|
bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar |
|
|
Yazar |
Mesaj |
LoRD_DeViL
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 1:21 am |
|
|
Artık tartışmanın manası yok olan oldu Suçluda yok.Sadece hata var ortada.Bu devreden sonra gereken yapılmalı. |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 1:23 am |
|
|
- sawron demiş ki:
- Herkes suçunu biliyor. Ne yaptığını biliyor. Neden arkadaşın postunu göremiyorum artık_ Günah keçisi değilse neden artık yazmıyor?
Neden yazmadığımı söyliyeyim Sawron ben bütün gün bu kavurucu yaz sıcağının altında çalışmak zorundayım.
Senin gibi dakikada bir evimde rahat rahat mesajımı atamıyorum. |
|
|
|
totalwar
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 1:29 am |
|
|
benim seninle alakalı ne gibi bir karım olabilir.. her zamanki gibi çeneni tutamadın ve aile bireylerinin ölümüne sebep oldun .. suçu biraz kendinde ara bende veya rumenlerde degil.. ates olmayan yerden duman cıkmaz diye bir söz vardır bilirsin.. onca kasaba dolanan rumenler hicbir kasabaya dokunmadıkları halde acaba neden çanakkale ezine arası saldırdı.. biz mi cok malız yoksa enayi yerine mi koyuyorsun .. su çeneni biraz tutsan cok şey değişicek ama sende bu ışığı şimdiye kadar göremedim bundan sonrada göremicem belli ki .. |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 1:48 am |
|
|
ben susmam. Çünkü bu toprakları tehtit eden bir ordu mevcut.
Bu orduları kasabalarımdan geçmesini gururuma yediremiyorum.
Ama bellki sen artık olağan karşlıyorsun bellki sizde ne Türklük ruhu ne de Vatan ruhu kalmış. |
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 3:18 am |
|
|
- herun61 demiş ki:
- sawron demiş ki:
- Yha ne bilim koca 2 orduyu bir densizin tehdit edeceğini düşünemedim kusura bakma
sawron kardeş düşünmemek de ne demek yhaww devlet genelde aldığı bu tip kararları halkı ile paylaşır ki sonradan sorun çıkmasın. bu durumda hiç boşuna suçlu aramayın.. Madem bu ordu bu kadar tehlikeli idi bu tip önemli bişeyi atlmamanız gerekirdi. Ne düşünüyordunuz ki.. Bize ticaret için geldiler zararsızlar dendi. Haliyle ordu olunca ticaret için gelen herkez şüphelendi.. Eğer daha önceden bildirseeydiniz daha önceden durumu tam olarak bnlar olmazdı.. Nese herzamn dediğim gibi suçlu aramayalım artık hatta bu konu kapansın kilitlensin artık artık önemli olan birlik ve beraberlik için hareket etme aynı anda aynı adımları atabilmek
saygılarımla... Ben söyledim, Bu adamların romanyada yaptıklarını ordan italyaya kaçtıklarını ve sonrada koloniyle bize geçtiklerini hemen hemen her adamının 255 kp ye sahip oldugunu şimdilik bizimle bi sorunları olmadığını ama eğerki bi sorunları olursa neler olacağını söyledim ama anlamak istemediler... Benim şahsi kanım eğer bu adamlar orduyu geçmek istiyorsa :D Cenaze namazımızda görüşürüz demek isterim |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 10:12 am |
|
|
Arkadaşlar bu kadar üzerine gitmeyin sahmeranın tamam suçlu olabilir ama diğer konulara bakın sahmeran demişti bana bu mesajı yolladılar ne cevap weriyim diye hepiniz söylemiştiniz bunu yaz şuna yaz diye o zaman neden uyarmadınız yapma etme diye suçu birazda kendinizde arayın... |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 11:02 am |
|
|
- Sunshinesoveryou demiş ki:
- :D Cenaze namazımızda görüşürüz demek isterim
Bu ne biçim bir korkudur yahu.. Ölebiliriz belki ama ölsekde en azından mücaadele veririz.. bak sana bir örnek çanakkale savşında asker 1 dk sonra öleceğini biliyormuş ancak yinede hiç durmadan ve korkmadan ilerliyormuş anlıyormusun.. Ayrıca senn yaptığın açıklama yeterli değildi.. Sawronun açıklaması yeterince detaylı.. Ama biraz geç oldu.. nese işte lütfen kapansın bu konu ... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 11:04 am |
|
|
Arkadaşlar hala çanakkaledemi ordular? |
|
|
|
sawron
|
|
|
|
Sunshinesoveryou
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 1:21 pm |
|
|
- herun61 demiş ki:
- Sunshinesoveryou demiş ki:
- :D Cenaze namazımızda görüşürüz demek isterim
Bu ne biçim bir korkudur yahu.. Ölebiliriz belki ama ölsekde en azından mücaadele veririz.. bak sana bir örnek çanakkale savşında asker 1 dk sonra öleceğini biliyormuş ancak yinede hiç durmadan ve korkmadan ilerliyormuş anlıyormusun.. Ayrıca senn yaptığın açıklama yeterli değildi.. Sawronun açıklaması yeterince detaylı.. Ama biraz geç oldu.. nese işte lütfen kapansın bu konu ... La havle ve la kuvvet ya. Hayır öyle bir hal aldınız ki ne söylesek suçluyuz ne söylesek eksik yetersiz, NE söylesek saçma mantıksız yorum yapmıyorum bundan sonra |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 1:32 pm |
|
|
Yha bu başlık amacından çıkmasın adamlar yaptıkları hatanın karşılığını 3500 akçe olarak ödemiş başlığında amacın çıkma gibi bir olasılığı var Adminler bu başlığı artık kapatabilir |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 1:33 pm |
|
|
söylediklerini yanlış anladıysam özür dilerim ben de artık bu başlığa noolursa olsun cevap yazmayacağım en iyi karar bu olsa gerek |
|
|
|
tugrul
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Perş. Ağus. 28, 2008 2:01 pm |
|
|
ayrıca oldürülen arkadaşlara sebep olan kişilerden biride canisi isimli oyuncudur
bu eleman bizim ailemizden olmadığı halde profiline ailemizdenmiş gibi yansıtmıştır.
