Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
Yazar Mesaj
armus

bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 2:28 pm

Tüm arkadaşlarım adına iyi dileklerinizi kabul ediyor tesekkürlerimi sunuyorum. Ezineden canakkaleye yola cıktıgımızda olay gercekleşmiş tam olarak sahsım adına 11 kez öldürülmüş olup en cok canımı sıkan seyin bulgarların ordusuna giren osmanlı vatandaslarından canısı isimli sahsında saldırısına ugramam kanıma dokunmustur. Bugun toplam 30 özelliğim düşmüş olmakla beraber yemek yiyememekteyiz.
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 2:31 pm

arkadaşlar işte şimdi savaş zamanı geldi bir şey yapmazlarken iyiydi ama artık savaş zamanı yetkililer lütfen şu adamları analarından doğduklarına pişman edin!!!!!

ben zararsız demedim sadece takip edelim düzgünce giderlerse bir şey yapmayalım dedim
sawron

sawron

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:01 pm

Evet arkadaşlar.

Konuda adım geçti ve konuyu ayrıntılı bir şekilde açıklayayım. ***Lütfen kullandığımız kelimelere dkkat edelim.***

Bunlar toplam 104 kişiden oluşan 255 kuvvet Romanya'ya darbe yapmaya giden Anghelos isimli Romenlerin Hitler'i diye adlandırılan azılı bir gangısterin kumandasındaki Alman, çok az Bulgar Bulgar ve çoğunlukla Romen'lerden oluşan bir grup.

Evet arkadaşlar bu Anhelos denilen adam tehlikeli birisi ve eğer isterse bu adamlarla Osmanlı'nın anasını ağlatıp çeker giderdi. Buraya gelmeden önce Romanyada ve Almanya'da oratalığı karıştıran soygun, Avrupa'da belediyeleri boşaltma gibi bir çok eylemler yapmış ve üzerlerinde toplam 300 bin - 400 bin akçe para bulunan bir grup.

Ama bunu yapmak için yürek ister.

Neden mi? Anlatayım.

Saruhanda iken becerikli devlet adamları sayesinde adminlerle irtbata geçilerek bu adamların içerisinden birkaç kişiyi sildirerek göz dağı verilmiştir.

Bundan sonra Anghelos denilen adamdan Saruhan divanı tarafından 4000 akçe haraç alınmış ve Osmanlı'nın hiçbir kasabasına zarar vermeden Osmanlıyı terkedip gideceklerdi.

Osmanlıya zarar vermemelerinin teminetı da Ljs dir. Ljs bize verdiği sözde herhangibir kasabaya zarar verirlerse hepsini sileceğini belirtmiştir ve bu adamlar şuan kuyruğunu kıstırarak yollarına devam etmektedirler.

Yani anlayacağın bu adamlarla anlaşma falan yok.***bu tarz kelimeler kullanmayınız*** Özellikle Msn kayıtlarını inceledim ve sana öyle bir şey dediğim yazmıyor maalesef. ***lütfen lütfen lütfen****

Edremit'de iken benden ben bu vatandaşlara pazar kanunlarını da tercüme ettim ve kanunlara da uyarak hareket ediyorlar.

Şuan adamlar geçtikleri yere bereket veriyorlar ve sadece ayanlarından belediyeye kalan para 200-250 akçedir. Ben bunları Edremit'de 5 günağarlayabilmek için ne diller döktüm sayın beyefendiler.

Ama bu gerzek sahmeran ne yapıyor. Ordunun peşine düşüyoruz, ve adamları kıllandırıyoruz. Hatırlarmısın Sahmeran efendi sana bie mesaj geldi Anghelos'tan. Beni neden takip ediyorsun. Bak bun Anghelosa verdiğin cevabı bana bir söyler misin. Adam bugün sadece ve sadece seni kesmek için hareket etti. Acaba adama ne dedin?

Sizin gibi gerzek insanlar yüzünden biz her zaman böyle problemler yaşıyoruz ki hala da yaşamaya devam edeceğiz anlaşılan. Daha adamların kim olduğunu bilmiyorsunuz. ***cık cık cık***

Sizler yüzünden biz devlet adamlarının kurduğu temaslar ve çabalar bu şekilde boşa gidiyor.

İnsanlara potansiyel bir şekilde aha da saldıracaklar gözüyle bakıyorsunuz. Kendi kafanızda senaryolar kuruyorsunuz.

Ordu kuracaklar mış. Kurun bakalım ne oluyor. Silindir gibi ezsinler geçsinler sizi.

Sen gerzek Sahmeran bir daha benim adımı ağzına alırken destur de ve iftira atarken de dikkatli ol. Palavra kestiğin benim hangi divanda olduğum ve ne iş yaptığımı bilmemenden belli. Anlaşma yapmışmışız. Anlaşma falan yok gerzek Sahmeran. Senin gibi çenesi boşa çalışan insanları kestiler ama sen Ezinede kalınca olan Armusa oldu, yolda gecene oldu.

Bu ölümlerin tek sorumlusu varsa o da sensin.

***ne olusa olsun saygılar diye bitirilmesi gereken bir mesajı bu şekilde bitirmeyi biz size yakıştıramadık***

En son sawron tarafından Çarş. Ağus. 27, 2008 3:13 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:02 pm

ozanbey demiş ki:
arkadaşlar işte şimdi savaş zamanı geldi bir şey yapmazlarken iyiydi ama artık savaş zamanı yetkililer lütfen şu adamları analarından doğduklarına pişman edin!!!!!

ben zararsız demedim sadece takip edelim düzgünce giderlerse bir şey yapmayalım dedim

arkadaşlar ne yaptığınızı sanıyorsunuz adamlar iç savaştan kaçmışlar prens'te kefil olmuş siz hala adamların üzerine atlamaya çalışıyorsunuz tamam takip edelim fln ama potansiyel düşman gözüylede bakmayın sizin bu yaptığınıza ırkçılık denir Misraaa ve kızılbaş

Sen dedin işte prens kefil oldu diye adamlra potansiyelsuçlu bakmayın dedin ırkçılık yapmayın dedin.Demekki senin bu dediklerin yanlış çıktı demi sevgili kardeşim.Bu adamlar potansiyel suçlu , düşman ve her ne haltsa.....
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:02 pm

ozmn paşalarla konusalım ordu kuracak kim varsa
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:09 pm

ozanbey demiş ki:

savaş vaktinin gelmesi için illa aramızdan bi kaç kişinin ölmesi mi gerekirdi... Bu admlar bizim ülkemizde ordu halindeydiler ve siz bu adamlara potansiyel suçlu olarak bakmamamız gerektiğini sölediniz.Hatta biraz daha ileri gidip arkadaşlarımızı ırkçılıkla suçladınız. Şimdi de gelmiş savaş zamanı diyorsun.Peki o zmn ben de size şunu soruyorum bu adamın niyetlerininkötü olduunu anlamanız için ille de şehit mi vermek zorundaydık.. Hayır bi de diyor ki takip edilsin zararsızsa bişi olmass.. heehe komik yaa madem takip edilecek sen et madem bu kadar çok bilion dimi ama.. Evil or Very Mad
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:13 pm

ei ozmn çok güzel adamlar rezil etti koskoca devleti öylemi sawron inanamıorm
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:14 pm

1.ordu kurmaya gerek yok 2 ordumuz var ordularında bi kabahati yok yetki kimin elindeyse yani karar alma organısı kimse ki benim gözümde divandır onların bişeyler yapması gerek bize düşen orduya katılmak

2.sayın sawron adamlar kuvvetli diye ne yapacaz bu şekil duracakmıyız 5 kişi gitti bunun hesabı sorulmayacakmı

3.şahmeran yada başkası farketmez burası osmanlı istediği yoldan gider istediğini takip eder ne demek bizi takip etme onların düşürdüğü paralarımı topluyorki takip edilmeleri hoşlarına gitmiyor ve bunu demeyede ahkları yok armusa bak bir dünya özellik kaybetti başlarım angelosun keyfine plan yapın madem güçlüler bizde ordu kuralım onlar romanyada savaşınca güçsüz düşeceker yada bulgaristanda ne haltsa artık bu güçsüzlüklerinden yararlanalım budamı olmaz
herun61

herun61

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:17 pm

sawronun mesajı hakaret içerdiğinden bu alıntı kaldırılmıştır.

o halde sevgili savron bu açıklamayı biraz geç yapıyorsun sanırım. Halka bilgi verseydiniz bunlar olmazdı diye düşünüyorum...
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:17 pm

olmadı bulgarlarla ittifak yapakım bu herifleri bi pataklayalım sağlamca sora herkes kendi yoluna
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:20 pm

arkadaşlar bu saatten sonra suç sende yok suç bunda yapmayalım bir yararı olmaz tek yapabileceğimiz şey divandan bir açıklama beklemek neler yapılacağı hakkında

eğer diva akıncılara yada sipahilere katılmamızı isterse ve divanın kararı bizim düşüncelerimizle birse ordulara katılmaktır

saygılar
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:22 pm

***Sawronun mesajı hakaret içerdiği için bu alıntı kaldırılmıştır***

Sayın sawron sizi anlıyorum ama O gerizekalı komutanları yolda başkasının olabileceğini düşünmedilermi acaba.Ayrıca bu adamların hepsimi 255 kp li aralarında çelimsizlerde var dün ezineye 2 ordu geldi kasaba bilgilerine baktım 60 tane kadar yabancı wardı.Bir diğer konuda bu gerizekalıların doğru söylediğini nerden bilicez ben ordu kurayım 50 tane adam toplıyım sw 3 herkeze söyliyim 50 mizdede 255 kp war.Demek istediğim bize yalan söyliyebilirler.Mesajımı uzattım ama bu adamlar bir çok kasaba ve eyaleti soyup gelmişler nasıl bilicez bize her an kazık atmayacaklarını Question Question
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:33 pm

Hani ticaret için gelmişlerdi.Resmen kasap gbi doğradılar herkezi burda..Adamlar yola çıkarken sahmeranı öldürmek için çıkmış olabilir ama o gün yoldan başkasının geçeceğini düşünmemiş mi ??

Bu kadarına da pes diyorum.Adamlar resmen dalga geçiyorlar bizim topraklarımızda.Bide öldürdükleri kişileri profile yazmışlar sizce bu nedir.Tabiki gövde gösterisi..

Neyse tüm şehitlerimize geçmiş olsun diyorum..Allah sabır versin..

Eğer elimden gelen birşey olursa kanım sonuna kadar mücadele etmeye de hazırım..
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:50 pm

***Sawronun mesajı hakaret içerdiği için bu alıntı kaldırılmıştır***

bu mesajı bir okuyun bence
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:56 pm

herun61 demiş ki:
ozanbey demiş ki:

savaş vaktinin gelmesi için illa aramızdan bi kaç kişinin ölmesi mi gerekirdi... Bu admlar bizim ülkemizde ordu halindeydiler ve siz bu adamlara potansiyel suçlu olarak bakmamamız gerektiğini sölediniz.Hatta biraz daha ileri gidip arkadaşlarımızı ırkçılıkla suçladınız. Şimdi de gelmiş savaş zamanı diyorsun.Peki o zmn ben de size şunu soruyorum bu adamın niyetlerininkötü olduunu anlamanız için ille de şehit mi vermek zorundaydık.. Hayır bi de diyor ki takip edilsin zararsızsa bişi olmass.. heehe komik yaa madem takip edilecek sen et madem bu kadar çok bilion dimi ama.. Evil or Very Mad
arkadaşım bir nerede olduğuma bakar mısın? inegölden çıkıp adamların peşine mi gideyim ayrıca git bir bakta sawronun msjını oku zararsızsa nie bşuna şehit verelim akıl var fikir var Exclamation sadece takip edelim diyorum ama adamlarda tersine dönmüş şahmeranın uyarıya verdiği cevaba sinirlenmişler sanırım...

soruna gelirsem; adamların sözlerinden bunu anlayabilirsin adamlar ayan gittikleri kasabaya 200 akçe fln bıakıolar ztn adamlar bize bereket getiriyor şu an (belki farkında değilsin ama) biz ise ne yapıyoruz adamlara ters cevaplar veriyoruz...

bu işi çözmenin tek yolu divanın bu işe el atması bunun da tek yolu OFH bilmem anlatabildim mi?
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 3:59 pm

show_time demiş ki:
ozanbey demiş ki:

arkadaşlar ne yaptığınızı sanıyorsunuz adamlar iç savaştan kaçmışlar prens'te kefil olmuş siz hala adamların üzerine atlamaya çalışıyorsunuz tamam takip edelim fln ama potansiyel düşman gözüylede bakmayın sizin bu yaptığınıza ırkçılık denir Misraaa ve kızılbaş

Sen dedin işte prens kefil oldu diye adamlra potansiyelsuçlu bakmayın dedin ırkçılık yapmayın dedin.Demekki senin bu dediklerin yanlış çıktı demi sevgili kardeşim.Bu adamlar potansiyel suçlu , düşman ve her ne haltsa.....
evt yanlış çıktı...
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 4:00 pm

sen kurmıcan valandil tabe o kadarını bizde biliyoruz Very Happy . çevren geniştir yani onun içün dedimdi Very Happy
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 4:01 pm

yafs millet neyin derdin bazıları hala parti reklamı yapmakla meşgul pes yani pes
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 4:03 pm

yaw simdi sahmerana neden kızıyon sawron . ya ordunun yolu sahmeranın gidecegi yolsa . ne yapsın kendi ülkesinde seyahat etmesinmi . 5 kişinin hesabı sorulmayacakmı.
yalnız açık diyeyim 5 kişinin hesabını sormayanlardan bir gün hesap sorulur haberiniz olsun..
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 4:05 pm

emrecim reklam yapmıyorlar fikirlerini beyan ediyorlar . ben şimdi bir reklam yapmaya başlarım o zaman işte reklam böyle yapılır dersiniz Very Happy:D
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 4:07 pm

nicomedia1 demiş ki:
emrecim reklam yapmıyorlar fikirlerini beyan ediyorlar . ben şimdi bir reklam yapmaya başlarım o zaman işte reklam böyle yapılır dersiniz Very Happy:D
unanim
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 4:11 pm

nico neresi reklam yapmıolar ya büyük+kırmızı harflerle ofh yazmışlar sizmi okuyamıonus acaba?
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 4:12 pm

ATTIKLARI HAVAYA BAKIN PROFİLLERİNDE YAZMIŞLAR AMA MERAK ETMEYİN DİVANIN ÖNDERLİĞİNDE BAZI ÇALIŞMALAR BAŞLANDI İNŞ. BAŞARILI OLURSA İNTİKAMIMIZ ALINACAK BEN SİZE HERŞEYİ SÖYLÜYECEM ŞİMDİ DİVANA YARDIMCI OLMAK İÇİN SİZİ SÜKUNETE DAVET EDİYORUM

bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 63364227dm9

bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 24229968hs6
mogutcu

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 4:13 pm

Söz bitmiştir. Bundan sonra kılıçlar konuşacaktır.
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ağus. 27, 2008 4:13 pm

eskisehirli demiş ki:
nico neresi reklam yapmıolar ya büyük+kırmızı harflerle ofh yazmışlar sizmi okuyamıonus acaba?
arkadaşım tek çözüm o yada divan uyanacak ve doğru düzgün bir savaş taktiği yapacak...

bulgarlar zararsızdır diyenler baksınlar

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 7 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki