|
bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 4:15 pm |
|
|
- eskisehirli demiş ki:
- nico neresi reklam yapmıolar ya büyük+kırmızı harflerle ofh yazmışlar sizmi okuyamıonus acaba?
eskişehirli banada göstersene 3 sayfayada baktım göremedim bu reklamı bana gösterebilirmisin tm oalrak yerini |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 4:22 pm |
|
|
- ozanbey demiş ki:
- herun61 demiş ki:
- ozanbey demiş ki:
- arkadaşlar işte şimdi savaş zamanı geldi bir şey yapmazlarken iyiydi ama artık savaş zamanı yetkililer lütfen şu adamları analarından doğduklarına pişman edin!!!!!
ben zararsız demedim sadece takip edelim düzgünce giderlerse bir şey yapmayalım dedim savaş vaktinin gelmesi için illa aramızdan bi kaç kişinin ölmesi mi gerekirdi... Bu admlar bizim ülkemizde ordu halindeydiler ve siz bu adamlara potansiyel suçlu olarak bakmamamız gerektiğini sölediniz.Hatta biraz daha ileri gidip arkadaşlarımızı ırkçılıkla suçladınız. Şimdi de gelmiş savaş zamanı diyorsun.Peki o zmn ben de size şunu soruyorum bu adamın niyetlerininkötü olduunu anlamanız için ille de şehit mi vermek zorundaydık.. Hayır bi de diyor ki takip edilsin zararsızsa bişi olmass.. heehe komik yaa madem takip edilecek sen et madem bu kadar çok bilion dimi ama.. arkadaşım bir nerede olduğuma bakar mısın? inegölden çıkıp adamların peşine mi gideyim ayrıca git bir bakta sawronun msjını oku zararsızsa nie bşuna şehit verelim akıl var fikir var sadece takip edelim diyorum ama adamlarda tersine dönmüş şahmeranın uyarıya verdiği cevaba sinirlenmişler sanırım...
soruna gelirsem; adamların sözlerinden bunu anlayabilirsin adamlar ayan gittikleri kasabaya 200 akçe fln bıakıolar ztn adamlar bize bereket getiriyor şu an (belki farkında değilsin ama) biz ise ne yapıyoruz adamlara ters cevaplar veriyoruz...
bu işi çözmenin tek yolu divanın bu işe el atması bunun da tek yolu OFH bilmem anlatabildim mi? |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 4:23 pm |
|
|
- ozanbey demiş ki:
- eskisehirli demiş ki:
- nico neresi reklam yapmıolar ya büyük+kırmızı harflerle ofh yazmışlar sizmi okuyamıonus acaba?
arkadaşım tek çözüm o yada divan uyanacak ve doğru düzgün bir savaş taktiği yapacak... ben hala bu konuda ısrar ediyorum divan uyanmalı |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 4:25 pm |
|
|
OSMANLI FETİH HAREKATI ==) SİZİN SESİNİZ , SİZİN ADRESİNİZ. BU HAREKAT ADALETİN HAREKATI BU HAREKAT GELİŞİMİN HAREKATI BU HAREKAT KALKINMA HAREKATI BU HAREKAT İSLAM HAREKATI BU HAREKAT ==)OSMANLI FETİH HAREKATI emre işte reklam böyle olur bilmem anlatabildimmi |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 4:28 pm |
|
|
|
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 4:46 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- yaw simdi sahmerana neden kızıyon sawron . ya ordunun yolu sahmeranın gidecegi yolsa . ne yapsın kendi ülkesinde seyahat etmesinmi . 5 kişinin hesabı sorulmayacakmı.
yalnız açık diyeyim 5 kişinin hesabını sormayanlardan bir gün hesap sorulur haberiniz olsun..
Hiçkimse hiçkimseye kendi ülkesinde seyahat ettiği için birşey yapamaz. Ama adamın gırgırına attığı mesaja verilen cevap önemlidir. |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 4:53 pm |
|
|
Şahmeranın Lafları adamları kızdırdı olsa gerek ve olaylar bu hale geldi Ama Artık olan olmuş Kılıçlar çekilmiş Bize kalan kanımızı yerde bırakmamak |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 4:57 pm |
|
|
ewt dark haklı kılıçlar çekilmiştir kan yerde kalmaz |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:00 pm |
|
|
- ozanbey demiş ki:
- ozanbey demiş ki:
- herun61 demiş ki:
- ozanbey demiş ki:
- arkadaşlar işte şimdi savaş zamanı geldi bir şey yapmazlarken iyiydi ama artık savaş zamanı yetkililer lütfen şu adamları analarından doğduklarına pişman edin!!!!!
ben zararsız demedim sadece takip edelim düzgünce giderlerse bir şey yapmayalım dedim savaş vaktinin gelmesi için illa aramızdan bi kaç kişinin ölmesi mi gerekirdi... Bu admlar bizim ülkemizde ordu halindeydiler ve siz bu adamlara potansiyel suçlu olarak bakmamamız gerektiğini sölediniz.Hatta biraz daha ileri gidip arkadaşlarımızı ırkçılıkla suçladınız. Şimdi de gelmiş savaş zamanı diyorsun.Peki o zmn ben de size şunu soruyorum bu adamın niyetlerininkötü olduunu anlamanız için ille de şehit mi vermek zorundaydık.. Hayır bi de diyor ki takip edilsin zararsızsa bişi olmass.. heehe komik yaa madem takip edilecek sen et madem bu kadar çok bilion dimi ama.. arkadaşım bir nerede olduğuma bakar mısın? inegölden çıkıp adamların peşine mi gideyim ayrıca git bir bakta sawronun msjını oku zararsızsa nie bşuna şehit verelim akıl var fikir var sadece takip edelim diyorum ama adamlarda tersine dönmüş şahmeranın uyarıya verdiği cevaba sinirlenmişler sanırım...
soruna gelirsem; adamların sözlerinden bunu anlayabilirsin adamlar ayan gittikleri kasabaya 200 akçe fln bıakıolar ztn adamlar bize bereket getiriyor şu an (belki farkında değilsin ama) biz ise ne yapıyoruz adamlara ters cevaplar veriyoruz...
bu işi çözmenin tek yolu divanın bu işe el atması bunun da tek yolu OFH bilmem anlatabildim mi? bunu ben de biliyorum işi çözmenin tek değil kolay yolu bu sevgili kardeşim..Ama kolay yoldan gitmemiz için beklememiz gerek ve beklediğimiz sürede de önüne geleni doğrayıp bir de hava atacaklar.O yüzden şimdi zor olan yolu deniyeceğiz.Ayrıca arkadaşım sawronun msjını oku demişsin.. Bu msj ı sana msj yazmadan önce okumuştum zaten.. arkadaşlarımıza ırkçı hükmü vermenin mazereti sawronun yazdıkları olamaz.. ayrıca sawrona da dedim madem böle bir anlaşma yapıldı halka daha önceden bildirilseydi diye ama artık olan oldu...Ben senn ırkçılık ithamını da hâlâ anlamış deilim.. Nese tartışmak bize bişi kazandırmaz çözüm yolları bulalım |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:04 pm |
|
|
Bencede bulgarlar yüzünden tartışmaya değmez, onların amaçlarıda bizleri birbirimize düşürmek zaten |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:04 pm |
|
|
düşman zorba kendilerinden çok küçük bir unusra saldıra onursuz gangsterler ayrıca savaşmaya gelince cekilen kılıçlar kanla yıkanmadan kınına koymayalım |
|
|
|
eskisehirli
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:11 pm |
|
|
- ozanbey demiş ki:
- ozanbey demiş ki:
- eskisehirli demiş ki:
arkadaşım tek çözüm o yada divan uyanacak ve doğru düzgün bir savaş taktiği yapacak... ben hala bu konuda ısrar ediyorum divan uyanmalı dostum uyancak da iş işten geçtikten sonra uyanır demedi deme
- nicomedia1 demiş ki:
- OSMANLI FETİH HAREKATI ==) SİZİN SESİNİZ , SİZİN ADRESİNİZ.
BU HAREKAT ADALETİN HAREKATI BU HAREKAT GELİŞİMİN HAREKATI BU HAREKAT KALKINMA HAREKATI BU HAREKAT İSLAM HAREKATI BU HAREKAT ==)OSMANLI FETİH HAREKATI emre işte reklam böyle olur bilmem anlatabildimmi reklamın küçüğü-büyüğü,renklisi-renksizi farketmez |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:29 pm |
|
|
bence nico cum renkli daha akılda kalıcı olmus eet bakalım divan nezmn uyanır |
|
|
|
Excellent
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:31 pm |
|
|
arkadaşlar bu ölümlerin tek sorumlusu sahmerandır,10 irtibarlık adam kaç tane dostumuzun ölmesine neden oldu nasılmı ?
adamlara mesaj atıp kızdırmış durmadan dalga geçiyormuş hadi saldırın gibisinden bunlarda onu hedef almış kendiside o gun yol çıkmamış ne hikmetse herşeyin sorumlusu sahmeran=oyun adı = t.i.t olan acemi yeni bir oyuncudur,birde onlar romendir bulgar değil ... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:35 pm |
|
|
Şuan ordu nerede arkadaşlar bilen var mı? |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:37 pm |
|
|
- Excellent demiş ki:
- arkadaşlar bu ölümlerin tek sorumlusu sahmerandır,10 irtibarlık adam kaç tane dostumuzun ölmesine neden oldu nasılmı ?
adamlara mesaj atıp kızdırmış durmadan dalga geçiyormuş hadi saldırın gibisinden bunlarda onu hedef almış kendiside o gun yol çıkmamış ne hikmetse herşeyin sorumlusu sahmeran=oyun adı = t.i.t olan acemi yeni bir oyuncudur,birde onlar romendir bulgar değil ...