bunun bir karalama olduğunu düşünüyoruz boyle oyuncuların sadece ailemizde değil osmanlı topraklarında da barıdırlımayacağına inanıyorum |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Cuma Ağus. 29, 2008 12:47 am |
|
|
Canısı mı o adam bana bikaç yamuk yapmıştı zamanında çok kızmıştım küfür etmekten çok zor kurtardım kendimi. |
|
|
|
Misraaa
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Cuma Ağus. 29, 2008 6:00 am |
|
|
Ben bulgarlar Zararsızdır Demiorum Kartal Konuya Yanlışlıkla Baktım Afedersin Yanlış Anlama Hani konuya Baktım Diye Öyle birdüşünce Barındırmıorum Yemin ederim.. Hatta çok zararlılar Bog1 Kepazesinin naptığnı gördük Not: Konunun Başlığını Görünce İster İstemez Açıklamak Zorunda Kaldım Kusura Bakma Kartal )))))))) |
|
|
|
Kizilbas55
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Cuma Ağus. 29, 2008 11:59 am |
|
|
- Misraaa demiş ki:
- Ben bulgarlar Zararsızdır Demiorum Kartal
Konuya Yanlışlıkla Baktım Afedersin Yanlış Anlama Hani konuya Baktım Diye
Öyle birdüşünce Barındırmıorum Yemin ederim..
Hatta çok zararlılar Bog1 Kepazesinin naptığnı gördük
Not: Konunun Başlığını Görünce İster İstemez Açıklamak Zorunda Kaldım Kusura Bakma Kartal )))))))) şimdi mısraa ya kumanda ve sener abinin adamı gözüylr bakacakları baştan uyarıom başığın yazarı kartal13'tür. |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Cuma Ağus. 29, 2008 1:36 pm |
|
|
Ya arkadaşlar sonuçta olan oldu napabilriiz ki ölenler 45 gün bekleyecek.özellik paraları gelse günlük işçilikleri gelse gene kasabada tıkılıp kaldılar |
|
|
|
asiefe
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Cuma Ağus. 29, 2008 3:25 pm |
|
|
bulgarlar hala osmanlı sınırları içindeler mi???
|
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Cuma Ağus. 29, 2008 4:41 pm |
|
|
- asiefe demiş ki:
- bulgarlar hala osmanlı sınırları içindeler mi???
ewettt |
|
|
|
Isoberto
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar Cuma Ağus. 29, 2008 5:16 pm |
|
|
Ya bu bulgarlar harmanlıdan başka kasabada var mı |
|
|
|
herun61
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar C.tesi Ağus. 30, 2008 9:49 am |
|
|
ii ki de aşmamışsın saygı sınırlarını. Bence saygı sınırı içine girmemek için bayaa bi uraş göstermiş olmalısın. Biz bitsin artık bu konu suçlu aramayalım derken senin yaptığın işe bak... |
|
|
|
Sahmeran
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar C.tesi Ağus. 30, 2008 11:19 am |
|
|
Totalwarın doğal yapısı böyle. Hiç terbiye almamış adamlardan da bu beklenir. Ben senle muhattap olamayacağım artık total. Çünkü; İnsan insanla tartışır sohbet eder. Sana insan, adam demeye bin şahit gerek. |
|
|
|
ozlemc
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar C.tesi Ağus. 30, 2008 11:57 am |
|
|
Arkadaşlar,konu kaç gündür uzadı uzadı, hepimiz ilk geldiklerinde tedirginlik yaşadık sonrada yaptıkları malum, lütfen elbette herkes onların bu kadar pervasız olmasından rahatsız, lütfen birbirinizi yemeyi bırakın artık,iç savaşa dönüştü olay,ders alıp bu adamlar böyleyken bunu yapıyor bizde bu urumlara karşı bir daha bu şekilde yakalnmayalımdiyecekken,konuştuklarınıza bakın,vatansever insan vatandaşını da sever, ayrıca gerçektende ilk günlerde takip et ,peşlerini bırakma,ingilizce çevirilerle mesaj desteği verenlerde bizlerden biri. Lütfen bu konuyu kapatıp akılcı çözümlerinizi ortaya koyun artık.... |
|
|
|
Admin
Tristan
|
Konu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar C.tesi Ağus. 30, 2008 1:21 pm |
|
|
- Alıntı :
- Totalwar - Süresiz - Madde 16 a+b Tekrar
Anlaşılan arkadaşlar hâla bazı sınırlar içerisinde tartışmayı beceremiyoruz ve gün geçtikce bu olaylar daha sık gerçekleşiyor Bu bir uyarıdır, umarım hepiniz bundan sonra daha dikkatli olursunuz Kilitlenmiştir |
|
|
|
|
bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar |
|
|