Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
Excellent

Excellent

bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:11 pm

Yetisbey demiş ki:
Şehit vermeden önceki durumla ilgili açıklama
arkadaşlar diplomasiyi her zaman önde tutmak akla mantıga daha yatkındır.Prens bunu yapmaya çalışmıştı ama kaç gündür adamın arkasından demediginiz laf kalmadı.Ayıptır...

Ama burada bir cinayet işlendi bundan sonra gerekinin yapılacagından emin olabilirsiniz

sağol yetişbey,senin gibi bunu anlasa herkes sorunlar biticek ama işte anlamıyorlar yada anlamak istemiyorlar ...
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:14 pm

sawron demiş ki:
Yha ne bilim koca 2 orduyu bir densizin tehdit edeceğini düşünemedim kusura bakma

sawron kardeş düşünmemek de ne demek yhaww devlet genelde aldığı bu tip kararları halkı ile paylaşır ki sonradan sorun çıkmasın. bu durumda hiç boşuna suçlu aramayın.. Madem bu ordu bu kadar tehlikeli idi bu tip önemli bişeyi atlmamanız gerekirdi. Ne düşünüyordunuz ki.. Bize ticaret için geldiler zararsızlar dendi. Haliyle ordu olunca ticaret için gelen herkez şüphelendi.. Eğer daha önceden bildirseeydiniz daha önceden durumu tam olarak bnlar olmazdı.. Nese herzamn dediğim gibi suçlu aramayalım artık hatta bu konu kapansın kilitlensin artık artık önemli olan birlik ve beraberlik için hareket etme aynı anda aynı adımları atabilmek Exclamation

saygılarımla...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:20 pm

görüyorumki konuşacak bişey kalmamış biz ne diyoruz siz ne diyorsunuz anladımki bu iş başa düştü şimdi diyeceksinizki sen bişey yapamazsın o zmaan o koltuklarda oturun ve izleyin Wink bu saatten sonra konuşacak tek kelimem yok
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:43 pm

biri bana romen ordusunun başındaki adamı söyleyebilirmi
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:45 pm

Asaazi ve ya Asaazi sanırım raporlarda yazıo
Excellent

Excellent

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:48 pm

romen orduları başı anghelos,herkese cevap vermez ...
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:49 pm

ingilizce biliyormu
mogutcu

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:50 pm

bizimkileri profiline yazan Bulgar Asazi
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 8:54 pm

Kanuni esasiye manevi değerler diye bir kkanun ekleyelim 100 akçe+1 gün hapis
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 9:03 pm

hiç bişey eklemeyelim arkadaşlar bazı şeyleri hala görmüyormusunuz vazgeçin hiçbişey yapmayın kimse bişey yapmasın bizde sizde kimse bakalım sonu nereye gidecek
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 9:44 pm

ordudaki adama ceza veremyiz

Excellent demiş ki:
romen orduları başı anghelos,herkese cevap vermez ...
büyük romen orduları başkomutanı herkesi boğazlatabilir dikkat edin
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 9:54 pm

Arkadaşlar adamın resmini gördüm %100 katkısız psikopat Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:29 pm

Yahu arkadaşlar bir çoğumuz 50 kişilik full donanımlı bir sürü 255lik bulgar ordusunun bir tane bile kasaba alamadan çekip gittiğini, 30 küsür kişilik bulgar ordusunun iki darbede dağıldığını görmedik mi?

Öyle ordunun başına geçecek efsanevi isimler bulmaya da gerek yok. İki tane kazaskere bir kaç askeri yol seçen seviye3 puan üretsin ayanlar grupların başına geçsin iki tane kalabalık orduyla dağıtırsın bu adamları. edirne ve Karesi sancakları bu işi çok rahat yapar, yeter ki karar emin bir şekilde verilsin.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:41 pm

Haklısın ama bizim yönetimle bu ordunun yönetimi aynı değilbizim yönetim bi kararı 40 yılda veriyo bu adam saniyesinde gözünü kırpmadan ölüme dalıyo işte bu adamları bu yüzden çok zor yeneriz yoksa 1 haftaya kalmaz 5 10 kişiye düşer bu ordular
D4RK41

D4RK41

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:45 pm

sawron demiş ki:
Herkes suçunu biliyor. Ne yaptığını biliyor. Neden arkadaşın postunu göremiyorum artık_ Günah keçisi değilse neden artık yazmıyor?

Arkadaşlar bilip bilmeden konuşmayın Herkesin bi Reel hayatı var Şahmeranı yakından tanıdığımdan konuşuyorum...