Prens bunu sahmeranla ilgisi yok o ahmak komutan düşünseydi yolda baskalarının olacağını saldırmazdı.Ama saldırdı... |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:39 pm |
|
|
Bence düşünmek pek işine gelmemiş. Neyse noolursa olsun sonuçta 5 şehidimiz var artık suçlu aramaya son verelim.. Birlik olalım |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 5:58 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Excellent demiş ki:
- arkadaşlar bu ölümlerin tek sorumlusu sahmerandır,10 irtibarlık adam kaç tane dostumuzun ölmesine neden oldu nasılmı ?
adamlara mesaj atıp kızdırmış durmadan dalga geçiyormuş hadi saldırın gibisinden bunlarda onu hedef almış kendiside o gun yol çıkmamış ne hikmetse herşeyin sorumlusu sahmeran=oyun adı = t.i.t olan acemi yeni bir oyuncudur,birde onlar romendir bulgar değil ...
Prens bunu sahmeranla ilgisi yok o ahmak komutan düşünseydi yolda baskalarının olacağını saldırmazdı.Ama saldırdı... Adamın amacı sahmeran da peşime düşer ve biçerim. Ama nedense o gün yola çıkmamış. Ezine'de oturuyor diyeceksiniz. Evine gelince o gün peki neden sürekli 10 dk de bir adama mesaj çekip dalga geçiyordu, neden hadi saldırın sıkıyorsa gibi gerzekçe mesajlar çekiyordu. Adamı 10 dk de bir neden tehdit ediyordu. Söylermisiniz bana... Bana Armusun suçu ne demeyin. Anghelos zaten piskopat ve biz sağ salim ülkemizden çıkarmaya çalışıyoruz. Siz ne yapıyorsunuz. Yine de adam saldırmıyor belediyeye falan yolda bu gerzek geçer diye ümid edip biçerek hareket ediyor. Olan Armus'lara oluyor maalesef. Dediğim gibi bu hareketin ten sorumlusu...
***silindi*** |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:23 pm |
|
|
öncelikle şehitlerimize hak teala dan rahmet diliyorum.. özellikle honestes ve ersinsan a cok cok üzüldüğümü belirtmek isterim .. amma nedense bu olayların altından sahmeran ın cıkması hic mi hiç şaşırtmadı beni.. şimdi oturup kınasını yaksın bi güzel.. |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:30 pm |
|
|
bidakka arkadasım osmanlı toprakları üzerinde izinsiz ordu kurmak zate hainliktr bunu geçtim admlar zaten bizim vatandaşımız deilse düşman ordusudur |
|
|
|
sawron
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:36 pm |
|
|
- Kizilbas55 demiş ki:
- bidakka arkadasım osmanlı toprakları üzerinde izinsiz ordu kurmak zate hainliktr bunu geçtim admlar zaten bizim vatandaşımız deilse düşman ordusudur
Bu ismi siz koydunuz beyefendiler. Onlar böyle bir şey güdmüyorlardı. |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:39 pm |
|
|
Arkadaşlar malum hergün aramızda seyehat edenler oluyor.Düşman ordusu nerede.Bilen var mı? |
|
|
|
Yetisbey
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:44 pm |
|
|
arkadaşlar bende sawron ve prense katılmak zorundayım.En basitiniden bu ölümün %70 i sahmeranın suçudur.Burada ona atılan mesajları tek tek yayınladıgını hepimiz gördük.Ve dalga geçmek için attıgı mesajların bir bölümünüde gördük.Ordunun son attıgı mesajda onu düşman olarak belirledigini ve öldüreceklerini söylemişlerdi.Ama tabiki tüm suç evsahibininde degil hırsızında suçu vardır elbet komutanlar sırf sahmeranı öldürmek için yola çıkmışken ne yazıkki suçu olmayan armus hanım ve arkadaşlarına saldırmışlardır.Ve bu saldırının son gelen mesajdan sonra olduguna göre sawrona katılarak sahmeranın suçu oldugunu düşünüyorum.Şimdiye kadar birçok kasaba gezdiler ve bu kasabalarda böyle girişimlerde bulunmadılar. Sahmeran astıgım astık kestigim kestik gibi davranmasaydı bunların başımıza gelecegini sanmıyorum. Ama olan oldu demekten başka çare yok ve bundan sonra kılıçların konuşacagını orduya çağrılmam durumunda her türlü yardımı sağlayıp katılacagımı bildirmek isterim. Şehitlerimizi tekrar saygıyla anıyorum. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:48 pm |
|
|
- Excellent demiş ki:
adamlara mesaj atıp kızdırmış durmadan dalga geçiyormuş hadi saldırın gibisinden bunlarda onu hedef almış kendiside o gun yol çıkmamış ne hikmetse herşeyin sorumlusu sahmeran=oyun adı = t.i.t olan acemi yeni bir oyuncudur,birde onlar romendir bulgar değil ... ozaman romenler kadıya şikayet etseydi.sen onlarla tanışıyorsunya prens sana söyleselerdi sende Türkçeye çevirip dava açtırsaydın. yani bence adamların saldıracakları vardı yoksa istediği kadar laf söylesin. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Çarş. Ağus. 27, 2008 6:52 pm |
|
|
- @li demiş ki:
- Arkadaşlar malum hergün aramızda seyehat edenler oluyor.Düşman ordusu nerede.Bilen var mı?
şuan çanakkaledeler |
|
|
|
|
bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar |
|
|