sahmeran deildir |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:55 pm |
|
|
Herkes suçunu biliyor. Ne yaptığını biliyor. Neden arkadaşın postunu göremiyorum artık_ Günah keçisi değilse neden artık yazmıyor? |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:58 pm |
|
|
işi vardır kimbilir ama onun yerini kaan ın dediği gibi kadıya söylesinlerdi |
|
|
|
sfere
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:00 pm |
|
|
artçak gibi gözukuo |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:19 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- Excellent demiş ki:
- arkadaşlar bu ölümlerin tek sorumlusu sahmerandır,10 irtibarlık adam kaç tane dostumuzun ölmesine neden oldu nasılmı ?
adamlara mesaj atıp kızdırmış durmadan dalga geçiyormuş hadi saldırın gibisinden bunlarda onu hedef almış kendiside o gun yol çıkmamış ne hikmetse herşeyin sorumlusu sahmeran=oyun adı = t.i.t olan acemi yeni bir oyuncudur,birde onlar romendir bulgar değil ... ozaman romenler kadıya şikayet etseydi.sen onlarla tanışıyorsunya prens sana söyleselerdi sende Türkçeye çevirip dava açtırsaydın.
yani bence adamların saldıracakları vardı yoksa istediği kadar laf söylesin. hiç bir şey bilmiyorsunuz hep boş laf,adamların saldırcagı olsa 100 kişiden fazlalar hepsi 10 kasabaya bölünse 1 gunde 11 kasaba elden gider biz barış yapalım adamlar gitsin diye ugraşıyoruz kendini bilmez bazı çoluk cocuk ve onların arkasında savunanlar görülüyor yazılarda ortalıgı karıştırıyorsunuz,adamların gücünü anlamadınız galiba 2 gunde butun kasabaları alıcak kadar güçlüler savaşalım diyorsunuz sv1 siniz hepiniz napıcaksınız sv3 lerimizin hepsi dahi saldırsa öldügümüzle kalırız adamlar bulgaristan ve romanyaya saldırmaya gidiyor ... |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:35 pm |
|
|
- Kizilbas55 demiş ki:
- işi vardır kimbilir ama onun yerini kaan ın dediği gibi kadıya söylesinlerdi
O postları saydırırken msn de online idi. Ben ilk postumu attıktan sonra gene online idi ama hiç post attığını göremedim. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:39 pm |
|
|
eyw tamm oleyse hatasını kabul etmiş herneyse eyw kardesim koca devleti bi avuc(pardon 104 255 kp tam donanım adam) gangster rezil rüsva ediyor ordu kurup vatandaşlarına saldırıyor istediği gbi dolaşıyor nediyelim |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:40 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- kaç kere ölmüşler benim rekoru geçen varmı aralarında . ama intikamları er geç alınacak hem içteki düsmanlardan hem dıs düsmanlardan merak etmesinler !!
konuyla alakasız ama snn rekor kaç bakalım snnkimi bnmkimi rekor |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:43 pm |
|
|
peki bunları biliyordunuz da bize neden hiç birşey söylemediniz. Bize sadece prens ticaret için geldiklerini söyledi. Bizde madem ticaret niye ordu kuruldu diye şüphelendik ister istemez. Savaşmak için başka ülkeye geçeceklerini söyleseydiniz zamanında belki de bunlar olmazdı. Son sözüm de şudur ki bu konnuda ki suçluyu bulmak size hiçbir şey kazandırmaz ve bize de tabii ki artık olan olmuş... |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:45 pm |
|
|
He bu arada bulgarların zararsız ve yararlı olduğu bişi de var bu bnm son hadiselerim son durum 27-08-2008 19:00 : Satış yaptınız : Anghelos 1 kaftan birim fiyatı 350,95 akçe. 27-08-2008 17:10 : Satış yaptınız : Jayk 1 kaftan birim fiyatı 350,95 akçe. 27-08-2008 17:10 : Satış yaptınız : Jayk 1 yün yelek birim fiyatı 170,95 akçe. 27-08-2008 17:10 : Satış yaptınız : Jayk 1 yün yelek birim fiyatı 170,95 akçe.
ayrıca
2 kaftan 350,95 Akçe herbiri. İptal et
Bunlarıda alsınlar kimseyi öldürmeden gitsinler ne güsel olur tabi ekonomik yönden iyi kaftanın yeleğin bize ne yararı var seviye atlamak için bile gerekmiyo
Tabi bu işin biraz esprisi armus a çok üzüldüm ne güzel planlarımız vardı ayrı konu açmamak için soruyorum ölünce gruba girip lideri takip et denilebiliyor mu?
Bak şah snn adama kaftan kakaladım
En son Isoberto tarafından Çarş. Ağus. 27, 2008 8:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:46 pm |
|
|
- Kizilbas55 demiş ki:
- eyw tamm oleyse hatasını kabul etmiş herneyse eyw kardesim koca devleti bi avuc(pardon 104 255 kp tam donanım adam) gangster rezil rüsva ediyor ordu kurup vatandaşlarına saldırıyor istediği gbi dolaşıyor nediyelim
Biz Ezineye kadar bunları yapmamasını sağladık. Ne olduysa orada oldu. Acaba neden? Devlet olarak millete zarar vermeden ülkeden çıkmasını sağlıyorduk. Ama siz bunu istemeyip savaş istiyorsanız buyurun savaşın. Kurun ordunuzu. Ben de istifa edeyim hemen arkamdan Kartal girer divana. Kazasker yaparız onu o zaman 1 yılı dolmasına, ayan olmasına gerek yok. Kurar ordusunu siz de katılırsınız dalarsınız 2 orduya. Bakalım kaç kişi 45 gün mahsur kalıyor. Yapmaya çalıştığımız şey ülkemize zarr vermeden topraklarımızı terketmeleri. Tabi müsade ederseniz. |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:49 pm |
|
|
yahu madem devlet bi karar almış bu karar neden halka duyurulmadıııı |
|
|
|
bade_sultan
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:51 pm |
|
|
küçük sinek miğde bulandırır. ben olayı dışarıdan takip ediyorum ama artık insanlar bulgarlardan dolayı tedirgin. bu iş artık bitmeli ve forumda başka şeyler konuşulmalı diye düşünüyorum.(ister sadece ticaret isterse savaş için gelmiş olsunlar önemli olan osmanlı halkının gönül rahatlığıdır bence.) |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:51 pm |
|
|
nie biz bilmiorz bunları sawron
En son Kizilbas55 tarafından Çarş. Ağus. 27, 2008 7:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
kaansabri
|
|
|
Prens İşte o yüzden ordu kurulsun diyoruz anlamıyormusun.Mesela Tekin paşa kursun orduyu indirsin bunları yere.böyle 10 kasabayı ele geçirecekler aman nolur ele geçirmeyin abi tamam abi felan yapmayalım ordu kuralım şunları yenelim rahat rahat yaşayalım. |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:53 pm |
|
|
Arkadaşlar bas bas bağırmadık mı bu adamlara dokunmayın, elleşmeyin, bunlar zararsız diye.H atta bu konunun başlığına bir bak "bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar". Şimdi bana bunu ben hiç duymadım deme şimdi bayılırım burada.
En son sawron tarafından Çarş. Ağus. 27, 2008 7:55 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:54 pm |
|
|
Ya zararsızdır töbe töbe ya zarar verirlerse diye düşünmedinmi şimdi bana bunu hiç tahmin etmedim deme ki zarar verdiler 5 şehit |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:55 pm |
|
|
- kaansabri demiş ki:
- Prens İşte o yüzden ordu kurulsun diyoruz anlamıyormusun.Mesela Tekin paşa kursun orduyu indirsin bunları yere.böyle 10 kasabayı ele geçirecekler aman nolur ele geçirmeyin abi tamam abi felan yapmayalım ordu kuralım şunları yenelim rahat rahat yaşayalım.
güzel kardeşim anlamakmı istemiyorsun,o orduyu indircek ordu osmanlıyı bırak hiç bir yerde yok ve onlar romen,bulgar değil ... |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:55 pm |
|
|
Yha ne bilim koca 2 orduyu bir densizin tehdit edeceğini düşünemedim kusura bakma |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:56 pm |
|
|
nse siz böle admlara yardım edipte yollayın kurtarın adamları bizde rezilliğimizle kalalım tmmdır |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:56 pm |
|
|
Prens yav ne diyorsunya başka bir ordu istediği gibi dolaşabiliyor.ölürüz yine engelleriz. |
|
|
|
armus
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:57 pm |
|
|
- sawron demiş ki:
- Kizilbas55 demiş ki:
- eyw tamm oleyse hatasını kabul etmiş herneyse eyw kardesim koca devleti bi avuc(pardon 104 255 kp tam donanım adam) gangster rezil rüsva ediyor ordu kurup vatandaşlarına saldırıyor istediği gbi dolaşıyor nediyelim
Biz Ezineye kadar bunları yapmamasını sağladık. Ne olduysa orada oldu. Acaba neden? Devlet olarak millete zarar vermeden ülkeden çıkmasını sağlıyorduk. Ama siz bunu istemeyip savaş istiyorsanız buyurun savaşın. Kurun ordunuzu. Ben de istifa edeyim hemen arkamdan Kartal girer divana. Kazasker yaparız onu o zaman 1 yılı dolmasına, ayan olmasına gerek yok. Kurar ordusunu siz de katılırsınız dalarsınız 2 orduya. Bakalım kaç kişi 45 gün mahsur kalıyor. Yapmaya çalıştığımız şey ülkemize zarr vermeden topraklarımızı terketmeleri. Tabi müsade ederseniz. Peki şimdiye kadar sustum sürekli okuyorum iyimser düşünmeye çalısıyorum.Madem tit isimli arkadasımıza saldırmak istemekteydiler. 1. Eger ben birine saldırı yapacaksam grubu varmı diye takip ederim( Tit in kasabası ezine bulundugu bir grubu yoktu) 2. Madem amacları 1 kişiyi yok etmek idi bu kadar salaklarmı osmanlı toprakları sadece tit den mi ibaret. 3.Eger sadece tit ise hedef hangi akıllı insan idam edilmeyi göze alıp bir kişi için saldırı yapmayı düşünebilir. 4. Tamam belkide cok sabırları tastı tit gercekten belkide sucluydu sehit edildik.Eger biraz içlerinde pişmanlık hata yapma acısı olsaydı profillerine dalga gecer gibi cok afedersiniz yedikleri..... yapıstırmazlardı. Hadi hepsi bir yana cok pişman olup özür bile dilemediler aldıgım duyumlara göre cok pişmanlarmıs madem pişmanlar ortada ne özür var nede verdikleri hasarı karsılamak için bir caba. Benim tuzum bi nebze diger arkadaslara göre kuru ama sucu olmayan ve suan gercektende parası olmayan ve tarlası bosta olan 45gün bulundukları yerden evlerine gidemeyecek arkadaslar var sebepsiz yere magdur oldular bence biraz daha sagduyulu olalım. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 7:59 pm |
|
|
ya ordunun başındaki adamın kullanıcı adını bana söylermisiniz. |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 8:05 pm |
|
|
Şehit vermeden önceki durumla ilgili açıklama arkadaşlar diplomasiyi her zaman önde tutmak akla mantıga daha yatkındır.Prens bunu yapmaya çalışmıştı ama kaç gündür adamın arkasından demediginiz laf kalmadı.Ayıptır...
Ama burada bir cinayet işlendi bundan sonra gerekinin yapılacagından emin olabilirsiniz |
|
|
|
giantzeus
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 8:10 pm |
|
|
arkadaşlar tamam belki romen ordusu çok güçlü olabilir, ama sırf düşmanı toprağında istemedi ve mesaj atıp kışkırttı diğer Osmanlılı kardeşlerimize saldırmanında bir anlamı yok...yaptığı hata bile olsa hepimiz osmanlılıyız, cefasıda sefasınıda hepimiz çekeriz... bi tarafta hata yapmış olsada bizim kardeşlerimiz diğerinde elin romeni veya bulgarı... yabancılar için birbirimize hakaret etmemiz de neymiş... lütfen sakin... |
|
|
|
|
bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar |
|
|