Aynı zamanda Şahmeran Adamları kışkırtıp saldırmalarına neden olabilir Suçludur ....Ama O ordu komutanıda hiç oyundan anlamıyor mu?? Sadece o gün Yoldan Şahmeranın geçiceğini mi zannediyor Nese bunuda geçtim...Bide Profillerine bakarsanız Öldürülen Arkadaşlarımızla Birnevi Dalga geçilmektedir Herşey Ortada...Artık neyi savunduğunuzu Öğrenin....
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 10:52 pm

yahu arkadaşlar ortada bir suçlu yoktur yapılmış bir hata vardır. Bu hata da divanın bu adamlar hakkında bildiklerini halkla paylaşmamasıdır. Ancak her zman diyorum ve son kez söylüyorum. Kimin suçlu ya da kimin suçsuz olduğu hiç birşeyi değiştirmez..Beraber hareket edelim ve bu başlık da kapatılsın... Belki yapılması gerekenler adlı bir başlık açılabilir. Ama bu başlık suçlu aramakta ve biz bu kısımları çoktan aştık diye düşünüyorum. Açılış amacı doğruydu ama bu iş çözüldü artık.. Hadi kapansın bu konu artık...
Yetisbey

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 11:08 pm

dostlarım artık bu olay ile ilgili birbirimizi suçlamayı bırakıp ne yapabileceklerimiz hakkında konuşsak çok daha yapıcı yerlere geliriz.Olan oldu demekten başka birşey diyemeyiz.Konunun birbirimizi suçlayarak biryere gelemeyecegi çok açık iş ciddiye binmiştir ve cinayet işlenmiştir artık çalışmaya başlamalıyız.
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 11:16 pm

halamı tartışıonus
kaansabri

kaansabri

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 11:20 pm

Adama hello yazdım oda hello yazdı şöyle birşey dedim:

You osmanlı go to?You 5 dead.

acaba anlarmı
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 12:34 am

kaansabri demiş ki:
Adama hello yazdım oda hello yazdı şöyle birşey dedim:

You osmanlı go to?You 5 dead.

acaba anlarmı

la sakır şakır yazmısın ingilizce way be anlar tabiki Very Happy
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 12:41 am

ne demek istiosn sole ben sana ingilizcesini soleyim
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 1:08 am

[quote="sawron"]

Yani anlayacağın bu adamlarla anlaşma falan yok.***bu tarz kelimeler kullanmayınız*** Özellikle Msn kayıtlarını inceledim ve sana öyle bir şey dediğim yazmıyor maalesef. ***lütfen lütfen lütfen****

5000 akçelik haraç konusunda ordo negrumcularla anlaşmaya varıldı diye bir mesajın var msn kayıtlarını buraya dökte millet görsün ne neymiş

Edremit'de iken benden ben bu vatandaşlara pazar kanunlarını da tercüme ettim ve kanunlara da uyarak hareket ediyorlar.

Şuan adamlar geçtikleri yere bereket veriyorlar ve sadece ayanlarından belediyeye kalan para 200-250 akçedir. Ben bunları Edremit'de 5 günağarlayabilmek için ne diller döktüm sayın beyefendiler.

Sizede bu yakışır ezeli düşmana sayın! Abdullah Öcalana Sayın denir gibi oldu bu.

Ama bu gerzek sahmeran ne yapıyor. Ordunun peşine düşüyoruz, ve adamları kıllandırıyoruz. Hatırlarmısın Sahmeran efendi sana bie mesaj geldi Anghelos'tan. Beni neden takip ediyorsun. Bak bun Anghelosa verdiğin cevabı bana bir söyler misin. Adam bugün sadece ve sadece seni kesmek için hareket etti. Acaba adama ne dedin?

Bakın ben bu adamları takip etmedim! Menemendeki tarlam satılınca Ezineye yerleşmek maksadıyla hareket ettim. Yanlışlıkla yoldan bir gün saptım Bergamaya uğradım(yollar çizili değili) o sırada Ordo Negrumu gördüm. Ve benim hareket ettim gün onlarda hareket etti. Edremite kadar beraber geldik Very Happy
Edremitte Angelos adlı adam bi mesaj çekti bende karşılığında ''Burası Osmanlı İmp ve bende vatandaşıyım istediğim gibi seyahet ederim'' dedim. Asla ve Asla küfür kullanmadım!

Ordu kuracaklar mış. Kurun bakalım ne oluyor. Silindir gibi ezsinler geçsinler sizi.

Bak Sawron, Bu orduda 104 tane 255 lik adam varmış Razz
Bu ordu ölümsüz olsun ne yazar, Benim ülkeme geliyorlar ve vatandaşlarımı öldürüyorlar bu ne demek?
Bunlara boyun eğeceğimize bu oyunu bırakırım daha iyi.

Bu adamlar öldürme işlemeni gerçekleştirmeden önce salak değiller ya gruba bir bakmışlardır.
Ezineye gelince ben o gruptan ayrıldım. Çünkü Ezineye taşındım. Bu adamlar armusu ve diğerlerini kasten öldürdü 1 gün bizi takip ettler diye.
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 1:18 am

Excellent demiş ki:
arkadaşlar bu ölümlerin tek sorumlusu sahmerandır,10 irtibarlık adam kaç tane dostumuzun ölmesine neden oldu nasılmı ?

adamlara mesaj atıp kızdırmış durmadan dalga geçiyormuş hadi saldırın gibisinden bunlarda onu hedef almış kendiside o gun yol çıkmamış ne hikmetse herşeyin sorumlusu sahmeran=oyun adı = t.i.t olan acemi yeni bir oyuncudur,birde onlar romendir bulgar değil ...

Yemin Ederim ki ben ne küfürlü mesaj ne de tahrikli mesaj yazmadım bu adamlara işte yazdığım mesajda bu

This is my own Country and I can travel anywhere I want freely. I do not think this interest you...

Burası benim ülkem ve canımın istediği heryere istediğim gibi seyahat edebilirim. bunun sizi ilgilendirdiğini sanmıyorum.

Hatta bunu bana Sun hanım tercüme edip verdi. Ben kopyala yapıştır mesaj ı attım adama.

Bunun dışında tek bir kelime bile yazmadım.
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 1:19 am

sawron demiş ki:
show_time demiş ki:
Excellent demiş ki:
arkadaşlar bu ölümlerin tek sorumlusu sahmerandır,10 irtibarlık adam kaç tane dostumuzun ölmesine neden oldu nasılmı ?

adamlara mesaj atıp kızdırmış durmadan dalga geçiyormuş hadi saldırın gibisinden bunlarda onu hedef almış kendiside o gun yol çıkmamış ne hikmetse herşeyin sorumlusu sahmeran=oyun adı = t.i.t olan acemi yeni bir oyuncudur,birde onlar romendir bulgar değil ...

Prens bunu sahmeranla ilgisi yok o ahmak komutan düşünseydi yolda baskalarının olacağını saldırmazdı.Ama saldırdı...

Adamın amacı sahmeran da peşime düşer ve biçerim. Ama nedense o gün yola çıkmamış. Ezine'de oturuyor diyeceksiniz. Evine gelince o gün peki neden sürekli 10 dk de bir adama mesaj çekip dalga geçiyordu, neden hadi saldırın sıkıyorsa gibi gerzekçe mesajlar çekiyordu. Adamı 10 dk de bir neden tehdit ediyordu. Söylermisiniz bana... Bana Armusun suçu ne demeyin. Anghelos zaten piskopat ve biz sağ salim ülkemizden çıkarmaya çalışıyoruz. Siz ne yapıyorsunuz. Yine de adam saldırmıyor belediyeye falan yolda bu gerzek geçer diye ümid edip biçerek hareket ediyor. Olan Armus'lara oluyor maalesef. Dediğim gibi bu hareketin ten sorumlusu...

***silindi***

Sawron ağzını topla yeter.

Ben saldırın diye bir mesaj bile çekmedim. Bulgarlar ile sadece bir kere 1 mesaj ile temasa geçtim. Başka bir mesaj çekmedim.

O yağ çektiğiniz bulgarlara-romenlere inanacağınıza vatandaşınıza inanın.
Sahmeran

Sahmeran

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 6 Icon_minipostedPerş. Ağus. 28, 2008 1:20 am

totalwar demiş ki:
öncelikle şehitlerimize hak teala dan rahmet diliyorum.. özellikle honestes ve ersinsan a cok cok üzüldüğümü belirtmek isterim ..

amma nedense bu olayların altından sahmeran ın cıkması hic mi hiç şaşırtmadı beni.. şimdi oturup kınasını yaksın bi güzel..

Total her zaman ki gibi yanılıcaksın.
Bu vaziyetten bile kar çıkarmaya düşene birde sen vurmaya çalışmaktasın.

bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki